Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(mimimimimimimi @ 2018 05 10, 08:07)
Oho visa kebaba! smile.gif man paciai mazo kaip tik uztenka, o vaikas tai max lavaso paragauja. Siaip ji valgi bet vat tokiu neaiskiu maistu nevalgo, jei pica tai tik su suriu, sumustinis tai tik su vienu ingridientu ir pan.

Man irgi mažo kebabo sočiai, net per daug biggrin.gif Aurėja kebabo nevalgo, labai retai ir patys valgom, bet ji visai nesusižavėjo. Pica kitas reikalas. Suvalgo kokius 2-3 gabaliukus vidutinės picos biggrin.gif

QUOTE(mimimimimimimi @ 2018 05 10, 08:09)
Sima, ar tu pirkai ilgalaikio lakavimo rinkini? Nebenaudoji?

Nebenaudoju, dalį lakų pardaviau, patį rinkinį irgi įdėjau į pardavimą. Pasirodo nėra taip lengva ten viską sau pasidaryt, daugiau vargo nei grožio gavosi man biggrin.gif
Atsakyti

Šiaip skaičiau kažkur, kad jei nesilaiko lakas ilgai (net ilgalaikis) trūksta kažkokio vitamino. Jagelavičiūtė kažką lyg reklamavo ta tema..

Tikiu, mano nagai labai silpnučiai ir šiaip visad buvo, lūžinėja, skilinėja, sluoksniuojasi, tikrai kažko trūksta, o ir saldainių dieta pablogina visą reikalą..

O rubus pasimti nuo pakabos tai tas pats kas suruostus pasiimti nuo pakabos juk uztrunka;)

a;)

po gelinio lakavimo mano nagai zymiai labiau atsigave ir pagereje.

Na aš ne tik šiaip pasiimu nuo pakabos :)  Būtinai pasimatuoju keletą variantų, tada keletą porų batelių, keletą papuošalų, keletą rankinių, viršutinius drabužius, šalikėlius ir tt, kol susidelioja tinkamas komplektas, atsidedu ir makiažo kelias priemones, pvz idealiai prie to derinio tinkantį lūpdažį, šešėlius :hihihi: Pirmom dienom pradėjus dirbti kai dar nesiruošdavau iš vakaro, būdavo tokių situacijų, kai pvz iš vakaro apsisprendi apsivilkti suknelę, o ryte paskutinę minutę supranti, kad nebeliko nei vienų sveikų pėdkelnių. Arba išeini su marškiniais, o darbe matai iš vakaro liko netinkamos spalvos kardiganas, o kito nepasiėmei. Arba ieškai idealiausiai tinkančios apyrankės, o ji panos "nužaista" kažkur mėtosi tarp žaislų ir tt ir pan 

Oho, kaip įdomiai, maniškiai nagai nuėmus tą ilgalaikį buvo popieriaus plonumo :(

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 10, 08:33)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72096955" data-time="1525931825">
<div>
<p>
Šiaip skaičiau kažkur, kad jei nesilaiko lakas ilgai (net ilgalaikis) trūksta kažkokio vitamino. Jagelavičiūtė kažką lyg reklamavo ta tema..
</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Tikiu, mano nagai labai silpnučiai ir šiaip visad buvo, lūžinėja, skilinėja, sluoksniuojasi, tikrai kažko trūksta, o ir saldainių dieta pablogina visą reikalą..</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mimimimimimimi" data-cid="72096971" data-time="1525932475">
<div>
<p>O rubus pasimti nuo pakabos tai tas pats kas suruostus pasiimti nuo pakabos juk uztrunka;)</p>
<p>a;)</p>
<p> </p>
<p>po gelinio lakavimo mano nagai zymiai labiau atsigave ir pagereje.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
</div>
</blockquote>
<p>Na aš ne tik šiaip pasiimu nuo pakabos smile.gif  Būtinai pasimatuoju keletą variantų, tada keletą porų batelių, keletą papuošalų, keletą rankinių, viršutinius drabužius, šalikėlius ir tt, kol susidelioja tinkamas komplektas, atsidedu ir makiažo kelias priemones, pvz idealiai prie to derinio tinkantį lūpdažį, šešėlius hihihi.gif Pirmom dienom pradėjus dirbti kai dar nesiruošdavau iš vakaro, būdavo tokių situacijų, kai pvz iš vakaro apsisprendi apsivilkti suknelę, o ryte paskutinę minutę supranti, kad nebeliko nei vienų sveikų pėdkelnių. Arba išeini su marškiniais, o darbe matai iš vakaro liko netinkamos spalvos kardiganas, o kito nepasiėmei. Arba ieškai idealiausiai tinkančios apyrankės, o ji panos "nužaista" kažkur mėtosi tarp žaislų ir tt ir pan </p>
<p> </p>
<p>Oho, kaip įdomiai, maniškiai nagai nuėmus tą ilgalaikį buvo popieriaus plonumo verysad.gif</p>

