Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 01 10, 14:19)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71350202" data-time="1484042960">
<div>
<p>Ji sumuštinių su duona nevalgo, </p>
</div>
</blockquote>
<p>O su batonu, kvadratine balta duona (Lidle yra labai gera pilnagrūdė), trapučiais, duoniukais...? smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Parašysiu dar 3 tokius mažiau standartinius sumuštinių variantus (nors pas mus jie patys einamiausi tarp vaikų)</p>
<p>*karštas sumuštinis su tarkuotu obuoliu ir grietine</p>
<p>*karštas sumuštinis su užkeptu jame kiaušiniu</p>
<p>*balta duona, apvoliota piene arba plaktame kiaušinyje arba pieno ir kiaušinio mixe, apkepta (keptuvėje arba ant griliaus)</p>

Batoną su sviestu valgo. Bet jei kas ant viršaus, nukrapšto. Kepto kiaušinio nevalgo, nebent bandyt plaktame kiaušinyje. Šitą variantą esu girdėjus, tik su cukrum berods. Duoniukai, trapučiai kartais kaip užkandukai sueina, bet nedaug ir be jokių priedų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 10 sausio 2017 - 13:43
QUOTE(dontstop @ 2017 01 10, 13:39)

<p>Ant batono užtarkuoju obuolio, pabarstau cinamonu, ant viršaus šaukštelį grietinės arba natūralaus jogurto ir į mikrobangę 20 sek  smile.gif</p>
<p>Nebijančios sviesto gali patepti sviestu batoną.</p>
<p>Galima užkepti orkaitėje, 5 min užtenka  smile.gif</p>

Rytoj pabandysiu smile.gif
Atsakyti

Batoną su sviestu valgo. Bet jei kas ant viršaus, nukrapšto. Kepto kiaušinio nevalgo, nebent bandyt plaktame kiaušinyje. Šitą variantą esu girdėjus, tik su cukrum berods. Duoniukai, trapučiai kartais kaip užkandukai sueina, bet nedaug ir be jokių priedų.

Gali pabandyti vietoj sviesto ką nors kitą užtepti, lydytą varškę, pvz. Vis kitaip, o gal noriai valgys  :)

Ant trapučių ir duoniukų galima juk ką nori užtept, ką mėgstat. Man savotiškai gaila trapučius be nieko valgyti, brangūs jie  :D  Tai tik sumuštiniams naudoju  :)

Rytoj pabandysiu smile.gif

Skanaus  :)​ 

Atsakyti

Sekmadienį Tadas taip nenorėjo virtos mėsos valgyt, kad pats virė makaronus su sūriu lotuliukas.gifBuvau šalia visą laiką, kartais puodą pamaišydavau, bet pats viską padarė ax.gifIš mažųjų nėra ko tikėtis rimtos pagalbos smile.gif

Šaunuolis Tadas, savarankiškas  :)  Kaip jam sekasi mokykloje?

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 10, 14:51)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71350492" data-time="1484048548">
<div>
<p>Batoną su sviestu valgo. Bet jei kas ant viršaus, nukrapšto. Kepto kiaušinio nevalgo, nebent bandyt plaktame kiaušinyje. Šitą variantą esu girdėjus, tik su cukrum berods. Duoniukai, trapučiai kartais kaip užkandukai sueina, bet nedaug ir be jokių priedų.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Gali pabandyti vietoj sviesto ką nors kitą užtepti, lydytą varškę, pvz. Vis kitaip, o gal noriai valgys  smile.gif</p>
<p>Ant trapučių ir duoniukų galima juk ką nori užtept, ką mėgstat. Man savotiškai gaila trapučius be nieko valgyti, brangūs jie  biggrin.gif  Tai tik sumuštiniams naudoju  smile.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71350505" data-time="1484048847">
<div>
<p>Rytoj pabandysiu vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Skanaus  smile.gif​ </p>

Kad net su sviestu ji jų nevalgo, o sviestą gi mėgsta biggrin.gif Na bandysiu ką nors, reikia suktis, niekur nedingsiu. Ačiū už idėjas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 10, 13:53)
<p>Šaunuolis Tadas, savarankiškas  smile.gif  Kaip jam sekasi mokykloje?</p>

Gerai, tik raštas baisus blink.gif
Atsakyti
sveikinimai sukaktuvininkėm ir sukaktuvininkams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

sveikos,

pagaliau išėjau į dekretą bigsmile.gif , dabar jau ir gimdyt galiu biggrin.gif

dėl valgymo, tai pas mus ryte paprastai būna košės, kartais plaktas kiaušinis, jogurtas. vakrienei blynai, arba batonas kiaušinio ir pieno plakiny su cukrum ir cinamonu (čia jau vyras gamina rolleyes.gif ), arba kokia košė.

