Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Pas mus užtai nedaro mamyčių jokios dienos minėjimo, o švenčia šeimos šventę.
O tai kada miegoti nueiti jei taip vėlai vakarienė? Mūsų vakarienė 18h, 21h Aureja jau miega smile.gif

pas maniškius irgi darželį nėra nei mamų, nei tėčių dienu. Yra tik šeimos šventė. O pas dukrą šiemet dar prie to pačio ir išleistuves prijungs :)

Atsakyti

Ojej kiek laiko tureciau jei maniske 21 jau miegotu:))) dabar tai uzmiega is vis geriausiu atveju 23 val tik, as prie jos lovos dazniausiai pirma uzmiegu. mes griztan namo apie 18.30-19, bet nesakyciau kad kazko nespeju ar pan. Ka jus ten kitai dienai ruosiates?:) as tokios proceduros neturiu:)) aisku jei butu dar vienas vaikas su pamoku ruosimu ir pan tai butu kita sneka. 

Atsakyti

Dontstop - oi, kaip aš tave suprantu dėl laiko trūkumo. Tiksliau supratau ir anksčiau, bet dabar patiriu savo kailiu. Į kursus išvažiuoju apie 8 val., vaikus pasiėmusi grįžtu prieš 6. Nežiūrint į tai, kad susipažįstu su daug įdomių žmonių, atnaujinu žinias, bet savo asmeninio gyvenimo visai neturiu. Sportui laiko neturiu, skaitymui laiko neturiu, visus namų tvarkymosi reikalus nukėliau birželio mėnesiui, nes nespėju. Nuo vienodo ir nuobodaus klinikų maisto jau ir skrandis ima stoti (nors gal man nuo visų valdiškų maistų šitaip) unsure.gifGrįžus spėju tik pasiruošti rytojaus dienai ir kažką minimaliai valgyti padaryti. O dar kažkiek ir su vaikais užsiimti reikia. Tik pas mus dabar visa veikla su dukrom lauke. Didžioji iš darželio grįžusi net į namus neįeina. Lekia pas vaikus iš karto. Matau, kad vėl vasarą nebus jokios akademinės veiklos su ja. unsure.gifVakarienė, deja, nusikėlė 9val vakaro ir vėliau. blink.gif

Skaitau, kad daug kur darželiuose daroma šeimos šventė. Pas mus turbūt nebus, arba bent jau nieko kol kas nežinau...

Na va, ne pas mane vieną taip :D  Tik tiek, kad pas jus laikina tai, o pas mane kažin ar kas keisis artimiausiu metu :hmm:

Pas mane šiandien dar tėvas ant galvos užgriūs vakare, galvoju, ar dabar iškart nusišaut, ar vėliau :D

Dičkis pasirodo dar su akademijos chebra po šventės keliaus į laipiojimo parką, dar +2 val kažkur, visai liūdna mūsų tėveliui bus laukt tiesiog nieko neveikiant ir be auto tiek valandų, jei važiuos dviese :hmm:

Atsakyti

Ka jus ten kitai dienai ruosiates? :) as tokios proceduros neturiu:)) aisku jei butu dar vienas vaikas su pamoku ruosimu ir pan tai butu kita sneka. 

Na mano pasiruošimo minimumas:

šviežias manikiūras kasdien

galvos plovimas kas antrą-trečią dieną (pasinaudoju sausu šampūnu kai kuriais atvejais iš ryto)

kas kelios dienos kažkokios procedūros ale pedikiūras, depiliacija, ypač dabar, kai orai šiltėja, rūbai atviresni...

rūbų pasiruošimas (ir papuošalų, pėdkelnių, batų ir tt, pilnas komplektas turi būt suruoštas), prie to paties marškinių lyginimas

rūbų komplektas vienam vaikui

ir rūbų komplektas kitam vaikui :D , nes ryte kiekviena minutė svarbi

kažkokie daiktai, kuriuos nori nešti į mokyklą/darželį, irgi surandami ir atidėdami iš vakaro (pvz pinigai už spektaklius)

dičkiui pusryčiai daromi iš vakaro (kartais pagelbėja multi puodas, bet dažniausiai jis įdarbintas pietum)

priešpiečiai sūnui į mokyklą ruošiami iš vakaro

mano pusryčiai, kuriuos nešuosi į darbą ir pietūs

vyro pietūs (kas antrą-trečią dieną)

Atskirai tokiems darbams neturiu laiko, viskas su dviem zyzūnais pašonėse :happy:

