Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(sima_1 @ 2018 05 09, 14:31)
Pas mus užtai nedaro mamyčių jokios dienos minėjimo, o švenčia šeimos šventę.
O tai kada miegoti nueiti jei taip vėlai vakarienė? Mūsų vakarienė 18h, 21h Aureja jau miega  smile.gif

Miegot 22-22:30.
Aš irgi norėčiau tokio grafiko kaip pas jus. Žiemą taip ir būna, bet vasarą viskas išsiderina. Na mes niekaip iš lauko nepareinam anksčiau nei 9val vakaro. Liepos mėnesį dar ilgiau būsim, jei tik oras geras bus. Gaila šiltus vasariškus vakarus kambariuose praleisti, juk tiek nedaug jų per metus turim. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 05 09, 15:47)

</p><p></p><p>Pas mane šiandien dar tėvas ant galvos užgriūs vakare, galvoju, ar dabar iškart nusišaut, ar vėliau biggrin.gif
</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Dičkis pasirodo dar su akademijos chebra po šventės keliaus į laipiojimo parką, dar +2 val kažkur, visai liūdna mūsų tėveliui bus laukt tiesiog nieko neveikiant ir be auto tiek valandų, jei važiuos dviese hmm.gif
</p>

Nenusišauk, viskas bus gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 05 09, 16:01)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mimimimimimimi" data-cid="72096422" data-time="1525873409">
<div>
<p>Ka jus ten kitai dienai ruosiates? smile.gif as tokios proceduros neturiu:)) aisku jei butu dar vienas vaikas su pamoku ruosimu ir pan tai butu kita sneka. </p>
</div>
</blockquote>
<p>Na mano pasiruošimo minimumas:</p>
<p>šviežias manikiūras kasdien</p>
<p>galvos plovimas kas antrą-trečią dieną (pasinaudoju sausu šampūnu kai kuriais atvejais iš ryto)</p>
<p>kas kelios dienos kažkokios procedūros ale pedikiūras, depiliacija, ypač dabar, kai orai šiltėja, rūbai atviresni...</p>
<p>rūbų pasiruošimas (ir papuošalų, pėdkelnių, batų ir tt, pilnas komplektas turi būt suruoštas), prie to paties marškinių lyginimas</p>
<p>rūbų komplektas vienam vaikui</p>
<p>ir rūbų komplektas kitam vaikui biggrin.gif , nes ryte kiekviena minutė svarbi</p>
<p>kažkokie daiktai, kuriuos nori nešti į mokyklą/darželį, irgi surandami ir atidėdami iš vakaro (pvz pinigai už spektaklius)</p>
<p>dičkiui pusryčiai daromi iš vakaro (kartais pagelbėja multi puodas, bet dažniausiai jis įdarbintas pietum)</p>
<p>priešpiečiai sūnui į mokyklą ruošiami iš vakaro</p>
<p>mano pusryčiai, kuriuos nešuosi į darbą ir pietūs</p>
<p>vyro pietūs (kas antrą-trečią dieną)</p>
<p> </p>
<p>Atskirai tokiems darbams neturiu laiko, viskas su dviem zyzūnais pašonėse happy.gif</p>

