Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Pas mus po visą neleidžia, tai panašiai būna aišku kur ieškot 🙂

Nuo rudens pradės grūdint vaikus pagal Kneipo terapijos principus. Aš tai skeptiška šiuo klausimu... bet manau, kad į bloga nebus. 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Vakar "pramogavom" po parduotuves Vilniuje ir paskui užvažiavom į Trakus, tai vėjas baisulinis buvo  :bijau2: 

Šiandien planuojam į mugę, vaikai labai laukia  :) 

Pradėjau vakar kraut žieminius rūbus į vakuuminius maišus, tikiuosi, jau nebeprireiks  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 04 22, 06:46)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Vakar "pramogavom" po parduotuves Vilniuje ir paskui užvažiavom į Trakus, tai vėjas baisulinis buvo  fear.gif </p><p>Šiandien planuojam į mugę, vaikai labai laukia  smile.gif </p><p></p><p>Pradėjau vakar kraut žieminius rūbus į vakuuminius maišus, tikiuosi, jau nebeprireiks  hmm.gif​ </p>

Mes vakar popietę leidom mugėje smile.gif aišku daugiausia laiko batutų parke prie pilies thumbup.gif
Atsakyti

Mes vakar popietę leidom mugėje smile.gifaišku daugiausia laiko batutų parke prie pilies thumbup.gif

Mum patiko triušių paroda  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2018 04 20, 08:31)
<p>Pas mus po visą neleidžia, tai panašiai būna aišku kur ieškot 🙂
</p><p>Nuo rudens pradės grūdint vaikus pagal Kneipo terapijos principus. Aš tai skeptiška šiuo klausimu... bet manau, kad į bloga nebus. </p>

Kas čia per terapija? unsure.gif

O mes šį savaitgalį neplanuotai važiavom į Lenkiją. Čia per vyrą... Jam labai užsireikėjo batų smile.gif Apsipirkom visko taip pat daugiau nei reikia. Mažei paėmėm paspirtuką ir dviratuką. Dėl to dviratuko visai išprotėjo. Vakar visą dieną lauke ir namuose davėsi, šiandien ryte užsispyrė, kad būtinai į darželį reikia temptis. Po ilgų atkalbinėjimų, išvedėme su ašaromis. Jau taip stipriai prisiriša prie mėgstamų daiktų, kad net nežinau. Ir kaip tą meilę tokiems niekniekiams panaikinti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 04 23, 07:37)
Kas čia per terapija?  unsure.gif

O mes šį savaitgalį neplanuotai važiavom į Lenkiją. Čia per vyrą... Jam labai užsireikėjo batų   smile.gif  Apsipirkom visko taip pat daugiau nei reikia. Mažei paėmėm paspirtuką ir dviratuką. Dėl to dviratuko visai išprotėjo. Vakar visą dieną lauke ir namuose davėsi, šiandien ryte užsispyrė, kad būtinai į darželį reikia temptis. Po ilgų atkalbinėjimų, išvedėme su ašaromis. Jau taip stipriai prisiriša prie mėgstamų daiktų, kad net nežinau. Ir kaip tą meilę tokiems niekniekiams  panaikinti.  blink.gif

Maniškė būna irgi susimasto, kad nori kažką tokio neštis į darželį, jei kokia smulkmė tai nieko tokio, bet jei koks didesnis daiktas, tai nukalbu, jog ir kiti vaikai pamatys, norės tokio, tai gal geriau nesineškim smile.gif dažniausiai padeda, nes jai čia yra baisu, kad kas atims.

Pas mus kita problema su darželiu, nenori eit sportuot, nes eina kartu su mažesnių, "leliukų" grupe, o jai leliukai kažkokį siaubą kelia, bijo jų, nenori, kad lystų. Su ašarom dideliausiom šiandien nuvedžiau, nenori eit sportuot ir viskas. blink.gif

Ai nupirkom ir mes paspirtuką, niekaip neprarandam vilties, kad susidomės kažkuria transporto priemone biggrin.gif kolkas namuose bus, gal pripras, išmoks ir norės į lauką su juo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 23 balandžio 2018 - 08:07
QUOTE(sima_1 @ 2018 04 23, 08:06)
Maniškė būna irgi susimasto, kad nori kažką tokio neštis į darželį, jei kokia smulkmė tai nieko tokio, bet jei koks didesnis daiktas, tai nukalbu, jog ir kiti vaikai pamatys, norės tokio, tai gal geriau nesineškim smile.gif dažniausiai padeda, nes jai čia yra baisu, kad kas atims.

