Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2018 05 10, 09:59)
<p>O dargi ko nepapasakojau, dabartinės darbo vietos pačios dislokacijos koks privalumas yra, kad dirbu pagrinde vyriškam kolektyve, esam 3 moterys ir per 100 vyrų  biggrin.gif  Tai tiek vyriško dėmesio nesu gavus niekad gyvenime, tempia gėles, saldainius, vaisius, šampes ir tt. O jau komplimentų kokių prisiklausiau  wub.gif  Pas mus dirba daug užsieniečių, nemažai yra iš tolimųjų-artimųjų rytų, Kazachstano pvz, tai va tų tokių tautų atstovai laabai lepina dėmesiu  lotuliukas.gif  Gal tai ir yra priežastis, kodėl taip kruopščiai derinu įvaizdį kasdien  lotuliukas.gif  Juokauju aišku  smile.gif 
</p><p></p><p>O kai nueinu į tą bobišką skyrių su reikalais, tai ausys riečiasi klausant visokių pletkų ir nesąmonių, ale kas kokią suknę nusipirko, kas kokią mišrainę pasigamino, kas ką sode sodins ir tt,  alergiška aš tokiems pliurpalams, tai sunku man bus tarp jų pritapt  unsure.gif 
</p>

Oho, neįsivaizduoju ką reiškia dirbti tokiam vyriškam kolektyve blink.gif Jei tektų, bijau, kad turėčiau nemažai streso rolleyes.gif Su vyrais jau daug metų bendrauju tikrai minimaliai. Tik su kaimynais ir vyro bendradarbiais, draugais. Giminaičių neskaičiuoju.
Universitete, darbe, net dekreto laikotarpiu supa tik merginos, moterys.

O dėl bobiško kolektyvo - nenusiteik taip. Tikrai, kiek įdomių, protingų, charizmatiškų moterų... Kad ir dabar, kursuose aš tarp moterų. Susipažinau su viena ispane, kuri augina 4 vaikus, ir padarė atradimus, keičiančias iki dabar žinotas mokslines žinias. Atrodo mokslininkė, o kartu tokia šeimyniška, šilta, artima, paprasta... susipažinau su belge, kuri apkeliavusi turbūt daugiau nei pusę pasaulio, gyvenusi, dirbusi kitose valstybėse ir moka taip vaizdingai papasakoti apie tas šalis, kad net aš pasijaučiu ten kažkiek pabuvojusi ir pajautusi tą gyvenimą.. Ir dar kiek tų fainų moterų... Aš jau dabar gailiuosi, kad po kursų liks kontaktai, bet greičiausiai gyvenime daugiau su jomis nesusitiksiu...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 09, 17:01)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mimimimimimimi" data-cid="72096422" data-time="1525873409">
<div>
<p>Ka jus ten kitai dienai ruosiates? smile.gif as tokios proceduros neturiu:)) aisku jei butu dar vienas vaikas su pamoku ruosimu ir pan tai butu kita sneka. </p>
</div>
</blockquote>
<p>Na mano pasiruošimo minimumas:</p>
<p>šviežias manikiūras kasdien</p>
<p>galvos plovimas kas antrą-trečią dieną (pasinaudoju sausu šampūnu kai kuriais atvejais iš ryto)</p>
<p>kas kelios dienos kažkokios procedūros ale pedikiūras, depiliacija, ypač dabar, kai orai šiltėja, rūbai atviresni...</p>
<p>rūbų pasiruošimas (ir papuošalų, pėdkelnių, batų ir tt, pilnas komplektas turi būt suruoštas), prie to paties marškinių lyginimas</p>
<p>rūbų komplektas vienam vaikui</p>
<p>ir rūbų komplektas kitam vaikui biggrin.gif , nes ryte kiekviena minutė svarbi</p>
<p>kažkokie daiktai, kuriuos nori nešti į mokyklą/darželį, irgi surandami ir atidėdami iš vakaro (pvz pinigai už spektaklius)</p>
<p>dičkiui pusryčiai daromi iš vakaro (kartais pagelbėja multi puodas, bet dažniausiai jis įdarbintas pietum)</p>
<p>priešpiečiai sūnui į mokyklą ruošiami iš vakaro</p>
<p>mano pusryčiai, kuriuos nešuosi į darbą ir pietūs</p>
<p>vyro pietūs (kas antrą-trečią dieną)</p>
<p> </p>
<p>Atskirai tokiems darbams neturiu laiko, viskas su dviem zyzūnais pašonėse happy.gif</p>

tebesi patenkinta multifunkciniu puodu?
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 05 10, 17:05)
Bet kodėl neleidžiama vaikams patiems viską nupiešti? Na gerai, gali būti kažkoks šablonas, bet visa kita..smulkmena čia, bet man toks jausmas, kad jos tingi cackintis, taupo laiką ir nenori terlionių..daugiau nesugalvoju priežasčių