Pas mane viskas labai panašiai. Manikiūro paprastai nesidarau, tai šis atkrenta. Valgyti darom tik šios dienos vakarui ir vyrui kažką pietums (su maistu kartais vyras, kartais aš užsiimam). Visi vaikų zyzimai užima nemažai laiko. Paprastai vaikus vedam vakarais į dviračių važinėjimo aikštelę. Ten praleidžiam maždaug apie valandą. O dar bendras vakarinis nuovargis, kai tik ramiai išgeriam arbatą lauke. Taip ir prabėga vakaras.
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 05 09, 19:51)
Kitoje grupėje tarsi viskas pakenčiamai, bet tas vaikas dažnai labai serga, tai nežinia irgi..kitoje vyresniųjų grupėje sakė irgi nekažką, bet ten ir pačios auklėtojos sakė grubokos, vištinėja. Pas mus dar skaitosi geriausios darže..o juk tuoj jis pereis į vyresnius, tai nežinia pas ką pateks..pati tiesą sakant nebūčiau ryžusis keisti kažką, bt vyras vieną vakarą taip netikėtai sako užteks, einam iš ten. O jis gi tik pasiima kartais iš daržo jį. Bet ir jam užkliuvo tas auklėtojų elgesys keistas. Su kitais lelele tik, o su mum nešneka, turi po žodį traukt (nemokam mes pasmailinus balso kalnėt, o jos tą mėgsta..)Apie vaiką taip ir nežinom nieko, nei kaip jis elgiasi, jaučiasi ten (namie jau tik pasipasakoja pats). Labai daug iš tikro priežasčių, bt pagrindinė yra vaiko būsena.
Papildyta:
Aš su pavydu paklausau kaip kituose valstybiniuose ir elgiasi ir ką veikia..nu tikrai nekainuoja nieko leisti vaikams patiems piešti, nekainuoja eiti į lauką, nekainuoja neišskyrinėti mylimų vaikų nuo nemylimų..tik kantrybės reikia ir noro..nieko ypatingo mes ir nenorim daugiau..paklasi vaiko ką veikėt..'žaidėm su žaislais'..nu ok..bet kai randi juos susodintus į 3 kv.metrus ir alia žaidžia..nu man nenormalu..o jos turi tokią politiką, susodina ir liepia žaisti tik čia ir jokių ten vaikščiojimų. Tai pasirodo ir anksčiau man Kajusnemelavo dėl tos virtuvėlės, kur alia neleido žaisti..saugojo matyt turtą..kurįbeje patys nupirkom..žodžiu, sovietmečio kartą augina toks jausmas. Jokio kūrybiškumo, vaikiško laisvumo..aš net neesu girdėjus jų ten juokiantis, išdykaujant vaikiškai.kaip robotai pastoviai susodinti kažkur

Kažkoks siaubas, tikrai keiskit darželį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimimimimimimi @ 2018 05 09, 15:43)
<p>Ojej kiek laiko tureciau jei maniske 21 jau miegotu:))) dabar tai uzmiega is vis geriausiu atveju 23 val tik, as prie jos lovos dazniausiai pirma uzmiegu. mes griztan namo apie 18.30-19, bet nesakyciau kad kazko nespeju ar pan. Ka jus ten kitai dienai ruosiates?smile.gif as tokios proceduros neturiu:)) aisku jei butu dar vienas vaikas su pamoku ruosimu ir pan tai butu kita sneka. </p>

O kada keliatės? Ar užtenka jūsų vaikams miego, kai taip vėlai gulasi? Aš saviškę rytais ir tai sunkiai žadinu prieš 7h, o jei užmigtų vėlai, visai trūktų miego. Man pats tas 21h, aišku čia darželio grafiku. Atostogų metu ir pan tai nusivėlina. Bet aš ir pati noriu turėti bent kažkiek laiko sau, man lb gerai tinka jos toks miegojimo grafikas thumbup.gif

QUOTE(dontstop @ 2018 05 09, 16:01)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mimimimimimimi" data-cid="72096422" data-time="1525873409">
<div>
<p>Ka jus ten kitai dienai ruosiates? smile.gif as tokios proceduros neturiu:)) aisku jei butu dar vienas vaikas su pamoku ruosimu ir pan tai butu kita sneka. </p>
</div>
</blockquote>
<p>Na mano pasiruošimo minimumas:</p>
<p>šviežias manikiūras kasdien</p>
<p>galvos plovimas kas antrą-trečią dieną (pasinaudoju sausu šampūnu kai kuriais atvejais iš ryto)</p>
<p>kas kelios dienos kažkokios procedūros ale pedikiūras, depiliacija, ypač dabar, kai orai šiltėja, rūbai atviresni...</p>
<p>rūbų pasiruošimas (ir papuošalų, pėdkelnių, batų ir tt, pilnas komplektas turi būt suruoštas), prie to paties marškinių lyginimas</p>
<p>rūbų komplektas vienam vaikui</p>
<p>ir rūbų komplektas kitam vaikui biggrin.gif , nes ryte kiekviena minutė svarbi</p>
<p>kažkokie daiktai, kuriuos nori nešti į mokyklą/darželį, irgi surandami ir atidėdami iš vakaro (pvz pinigai už spektaklius)</p>
<p>dičkiui pusryčiai daromi iš vakaro (kartais pagelbėja multi puodas, bet dažniausiai jis įdarbintas pietum)</p>
<p>priešpiečiai sūnui į mokyklą ruošiami iš vakaro</p>
<p>mano pusryčiai, kuriuos nešuosi į darbą ir pietūs</p>
<p>vyro pietūs (kas antrą-trečią dieną)</p>
<p> </p>
<p>Atskirai tokiems darbams neturiu laiko, viskas su dviem zyzūnais pašonėse happy.gif</p>