dėl gimtadienio, tai žadam savaitgalį važiuot į palangą kokį viežbutuką, vyras sakė su vaikais eis į baseiną, o aš ilsėsiuos tuo metu bigsmile.gif , paminėsim tuo pačiu ir dukros ir sūnaitėlio gimtadienius, kadangi nenoriu nei aš jokių balių, nei dukra benori žaidimų kambarių ir pan., o jaunikaitis dar savo nuomonės neišreiškia, tai mes u- jį nusprendėm lotuliukas.gif
Atsakyti

Gerai, tik raštas baisus blink.gif

Šiais laikais turbūt tai nesvarbu, vargu ar mūsų vaikai rašys ką nors ranka  :unsure:

dėl gimtadienio, tai žadam savaitgalį važiuot į palangą kokį viežbutuką, vyras sakė su vaikais eis į baseiną, o aš ilsėsiuos tuo metu bigsmile.gif, paminėsim tuo pačiu ir dukros ir sūnaitėlio gimtadienius, kadangi nenoriu nei aš jokių balių, nei dukra benori žaidimų kambarių ir pan., o jaunikaitis dar savo nuomonės neišreiškia, tai mes u- jį nusprendėm lotuliukas.gif

Gerai sugalvojot  :)

Ale daug kas kepa mirkytą batoną, o aš galvojau tokį retą receptą parašysiu  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2017 01 10, 14:57)
sveikinimai sukaktuvininkėm ir sukaktuvininkams 4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveikos,

pagaliau išėjau į dekretą bigsmile.gif , dabar jau ir gimdyt galiu biggrin.gif

Man net vidurius ima sukti pagalvojus, kad su tokiais maziukais kaip musu dar ir kudikis ant ranku smile.gif Bet apskritai tai daug tokiu kaip tu smile.gif, Motiejaus darzelyje per kaledine svente maciau kitu vaiku mamas, tai kas trecia laukiasi .
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 10, 15:48)
Man net vidurius ima sukti pagalvojus, kad su tokiais maziukais kaip musu dar ir kudikis ant ranku smile.gif Bet apskritai tai daug tokiu kaip tu smile.gif, Motiejaus darzelyje per kaledine svente maciau kitu vaiku mamas, tai kas trecia laukiasi .

Aš ir kartais bijot pradedu, bet vyras ramina, sako jei ką pasamdys kokią namų tvarkytoją ar auklę kelis kartus per sav. ar mėn. ax.gif . Antra, dabar jau būsiu ne tiek priklausoma nuo vyro, galėsiu kur noriu išvažiuot kad ir su vaikais biggrin.gif . Aš labiau bijau kas per gimdymą du mažium bus, jei spės atvažiuot mama ar brolis, arba jei vyro močiutė pabus su abiem vaikais, tai vyras dalyvaus gimdyme, bet gali tekt ir vienai gimdyt, kas labiausiai ir gąsdina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2017 01 10, 17:04)
Aš ir kartais bijot pradedu, bet vyras ramina, sako jei ką pasamdys kokią namų tvarkytoją ar auklę kelis kartus per sav. ar mėn. ax.gif . Antra, dabar jau būsiu ne tiek priklausoma nuo vyro, galėsiu kur noriu išvažiuot kad ir su vaikais biggrin.gif . Aš labiau bijau kas per gimdymą du mažium bus, jei spės atvažiuot mama ar brolis, arba jei vyro močiutė pabus su abiem vaikais, tai vyras dalyvaus gimdyme, bet gali tekt ir vienai gimdyt, kas labiausiai ir gąsdina ax.gif

Na, to tai nebijok smile.gif Manau, kad tikrai viska laiku rasit (kas paziures kitus vaikus). O jei ka, ta ir viena gi pagimdysi smile.gif. O kalbant rimtai, kodel labiausiai to bijai? Nepasitiki daktarais?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 10, 18:12)
Na, to tai nebijok smile.gif Manau, kad tikrai viska laiku rasit (kas paziures kitus vaikus). O jei ka, ta ir viena gi pagimdysi smile.gif. O kalbant rimtai, kodel labiausiai to bijai? Nepasitiki daktarais?

Gal labiau psichologiškai ramiau, kai vyras šalia, nes per abu gimdymus dalyvavo ir daug padėjo.
Atsakyti