Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Į darželį nupirkti vaisių, servetėlių, vienkartinių puodelių, sulčių. Iškepti keksiukus.

Šeštadienį šventė žaidimų kambaryje. Padaryti vieno kąsnio sumuštinukus, tortą. Nupirkti vaisius, užsakyti picas. Nusiųsti visiems kvietimo priminimus. Planuoja dalyvauti 15 vaikų, tai jiems dar dovanas kažkokias paruošti.
Lyg ir toks darbų sąrašas smile.gif

Dalyvaujantiems dovanas?  :unsure: 

Atsakyti

Dalyvaujantiems dovanas?  :unsure:

Pas mus įprasta paruošti padėkos krepšelius dalyvavusiems vaikams. Po mažą maišiuką su saldainiais. 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 14, 16:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72102186" data-time="1526305439"><div><p>Į darželį nupirkti vaisių, servetėlių, vienkartinių puodelių, sulčių. Iškepti keksiukus.

Šeštadienį šventė žaidimų kambaryje. Padaryti vieno kąsnio sumuštinukus, tortą. Nupirkti vaisius, užsakyti picas. Nusiųsti visiems kvietimo priminimus. Planuoja dalyvauti 15 vaikų,<strong> tai jiems dar dovanas kažkokias paruošti.</strong>
Lyg ir toks darbų sąrašas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Dalyvaujantiems dovanas?  unsure.gif </p><p></p><p></p>

Taip. Kad paprastai ir maniskes is gimtadieniu parsinesa po koki mazmozi...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 14, 11:36)
Labai smagiai skamba, tik kam tos baltos kojinės miške? biggrin.gif

Kad geriau matytusi erkes ant ju uzlipusios. smile.gif

QUOTE(semtama @ 2018 05 14, 12:28)
Kaip rimtai reikia suruošti išvykai į mišką  blink.gif

Kodel rimtai? Kurie punktai? Man visai taip nepasirode. smile.gif

Kelias dienas iki isvykos buvo sarasas, ka vaikams vis pasakoti, kad nevalgytu uogu jokiu ir kitokiu augalu, kad laikytusi arti aukletoju, jeigu tures rankose sakele ar pagaliuka nemosuotu jais i visas puses, nesidauzytu, pamate gyvuna neitu jo ciupineti, glostyti. biggrin.gif

Matosi, kad pavargo siandien labiau, ryte ir kelti anksciau reikejo, paprastai uzmiega apie 22val., sivakar 20:45.
Atsakyti

Matosi, kad pavargo siandien labiau, ryte ir kelti anksciau reikejo, paprastai uzmiega apie 22val., sivakar 20:45.

Grynas oras :super:

Aš tai po biškį suku galvą dėl dičkio gimtadienio. Bus 10 metų, kaip ir pirmas jubiliejus. Norisi kažko ypatingo :unsure:

Variantai su žaidimų kambariais netinka: nei yra ką kviesti, nei norisi didelių išlaidų (ir taip yra kur juos leisti, jau ieškomės naujos mašinos ir tuoj pradėsim virtuvės remontą).

Pats vaikas norėjo išvažiuoti į kelionę ir švęsti svetur, bet aš tą dieną tikrai turėsiu dirbti, negalėsiu net anksčiau išeiti :(

Ir dovanot nežinau ką, nori tai nerealių dalykų, kačiuko pvz :rolleyes:

Atšaukė darželis šventę dėl blogo oro, šiandien turėjo būti. O jau nusiteikiau anksčiau išeiti iš darbo  :nail: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 15, 06:11)
Aš tai po biškį suku galvą dėl dičkio gimtadienio. Bus 10 metų, kaip ir pirmas jubiliejus. Norisi kažko ypatingo unsure.gif

Sesers sunui balandzio 1d. buvo 10 metu. Svente Palangoj kazkokiam iliuziju name, vaiku buvo trys klasiokai ir du siaip draugai, labai patenkinti visi liko, gavo po maza dovanele is tos istaigos, gal 'jo jo' sviecianti kazkas tokio, specialaus torto neuzsakinejo, tik siaip uzkandziu ir gerimu.

Atsakyti

Sesers sunui balandzio 1d. buvo 10 metu. Svente Palangoj kazkokiam iliuziju name, vaiku buvo trys klasiokai ir du siaip draugai, labai patenkinti visi liko, gavo po maza dovanele is tos istaigos, gal 'jo jo' sviecianti kazkas tokio, specialaus torto neuzsakinejo, tik siaip uzkandziu ir gerimu.

Illusion rooms buvom, tiesa Vilniuje, bet tas pats čia :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 15 gegužės 2018 - 10:06
QUOTE(dontstop @ 2018 05 15, 07:11)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="72102426" data-time="1526325653">
<div>
<p>

Matosi, kad pavargo siandien labiau, ryte ir kelti anksciau reikejo, paprastai uzmiega apie 22val., sivakar 20:45.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Grynas oras thumbup.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Aš tai po biškį suku galvą dėl dičkio gimtadienio. Bus 10 metų, kaip ir pirmas jubiliejus. Norisi kažko ypatingo unsure.gif</p>
<p>Variantai su žaidimų kambariais netinka: nei yra ką kviesti, nei norisi didelių išlaidų (ir taip yra kur juos leisti, jau ieškomės naujos mašinos ir tuoj pradėsim virtuvės remontą).</p>
<p>Pats vaikas norėjo išvažiuoti į kelionę ir švęsti svetur, bet aš tą dieną tikrai turėsiu dirbti, negalėsiu net anksčiau išeiti verysad.gif</p>
<p>Ir dovanot nežinau ką, nori tai nerealių dalykų, kačiuko pvz rolleyes.gif</p>
<p> </p>
<p>Atšaukė darželis šventę dėl blogo oro, šiandien turėjo būti. O jau nusiteikiau anksčiau išeiti iš darbo  nail.gif </p>

