Nieko bereiks užpildyt, kai į gimdymo atostogas ėjai, tada užpildiai prašymą, tas pats galioja visiems tavo bilioteniams.
Sveikos
Vakar praleidom dieną Rumšiškėse, su dviračiais
Pana išmoko atlikti reikaliukus po krumu , o vėliau namuose - ant dangčio.
Semtama, nuomojamų dviračių Rumšiškėse nebuvo, gal dar ne sezonas. Kavinės irgi nedirbo...
Jūsų savaitgalio maršrutas yra vienas mano mėgstamiausių
Sima_1, tai kur kepėtės šašlus? Ar buvot jau atsinaujinusiam Dainavos parke? Mačiau Rėdos parkas dabar tvarkomas, kur lankysitės šią vasarą?
Uoga_saujoj, uch, koks poilsis
</p><p>Vakar praleidom dieną Rumšiškėse, su dviračiais
</p><p>Pana išmoko atlikti reikaliukus po krumu , o vėliau namuose - ant dangčio.
</p><p></p><p><strong>Semtama</strong>, nuomojamų dviračių Rumšiškėse nebuvo, gal dar ne sezonas. Kavinės irgi nedirbo...
</p><p>Jūsų savaitgalio maršrutas yra vienas mano mėgstamiausių
</p><p><strong>Sima_1</strong>, tai kur kepėtės šašlus? Ar buvot jau atsinaujinusiam Dainavos parke? Mačiau Rėdos parkas dabar tvarkomas, kur lankysitės šią vasarą?
</p><p><strong>Uoga_saujoj</strong>, uch, koks poilsis
</p><p></p><p></p>
Labas rytas
šašlykus kepėmės Grabuciškėse, ant marių kranto o va mano pana kategoriškai atsisakė eiti tiek į lauko tualetą, tiek į krūmus.. mažo reikalo šiaip taip įkalbėjau eit, bet paskui užsimanė didelio ir tada jau judėjom namo. Ta prasme ne vien dėl to važiavom, tiesiog jau ir planavom grįžt, tik teko kiek greičiau pakuotis Nežinau, kitą kart gal puoduką pasiimt, bet ji seniausiai ant jo nebedaro, reikalaujo tik normalaus tualeto
Buvom Dainavos parke kelis sykius jau, į Draugystės (Redos) ir taip nelabai eidavom, mums labiau patinka Kalniečių, atnaujintas, pilna visko
Savaitgalis puikis, tik gaila vėl pirmadienis..
Kaip silta, nuo ryto, ketvirtadieni ir penktadienis bus +27.
O as vakar grizau is visiskos ziemos (Oslas)
Nė su vienu iš vaikų nesu turėjus bėdų su tualetu. Viešasis, svečiuose, po krūmu, ant puoduko. Nė klausimų nekilo darys ar ne 😁 ir tikrai viską metus nelėkčiau namo dėl vaiko kakučio 🙄😁 mano manymu tėvai ir turi vaikui išaiškint, kad tualetas visur yra tualetas ir nėr čia ko išsidirbinėt.
Nežinau ar čia labai gerai mokint vaiką kakot gamtoj. Kitas klausimas nežinau kaip priverst vaiką daryt, jei užsistresuos ir nedarys. Nematau ir reikalo verst.
Bet ne tame esmė, ne dėl to važiavom namo, jau ir taip būtume ruošęsi plius minus pusvalandis, tik paskubino šitas atvejis. Kitąkart pasiimsim ir mes puodą.
Na man su dičkiu su tualetu buvo bėdos, ir net sakyčiau iki šiol kažkur viešoj vietoj reikia labai įkalbinėt ir net už rankos vest, pats savo noru neina, o jam jau 10 bus vasarą Tai kad su pana taip greit pavyko įpratint prie bet kokio tipo tualeto, atrodo kažkoks stebuklas Puodą pavežiojom su savim porą mėn, jau kurį laiką eina viešuose tualetuose ir svečiuose. Nėra problema su savim puodą vežiotis, ypač į gamtą, bet buvo ir kuriozinių situacijų, kai pvz su puodu į kavinę kokią ateidavom Akademijoj sykį priėjo viena iš destytojų ir tiesiai šviesiai paklausė, ar čia tikrai puodukas ir kodėl jį su savim atsitempėm
Aš puikiai žinau iš artimos aplinkos, kad čia menki juokai su tais puodų reikalais, eina vaikai ir pas psichologus dėl užlaikymo reikalų ir pan.
Maniškė daro visur kur yra normalus wc, nebuvo dar nei mačius nei girdėjus apie lauko ar gamtos "tualetus", tai nesistebiu, kad jai čia naujiena ir nenori dayt
Neskaitau to issidirbinejimu.
Man issidirbinejimas, kai drabsto, sjaudo maista, meto pardej is lentynu daiktus, voliojas ant grindu kai reikia rengtis ir t.t.
Save atsimenu, jau didele merga, o kaime bijodavau ant tokio atviro tuliko-duobes kazka daryt, vis atrode, kad ikrisiu ir nuskesiu.
Adelia be pamperso gal trys savaites, tai nei pyktis ima, nei sunku puoda pasiimti, nes nenori kitur daryt.
Dontstop, kaip jus ji nesates, kad mato ir kiti?
As tam skyriau toki sportini maisa kaip kuprine, su sniuriukais uztraukiama, galima pagalvot, kad ten kokie kedai ar kamuolys viduj.
Risaulye - gerai, kai gerai, ir patikėk, jei taviškis nedarytų bet kur irgi prispaudus reikalui viską susigriebtum ir bėgtum... mes su mažium bėdos tai neturim, bet su vyresnėle buvo iki kokių 3 - 3.5 metų...būdavo įeini į viešą tulika, pasižiūri, nepatiko kažkas ir nedaro... niekaip nepriversi... ir nevienus rūbųs esu išmetus taip, kad į tulika nedaro, o paskui neišlaiko ir privaro į kelnias...
Kai žinai, kad tokia problema yra, tai ir tampais visur puodą.