O kodėl tu daraisi manikiūrą kasdien? Tikrai daug laiko užima, ar nenori ilgalaikio pabandyt?
Mano pasiruošimas kitai dienai yra tik rūbų susidėjimas, kad neteiktų galvot iš ryto, nes ryte tikrai kiekviena minutė svarbi.
Vakarais maisto gaminimas (ne kasdien) ir tvarkymasis (tikrai ne kasdien).
Turint mokyklinį vaiką, sutinku, kad visai kas kita.

QUOTE(semtama @ 2018 05 09, 20:05)
Miegot 22-22:30.
Aš irgi norėčiau tokio grafiko kaip pas jus. Žiemą taip ir būna, bet vasarą viskas išsiderina. Na mes niekaip iš lauko nepareinam anksčiau nei 9val vakaro. Liepos mėnesį dar ilgiau būsim, jei tik oras geras bus. Gaila šiltus vasariškus vakarus kambariuose praleisti, juk tiek nedaug jų per metus turim.  smile.gif
Papildyta:
Nenusišauk, viskas bus gerai  biggrin.gif

Tai kiekvienam savo, kas kam tinka. Man puikiai užtenka savaitgalių pasidžiaugt oru ir gamta, darbo dienom pati jau vakare nieko nebenoriu, tik ištiest kojas.
Mes vakarieniaujam apie 18h, paskui jau poilsis ir ruošimasis į lovą. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 05 09, 19:51)
Kitoje grupėje tarsi viskas pakenčiamai, bet tas vaikas dažnai labai serga, tai nežinia irgi..kitoje vyresniųjų grupėje sakė irgi nekažką, bet ten ir pačios auklėtojos sakė grubokos, vištinėja. Pas mus dar skaitosi geriausios darže..o juk tuoj jis pereis į vyresnius, tai nežinia pas ką pateks..pati tiesą sakant nebūčiau ryžusis keisti kažką, bt vyras vieną vakarą taip netikėtai sako užteks, einam iš ten. O jis gi tik pasiima kartais iš daržo jį. Bet ir jam užkliuvo tas auklėtojų elgesys keistas. Su kitais lelele tik, o su mum nešneka, turi po žodį traukt (nemokam mes pasmailinus balso kalnėt, o jos tą mėgsta..)Apie vaiką taip ir nežinom nieko, nei kaip jis elgiasi, jaučiasi ten (namie jau tik pasipasakoja pats). Labai daug iš tikro priežasčių, bt pagrindinė yra vaiko būsena.
Papildyta:
Aš su pavydu paklausau kaip kituose valstybiniuose ir elgiasi ir ką veikia..nu tikrai nekainuoja nieko leisti vaikams patiems piešti, nekainuoja eiti į lauką, nekainuoja neišskyrinėti mylimų vaikų nuo nemylimų..tik kantrybės reikia ir noro..nieko ypatingo mes ir nenorim daugiau..paklasi vaiko ką veikėt..'žaidėm su žaislais'..nu ok..bet kai randi juos susodintus į 3 kv.metrus ir alia žaidžia..nu man nenormalu..o jos turi tokią politiką, susodina ir liepia žaisti tik čia ir jokių ten vaikščiojimų. Tai pasirodo ir anksčiau man Kajusnemelavo dėl tos virtuvėlės, kur alia neleido žaisti..saugojo matyt turtą..kurįbeje patys nupirkom..žodžiu, sovietmečio kartą augina toks jausmas. Jokio kūrybiškumo, vaikiško laisvumo..aš net neesu girdėjus jų ten juokiantis, išdykaujant vaikiškai.kaip robotai pastoviai susodinti kažkur

Tikrai nieko gero blink.gif netgi baisiai skamba.
Pas mus valstybinis, bet nieko panašaus, auklėtojos jaunos, veiklios, iniciatyvios, iš keliamų foto matosi vis kokie renginiai, veiklos vyksta. Popiet laukas.
Šiandien kaip tik susirinkinas buvo, davė visiem paskaityt savo vaiko raidos pasiekimus per šiuos mokslo metus, viskas aprašyta, įvertinta, visikios kreivės, piešiniai išsaugoti. Nežinau, gal čia visuose taip turi daryt.
Vaikai auklėtojas myli, apsikabina, nenori eit namo vakare biggrin.gif
Esu patenkinta bendrai viskuo. Tik tikiuosi, kad kitąmet mažiau sirgs..
Atsakyti

