Vakar su bendruomene į ekskursiją važiavom 🙂 Mano tėvai liko su 7 anūkais (ir brolis su žmona važiavo) 🙂
Aplankėm Plungėje Oginskių dvarą ir parką (su gide), Mosėdžio akmenų muziejų ir Kretingos žiemos sodą bei muziejus aplink . Anksčiau buvus tik akmenų muziejaus parke, tai visai smagiai praleidom dieną 🙂
Tik Agnė visą vakarą manęs iš akių nepaleido 🙂 Kambary pas tėvus rinkau vaikų išmėtytus rūbus, kad ko nors nepalikt, tai sėdėjo rimtu veidu ant slenksčio, kad neišeičiau
<p> </p>
<p>Vakar važiavom dviračiais trasa Birštonas - Prienai - Birštonas, paskui kepėm dešreles poilsiavietėje </p>
<p> </p>
<p>Šiandien buvo "sūnaus ir mamos" diena, apėjom pėstute bazes, paskui pramonės Maximą, paskui nuėjom iki Molo, paskui pasivaikščiojom po studentmiestį, pasėdėjom picerijoje. Tada trulu nuvažiavom iki Savo, apėjom ten ratą po parduotuves (apsipirkau Pepco, nebėra eilių ) ir pėstute grįžom namo. Prabuvom ant kojų 6 val, bet mum to buvo negana, popiet dar pabėgiojom </p>
<p> </p>
<p>Nunėriau savo panai kepurytę vąšeliu, ryt žada vasariškus karščius </p>
o aš galvojau, kad mes sportiškai praleidom laiką Buvom Ąžuolyno bėgime, panai žiauriai patiko, apibėgo 3 halės stadiono ratus (1200 m) ir dar mankštoj ir estafetėse dalyvavo Pasirodo sportininkę auginu.
Ryt žadam važiuoti pasikepti šašlykų
Sveikos
Labas 🙂
Vakar su bendruomene į ekskursiją važiavom 🙂 Mano tėvai liko su 7 anūkais (ir brolis su žmona važiavo) 🙂
Aplankėm Plungėje Oginskių dvarą ir parką (su gide), Mosėdžio akmenų muziejų ir Kretingos žiemos sodą bei muziejus aplink . Anksčiau buvus tik akmenų muziejaus parke, tai visai smagiai praleidom dieną 🙂
Tik Agnė visą vakarą manęs iš akių nepaleido 🙂 Kambary pas tėvus rinkau vaikų išmėtytus rūbus, kad ko nors nepalikt, tai sėdėjo rimtu veidu ant slenksčio, kad neišeičiau
Maršrutas super , Agnė aišku, kad mamos pasiilgo
o aš galvojau, kad mes sportiškai praleidom laiką Buvom Ąžuolyno bėgime, panai žiauriai patiko, apibėgo 3 halės stadiono ratus (1200 m) ir dar mankštoj ir estafetėse dalyvavo Pasirodo sportininkę auginu.
Ryt žadam važiuoti pasikepti šašlykų
Kur žadat? Mes ir
Tik Agnė visą vakarą manęs iš akių nepaleido 🙂 Kambary pas tėvus rinkau vaikų išmėtytus rūbus, kad ko nors nepalikt, tai sėdėjo rimtu veidu ant slenksčio, kad neišeičiau </p></div></blockquote><p>Maršrutas super , Agnė aišku, kad mamos pasiilgo </p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72086835" data-time="1525066278"><div><p>o aš galvojau, kad mes sportiškai praleidom laiką Buvom Ąžuolyno bėgime, panai žiauriai patiko, apibėgo 3 halės stadiono ratus (1200 m) ir dar mankštoj ir estafetėse dalyvavo Pasirodo sportininkę auginu.
Ryt žadam važiuoti pasikepti šašlykų </p></div></blockquote><p>Kur žadat? Mes ir </p>
Žadėjom prie kauno marių į grabuciškes, bet jau tikriausiai nebevažiuosim, vyras žiūrėjo, kad ryt lietų žada, tai namie šašlykus suvartojom
O kur jūs?