Pas mus kita problema su darželiu, nenori eit sportuot, nes eina kartu su mažesnių, "leliukų" grupe, o jai leliukai kažkokį siaubą kelia, bijo jų, nenori, kad lystų. Su ašarom dideliausiom šiandien nuvedžiau, nenori eit sportuot ir viskas.  blink.gif

Ai nupirkom ir mes paspirtuką, niekaip neprarandam vilties, kad susidomės kažkuria transporto priemone biggrin.gif kolkas namuose bus, gal pripras, išmoks ir norės į lauką su juo ax.gif

Na aš jau irgi visą fantaziją įjungusi buvau. Nuo to, kad netelpa į mašiną iki, kad darželis neužrakintas ir vagys pavogs... blink.gif Bet jau tokia užsispyrusi... O kai ryte reikia į darbą skubėti, tokie "ožiai" išveda iš kantrybės.

Kasdieną jie ryte visi sportuoja? Jei taip nenori, gal kažkaip galima išvengti tų mankštų, paprašyti auklėtojos, kad nevestų, grupėje ją palikti.
Pas mus nenorintys ryte vaikai sportuoti pasilieka grupėje, neina į lauką, arba tėvai tiesiog stengiasi vėliau atvesti.

Gal po truputį pripras. Nors maniškei irgi paspirtukas nelabai. Aš irgi noriu, kad naudotų transporto priemones. Visgi sportas. Dabar namie turim porą vaikiškų dviračių, vieną balansinį dviratį ir paspirtuką. Vyras dar norėjo riedučius vyresnėlei nupirkti. Bet šiai vasarai visgi neišdrįso. Sakiau, pats ir galės mokinti. Man jie bauginančiai atrodo dėl traumų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 04 23, 09:30)
Na aš jau irgi visą fantaziją įjungusi buvau. Nuo to, kad netelpa į mašiną iki, kad darželis neužrakintas ir vagys pavogs...  blink.gif  Bet jau tokia užsispyrusi...  O kai ryte reikia į darbą skubėti, tokie "ožiai" išveda iš kantrybės.

Kasdieną jie ryte visi sportuoja? Jei taip nenori, gal kažkaip galima išvengti tų mankštų, paprašyti auklėtojos, kad nevestų, grupėje ją palikti.
Pas mus nenorintys ryte vaikai sportuoti pasilieka grupėje, neina į lauką, arba tėvai tiesiog stengiasi vėliau atvesti.

Gal po truputį pripras. Nors maniškei irgi paspirtukas nelabai. Aš irgi noriu, kad naudotų transporto priemones. Visgi sportas. Dabar namie turim porą vaikiškų dviračių, vieną balansinį dviratį ir paspirtuką. Vyras dar norėjo riedučius vyresnėlei nupirkti. Bet šiai vasarai visgi neišdrįso. Sakiau, pats ir galės mokinti. Man jie bauginančiai atrodo dėl traumų rolleyes.gif

Ne kiekvieną, pirmadieniais ir penktadieniais būna ta "kūno kultūra", anksčiau nebuvo bėdų, eidavo su noru, matyt neseniai prisijungė ta mažiukų grupė. Jai ir nepatinka, kai eina į svečius pas tą mažiukų grupę, kažkaip pas mus mėgėjai eit vieni pas kitus į svečius grupėmis. Kitiems vaikams patinka, nauji žaislai, aplinka, o maniškei viskas, ne įprasta pagal rutiną, kelia stresą, o jei dar tie mažiukai šalia, išvis tada unsure.gif
Gerai, kad auklėtoja suprantinga, sakė pabus jos dviese šiandien grupėje, neves jos, bet visada gi nesedės, o vienos irgi nepaliks. Taip kad kažkada teks vėl eiti..