Atsakyti

dontstop, 09 Geg 2018 - 17:01, parašė: Na mano pasiruošimo minimumas: šviežias manikiūras kasdien galvos plovimas kas antrą-trečią dieną (pasinaudoju sausu šampūnu kai kuriais atvejais iš ryto) kas kelios dienos kažkokios procedūros ale pedikiūras, depiliacija, ypač dabar, kai orai šiltėja, rūbai atviresni... rūbų pasiruošimas (ir papuošalų, pėdkelnių, batų ir tt, pilnas komplektas turi būt suruoštas), prie to paties marškinių lyginimas rūbų komplektas vienam vaikui ir rūbų komplektas kitam vaikui :D , nes ryte kiekviena minutė svarbi kažkokie daiktai, kuriuos nori nešti į mokyklą/darželį, irgi surandami ir atidėdami iš vakaro (pvz pinigai už spektaklius) dičkiui pusryčiai daromi iš vakaro (kartais pagelbėja multi puodas, bet dažniausiai jis įdarbintas pietum) priešpiečiai sūnui į mokyklą ruošiami iš vakaro mano pusryčiai, kuriuos nešuosi į darbą ir pietūs vyro pietūs (kas antrą-trečią dieną) Atskirai tokiems darbams neturiu laiko, viskas su dviem zyzūnais pašonėse :happy:
Na supratau, ne vieno is siu dalyku nedarau vakare arba is vis nedarau:) Nagai gelinis lakavimas, galva plaunama kas ryta, rubai tiesiog pasiimami ryte rengiantis (nzn ka tai reiskia susiruosti, savo issilyginu savaitgaliais, vaiko kelis pralyginu kartu, daugumos nelyginu), maistu negaminu, jei valgau darbe isidedu produktu ir darbe salotas pasidarau, vaiks pusrycius darze valgo, grozio proceduros savaitgaliais arba rytais.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 09, 06:14)
Kas čia per smailikas biggrin.gif

Eurovizija prasidejo. smile.gif

QUOTE(Azazella @ 2018 05 09, 09:23)
ziurejau, dziaugiuosi, kad esame finle

Idomu, kaip seksis finale.
Prancuze ir cekas patinka man labiausiai kol kas.

Kita savaite Adelia tris dienas iki pietu vaziuos i miska, pazindintis su gamta darzelis veza. Tikiuos, erkiu neprisigaudys.
Birzelio 6 i zoologijos soda i kita miesta vaziuos, nuo 8 iki 16val. vieni be tevu, tik su aukletojom, iki birzelio 1 reikia pasirasyti popieriuka, kad leidziam, vis galvoju ar ne per maza beveik visai dienai..
Atsakyti

Žiūrėjau Euroviziją. Smagu kad Lietuva finale, ketvirtadienį už Daniją sirgsiu  :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 05 09, 18:23)
Eurovizija prasidejo.  smile.gif
Idomu, kaip seksis finale.
Prancuze ir cekas patinka man labiausiai kol kas.

Kita savaite Adelia tris dienas iki pietu vaziuos i miska, pazindintis su gamta darzelis veza. Tikiuos, erkiu neprisigaudys.
Birzelio 6 i zoologijos soda i kita miesta vaziuos, nuo 8 iki 16val. vieni be tevu, tik su aukletojom, iki birzelio 1 reikia pasirasyti popieriuka, kad leidziam, vis galvoju ar ne per maza beveik visai dienai..

Aš kaip visad eurovizijos niekad nepraleidžiu biggrin.gif man irgi prancūzė iškart krito į ausį. Austras vakar patiko. Gaila šiwk tiek šveicarės.

Antradienį einam apsižiūrėti į vieną darželį..brangus rupūžė, bet nelabai yra kitas pasirinkimas. Plius atsiliepimai labai geri
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 05 09, 16:51)

Antradienį einam apsižiūrėti į vieną darželį..brangus rupūžė, bet nelabai yra kitas pasirinkimas. Plius atsiliepimai labai geri

Vel kazkas ivyko jusu darze, kad privede prie noro keisti galutinai?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 05 09, 18:54)
Vel kazkas ivyko jusu darze, kad privede prie noro keisti galutinai?

