Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Kaip keista matyti 52 puslapį biggrin.gif

Maniškis vis dar rytais valgo avižų košę su bananu. Jei muistosi, įpilu 'sirupėlio' biggrin.gif tai yra klevų sirupo. Tada garantija, kad valgys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 10 sausio 2017 - 19:26
QUOTE(Wirruna @ 2017 01 10, 14:57)

dėl gimtadienio, tai žadam savaitgalį važiuot į palangą kokį viežbutuką, vyras sakė su vaikais eis į baseiną, o aš ilsėsiuos tuo metu bigsmile.gif , paminėsim tuo pačiu ir dukros ir sūnaitėlio gimtadienius, kadangi nenoriu nei aš jokių balių, nei dukra benori žaidimų kambarių ir pan., o jaunikaitis dar savo nuomonės neišreiškia, tai mes u- jį nusprendėm lotuliukas.gif

Super gimtadienio idėja. Bus smagu visai šeimai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Wirruna @ 2017 01 10, 17:04)
Aš ir kartais bijot pradedu, bet vyras ramina, sako jei ką pasamdys kokią namų tvarkytoją ar auklę kelis kartus per sav. ar mėn. ax.gif . Antra, dabar jau būsiu ne tiek priklausoma nuo vyro, galėsiu kur noriu išvažiuot kad ir su vaikais biggrin.gif . Aš labiau bijau kas per gimdymą du mažium bus, jei spės atvažiuot mama ar brolis, arba jei vyro močiutė pabus su abiem vaikais, tai vyras dalyvaus gimdyme, bet gali tekt ir vienai gimdyt, kas labiausiai ir gąsdina ax.gif

Labai pažįstama 4u.gif Daugiau nei prieš du metus kankino lygiai tokios pat baimės ir tokie pat baimių sprendimo būdai.
Pamatysi, viskas bus gerai. Visi greit prisitaiko prie pasikeitusios šeimos sudėties. Automatiškai susidėlioja dienotvarkė, kuri labiausiai tinka daug maž visiems. smile.gif
Sunkiausia, kai serga vaikai. Tada visa tvarka išyra. Per didžiausias ligas mano vyras imdavo atostogas ar biuliotenius.

O šiaip jau kaip man gražu šeimos su trim vaikais. Prekybos centruose ar kur kitur visada atkreipiu dėmesį į tokias šeimas smile.gif
Atsakyti
Aš labai norėjau šį savaitgalį su šeima pabėgti į viešbutį Anykščiuose. Seniai buvau. Bet tuo pačiu noriu vaikinukui dovaną paruošt, o tai užtruks. Tai jaučiu nusikels tie Anykščiai dar..man taip patiko aną kartą Druskininkuose, vien pakeisti aplinką. O vyrui aišku nepatiko biggrin.gif bet jam mažai kas patinka, tai nesistebiu biggrin.gif keista, kad aš jam dar patinku

Pasigirsiu, kad šiandien apsiėjo vaikinukas su vienu pampersu (bet tik todėl, kad nekakojo biggrin.gif ). Aišku sodinu reguliariai. Tada pasakau, susikaupk biggrin.gif ir iškart padaro. O laimės kiek visiem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 10 sausio 2017 - 20:26
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 10, 22:24)
Aš labai norėjau šį savaitgalį su šeima pabėgti į viešbutį Anykščiuose. Seniai buvau. Bet tuo pačiu noriu vaikinukui dovaną paruošt, o tai užtruks. Tai jaučiu nusikels tie Anykščiai dar..man taip patiko aną kartą Druskininkuose, vien pakeisti aplinką. O vyrui aišku nepatiko biggrin.gif bet jam mažai kas patinka, tai nesistebiu biggrin.gif keista, kad aš jam dar patinku

Pasigirsiu, kad šiandien apsiėjo vaikinukas su vienu pampersu (bet tik todėl, kad nekakojo biggrin.gif ). Aišku sodinu reguliariai. Tada pasakau, susikaupk biggrin.gif ir iškart padaro. O laimės kiek visiem biggrin.gif

Saunuolis tavo vaikis.