O kada keliatės? Ar užtenka jūsų vaikams miego, kai taip vėlai gulasi? Aš saviškę rytais ir tai sunkiai žadinu prieš 7h, o jei užmigtų vėlai, visai trūktų miego. Man pats tas 21h, aišku čia darželio grafiku. Atostogų metu ir pan tai nusivėlina. Bet aš ir pati noriu turėti bent kažkiek laiko sau, man lb gerai tinka jos toks miegojimo grafikas thumbup.gif
Papildyta:
Tikrai nieko gero blink.gifnetgi baisiai skamba.
Pas mus valstybinis, bet nieko panašaus, auklėtojos jaunos, veiklios, iniciatyvios, iš keliamų foto matosi vis kokie renginiai, veiklos vyksta. Popiet laukas.
Šiandien kaip tik susirinkinas buvo, davė visiem paskaityt savo vaiko raidos pasiekimus per šiuos mokslo metus, viskas aprašyta, įvertinta, visikios kreivės, piešiniai išsaugoti. Nežinau, gal čia visuose taip turi daryt.

Maniske keliasi tarp 7.30 ir 8, dazniausiai zadint nereikia. Pietu miega apie 1,5-2 val. Miego bent pagal savijauta pilnai pakanka, nebuna vakarais blogos nuotaikos niekad, siaip jei kokiuose sveciuose bunam jai ne beda ir iki 12 isbut.

del Uogos darzo tai baisu skaityt kad dar tokiu yra... as pati savo vaikystes darza su siaubu prisimenu, nors ir nenorejau valstybinio savo vaikui, bet kad taip gali but nesitikejau... 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Na supratau, ne vieno is siu dalyku nedarau vakare arba is vis nedarau:) Nagai gelinis lakavimas, galva plaunama kas ryta, rubai tiesiog pasiimami ryte rengiantis (nzn ka tai reiskia susiruosti, savo issilyginu savaitgaliais, vaiko kelis pralyginu kartu, daugumos nelyginu), maistu negaminu, jei valgau darbe isidedu produktu ir darbe salotas pasidarau, vaiks pusrycius darze valgo, grozio proceduros savaitgaliais arba rytais.

Mimimi, palyginti daug laiko turbūt turi rytais :)

Aš tai išeinu iš namų 7:20. Keliuosi 6:30, tai pasiruošimas greitaim tempe. Kiekviena minutė būna apskaičiuota :)

Eurovizija prasidejo. smile.gif

Idomu, kaip seksis finale.
Prancuze ir cekas patinka man labiausiai kol kas.

Kita savaite Adelia tris dienas iki pietu vaziuos i miska, pazindintis su gamta darzelis veza. Tikiuos, erkiu neprisigaudys.
Birzelio 6 i zoologijos soda i kita miesta vaziuos, nuo 8 iki 16val. vieni be tevu, tik su aukletojom, iki birzelio 1 reikia pasirasyti popieriuka, kad leidziam, vis galvoju ar ne per maza beveik visai dienai..

Aš tai leisčiau, auklėtojos gi žino, kam pasirašo, tikriausiai ne pirmas toks važivimas :)

Antradienį einam apsižiūrėti į vieną darželį..brangus rupūžė, bet nelabai yra kitas pasirinkimas. Plius atsiliepimai labai geri

Na jei nepatinka ir per tiek laiko vaikui geriau nepasidarė, nėra ką galvot :)