Tai pastiprink vitaminais nagučius, pamatysi atsigaus, ir lakas ilgiau laikys.
Oho kaip tu kasdien keiti įvaizdžius bigsmile.gif Aš vaikštau su ta pačia kuprinyte visą savaitę, nekeičiu nieko, batus irgi vienus-dvejus nešioju į darbą.
Kaip darbe šiaip sekasi? Patinka?
Atsakyti

Tai pastiprink vitaminais nagučius, pamatysi atsigaus, ir lakas ilgiau laikys.
Oho kaip tu kasdien keiti įvaizdžius bigsmile.gifAš vaikštau su ta pačia kuprinyte visą savaitę, nekeičiu nieko, batus irgi vienus-dvejus nešioju į darbą.
Kaip darbe šiaip sekasi? Patinka?

Nelabai aš tikiu vitaminu nauda :)  Ne vieną kartą gėriau įvairius, ir akim, ir nagam-ragam, ir multi, ir moterim, va neseniai išgėriau kursą imunitetui stiprinti, man vis mama kokius padovanoja. Absoliučiai nejaučiu poveikio :hmm:

Darbe šiaip sekasi ok. Neseniai praėjau mokymus šiokius tokius online iš savo kišenės, laukiu diplomo, turi atsiųst paštu. Nežinau, ar bus iš to naudos, šitam darbe gal ne, sekančiam gal, jei ieškosiu darbo toj pačioj srity. O tai ne faktas, nes pirmoj vietoj ieškosiu arti namų, o jau sritis kokia papuls, tokia bus gerai :D Dabar užimtumo nėra, nes mano darbas tiesiogiai susijęs su rusais, o jie dabar švenčia savo gegužės šventes, tai va, rašau SM, išnaršiau visą Vinted'ą, prisisakiau kalną daiktų iš visokių internetinių parduotuvių, bandydama užmušt laiką darbe :D Paskui bus krūvis toks, kad galvos nepakelsiu. Šiaip negaliu pasakyti, kad patinka, aš galiu dirbti tokį darbą, lyg ir nelipdama per save, ir tiek. Bet kad kaifuot nuo savo darbo, nežinau, kaip taip gali būti :) Artimu metu laukia nemalonios permainos, kelsimės į naują ofisą, kur teks sėdėt su savo bendradarbiais ir viršininke, manau, tai pokyčiai į blogą pusę, nes dabar aš dirbu pastate ne su savo įmonės darbuotojais, o su kitos įmonės, tai jie iš esmės nė nežino, ką aš čia veikiu, niekaip mano darbo nekontroliuoja ir pan. O būsiu viršininkei ant akių, gal ir kompas taip stovės, kad matysis mano ekranas kitiems, tai kažin, ar bent asmeninį paštą galėsiu darbo metu patikrint, kraus darbus ištisai  :hmm: O ir dabar kolektyvas fainas, malonūs žmonės, o iškels mane į bobišką kolektyvą blogiausiąja to žodžio prasme. Tai galvoju, kad jei bus visai nepakenčiama, išeisiu anksčiau, nei planuoju, šiai dienai planuoju dirbti čia iki kitos vasaros. Žodžiu, gali tekt anksčiau išeiti, tai kai tik apie tai sužinojau, paskubėjau užbaigt kursus, kad turėčiau popierėlį, pravers ieškant darbo galbūt. Nes pačio darbo praktiškai pramokau per šį pusmetį, bet tai aišku menka patirtis, su diplomu gal atrodys svariau  :)

Atsakyti

O dargi ko nepapasakojau, dabartinės darbo vietos pačios dislokacijos koks privalumas yra, kad dirbu pagrinde vyriškam kolektyve, esam 3 moterys ir per 100 vyrų  :D  Tai tiek vyriško dėmesio nesu gavus niekad gyvenime, tempia gėles, saldainius, vaisius, šampes ir tt. O jau komplimentų kokių prisiklausiau  :wub:  Pas mus dirba daug užsieniečių, nemažai yra iš tolimųjų-artimųjų rytų, Kazachstano pvz, tai va tų tokių tautų atstovai laabai lepina dėmesiu  :lol:  Gal tai ir yra priežastis, kodėl taip kruopščiai derinu įvaizdį kasdien  :lol:  Juokauju aišku  :) 

O kai nueinu į tą bobišką skyrių su reikalais, tai ausys riečiasi klausant visokių pletkų ir nesąmonių, ale kas kokią suknę nusipirko, kas kokią mišrainę pasigamino, kas ką sode sodins ir tt,  alergiška aš tokiems pliurpalams, tai sunku man bus tarp jų pritapt  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 10, 09:46)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72097052" data-time="1525936614">
<div>
<p>Tai pastiprink vitaminais nagučius, pamatysi atsigaus, ir lakas ilgiau laikys.