Kodėl kačiukas yra nerealus dalykas? biggrin.gif
Atsakyti

Kodėl kačiukas yra nerealus dalykas? biggrin.gif

Mes gi dažnai būnam išvažiavę, kačiuko nebūtų su kuo palikti... Iki Jogailės gimimo mes turėjom kelis graužikus, tai kaskart norint išvažiuoti į kelionę būdavo galvos skausmas, kur juos dėti  :wacko:  Tais laikais dar buvo toks vyro giminaitis studentas, kuris jei tik pats nebūdavo išvažiavęs, paimdavo, o dabar jis jau vedęs ir vaikų turi, nebepriima gyvūnėlių, gimus pirmam vaikui savų atsikratė...

Nusipirkau laką tą, nusifotkinau savo baisius nagus ir žiūrėsiu, ar bus koks efektas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 15 gegužės 2018 - 12:13
QUOTE(dontstop @ 2018 05 14, 12:36)
</p><p></p><p>Maniškis pavydėjo, krūvą žinučių prirašė ir vakare dar nusiramint negalėjo ilgai biggrin.gif Aš dažnai jį taip paerzinu, kad nepamirštų, kokį lobį turi  lotuliukas.gif  
</p>

Kažkaip pagalvojau, jog tavo vyras supavydės ir pasistengs, kad greičiau į naują dekretą išeitum. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2018 05 14, 21:20)

Kodel rimtai? Kurie punktai? Man visai taip nepasirode.  smile.gif

Kelias dienas iki isvykos buvo sarasas, ka vaikams vis pasakoti, kad nevalgytu uogu jokiu ir kitokiu augalu, kad laikytusi arti aukletoju, jeigu tures rankose sakele ar pagaliuka nemosuotu jais i visas puses, nesidauzytu, pamate gyvuna neitu jo ciupineti, glostyti.  biggrin.gif

Gal todėl, kad mūsų auklėtojos, į jokias išvykas nieko nesako, kaip paruošti. Rudenį mano vyresnėlės grupė (3-4 metų vaikai) vyko į Ąžuolyną (ten toks parkelis - miškelis). Apart to, kiek pinigų atnešti, daugiau nieko nenurodė. Dabar važiuoja į žirgyną. Irgi, pasakė tik kiek pinigų atnešti ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 15, 12:12)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72102826" data-time="1526372590">
<div>
<p>Kodėl kačiukas yra nerealus dalykas? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Mes gi dažnai būnam išvažiavę, kačiuko nebūtų su kuo palikti... Iki Jogailės gimimo mes turėjom kelis graužikus, tai kaskart norint išvažiuoti į kelionę būdavo galvos skausmas, kur juos dėti  wacko.gif  Tais laikais dar buvo toks vyro giminaitis studentas, kuris jei tik pats nebūdavo išvažiavęs, paimdavo, o dabar jis jau vedęs ir vaikų turi, nebepriima gyvūnėlių, gimus pirmam vaikui savų atsikratė...

</p>
<p> </p>
<p>Nusipirkau laką tą, nusifotkinau savo baisius nagus ir žiūrėsiu, ar bus koks efektas smile.gif</p>

Tiesa, su jūsų kelionėm sudėtinga būtų. Aišku katinukai ir vieni pabūna kelias dienas, bet geriau aišku, kad kažkas prižiūrėtų.

Na tikiuosi padės, aš jį lakuodavau kas antrą trečią dieną kokią, ant viršaus tiesiog, nieko nenuvalydavau, pagal poreikį.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 15, 07:11)
<p>Aš tai po biškį suku galvą dėl dičkio gimtadienio. Bus 10 metų, kaip ir pirmas jubiliejus. Norisi kažko ypatingo unsure.gif</p>
<p>Variantai su žaidimų kambariais netinka: nei yra ką kviesti, nei norisi didelių išlaidų (ir taip yra kur juos leisti, jau ieškomės naujos mašinos ir tuoj pradėsim virtuvės remontą).</p>
<p>Pats vaikas norėjo išvažiuoti į kelionę ir švęsti svetur, bet aš tą dieną tikrai turėsiu dirbti, negalėsiu net anksčiau išeiti verysad.gif</p>
<p>Ir dovanot nežinau ką, nori tai nerealių dalykų, kačiuko pvz rolleyes.gif</p>
<p> </p>

Man vaikų gimtadieniai būna tikras galvos skausmas. Dar pavydžiu tiems, kurių vaikai gimę tą patį mėnesį. Bent atšventei vienu kartu ir viskas. Dabar po pusės metų mažės gimtadienis ir bijau, kad taip pat norės neatsilikti nuo sesės... Reikės žaidimų kambario su krūva vaikų ir dovanų unsure.gif
O šventės žaidimų kambariuose tikrai, kad per brangiai išeina. Matau, kad 200 eurų neužteks. Kur padėti pinigus, turim ir mes. Šios vasaros planas - pasidaryti balkoną. Vyras irgi naujos mašinos ieško. Norėtų elektrinės, o jų kaina didžiulė. Nežinau, ką darys... Gerai, kad dėl namo pirkimo nutilo. Nors sako, jaučia nuoskaudą, kad pirkom kotedžą, o ne namą.
Atsakyti