Pas mus irgi kaip pas dauguma rase, vienodi beveik darbeliai. Bet man tinka ir taip, svarbu, kad aplamai dalyvauja, paklijuoja ten ka nors, nes megeja nueiti sau kur nors ir nedaryti nieko, tai kai sedi kartu su aukletoja, labiau susidomi kazka daryti.

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 05 10, 08:59)
O dargi ko nepapasakojau, dabartinės darbo vietos pačios dislokacijos koks privalumas yra, kad dirbu pagrinde vyriškam kolektyve, esam 3 moterys ir per 100 vyrų  biggrin.gif 
O kai nueinu į tą bobišką skyrių su reikalais, tai ausys riečiasi klausant visokių pletkų ir nesąmonių, ale kas kokią suknę nusipirko, kas kokią mišrainę pasigamino, kas ką sode sodins ir tt,  alergiška aš tokiems pliurpalams, tai sunku man bus tarp jų pritapt  unsure.gif 

Esu dirbus ir su daug vyru, ir moteriskam kolektyve.
Pas moteris tikrai daugiau plepalu, nevisada idomu, bet gi galima nedalyvauti, dirbti savo darba ir tiek..
Pas vyrus ramiau tuo atzvilgiu, pajuokauja, darbo tema pakalba ir viskas daugmaz, tik kas nepatiko man labai, gal skambes keistai, bet vasara labai prakaituoja ir kai nuolat salia reikedavo buti, mane uzknisdavo sitie higienos dalykai..kai ant prakaito dar dezodoranto uzsivaro.. Dali laiko nescia buvau tokiam kolektyve, tai is vis ziaugciojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 10 gegužės 2018 - 19:44
QUOTE(dontstop @ 2018 05 10, 09:59)
<p>O dargi ko nepapasakojau, dabartinės darbo vietos pačios dislokacijos koks privalumas yra, kad dirbu pagrinde vyriškam kolektyve, esam 3 moterys ir per 100 vyrų  biggrin.gif  Tai tiek vyriško dėmesio nesu gavus niekad gyvenime, tempia gėles, saldainius, vaisius, šampes ir tt. O jau komplimentų kokių prisiklausiau  wub.gif  Pas mus dirba daug užsieniečių, nemažai yra iš tolimųjų-artimųjų rytų, Kazachstano pvz, tai va tų tokių tautų atstovai laabai lepina dėmesiu  lotuliukas.gif  Gal tai ir yra priežastis, kodėl taip kruopščiai derinu įvaizdį kasdien  lotuliukas.gif  Juokauju aišku  smile.gif 
</p><p></p><p>O kai nueinu į tą bobišką skyrių su reikalais, tai ausys riečiasi klausant visokių pletkų ir nesąmonių, ale kas kokią suknę nusipirko, kas kokią mišrainę pasigamino, kas ką sode sodins ir tt,  alergiška aš tokiems pliurpalams, tai sunku man bus tarp jų pritapt  unsure.gif 
</p>

Aš esu dirbus vyriškam kabinete, kur sėdėjau su bernais. Tai buvo paprasčiau nei su moterim, mažai kalba, dirba savo darbus ir tiek. Dėmesiu nelepino, saldumynų nenešdavo, ramu buvo biggrin.gif Moteriškam aišku daugiau plepalų, kartais įdomių, kartais ne.
Bet čia nebūtinai taisyklė. Mano vyras dirba vyriškam kolektyve, tai toks pletkynas ir apkalbos ten, kad šakės, baisiau nei moterys sakė.
Atsakyti

Labas rytas :)

Oho, neįsivaizduoju ką reiškia dirbti tokiam vyriškam kolektyve blink.gifJei tektų, bijau, kad turėčiau nemažai streso rolleyes.gifSu vyrais jau daug metų bendrauju tikrai minimaliai. Tik su kaimynais ir vyro bendradarbiais, draugais. Giminaičių neskaičiuoju.
Universitete, darbe, net dekreto laikotarpiu supa tik merginos, moterys.