Oho kaip tu kasdien keiti įvaizdžius vartotojo įkelta nuotraukaAš vaikštau su ta pačia kuprinyte visą savaitę, nekeičiu nieko, batus irgi vienus-dvejus nešioju į darbą.

Kaip darbe šiaip sekasi? Patinka?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Nelabai aš tikiu vitaminu nauda smile.gif  Ne vieną kartą gėriau įvairius, ir akim, ir nagam-ragam, ir multi, ir moterim, va neseniai išgėriau kursą imunitetui stiprinti, man vis mama kokius padovanoja. Absoliučiai nejaučiu poveikio hmm.gif</p>
<p> </p>
<p>Darbe šiaip sekasi ok. Neseniai praėjau mokymus šiokius tokius online iš savo kišenės, laukiu diplomo, turi atsiųst paštu. Nežinau, ar bus iš to naudos, šitam darbe gal ne, sekančiam gal, jei ieškosiu darbo toj pačioj srity. O tai ne faktas, nes pirmoj vietoj ieškosiu arti namų, o jau sritis kokia papuls, tokia bus gerai biggrin.gif Dabar užimtumo nėra, nes mano darbas tiesiogiai susijęs su rusais, o jie dabar švenčia savo gegužės šventes, tai va, rašau SM, išnaršiau visą Vinted'ą, prisisakiau kalną daiktų iš visokių internetinių parduotuvių, bandydama užmušt laiką darbe biggrin.gif Paskui bus krūvis toks, kad galvos nepakelsiu. Šiaip negaliu pasakyti, kad patinka, aš galiu dirbti tokį darbą, lyg ir nelipdama per save, ir tiek. Bet kad kaifuot nuo savo darbo, nežinau, kaip taip gali būti smile.gif Artimu metu laukia nemalonios permainos, kelsimės į naują ofisą, kur teks sėdėt su savo bendradarbiais ir viršininke, manau, tai pokyčiai į blogą pusę, nes dabar aš dirbu pastate ne su savo įmonės darbuotojais, o su kitos įmonės, tai jie iš esmės nė nežino, ką aš čia veikiu, niekaip mano darbo nekontroliuoja ir pan. O būsiu viršininkei ant akių, gal ir kompas taip stovės, kad matysis mano ekranas kitiems, tai kažin, ar bent asmeninį paštą galėsiu darbo metu patikrint, kraus darbus ištisai  hmm.gif O ir dabar kolektyvas fainas, malonūs žmonės, o iškels mane į bobišką kolektyvą blogiausiąja to žodžio prasme. Tai galvoju, kad jei bus visai nepakenčiama, išeisiu anksčiau, nei planuoju, šiai dienai planuoju dirbti čia iki kitos vasaros. Žodžiu, gali tekt anksčiau išeiti, tai kai tik apie tai sužinojau, paskubėjau užbaigt kursus, kad turėčiau popierėlį, pravers ieškant darbo galbūt. Nes pačio darbo praktiškai pramokau per šį pusmetį, bet tai aišku menka patirtis, su diplomu gal atrodys svariau  smile.gif</p>

Aš kai po ilgalaikio buvau susigadinus nagus (pati susigadinau, bandydami jį nugramdyt netinkamai), tai vaistinėj nusipirkau kažkokį gydomąjį spec laką, jei ką galėsiu vėliau surast pavadinimą, jis man pataisė nagus per kokį mėnesį-du. Dabar vėl stiprūs, ilgi, nelūžinėja, nesisluoksniuoja. Mamai daviau pabandyt, po vieno karto jai nago įskilimą užgydė, kurį turėjo ilgai. Netikėjau pati, bet va veikia.
Atsakyti

Aš kai po ilgalaikio buvau susigadinus nagus (pati susigadinau, bandydami jį nugramdyt netinkamai), tai vaistinėj nusipirkau kažkokį gydomąjį spec laką, jei ką galėsiu vėliau surast pavadinimą, jis man pataisė nagus per kokį mėnesį-du. Dabar vėl stiprūs, ilgi, nelūžinėja, nesisluoksniuoja. Mamai daviau pabandyt, po vieno karto jai nago įskilimą užgydė, kurį turėjo ilgai. Netikėjau pati, bet va veikia.