O aa viena relaksuoju birstone, turejau du masazus, paplaukiojau baseine, pamirkau dziakuzej, pavakarieniavau, dabar drybsau lovoj
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 10, 21:24)

Kokią dovaną ruoši? bigsmile.gif
O kodėl vyrui nepatiko Druskininkuose?
Pasigirsiu ir aš, vakare Aurėja padarė ant tuliko sisiu biggrin.gif laimės buvo visiems!

QUOTE(relita @ 2017 01 10, 22:00)
Saunuolis tavo vaikis.

O aa viena relaksuoju birstone, turejau du masazus, paplaukiojau baseine, pamirkau dziakuzej, pavakarieniavau, dabar drybsau lovoj

Kaip faina! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 01 10, 21:00)
Saunuolis tavo vaikis.

Būtų šaunuolis tikrai, jei dar ir pats padarytų neprašomas biggrin.gif pavydžiu Birštono biggrin.gif

QUOTE(sima_1 @ 2017 01 10, 21:26)
Kokią dovaną ruoši? bigsmile.gif
O kodėl vyrui nepatiko Druskininkuose?
Pasigirsiu ir aš, vakare Aurėja padarė ant tuliko sisiu biggrin.gif laimės buvo visiems!
Kaip faina! bigsmile.gif

Bandysiu sieną vieną paversti piešimo lenta. Jaučiu sugadinsiu biggrin.gif
Vyrui labiausiai patinka prie kompo, o ne kažkur viešbutyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 10, 23:17)
Būtų šaunuolis tikrai, jei dar ir pats padarytų neprašomas biggrin.gif pavydžiu Birštono biggrin.gif
Bandysiu sieną vieną paversti piešimo lenta. Jaučiu sugadinsiu biggrin.gif
Vyrui labiausiai patinka prie kompo, o ne kažkur viešbutyje biggrin.gif

Nenorėk visko iškart, svarbu daro mirksiukas.gif
Gera idėja dėl sienos, turės vaikis kur pasireikšt smile.gif
Atsakyti

Sveikos smile.gif
Nu blyn, atsidėjau kažkur vokelį su pora šimtinių, tai dabar trečia diena nesugalvoju - KUR??? Jei kada rasiu, tai valio, labiausiai bijau, kad nebūčiau su visokiais nereikalingais popiergaliais perleidusi per dokumentų kramtymo aparatą... Guodžiuosi save, kad ten buvo bent 5 kupiūros, gal nebūčiau tokio storo voko kišusi, nepažiūrėjusi... Nors, ką gali žinot, kas galėjo atsitikt, galėjau ir apsižioplint... Gal ir į naudą, eisiu tvarkyt iš naujo visų užkampių, spintų, lentynų.... Prasivalysiu neplanuotai. Tik būtų gerai galutiniam variante rasti...
Pusryčių meniu sudarytojos, pasiūlykit man pusryčiams ką nors be kviečių, miežių, grikių, avižų, ryžių. Ryžių ir grikių miltai gali įeiti. Mano fantazija labai skurdi šiuo klausimu - sorų dribsnių ir kukurūzų košė, pakaitom. Retkarčiais kiaušinienė, virto ir kepto nevalgo. Beje, kurių valgo keptą ir virtą kiaušinį - su kuo jį valgo, vienas gi pakankamai sausas, sprangus...