Atsakyti
QUOTE(mimimimimimimi @ 2018 05 09, 22:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72096703" data-time="1525890192"><div><p>O kada keliatės? Ar užtenka jūsų vaikams miego, kai taip vėlai gulasi? Aš saviškę rytais ir tai sunkiai žadinu prieš 7h, o jei užmigtų vėlai, visai trūktų miego. Man pats tas 21h, aišku čia darželio grafiku. Atostogų metu ir pan tai nusivėlina. Bet aš ir pati noriu turėti bent kažkiek laiko sau, man lb gerai tinka jos toks miegojimo grafikas vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Tikrai nieko gero vartotojo įkelta nuotraukanetgi baisiai skamba.
Vaikai auklėtojas myli, apsikabina, nenori eit namo vakare vartotojo įkelta nuotrauka
Esu patenkinta bendrai viskuo. Tik tikiuosi, kad kitąmet mažiau sirgs..</p></div></blockquote><p>Maniske keliasi tarp 7.30 ir 8, dazniausiai zadint nereikia. Pietu miega apie 1,5-2 val. Miego bent pagal savijauta pilnai pakanka, nebuna vakarais blogos nuotaikos niekad, siaip jei kokiuose sveciuose bunam jai ne beda ir iki 12 isbut.</p><p></p><p>del Uogos darzo tai baisu skaityt kad dar tokiu yra... as pati savo vaikystes darza su siaubu prisimenu, nors ir nenorejau valstybinio savo vaikui, bet kad taip gali but nesitikejau... </p>

Pas mus vakarais visada pikta būna.. akivaizdžiai pavargus. Jei užtempiam ir iki kokių 21 h nenueinam miegot, paskui migdomės su pykčiais didžiausiais ir ašarom.
Atsakyti

O kodėl tu daraisi manikiūrą kasdien? Tikrai daug laiko užima, ar nenori ilgalaikio pabandyt?

Žinai, man joks lakas ant nagų neišsilaiko net dienos :hmm:  Aš lakuoju vakare, o kitą dieną iki pietų jau galiukai apsitrina, per pietus perlakuoju porą nagų, o iki vakaro jau vėl visi "parėję" būna. Jokie pagrindai ir viršutiniai topai man nepadeda, išbandžiau n+k ir nebebandau naujų, nors tiesą čia įsidarbinus paklausiau vienos bendradarbės patarimo ir dar vieną išbandžiau, bet lygiai taip pat nepadeda, tai tikriausiai paskutinis vandymas buvo.

Ilgalaikį turėjau 2 kartus, daugiau minusų, nei pliusų, pagrindinis minusas man, kad kenkia nagams. Kažkur vaikščiot į korekcijas irgi laiką kainuoja, o ir tarp korekcijų neidealiai atrodo, o ir aš mėgstu skirtingas spalvas kasdien (priderintas prie tos dienos rūbų). Tai va, laiko ėdikas tas kasdienis manikiūras...

O daržiuku ir aš patenkinta visiškai, nežinau, ar visur taip, bet ir pas mus pradžioj moklso metų ir gale duoda tą pačią anketą užpildyti, kad matytųsi vaiko pasiekimai, saugo visus darbelius, sega į segtuvą, veiklos ir būrelių netrūksta, į lauką dabar eina kasdien, logopedės, psichologės, socialinės darbuotojos paslaugomis neteko naudotis, bet yra tokios, vaikas į darželį eina noriai :) Nežinau, ar norėčiau ką keisti, man tinka viskas  :)

Atsakyti

o pas jus vaikų darbeliai irgi vienodi? Na neskaitau skirtumų, kai būna spalvos skirtingos..bet pats principas. Ar iš karto matosi, kad jūsų vaikas piešė

Atsakyti

Vakar mūsų senelis išvedė vaikus iki kebabinės (dičkis išprašė). Pirmiausia tai iki ten atėjęs man paskambino, ar tikrai leidžiu vaikams pirkti maisto tokioj įtartinoj vietoj :P Jis galvojo, kad ten baras kažkoks bus, o pasirodo kioskas, sako čia gi antisanitarinės sąlygos, vos ne bomžai kažkokie šalia trinasi, ir jūs čia vaikštot? :oh:Na patikinau, kad tai tikrai tai, ko nori vaikai :geda:  Tai susigundė ir pats paragaut pirmą kartą gyvenime ir visiškai apakęs liko, kaip vaikai tuos kebabus kerta, net mažoji suvalgė visą mažą kebabą, diedukas patikėt negalėjo  :hihihi: 

Atsakyti

o pas jus vaikų darbeliai irgi vienodi? Na neskaitau skirtumų, kai būna spalvos skirtingos..bet pats principas. Ar iš karto matosi, kad jūsų vaikas piešė

Na tai jei pvz visi tą dieną piešia paukštį, tai visų bus daugmaž vienodi paukščiai, greičiausiai net tos pačios spalvos, matosi, kad kai kurių vaikų darbeliai kruopštesni, o kai kurių vos keli brūkštelėjimai per lapą, bet iš esmės būna duota tema ir visi daro pagal tą patį šabloną :)

