</p><p></p><p>O kai nueinu į tą bobišką skyrių su reikalais, tai ausys riečiasi klausant visokių pletkų ir nesąmonių, ale kas kokią suknę nusipirko, kas kokią mišrainę pasigamino, kas ką sode sodins ir tt, alergiška aš tokiems pliurpalams, tai sunku man bus tarp jų pritapt
</p>
Oho, neįsivaizduoju ką reiškia dirbti tokiam vyriškam kolektyve Jei tektų, bijau, kad turėčiau nemažai streso Su vyrais jau daug metų bendrauju tikrai minimaliai. Tik su kaimynais ir vyro bendradarbiais, draugais. Giminaičių neskaičiuoju.
Universitete, darbe, net dekreto laikotarpiu supa tik merginos, moterys.
O dėl bobiško kolektyvo - nenusiteik taip. Tikrai, kiek įdomių, protingų, charizmatiškų moterų... Kad ir dabar, kursuose aš tarp moterų. Susipažinau su viena ispane, kuri augina 4 vaikus, ir padarė atradimus, keičiančias iki dabar žinotas mokslines žinias. Atrodo mokslininkė, o kartu tokia šeimyniška, šilta, artima, paprasta... susipažinau su belge, kuri apkeliavusi turbūt daugiau nei pusę pasaulio, gyvenusi, dirbusi kitose valstybėse ir moka taip vaizdingai papasakoti apie tas šalis, kad net aš pasijaučiu ten kažkiek pabuvojusi ir pajautusi tą gyvenimą.. Ir dar kiek tų fainų moterų... Aš jau dabar gailiuosi, kad po kursų liks kontaktai, bet greičiausiai gyvenime daugiau su jomis nesusitiksiu...