<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72097052" data-time="1525936614">
<div>
<p>Tai pastiprink vitaminais nagučius, pamatysi atsigaus, ir lakas ilgiau laikys.
Oho kaip tu kasdien keiti įvaizdžius
Aš vaikštau su ta pačia kuprinyte visą savaitę, nekeičiu nieko, batus irgi vienus-dvejus nešioju į darbą.
Kaip darbe šiaip sekasi? Patinka?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Nelabai aš tikiu vitaminu nauda
Ne vieną kartą gėriau įvairius, ir akim, ir nagam-ragam, ir multi, ir moterim, va neseniai išgėriau kursą imunitetui stiprinti, man vis mama kokius padovanoja. Absoliučiai nejaučiu poveikio
</p>
<p> </p>
<p>Darbe šiaip sekasi ok. Neseniai praėjau mokymus šiokius tokius online iš savo kišenės, laukiu diplomo, turi atsiųst paštu. Nežinau, ar bus iš to naudos, šitam darbe gal ne, sekančiam gal, jei ieškosiu darbo toj pačioj srity. O tai ne faktas, nes pirmoj vietoj ieškosiu arti namų, o jau sritis kokia papuls, tokia bus gerai
Dabar užimtumo nėra, nes mano darbas tiesiogiai susijęs su rusais, o jie dabar švenčia savo gegužės šventes, tai va, rašau SM, išnaršiau visą Vinted'ą, prisisakiau kalną daiktų iš visokių internetinių parduotuvių, bandydama užmušt laiką darbe
Paskui bus krūvis toks, kad galvos nepakelsiu. Šiaip negaliu pasakyti, kad patinka, aš galiu dirbti tokį darbą, lyg ir nelipdama per save, ir tiek. Bet kad kaifuot nuo savo darbo, nežinau, kaip taip gali būti
Artimu metu laukia nemalonios permainos, kelsimės į naują ofisą, kur teks sėdėt su savo bendradarbiais ir viršininke, manau, tai pokyčiai į blogą pusę, nes dabar aš dirbu pastate ne su savo įmonės darbuotojais, o su kitos įmonės, tai jie iš esmės nė nežino, ką aš čia veikiu, niekaip mano darbo nekontroliuoja ir pan. O būsiu viršininkei ant akių, gal ir kompas taip stovės, kad matysis mano ekranas kitiems, tai kažin, ar bent asmeninį paštą galėsiu darbo metu patikrint, kraus darbus ištisai
O ir dabar kolektyvas fainas, malonūs žmonės, o iškels mane į bobišką kolektyvą blogiausiąja to žodžio prasme. Tai galvoju, kad jei bus visai nepakenčiama, išeisiu anksčiau, nei planuoju, šiai dienai planuoju dirbti čia iki kitos vasaros. Žodžiu, gali tekt anksčiau išeiti, tai kai tik apie tai sužinojau, paskubėjau užbaigt kursus, kad turėčiau popierėlį, pravers ieškant darbo galbūt. Nes pačio darbo praktiškai pramokau per šį pusmetį, bet tai aišku menka patirtis, su diplomu gal atrodys svariau
</p>
Aš kai po ilgalaikio buvau susigadinus nagus (pati susigadinau, bandydami jį nugramdyt netinkamai), tai vaistinėj nusipirkau kažkokį gydomąjį spec laką, jei ką galėsiu vėliau surast pavadinimą, jis man pataisė nagus per kokį mėnesį-du. Dabar vėl stiprūs, ilgi, nelūžinėja, nesisluoksniuoja. Mamai daviau pabandyt, po vieno karto jai nago įskilimą užgydė, kurį turėjo ilgai. Netikėjau pati, bet va veikia.