Užsakiau vaikams žaidimą - lavinsim fantaziją ir pasakojimų kūrimo įgūdžius 🙂
IruteB, žaidimą panašų turim, tik su kauliukais, bet principas toks pat, geras pirkinys jūsų
O miestelio naujienos daug žadančios , gal darbo vietų padaugės?
Sako, kad padaugės - greit sužinosim 🙂
O mane tai pykdo pastaruoju metu vykstantis ginklavimasis, kariuomenių didinimas. Vien delfi paskaičius nejauku darosi. Atrodo, jau tuoj karas prasidės... Net ir Kaune vis dažniau matau važiuojančias karines kolonas. Nieko gero.
Belieka viltis, kad atsiras įtakingi politikai, kurie pradės pasaulio nusiginklavimo procesus...
Sveikos
Šiandien mes darbe kepėm šašlus Per pietų pertrauką Gaila, savaitgalis nusimato lietingas
Ai, buvau Pepco, panašiai, kaip ir Lenkijoj viskas, bet eilė tai išgąsdino, palikau visus pririnktus rūbelius ir išėjau, nes būčiau turbūt valandą stovėjusi
turbūt atidarymo proga tokia eilė buvo man tiesą sakant ta pepco nelabai. vis tik nesuperinė kokybė, skysta ta jųs medžiaga, aš geriau pati pasiuvu.
Labas,
ką veikiate savaitgalį?
dukrą išleidau į gimtadienį, į garliavą - fėjų slėnį. mudu su mažium namuose. eisiu siūti mažam kareivio kelnes ir bliuskę
vakar smagiai pasėdėjom su buvusiom klasiokėm iš vidurinės mokyklos. susitikom po 20 metų, bet koks fainas vakaras buvo, kiek šnekos, prisiminimų
turbūt atidarymo proga tokia eilė buvo man tiesą sakant ta pepco nelabai. vis tik nesuperinė kokybė, skysta ta jųs medžiaga, aš geriau pati pasiuvu.
Labas,
ką veikiate savaitgalį?
dukrą išleidau į gimtadienį, į garliavą - fėjų slėnį. mudu su mažium namuose. eisiu siūti mažam kareivio kelnes ir bliuskę
vakar smagiai pasėdėjom su buvusiom klasiokėm iš vidurinės mokyklos. susitikom po 20 metų, bet koks fainas vakaras buvo, kiek šnekos, prisiminimų
Buvo antra diena po atidarymo Man Pepco super parduotuvė, kokybė visiškai tenkina
Šiandien toks gražus oras, pavedė prognozė, būtume kur nors važiavę. Reiks bent jau sutvarkyti buitinius reikalus. Šiandien nupirkau dičkiui dviratį iš bendradarbės, jau pačio didžiausio paaugliško dydžio Popiet pavažinės parke, o ryt gal jau visi kartu kur nors išminsim. Užsipirkom maisto savaitei. Reikia tvarkytis, o taip nesinori
Oras bent kolkas puikus, bus matyt kaip vakare. Ryte buvom baseine, popiet varysim kur nors prasiblaškyt, planuojam picos Ryt važiuosim šašlykų keptis, vyras užmarinavo.
Į pepco ir aš norėčiau užsukti, bet kiek mačiau dabar dėl jos nei į Savo aikštelę praktiškai neįmanoma įvažiuot palauksiu kol atslūgs antplūdis.
Labas,
ką veikiate savaitgalį?
Mano nuomonė apie pepco irgi panaši. Bet labai seniai ten lankiausi. Gal kai dabar pamatysiu - kitaip atrodys. Po kokio mėnesio reikės nueiti, kai žmonių apgultis pasibaigs.
Mes šiandien važiavom per Panemunės pilis. O jau vaizdai, o jau žibučių grožis.. dar po mėnesio važiuosim, nes nepatekom į Raudonės pilies apžvalgos bokštą. Tik nuo rytojaus atidaro
Aš savo vyresnėlei užsakiau žaidimų kambarį gimtadieniui švęsti. Drąsiai išeis 200eurų. Jau vyras spėjo pabambėti, kad be reikalo. Na bet... 5 metai, svarbus ir laukiamas jubiliejus...