O tai kada miegoti nueiti jei taip vėlai vakarienė? Mūsų vakarienė 18h, 21h Aureja jau miega
Miegot 22-22:30.
Aš irgi norėčiau tokio grafiko kaip pas jus. Žiemą taip ir būna, bet vasarą viskas išsiderina. Na mes niekaip iš lauko nepareinam anksčiau nei 9val vakaro. Liepos mėnesį dar ilgiau būsim, jei tik oras geras bus. Gaila šiltus vasariškus vakarus kambariuose praleisti, juk tiek nedaug jų per metus turim.
Papildyta:
</p><p></p><p>Pas mane šiandien dar tėvas ant galvos užgriūs vakare, galvoju, ar dabar iškart nusišaut, ar vėliau
</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Dičkis pasirodo dar su akademijos chebra po šventės keliaus į laipiojimo parką, dar +2 val kažkur, visai liūdna mūsų tėveliui bus laukt tiesiog nieko neveikiant ir be auto tiek valandų, jei važiuos dviese
</p>
Nenusišauk, viskas bus gerai
Papildyta:
<div>
<p>Ka jus ten kitai dienai ruosiates? as tokios proceduros neturiu:)) aisku jei butu dar vienas vaikas su pamoku ruosimu ir pan tai butu kita sneka. </p>
</div>
</blockquote>
<p>Na mano pasiruošimo minimumas:</p>
<p>šviežias manikiūras kasdien</p>
<p>galvos plovimas kas antrą-trečią dieną (pasinaudoju sausu šampūnu kai kuriais atvejais iš ryto)</p>
<p>kas kelios dienos kažkokios procedūros ale pedikiūras, depiliacija, ypač dabar, kai orai šiltėja, rūbai atviresni...</p>
<p>rūbų pasiruošimas (ir papuošalų, pėdkelnių, batų ir tt, pilnas komplektas turi būt suruoštas), prie to paties marškinių lyginimas</p>
<p>rūbų komplektas vienam vaikui</p>
<p>ir rūbų komplektas kitam vaikui , nes ryte kiekviena minutė svarbi</p>
<p>kažkokie daiktai, kuriuos nori nešti į mokyklą/darželį, irgi surandami ir atidėdami iš vakaro (pvz pinigai už spektaklius)</p>
<p>dičkiui pusryčiai daromi iš vakaro (kartais pagelbėja multi puodas, bet dažniausiai jis įdarbintas pietum)</p>
<p>priešpiečiai sūnui į mokyklą ruošiami iš vakaro</p>
<p>mano pusryčiai, kuriuos nešuosi į darbą ir pietūs</p>
<p>vyro pietūs (kas antrą-trečią dieną)</p>
<p> </p>
<p>Atskirai tokiems darbams neturiu laiko, viskas su dviem zyzūnais pašonėse </p>
Pas mane viskas labai panašiai. Manikiūro paprastai nesidarau, tai šis atkrenta. Valgyti darom tik šios dienos vakarui ir vyrui kažką pietums (su maistu kartais vyras, kartais aš užsiimam). Visi vaikų zyzimai užima nemažai laiko. Paprastai vaikus vedam vakarais į dviračių važinėjimo aikštelę. Ten praleidžiam maždaug apie valandą. O dar bendras vakarinis nuovargis, kai tik ramiai išgeriam arbatą lauke. Taip ir prabėga vakaras.
Papildyta:
Papildyta:
Aš su pavydu paklausau kaip kituose valstybiniuose ir elgiasi ir ką veikia..nu tikrai nekainuoja nieko leisti vaikams patiems piešti, nekainuoja eiti į lauką, nekainuoja neišskyrinėti mylimų vaikų nuo nemylimų..tik kantrybės reikia ir noro..nieko ypatingo mes ir nenorim daugiau..paklasi vaiko ką veikėt..'žaidėm su žaislais'..nu ok..bet kai randi juos susodintus į 3 kv.metrus ir alia žaidžia..nu man nenormalu..o jos turi tokią politiką, susodina ir liepia žaisti tik čia ir jokių ten vaikščiojimų. Tai pasirodo ir anksčiau man Kajusnemelavo dėl tos virtuvėlės, kur alia neleido žaisti..saugojo matyt turtą..kurįbeje patys nupirkom..žodžiu, sovietmečio kartą augina toks jausmas. Jokio kūrybiškumo, vaikiško laisvumo..aš net neesu girdėjus jų ten juokiantis, išdykaujant vaikiškai.kaip robotai pastoviai susodinti kažkur
Kažkoks siaubas, tikrai keiskit darželį.