Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Siryt ruosemes i darzeli, pasakiau, kad eitu i koridoriu rengtis, as dar svetainej tvarkiau si ta, girdziu, diskutuoja su savim.
Nenoriu batu mautis.. kaip eisiu be batu, taigi lyja, susalsiu ******. Paskui sirgsiu ir bus sloga, ir temperatura, negalesiu eiti pas vaikucius.

Kai bunu as koridoriuj, tai prasideda maivymasis, nesirengsiu, guli ant grindu, spardo nuo saves batus, nesiduoda striuke mauti.

Papildyta:

Kur zvaigzdutes, zodis p e d a s.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 04 09, 12:53)
Siryt ruosemes i darzeli, pasakiau, kad eitu i koridoriu rengtis, as dar svetainej tvarkiau si ta, girdziu, diskutuoja su savim.
Nenoriu batu mautis.. kaip eisiu be batu, taigi lyja, susalsiu ******. Paskui sirgsiu ir bus sloga, ir temperatura, negalesiu eiti pas vaikucius.

Kai bunu as koridoriuj, tai prasideda maivymasis, nesirengsiu, guli ant grindu, spardo nuo saves batus, nesiduoda striuke mauti.

Papildyta:

Prajuokino ir mane biggrin.gif

Su maniške visada beveik kai reikia rengtis būna pykčiai, nebent labai jau nori kažkur eiti. Aš nuolat jos klausiu "ar bus pykčiai?" "ar reikės pyktis?" ir pan.
Penktadienį einam ruoštis į balių, visi rengiamės, atėjo Aureja pati rengtis (stebuklas čia) ir kadangi pas ją dabar nesibaigiantčių "kodėl" laikotarpis, tai užklausė manęs "Kodėl nebuvo pykčių??" biggrin.gif
Net neturėjau ką atsakyt..

Jungiuosi ir aš prie "lašininių" pilvų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 04 09, 14:53)

Papildyta:

Va grynai pas mus taip. Galeciau palikt voliotis, bet reikia vezti sese i mokykla, negalima veluoti.
Anasyk tai nesiau i masina be batu ir striukes, tai visa kelia bliove, kad nesimaus batais.
Atsakyti

Maniskei tai patinka rengtis, o jei nauji dar rubai/batai is vis:) poto eina visiems ir giriasi kad paziurek kokie mano nauji batai:) ir dar kitu vaiku darzeli rubus uzmato kas ka naujo nusipirkes ir mano pakomentuoja jei kas naujo, zodz matos kad shopingas jau nuo mazu dienu megstama veikla:))))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimimimimimimi: 09 balandžio 2018 - 15:57

Maniskei tai patinka rengtis, o jei nauji dar rubai/batai is vis:) poto eina visiems ir giriasi kad paziurek kokie mano nauji batai:) ir dar kitu vaiku darzeli rubus uzmato kas ka naujo nusipirkes ir mano pakomentuoja jei kas naujo, zodz matos kad shopingas jau nuo mazu dienu megstama veikla:))))

Maniškė irgi giriasi, o sykį ir už mane pasigyrė, atėjom ryte, o ji: "Auklėtoja, pažiūrėk, pas mamą nauja striukė, graži, žalia"  :D  Auklėtojai nebuvo kur dėtis, teko komplimentą sakyt  :hihihi: 

O dėl elgesio, išgirdau iš auklėtojų neva dar prieš pusmetį maniškė buvo tikra ožka, vedė jas visas iš proto, o dabar atseit pasitaisė  :hmm:  Nežinau, aš nieko nepastebėjau  :D​ 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
maniškė naujus rūbus visus pastebi, paglosto, pagiria. Vakar informavo, kad darželyje Kajus turi naują striukę.
Bet kolkas jai dar vienodai ką rengtis, pageidavimų nėra.
Tiesiog aplamai toks protestas prieš rengimasi, galėtų visą dieną su pižama vaikščiot.
Atsakyti
Oho, kiek kaprizų pas vaikus blink.gif

Pas mano mažę irgi pasitaiko, bet ne taip jau dažnai. Tik maniškė daug meluoja, ypač kas susiję su darželiu. Kai tik paklausi, tai ir pradeda pasakoti: valgyti nedavė, pietų nemiegojo, vaikai nedraugavo, auklėtoja suskriaudė ir pan. huh.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 04 10, 07:34)
Oho, kiek kaprizų pas vaikus  blink.gif

Pas mano mažę irgi pasitaiko, bet ne taip jau dažnai. Tik maniškė daug meluoja, ypač kas susiję su darželiu. Kai tik paklausi, tai ir pradeda pasakoti: valgyti nedavė, pietų nemiegojo, vaikai nedraugavo, auklėtoja suskriaudė ir pan.  huh.gif

Na nepasakyčiau, kad čia melavimas, gal labiau fantazavimas smile.gif Aurėja irgi tokių perliukų pažeria, pvz, kad valgė picą pietums, arba kad nemiegojo, nes auklėtoja trukdė, šokinėjo ant batuto biggrin.gif visi smagiai pasijuokiam iš tokių dalykų
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 04 10, 07:48)
Na nepasakyčiau, kad čia melavimas, gal labiau fantazavimas smile.gif Aurėja irgi tokių perliukų pažeria, pvz, kad valgė picą pietums, arba kad nemiegojo, nes auklėtoja trukdė, šokinėjo ant batuto  biggrin.gif visi smagiai pasijuokiam iš tokių dalykų

Oho, kaip prigalvoja smile.gif
Maniškė paprastai neigiamai "ant" darželio pavaro. smile.gif
O jei namie kuri numeta šaukštą, sudaužo žaislą ar dar ką pridirba - iš karto rodo viena į kitą, ir sako "sesė". Jei susimuša, niekada nežinosi kuri kaltininkė, nes vėl viena kitai kaltę verčia. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 04 10, 11:18)
Oho, kaip prigalvoja  smile.gif
Maniškė paprastai neigiamai "ant" darželio pavaro.  smile.gif
O jei namie kuri numeta šaukštą, sudaužo žaislą ar dar ką pridirba  - iš karto rodo viena į kitą, ir sako "sesė". Jei susimuša, niekada nežinosi kuri kaltininkė, nes vėl viena kitai kaltę verčia.  rolleyes.gif

Maniškė šitu atžvilgiu dar nemeluoja, visada viską prisipažįsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 04 10, 12:44)
Maniškė šitu atžvilgiu dar nemeluoja, visada viską prisipažįsta biggrin.gif

Gal kai viena auga - kitaip. Pas mus dažnai ateina kaimynų berniukas. Tai vėl, kai kas ką negero padaro man dar nespėjus susigaudyti - maniškės jau rėkia, kad čia Adomas. O tas žiūri išplėstom akim ir po kurio laiko pralemena, kad čia ne jis... rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Mano pana meluoja, kad brolis ją muša. Čia toks žaidimas jos, brolis tikrai negalėtų.. :)​ 

Atsakyti