O dėl bobiško kolektyvo - nenusiteik taip. Tikrai, kiek įdomių, protingų, charizmatiškų moterų... Kad ir dabar, kursuose aš tarp moterų. Susipažinau su viena ispane, kuri augina 4 vaikus, ir padarė atradimus, keičiančias iki dabar žinotas mokslines žinias. Atrodo mokslininkė, o kartu tokia šeimyniška, šilta, artima, paprasta... susipažinau su belge, kuri apkeliavusi turbūt daugiau nei pusę pasaulio, gyvenusi, dirbusi kitose valstybėse ir moka taip vaizdingai papasakoti apie tas šalis, kad net aš pasijaučiu ten kažkiek pabuvojusi ir pajautusi tą gyvenimą.. Ir dar kiek tų fainų moterų... Aš jau dabar gailiuosi, kad po kursų liks kontaktai, bet greičiausiai gyvenime daugiau su jomis nesusitiksiu...

Vakar karšta diena buvo, vyrai darbininkai, dirbantys lauke, išsirengė iki trumpų šortukų :P , nuogais torsais dirbo. Pafotkinau biškį pro langą ir vyrui nusiunčiau, tegu pavydi  :P :P

O dėl bobiško kolektyvo, sutinku, kad visokių būna, praeitam darbe aš gi irgi dirbau dideliam moteriškam kolektyve ir nesiskundžiau, o šį kartą aš gi žinau, su kokiom bobom sėdėsiu :D  Su savo faktinėmis kolegėmis, su kuriomis ir dabar dirbu, tik iki šiol - skirtinguose pastatuose. Aš pas jas dabar darbo reikalais nueinu kartą arba du per dieną, trumpam. Tai va ir tuos trumpus vizitus man sunku ištverti, o teks persikelti ten pilnai, to ir bijau :unsure:

Atsakyti

tebesi patenkinta multifunkciniu puodu?

Puodu tikrai esu labai patenkinta, nesigailiu pirkusi. Didžiausias jo trūkumas - kad vienu metu gamina tik vieną patiekalą, tad nuolat tenka rinktis, arba pusryčiai, arba pietūs. Vyras net siūlė antrą nupirkti...Dar, kai kuriuos patiekalus nelabai verta jame gaminti, per mažas kiekis kaip šeimai gaunasi. Pvz, pica tik viena puodo dugno skersmens, t y vienam žmogui, lazanija - tik vieno lakšto dydžio, t y irgi tik viena porcija, kugelis maždaug dviem žmonėm... Visokių ten įmantrių programų ale uogienės, duonkepė, greitpuodis, fritiūrinė, jogurtinė, vaikiškas maistas ir tt man tikrai nereikia, naudoju tik kelias pagrindines standartines, virimą, troškinimą, ant garų ir viskas :)

Atsakyti

Sveikos :4u:

Penktadienį vakare atgavom savo mašiniuką, nereikėjo vyrams su traukiniu į Vln dardėti :)

Nuvažiavom visi kartu, kol vaikis mokėsi  - suvažinėjom iki Medininkų pilies. Seniai jau planavom ją apžiūrėti, bet šiaip jei iš Kauno būtume važiavę, tikriausiai būtume nusivylę. Nes kelias netrumpas, o užtrūkom ten ne daugiau, kaip pusvalanduką. Aplankėm muziejų, nieko ypatinga. Aplink jokių pramogų neradom, net kavinės jokios nėra (teko valgyti pakeliui Hesburgeryje :oh: ).

Paskui sudalyvavom dičkio diplomų įteikimo šventėje, gavo diplomą su aukščiausiu balu. Mes kažkaip iš akademijos metu bėgyje jokio grįžtamojo ryšio negaudavom, net neaišku buvo, kaip ten vaikui sekasi, tai va dabar paaiškėjo, kad mokėsi puikiai :)  Gaila, kietiems metams stoti kategoriškai atsisako, tai parinkom jam kitą vietą, kur džiovins smegenis - KTU savaitgalinė mokykla, tik tiek, kad ten daugiau informatikams srirta - programavimas ir pan. Bet pigiau ir važinėt taip toli nereikės...

Atšvęst mokslo metų baigimą važiavom į Kačių kavinę, jau n-tąjį kartą :)

Paskui siaubėm Maximą, buvo kažkokia ale Jamam nuolaidų diena.