Aišku, kad auklėtojos padeda, mamos dienos proga padarė atvirukus tokius, kokių ir trečiokai dar nepadarytų, tai jau aišku, kad padirbėta auklėtojos buvo daug :D

Aš dėl to priekaištų neturiu, nieko tame blogo nematau :)

Namuose irgi daug piešiam, spalvinam, lipdom, karpom, klijuojam (namuose gaunasi prasčiau, nei darželyje, tai... :) )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 10 gegužės 2018 - 07:35
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 05 10, 07:29)
<p>o pas jus vaikų darbeliai irgi vienodi? Na neskaitau skirtumų, kai būna spalvos skirtingos..bet pats principas. Ar iš karto matosi, kad jūsų vaikas piešė
</p>

Na aš tikrai neatpažinčiau savo vaiko piešinio iš kitų biggrin.gif kolkas kas tokie pamakaliojimai ten, nelabai ką suprasi. Namie būna nupiešia savotiškai savaip saulę arba mamą (abi panašios lb) tai tada va tokius atpažinčiau
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 05 10, 07:25)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72096703" data-time="1525890192">
<div>
<p>

Vaikai auklėtojas myli, apsikabina, nenori eit namo vakare vartotojo įkelta nuotrauka

Esu patenkinta bendrai viskuo. Tik tikiuosi, kad kitąmet mažiau sirgs..</p>
</div>
</blockquote>
<p>Žinai, man joks lakas ant nagų neišsilaiko net dienos hmm.gif  Aš lakuoju vakare, o kitą dieną iki pietų jau galiukai apsitrina, per pietus perlakuoju porą nagų, o iki vakaro jau vėl visi "parėję" būna. Jokie pagrindai ir viršutiniai topai man nepadeda, išbandžiau n+k ir nebebandau naujų, nors tiesą čia įsidarbinus paklausiau vienos bendradarbės patarimo ir dar vieną išbandžiau, bet lygiai taip pat nepadeda, tai tikriausiai paskutinis vandymas buvo.</p>
<p>Ilgalaikį turėjau 2 kartus, daugiau minusų, nei pliusų, pagrindinis minusas man, kad kenkia nagams. Kažkur vaikščiot į korekcijas irgi laiką kainuoja, o ir tarp korekcijų neidealiai atrodo, o ir aš mėgstu skirtingas spalvas kasdien (priderintas prie tos dienos rūbų). Tai va, laiko ėdikas tas kasdienis manikiūras...</p>

jetus, tikras vargas biggrin.gif aš dėl to ir nelakuoju nagų dažnai biggrin.gif Neturėčiau kantrybės kasdien persilakuot.
Šiaip skaičiau kažkur, kad jei nesilaiko lakas ilgai (net ilgalaikis) trūksta kažkokio vitamino. Jagelavičiūtė kažką lyg reklamavo ta tema..
Kai dariausi ilgalaikį buvau patenkinta, gražiai laikydavosi visas 3 savaites.

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 05 10, 07:31)
net mažoji suvalgė visą mažą kebabą, diedukas patikėt negalėjo  hihihi.gif </p>

blink.gif ir aš būčiau apakus biggrin.gif
Atsakyti

dontstop, 10 Geg 2018 - 08:15, parašė: Labas rytas :4u: Mimimi , palyginti daug laiko turbūt turi rytais :) Aš tai išeinu iš namų 7:20. Keliuosi 6:30, tai pasiruošimas greitaim tempe. Kiekviena minutė būna apskaičiuota :)
Daugiau laiko turiu ir siaip neturiu itampos butent 8 but darbe, tai kaip gaunas taip gaunas:) bet galvos plovimas su dziovinimu man uzima max 10 min, o ir po nakties plaukai baisiai atrodo. O rubus pasimti nuo pakabos tai tas pats kas suruostus pasiimti nuo pakabos juk uztrunka;) realiai rytais per kokia 1.15-1.30 susiruosiam neskubant. Bet aisku as keliuosi pirma, seimyna zadinu likus kokia 30-40 min iki isvaziavimo.

