Pas mus po visą neleidžia, tai panašiai būna aišku kur ieškot 🙂
Nuo rudens pradės grūdint vaikus pagal Kneipo terapijos principus. Aš tai skeptiška šiuo klausimu... bet manau, kad į bloga nebus.
Sveikos
Pas mus labai didelis ratų parkas, aš abiem rankom "už" judėjimą
Panai šiai dienai tinka tik paspirtukas, jei kas pamena, pernai pirkau 3viename triratį paspirtuką su sėdyne ir rankena iš Norfos, tai va, pernai važinėjom su sėdyne, šiemet spiriasi pati kuo puikiausiai Vėlesniam amžiui turim dar 2 didesnius paspirtukus, balansinį ir kelis dviračius.
Sūnus dabar turi dviratį, paspirtuką, riedučius (jau n-tus, išauga dydį ir perku sekančius), riedlentę ir kulninius riedučius. Važinėja viskuo, mažiausiai kulniniais riedučiais, tie tai tikrai ne pats reikalingiausias daiktas Savaitgalį pravažiuojant mačiau, kad jūsų rekomenduotam Kalniečių parke yra riedutininkams visokie kalneliai, tramplynai, tai būtinai reikės atvažiuoti
Į darželį kasdien kažką nešamės. Auklėtoja pyksta, jei būna keli žaisliukai, tai paliekam kažką spintelėje, į grupę nešasi vieną
Jei parduotuvėje griebia kokį žaislą, ir nenori paleisti iš rankų, sakau purvinas, visada suveikia, meta jį lauk
Man rodos, kad mūsiškis paspirtukas toks pat, kaip jūsų, jei gerai pamenu, kėlei foto..
Kalniečių parkas tikrai fainas visame kame, daug veiklų, net kelios žaidimų aikštelės, maniškei patinka ten labai.
Mūsiškis toks: http://rinka.lt/skel...in-1-id-4369821
Tai jūs dabar tik jį nupirkot ar pernai?