Uoga, mes kai darėm bute remontą, tai prisukom gipskartonio sienas, nedažėm gal kokius 4 metus, leidom piešt bile kiek jų kambary, tai dukroms buvo džiaugsmo smile.gif
QUOTE(IruteB @ 2017 01 10, 09:49)
Normaliai - krutu kažkaip smile.gif Kovo 10d terminas - kol kas slapukas smile.gif

Jetau, kaip greitai jau smile.gif Laikykis, nepamiršk mūsų, pranešk, kas ir kaip smile.gif
QUOTE(Azazella @ 2017 01 10, 16:48)
Man net vidurius ima sukti pagalvojus, kad su tokiais maziukais kaip musu dar ir kudikis ant ranku smile.gif Bet apskritai tai daug tokiu kaip tu smile.gif, Motiejaus darzelyje per kaledine svente maciau kitu vaiku mamas, tai kas trecia laukiasi .

Na, jaunoms šeimoms tai labai normalu po poros-trejeto metelių lauktis kito.

QUOTE(relita @ 2017 01 10, 22:00)
Saunuolis tavo vaikis.

Fantastika, pavydžiu. Už ką tokia laimė???
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 11, 13:25)
Sveikos smile.gif
Nu blyn, atsidėjau kažkur vokelį su pora šimtinių, tai dabar trečia diena nesugalvoju - KUR??? Jei kada rasiu, tai valio, labiausiai bijau, kad nebūčiau su visokiais nereikalingais popiergaliais perleidusi per dokumentų kramtymo aparatą... Guodžiuosi save, kad ten buvo bent 5 kupiūros, gal nebūčiau tokio storo voko kišusi, nepažiūrėjusi... Nors, ką gali žinot, kas galėjo atsitikt, galėjau ir apsižioplint...  Gal ir į naudą, eisiu tvarkyt iš naujo visų užkampių, spintų, lentynų...
Uoga, mes kai darėm bute remontą, tai prisukom gipskartonio sienas, nedažėm gal kokius 4 metus, leidom piešt bile kiek jų kambary, tai dukroms buvo džiaugsmo smile.gif
Jetau, kaip greitai jau smile.gif Laikykis, nepamiršk mūsų, pranešk, kas ir kaip smile.gif

Na, jaunoms šeimoms tai labai normalu po poros-trejeto metelių lauktis kito.
Fantastika, pavydžiu. Už ką tokia laimė???

biggrin.gif turiu gera vyra smile.gif padovanojo, kad atsipusciau nuo rutinos. Siule imt dviem naktim, sakiau pradziai uzteks vienos. Jau pasiilgau seimynos wub.gif tuoj vaziuosiu namo, laukiu mb atvykstant. Apturejai du masazus, drusku kambari, baseina, manksta baseine, skanu maitinima, gera miega. Tyla spengia ausyse biggrin.gif
Linkiu rasti pinigus 4u.gif
Pusryciam gal valgytu jogurta su varske? sunku, kai daug ko tenka atsisakyti.
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Aguončikai, maniškė valgo kiaušinius tiek be nieko, tiek su padažais (ketčupas prie kepto, majonezas prie virto), tiek su  priedais (kons. žirneliai, rauginti agurkai ar kopūstai ir pan) ir su duona.

Jum gal tiktų kukurūzų dribsniai ale Kellog's sausi pusryčiai, blynai iš leistinų miltų, varškėčiai, varškės apkepai, jogurtas su priedais, pieniški desertai, sumuštiniai su rūgine duona ar rūginiais duoniukais...? O dešras ir dešreles valgot?

Šiandien buvom parduotuvėje, maniškė išsireikalavo dešros  :D Nupirkau kažkokią, šlapenkę su lašinukais. Visą kelią ji man zyzė, kad duočiau dešrą iškart, lauke  :D  Vos pargrįžom, sukapojo visą šliosą ant karto, apie 350 g  :D