sima_1, 10 Geg 2018 - 08:21, parašė: Pas mus vakarais visada pikta būna.. akivaizdžiai pavargus. Jei užtempiam ir iki kokių 21 h nenueinam miegot, paskui migdomės su pykčiais didžiausiais ir ašarom.
Na tada joa, kai pavargsta tai ir uzmiega anksti. Maniske tai nepavargstanti kazkokia:))) jei pietu nemigdau tada yra sansas kokia 21.30 uzmigdyt.

dontstop, 10 Geg 2018 - 08:25, parašė: Žinai, man joks lakas ant nagų neišsilaiko net dienos :hmm: Aš lakuoju vakare, o kitą dieną iki pietų jau galiukai apsitrina, per pietus perlakuoju porą nagų, o iki vakaro jau vėl visi "parėję" būna. Jokie pagrindai ir viršutiniai topai man nepadeda, išbandžiau n+k ir nebebandau naujų, nors tiesą čia įsidarbinus paklausiau vienos bendradarbės patarimo ir dar vieną išbandžiau, bet lygiai taip pat nepadeda, tai tikriausiai paskutinis vandymas buvo. Ilgalaikį turėjau 2 kartus, daugiau minusų, nei pliusų, pagrindinis minusas man, kad kenkia nagams. Kažkur vaikščiot į korekcijas irgi laiką kainuoja, o ir tarp korekcijų neidealiai atrodo, o ir aš mėgstu skirtingas spalvas kasdien (priderintas prie tos dienos rūbų). Tai va, laiko ėdikas tas kasdienis manikiūras...
Na del kenkimo tai nesutikciau, kasdieninis lako valiklio naudojimas manau tikrai labiau kenkia;) po gelinio lakavimo mano nagai zymiai labiau atsigave ir pagereje.

Uoga_saujoj, 10 Geg 2018 - 08:29, parašė: o pas jus vaikų darbeliai irgi vienodi? Na neskaitau skirtumų, kai būna spalvos skirtingos..bet pats principas. Ar iš karto matosi, kad jūsų vaikas piešė
Na ner vienodi, tema aisku piesia ta pacia, bet stiliai skirias, vienas mozoja, kitas taskucius delioja ir pan. Aisku saviskes tai neatskirciau. Ji tik zmones juokingai piesia, tai toki atskirciau.

dontstop, 10 Geg 2018 - 08:31, parašė: Vakar mūsų senelis išvedė vaikus iki kebabinės (dičkis išprašė). Pirmiausia tai iki ten atėjęs man paskambino, ar tikrai leidžiu vaikams pirkti maisto tokioj įtartinoj vietoj :P Jis galvojo, kad ten baras kažkoks bus, o pasirodo kioskas, sako čia gi antisanitarinės sąlygos, vos ne bomžai kažkokie šalia trinasi, ir jūs čia vaikštot? :oh:Na patikinau, kad tai tikrai tai, ko nori vaikai :geda: Tai susigundė ir pats paragaut pirmą kartą gyvenime ir visiškai apakęs liko, kaip vaikai tuos kebabus kerta, net mažoji suvalgė visą mažą kebabą, diedukas patikėt negalėjo :hihihi:
Oho visa kebaba! :) man paciai mazo kaip tik uztenka, o vaikas tai max lavaso paragauja. Siaip ji valgi bet vat tokiu neaiskiu maistu nevalgo, jei pica tai tik su suriu, sumustinis tai tik su vienu ingridientu ir pan.
Atsakyti

Na aš tikrai neatpažinčiau savo vaiko piešinio iš kitų biggrin.gifkolkas kas tokie pamakaliojimai ten, nelabai ką suprasi. Namie būna nupiešia savotiškai savaip saulę arba mamą (abi panašios lb) tai tada va tokius atpažinčiau
Papildyta:
jetus, tikras vargas biggrin.gifaš dėl to ir nelakuoju nagų dažnai biggrin.gifNeturėčiau kantrybės kasdien persilakuot.
Šiaip skaičiau kažkur, kad jei nesilaiko lakas ilgai (net ilgalaikis) trūksta kažkokio vitamino. Jagelavičiūtė kažką lyg reklamavo ta tema..
Kai dariausi ilgalaikį buvau patenkinta, gražiai laikydavosi visas 3 savaites.

Papildyta:
blink.gifir aš būčiau apakus biggrin.gif

Sima, ar tu pirkai ilgalaikio lakavimo rinkini? Nebenaudoji?

Atsakyti