Na kaip ir nieko baisaus..tiesiog tik įsitikinau, kad man nesivaidena. Pakalbėjau su kitom mamom, kurios irgi keitė daržus (ne tas pats kaip mūsų, bet priežastys tos pačios). Aišku dar nereiškia, kad ir pereisim..apsižiūrėsim ir nuspręsim. Naktim nemiegu dėl to..labai bijau prašaut. Ojei ir vėl jam negerai bus..bet guodžiu bent tuo, kad privačiam tikrai daugiau ugdymo, veiklos, įvairių edukacinių užsiėmimų. Pas mus ten lavoniena tuo klausimu. Jokių švenčių, jokių susirinkimų, bendravimų. Vaikas pastoviai pasakoja, kaip jį muša kažkas. Kas rytą graudus 'nenoriu į darželį'..nebegaliu taip sėdėt ir klausyt. Pilna smulkių priežasčių, kurios ir privedė prie to..gaila nėra vietų lauko darže. Planavom ten leist, nes bendradarbis veda, labai patenkintas
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 05 09, 17:14)
Na kaip ir nieko baisaus..tiesiog tik įsitikinau, kad man nesivaidena. Pakalbėjau su kitom mamom, kurios irgi keitė daržus (ne tas pats kaip mūsų, bet priežastys tos pačios). Aišku dar nereiškia, kad ir pereisim..apsižiūrėsim ir nuspręsim. Naktim nemiegu dėl to..labai bijau prašaut. Ojei ir vėl jam negerai bus..bet guodžiu bent tuo, kad privačiam tikrai daugiau ugdymo, veiklos, įvairių edukacinių užsiėmimų. Pas mus ten lavoniena tuo klausimu. Jokių švenčių, jokių susirinkimų, bendravimų. Vaikas pastoviai pasakoja, kaip jį muša kažkas. Kas rytą graudus 'nenoriu į darželį'..nebegaliu taip sėdėt ir klausyt. Pilna smulkių priežasčių, kurios ir privedė prie to..gaila nėra vietų lauko darže. Planavom ten leist, nes bendradarbis veda, labai patenkintas

O kokie atsiliepimai apie jusu darzeli bendrai? Cia aukletoju pasyvumas ar aplamai darzelis nekoks?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 05 09, 19:31)
O kokie atsiliepimai apie jusu darzeli bendrai? Cia aukletoju pasyvumas ar aplamai darzelis nekoks?

Kitoje grupėje tarsi viskas pakenčiamai, bet tas vaikas dažnai labai serga, tai nežinia irgi..kitoje vyresniųjų grupėje sakė irgi nekažką, bet ten ir pačios auklėtojos sakė grubokos, vištinėja. Pas mus dar skaitosi geriausios darže..o juk tuoj jis pereis į vyresnius, tai nežinia pas ką pateks..pati tiesą sakant nebūčiau ryžusis keisti kažką, bt vyras vieną vakarą taip netikėtai sako užteks, einam iš ten. O jis gi tik pasiima kartais iš daržo jį. Bet ir jam užkliuvo tas auklėtojų elgesys keistas. Su kitais lelele tik, o su mum nešneka, turi po žodį traukt (nemokam mes pasmailinus balso kalnėt, o jos tą mėgsta..)Apie vaiką taip ir nežinom nieko, nei kaip jis elgiasi, jaučiasi ten (namie jau tik pasipasakoja pats). Labai daug iš tikro priežasčių, bt pagrindinė yra vaiko būsena.
Papildyta:
Aš su pavydu paklausau kaip kituose valstybiniuose ir elgiasi ir ką veikia..nu tikrai nekainuoja nieko leisti vaikams patiems piešti, nekainuoja eiti į lauką, nekainuoja neišskyrinėti mylimų vaikų nuo nemylimų..tik kantrybės reikia ir noro..nieko ypatingo mes ir nenorim daugiau..paklasi vaiko ką veikėt..'žaidėm su žaislais'..nu ok..bet kai randi juos susodintus į 3 kv.metrus ir alia žaidžia..nu man nenormalu..o jos turi tokią politiką, susodina ir liepia žaisti tik čia ir jokių ten vaikščiojimų. Tai pasirodo ir anksčiau man Kajusnemelavo dėl tos virtuvėlės, kur alia neleido žaisti..saugojo matyt turtą..kurįbeje patys nupirkom..žodžiu, sovietmečio kartą augina toks jausmas. Jokio kūrybiškumo, vaikiško laisvumo..aš net neesu girdėjus jų ten juokiantis, išdykaujant vaikiškai.kaip robotai pastoviai susodinti kažkur
Atsakyti