Beje, į parduotuvę su ja eit darosi vis sunkiau ir sunkiau  :karsta:  Turbūt grąžinsiu šitą "malonią pramogą" vyrui  :hmm:  Kažkur apie pavasarį aš apsiėmiau pati užpirkinėt produktus (neskaitant mūsų važiavimų į Lenkiją), vis tiek gi einam kur su vežimėliu, tuo  pačiu nesunku nupirkti, ko reikia. Bet jau darosi beveik neįmanoma man vienai susitvarkyti ir su prekėm, ir su vežimėliu, ir su pana tuo pat metu  :wacko:​ Neklauso, bėga kur nori, griebia ką nori, lauke griūna, išbėga kur mašinos ir tt ir pan  :karsta:

Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 11, 11:25)
Sveikos smile.gif
Nu blyn, atsidėjau kažkur vokelį su pora šimtinių, tai dabar trečia diena nesugalvoju - KUR??? Jei kada rasiu, tai valio, labiausiai bijau, kad nebūčiau su visokiais nereikalingais popiergaliais perleidusi per dokumentų kramtymo aparatą... Guodžiuosi save, kad ten buvo bent 5 kupiūros, gal nebūčiau tokio storo voko kišusi, nepažiūrėjusi... Nors, ką gali žinot, kas galėjo atsitikt, galėjau ir apsižioplint...  Gal ir į naudą, eisiu tvarkyt iš naujo visų užkampių, spintų, lentynų.... Prasivalysiu neplanuotai. Tik būtų gerai galutiniam variante rasti...
Pusryčių meniu sudarytojos, pasiūlykit man pusryčiams ką nors be kviečių, miežių, grikių, avižų, ryžių. Ryžių ir grikių miltai gali įeiti. Mano fantazija labai skurdi šiuo klausimu - sorų dribsnių ir kukurūzų košė, pakaitom. Retkarčiais kiaušinienė, virto ir kepto nevalgo. Beje, kurių valgo keptą ir virtą kiaušinį - su kuo jį valgo, vienas gi pakankamai sausas, sprangus...

But beda jei nerastum, bet tikiu, kad rasi 4u.gif

Maniskis irgi labiausiai megsta kiausiniu plaktiene. Beje, teisingai kepant kiausiniene jokiu budu nebuna nei sausa, nei sprangi. kaip ir cepelinai neturi buti guminiai. Reikia moketi teisingai paruosti. Mano vyras daznai man siulo pusryciams iskepti kiausiniene, as visad atsisakau, nes jis nemoka, iskepa sausa ir sprangia. Vyras pyksta, sako, bet tu bjauri boba smile.gif, jau as ir kiausinienes nemoku isketi, kiausiniene moka iskepti visi anot jo. O as visad sakau, kad kiausiniene, jei teisingai iskepta, nera nei sprangi, nei sausa. Ir vualia. Nusiperku G. Vilpisausko knyga, ogi ten akurat apie tai ir raso. Tai prisegu kelis puslapius is knygos, kad kiausiniene nebutu sausa smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Taip iskepta kiausiniene maniskis lapnoja net ausys linksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 10, 20:24)

Aš irgi bandysiu taikyti tavo metodiką kiek išeis tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 01 10, 21:00)

Šiaip faina, bet vienai man būtų nesmagu...
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 01 11, 11:56)

<p>Šiandien buvom parduotuvėje, maniškė išsireikalavo dešros  biggrin.gif Nupirkau kažkokią, šlapenkę su lašinukais. Visą kelią ji man zyzė, kad duočiau dešrą iškart, lauke  biggrin.gif  Vos pargrįžom, sukapojo visą šliosą ant karto, apie 350 g  biggrin.gif</p>

Aš užvakar, deja, nupirkau "sasyskų". Tai maniškė jau trečia diena įlindus į šaldytuvą rodo, kad jas paduočiau. Jau šiandien baigė valgyti. Tai dabar kurį laiką tikrai nepirksiu.

Aguončikai - greičiau rask tuos pinigus. Nelinksmas rytas pas tave 4u.gif

O man šiandien LOR pasakė, kad mažei reikia šalinti adenoidus. Jau kaip susinervinau unsure.gif
Atsakyti