Riedučiai man visai patiktų, laukiu, kada Aurėja užaugs, galėsim dviese važinėtis rolleyes.gif man daug nesaugiau visi dviratukai atrodo, viena darželio mergaitė su baisiu randu tarpuaky vaikšto, sakė su balansiniu krito..
Atsakyti
Apie rieducius jau kuris laikas galvoju, dar neskaiciau placiau info, nuo kokio amziaus galima pradeti mokinti.
DE visai maziukus kartais matau su keturiais ratukais, kai silta seimomis daug kas vazineja, tevas mama ir vaikai. Dazniausiai tetukai gerai varo, gatve eina i nuokalne, tai sakes tokiu greiciu prasinesa, atrodo, kaip drebsis. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2018 04 23, 06:37)
Kas čia per terapija?  unsure.gif

Kneipas vokietis pries daug metu gyvenes, grudinima per ******, vandeni sugalvojes. Taiko pas mus kai kurie darzeliai irgi jo metodus, braidzioti basom po zole ar ant slapiu pavirsiu.
Papildyta:

P e d a s.
Atsakyti

Sveikos :4u:

Pas mus labai didelis ratų parkas, aš abiem rankom "už" judėjimą :)

Panai šiai dienai tinka tik paspirtukas, jei kas pamena, pernai pirkau 3viename triratį paspirtuką su sėdyne ir rankena iš Norfos, tai va, pernai važinėjom su sėdyne, šiemet spiriasi pati kuo puikiausiai :) Vėlesniam amžiui turim dar 2 didesnius paspirtukus, balansinį ir kelis dviračius.

Sūnus dabar turi dviratį, paspirtuką, riedučius (jau n-tus, išauga dydį ir perku sekančius), riedlentę ir kulninius riedučius. Važinėja viskuo, mažiausiai kulniniais riedučiais, tie tai tikrai ne pats reikalingiausias daiktas :) Savaitgalį pravažiuojant mačiau, kad jūsų rekomenduotam Kalniečių parke yra riedutininkams visokie kalneliai, tramplynai, tai būtinai reikės atvažiuoti  :) 

Į darželį kasdien kažką nešamės. Auklėtoja pyksta, jei būna keli žaisliukai, tai paliekam kažką spintelėje, į grupę nešasi vieną :)

Jei parduotuvėje griebia kokį žaislą, ir nenori paleisti iš rankų, sakau purvinas, visada suveikia, meta jį lauk :D

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 04 23, 12:55)
<p>Sveikos 4u.gif</p>
<p>Pas mus labai didelis ratų parkas, aš abiem rankom "už" judėjimą smile.gif</p>
<p>Panai šiai dienai tinka tik paspirtukas, jei kas pamena, pernai pirkau 3viename triratį paspirtuką su sėdyne ir rankena iš Norfos, tai va, pernai važinėjom su sėdyne, šiemet spiriasi pati kuo puikiausiai smile.gif Vėlesniam amžiui turim dar 2 didesnius paspirtukus, balansinį ir kelis dviračius.</p>
<p>Sūnus dabar turi dviratį, paspirtuką, riedučius (jau n-tus, išauga dydį ir perku sekančius), riedlentę ir kulninius riedučius. Važinėja viskuo, mažiausiai kulniniais riedučiais, tie tai tikrai ne pats reikalingiausias daiktas smile.gif Savaitgalį pravažiuojant mačiau, kad jūsų rekomenduotam Kalniečių parke yra riedutininkams visokie kalneliai, tramplynai, tai būtinai reikės atvažiuoti  smile.gif </p>
<p> </p>
<p>Į darželį kasdien kažką nešamės. Auklėtoja pyksta, jei būna keli žaisliukai, tai paliekam kažką spintelėje, į grupę nešasi vieną smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Jei parduotuvėje griebia kokį žaislą, ir nenori paleisti iš rankų, sakau purvinas, visada suveikia, meta jį lauk biggrin.gif</p>

Man rodos, kad mūsiškis paspirtukas toks pat, kaip jūsų, jei gerai pamenu, kėlei foto.. mastau.gif
Kalniečių parkas tikrai fainas visame kame, daug veiklų, net kelios žaidimų aikštelės, maniškei patinka ten labai.
Atsakyti

Man rodos, kad mūsiškis paspirtukas toks pat, kaip jūsų, jei gerai pamenu, kėlei foto.. mastau.gif
Kalniečių parkas tikrai fainas visame kame, daug veiklų, net kelios žaidimų aikštelės, maniškei patinka ten labai.

Mūsiškis toks: http://rinka.lt/skel...in-1-id-4369821

Tai jūs dabar tik jį nupirkot ar pernai?  :)

Atsakyti