Na o vakar praėjom Jiesios slėnio pažintiniu teku - gražios vietos, įspūdingi skardžiai :wub:  Paskui kepėm šašlus prie Kauno Marių, Vaišvydavos poilsiavietėje. Labai liuks diena, puikus oras buvo :happy:

Kitam savaitgaliui planuose Lenkija ir Kauno Hanzos dienos :)

Atsakyti
Adelia isleidau i miska siandien, gavom nurodymu, aprengti kojines baltas/sviesias iki keliu, kelnes prigludusias, bliuska ilgom rakovem, kepure, apipurksti namie nuo erkiu/uodu aplink kakla, rankoves, kelniu apacias.
Iduoti kuprine su buteliuku vandens, uzkandi i dezute, be jokiu pasaliniu siuksliu suvyniojimu, viska supjaustyti, kad galetu vaikas gamtoj valgyti be pagalbos.
Paskui iduoti pop. serveteliu, prozektoriuka, medziagini maisiuka susideti augalam, lupa toki, isideti vabalus tyrineti.
Tris dienas vaziuos iki pietu, pazindinsis su gamta.
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 05 11, 06:26)
Vakar karšta diena buvo, vyrai darbininkai, dirbantys lauke, išsirengė iki trumpų šortukų tongue.gif , nuogais torsais dirbo. Pafotkinau biškį pro langą ir vyrui nusiunčiau, tegu pavydi  tongue.gif tongue.gif

Ar pavydejo? biggrin.gif
Maniskio tokie bajeriai neveiktu, jis dar parasytu, tik issirink graziausia. smile.gif
Atsakyti

Adelia isleidau i miska siandien, gavom nurodymu, aprengti kojines baltas/sviesias iki keliu, kelnes prigludusias, bliuska ilgom rakovem, kepure, apipurksti namie nuo erkiu/uodu aplink kakla, rankoves, kelniu apacias.
Iduoti kuprine su buteliuku vandens, uzkandi i dezute, be jokiu pasaliniu siuksliu suvyniojimu, viska supjaustyti, kad galetu vaikas gamtoj valgyti be pagalbos.
Paskui iduoti pop. serveteliu, prozektoriuka, medziagini maisiuka susideti augalam, lupa toki, isideti vabalus tyrineti.
b89a0eef7b4433e4afd6e01806fa4561946.jpg

Papildyta:
Ar pavydejo? biggrin.gif
Maniskio tokie bajeriai neveiktu, jis dar parasytu, tik issirink graziausia. smile.gif

Labai smagiai skamba, tik kam tos baltos kojinės miške? :D

Indelis su lupa fainas dalykas, pirkau kažkada dičkiui, net visą irnkinį su pincetu, dar ten kažkuo... :)

Maniškis pavydėjo, krūvą žinučių prirašė ir vakare dar nusiramint negalėjo ilgai :D Aš dažnai jį taip paerzinu, kad nepamirštų, kokį lobį turi  :lol:  

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 05 14, 10:45)
vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip rimtai reikia suruošti išvykai į mišką blink.gif

Mano didžioji kitą savaitę važiuos į žirgyną su darželio grupe. Jodinės su poniais. Jei patiks, važiuosim visa šeima pajodinėti. smile.gif

Mes šeštadienį buvom Zapyškyje Aitvarų šventėje. Kaip tik šventė šeimoms su mažais vaikais. Konstravom aitvarą, po to jį apipiešėm, skraidinom, pūtėm muilo burbulus. Viskas būtų gerai, bet visi nudegėm. Nepagalvojau ištepti kremu nuo saulės... Jau dabar kai vyksim į gamtą reikės pasiimti kremą.

Ateinantį savaitgalį mano vyresnėlės gimtadienis. Tai šią savaitę visi pasiruošimo darbai doh.gif
Atsakyti

Ateinantį savaitgalį mano vyresnėlės gimtadienis. Tai šią savaitę visi pasiruošimo darbai doh.gif

Ką reikia paruošt? :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 14, 14:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72102060" data-time="1526297333"><div><p>Ateinantį savaitgalį mano vyresnėlės gimtadienis. Tai šią savaitę visi pasiruošimo darbai vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Ką reikia paruošt? smile.gif
</p>

Į darželį nupirkti vaisių, servetėlių, vienkartinių puodelių, sulčių. Iškepti keksiukus.

Šeštadienį šventė žaidimų kambaryje. Padaryti vieno kąsnio sumuštinukus, tortą. Nupirkti vaisius, užsakyti picas. Nusiųsti visiems kvietimo priminimus. Planuoja dalyvauti 15 vaikų, tai jiems dar dovanas kažkokias paruošti.
Lyg ir toks darbų sąrašas smile.gif
Atsakyti