Gera ekskursija Kaip seneliams sekėsi susitvarkyti su tokiu pulku anūkų? nebijojo pasilikti
Kaip tik gide Oginskio dvare dirba mano draugė. Kasmet kviečia aplankyti, bet mes dar nebuvom... Gal kada išsiruošim
O mūsų ilgasis savaitgalis nuobodus. Niekur neišvažiavom, nes vyras užsidegęs palėpės gamyba... Bet šašlykus šiandien jau kepsim. Pagaliau visus įkalbėjau, nes be manęs jų niekas nenori
Na o man prasiseda sunkusis gegužės mėnuo. Nuo ryto kursai klinikose, popiet važiuoti į darbą ir dirbti iki vėlumos. O dar visi darželio reikalai. Ketvirtadienį didžiosios mamyčių šventė. Ruošia spektakliuką, maniškė vaidins boružėlę. Labai laukia, todėl negaliu nedalyvauti.
Tiesa, kaunietės ar matėt, kitą savaitgalį Zapyškyje aitvarų šventė. Galvoju, turėtų būti gražu, gal pavyks sudalyvauti.
Žadėjom prie kauno marių į grabuciškes, bet jau tikriausiai nebevažiuosim, vyras žiūrėjo, kad ryt lietų žada, tai namie šašlykus suvartojom
O kur jūs?
Mes taip ir neišvažiavom. Jogailė naktį pradėjo kosėt. Nežinau, kaip ryt vesiu į darželį, kosėja kas minutę Ryt ir vyras negali neit į darbą, porytojui bandysiu išprašyt bent jau mamadienį...
Šiandien vėl "sūnaus ir mamos" diena, bazės - Pramonės Maxima - Makdonaldas
Na o man prasiseda sunkusis gegužės mėnuo. Nuo ryto kursai klinikose, popiet važiuoti į darbą ir dirbti iki vėlumos. O dar visi darželio reikalai. Ketvirtadienį didžiosios mamyčių šventė. Ruošia spektakliuką, maniškė vaidins boružėlę. Labai laukia, todėl negaliu nedalyvauti.
Tiesa, kaunietės ar matėt, kitą savaitgalį Zapyškyje aitvarų šventė. Galvoju, turėtų būti gražu, gal pavyks sudalyvauti.
Sūnaus mokykloje ketvirtadienį irgi bus kažkoks renginys mamoms Mokytoja net parašė žinutę: pažiūrėkit savo paštą. Pažiūrėjau, o ten buvo jos nufilmuotas vaikų pasveikinimas ir pakvietimas
Kitą savaitę dar mugė Panevėžyje. Planavom važiuoti, bet bus matyt, kaip reikalai su sveikata. Šeštadienį tai kaip visad, Vilnius, deja, paskutinis važiavimas...
https://www.facebook...189819624363282
Važiuosim su šeimyna 🙂 vyras ir brolis bamba, kad visur buvę, tai brolienei sakiau, kad juos paliksim ir imsim mano tėvus į kompaniją 😎
Dontstop, gal 12d į Žemaitiją?
https://www.facebook...189819624363282
Važiuosim su šeimyna 🙂 vyras ir brolis bamba, kad visur buvę, tai brolienei sakiau, kad juos paliksim ir imsim mano tėvus į kompaniją 😎
12 d mes į Vilnių ... (o maniau šį savaitgalį, pasirodo, sekantį), o Žemaitijai tikiuosi skirt šią vasarą nors porą dienelių
Sveikos
Šį savaitgalį sėdim namie - mašina servise
Atvažiavo mano tėvas, tai visos pramogos, kad vakar kartu ėjom į parką, o šiandien jis ateis į svečius.
Vakar jiedu su Jogaile nuėjo į parduotuvę ir grįžo su pliušiniu kakiu Diedukas mūsų net nesuprato, ką perka vaikui, anūkė sakė "šūdukas", o jam pasigirdo "šuniukas", be akinių prastai mato, tai nieko įtartino nepastebėjo
Dičkis ryt važiuoja į Neries RP su edukacija, mokyklos dovana gabiems vaikams, nuo klasės jį atrinko. Suku galvą, ką įdėt iš maisto
Neblogą daiktą išsirinko Jogailė 🤣🤣🤣
SU MAMYČIŲ DIENA JUS VISAS! 😘😘😘