Parašyk, išbandysiu :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 10, 10:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72097098" data-time="1525939385"><div><p>Aš kai po ilgalaikio buvau susigadinus nagus (pati susigadinau, bandydami jį nugramdyt netinkamai), tai vaistinėj nusipirkau kažkokį gydomąjį spec laką, jei ką galėsiu vėliau surast pavadinimą, jis man pataisė nagus per kokį mėnesį-du. Dabar vėl stiprūs, ilgi, nelūžinėja, nesisluoksniuoja. Mamai daviau pabandyt, po vieno karto jai nago įskilimą užgydė, kurį turėjo ilgai. Netikėjau pati, bet va veikia.</p></div></blockquote><p>Parašyk, išbandysiu smile.gif
</p>

SOS NAIL REBUILDER , pirkau Camelios vaistinėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 10, 08:35)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72096938" data-time="1525930186">
<div>
<p>o pas jus vaikų darbeliai irgi vienodi? Na neskaitau skirtumų, kai būna spalvos skirtingos..bet pats principas. Ar iš karto matosi, kad jūsų vaikas piešė</p>
</div>
</blockquote>
<p>Na tai jei pvz visi tą dieną piešia paukštį, tai visų bus daugmaž vienodi paukščiai, greičiausiai net tos pačios spalvos, matosi, kad kai kurių vaikų darbeliai kruopštesni, o kai kurių vos keli brūkštelėjimai per lapą, bet iš esmės būna duota tema ir visi daro pagal tą patį šabloną smile.gif</p>
<p>Aišku, kad auklėtojos padeda, mamos dienos proga padarė atvirukus tokius, kokių ir trečiokai dar nepadarytų, tai jau aišku, kad padirbėta auklėtojos buvo daug biggrin.gif</p>
<p>Aš dėl to priekaištų neturiu, nieko tame blogo nematau smile.gif</p>
<p>Namuose irgi daug piešiam, spalvinam, lipdom, karpom, klijuojam (namuose gaunasi prasčiau, nei darželyje, tai... smile.gif )</p>

Bet kodėl neleidžiama vaikams patiems viską nupiešti? Na gerai, gali būti kažkoks šablonas, bet visa kita..smulkmena čia, bet man toks jausmas, kad jos tingi cackintis, taupo laiką ir nenori terlionių..daugiau nesugalvoju priežasčių
Atsakyti

Bet kodėl neleidžiama vaikams patiems viską nupiešti? Na gerai, gali būti kažkoks šablonas, bet visa kita..smulkmena čia, bet man toks jausmas, kad jos tingi cackintis, taupo laiką ir nenori terlionių..daugiau nesugalvoju priežasčių

Uoga, tavo darzo atveju tai faktas kad tingi, jau man rodos rudeni kalbejom kad i lauka tingi vest, nes rengt reikiabir lauke priziuret, tai aisku geriau laikyt klasej mazam kambarelyje. Ir dar prie tingejimo siaip nemeile savo darbui prisideda, jos turbut galvoja kad ju funkcija yra tik priziureti, o ne lavinti. Fui visiskas sovietmetis... mano vaikysteje tai ir i wc per pietu miega neleisdavo:( jei tik turit galimybe bekit is ten ir greiciau:) 

Atsakyti

Aš tai dėl tų darbelių, piešinių visai nesuku galvos, man kažkaip jokio skirtumo, kaip auklėtojai patogiau, taip lai ir daro  :) 

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 05 10, 07:29)
<p>o pas jus vaikų darbeliai irgi vienodi? Na neskaitau skirtumų, kai būna spalvos skirtingos..bet pats principas. Ar iš karto matosi, kad jūsų vaikas piešė
</p>

Maniškė nelabai mėgstanti piešti, tai būna, kad visai nekaba jos darbelis. Auklėtoja taip ir pasako, kad nepiešė. O šiaip, tai matosi, kad piešiniai vaikiški. Aš atėjusi visada paklausiu, "kuris tavo piešinys?" Visada parodo teisingai. Kai daro kažką sudėtingiau, aišku, kad auklėtoja daug padeda, nes tikrai darbeliai panašūs. Tada susipainioja, bet vistiek pasako, kad klijavo akis, ausis ir pan.
Atsakyti