Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Su margučiais, su šventom Velykom,
Su pavasario žiedais!
Palaiminto Prisikėlimo ryto
Gyvenimo su džiaugsmo spinduliais!

🙂
Atsakyti
Su šv. Velykom Jus visas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 03 30, 07:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72053918" data-time="1522342801"><div><p>Oi, negalim nevažiuoti.
</p></div></blockquote><p>Turėjau omeny, kvieskit pas save ar važiuokit visi kartu kur nors , kažkas pan smile.gif
</p>

Oi, ne, be šansų mano tėvus kažkur ištempti. Galima tik tuo atveju, jei reikia jų pagalbos. Tada atvažiuos. O šiaip ne. Šį kartą ir mama trys savaitės po operacijos. Tai tuo labiau.

Na bet jau grįžom iš tėvų. Mama pridažiusi 20 kiaušinių. Žaidėm margučių ridenimo žaidimą. Vaikai tiek įsijautė, kad labai smagiai pasibuvom. Aš pagalvojau, kad paskutinį kartą ten tas žaidimas buvo žaidžiamas maždaug prieš 30 metų... Senstu... nes vis dažniau grįžta vaikystės prisiminimai. ax.gif Į lauką per tokį orą neįmanoma buvo išeiti. tongue.gif

Ryt važiuojam pas uošvius. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2018 03 30, 15:54)
Populiaru yra mini job, alga 450 euru, i savaite max 10-12val., ziurint kiek kur moka uz val.
Iki 450 nenuskaiciuoja mokesciu, kiek uzdirbi i valanda, tiek ir gauni.
Daug moteru taip dirba ir ivairios instancijos turi tokius etatus.
Pvz. drauge, seimos gydytojo sesute, dirba 2 dienas per savaite nuo 15 iki 19val.
Todel paziurejus darbuotoju sarasus, ju buna visa eile, bet realiai keiciasi nuolat tarpusavy, nes dirba po mazai valandu.
Pas mus 12 darbuotoju ir tik viena is ju dirba pilnu etatu.

Oho, kokie geri darbo variantai ir atlyginimas. thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 01 balandžio 2018 - 20:04

Sveikos  :4u:

Šventės eina į pabaigą, mama jau išvažiavo...

Džiaugiuosi, kad 2 kartus nuėjau su vyru "į pasimatymą"  :) Paklausus kolegų rekomendacijų, paragavom naujo mum greitmaisčio  - išbandėm Awokado noodle bar. Kaip greitmaisčiui kainos tikrai aukštokos (5-7 eur porcija), bet ir kiekis toks, kad antro patiekalo neįveikiau ne tik aš, bet net ir vyras, nors dėžutės iš pažiūros buvo nedidukės, bet matyt pats maistas labai sotus. Dėl skonio nežinau, aš namie ne prasčiau gaminu tuos makaronus, tai manau, kad kaina perdidelė pagal tai, ką gauni  :)

Antrą kartą ėjom į Katpedėlę, bet mum su šia vieta kažkaip nesiseka, vis kažkokie baliai švenčiami, tai kai publika pradėjo triukšmaut, pabėgom kitur. Sekantis taškas buvo vėlgi nauja mum vieta, neseniai netoli mūsų namų atsidaręs Chill edition. Maniau ten bus toks paprastas studentiškas baras, bet iš tikrųjų vieta labai mum patiko, ir maistas, ir aplinka, ir viskas. Net galvoju gal ryt su sūnum ten nueiti, nes aš mamadieniausiu, pana eis į darželio šventę, o man reikės berniuką kažkuo pusdieniui užimti...

Dar važiavom į Fashion bazaar, bet ai žinojau iškart, kad man ten nėra ką veikti, 10 min ir apsisukom, visiškai bereikalingas važiavimas  :)

Visi kiti planai dėl orų buvo atšaukti, o galvojom visai dienai važiuot į Birštoną ir šiandien pusdieniui į Rumšiškes. Kadangi daug laiko praleidau namie, tai spėjau sutvarkyti nemažai buitinių reikalų  :oh:  :lol: Ir vis tiek visumoj jaučiuosi kažkaip neišnaudojusi turiningai duotą man laisvą laiką  :mastau:

Šiandien sudarysiu pagaliau vasaros išvykų planą  :didis:​ 

A, vaikams dovanojom: didesniam - kūrybinį rinkinį "Šiltnamis" (iškart pasodinom ten bazilikus), o mažai plastilino rinkinį gaminti keksiukus. Su dovanom kaip reta pataikėm, neatsidžiaugia abu  :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 02 balandžio 2018 - 16:17
QUOTE(semtama @ 2018 04 01, 20:03)
Su šv. Velykom Jus visas bigsmile.gif
Papildyta:
Oi, ne, be šansų mano tėvus kažkur ištempti. Galima tik tuo atveju, jei reikia jų pagalbos. Tada atvažiuos. O šiaip ne. Šį kartą ir mama trys savaitės po operacijos. Tai tuo labiau.

Na bet jau grįžom iš tėvų. Mama pridažiusi 20 kiaušinių. Žaidėm margučių ridenimo žaidimą. Vaikai tiek įsijautė, kad labai smagiai pasibuvom. Aš pagalvojau, kad paskutinį kartą ten tas žaidimas buvo žaidžiamas maždaug prieš 30 metų... Senstu... nes vis dažniau grįžta vaikystės prisiminimai.  ax.gif  Į lauką per tokį orą neįmanoma buvo išeiti.  tongue.gif

Ryt važiuojam pas uošvius.  smile.gif
Papildyta:
Oho, kokie geri darbo variantai ir atlyginimas.  thumb_yello.gif

Mano mama nesuprastų tokio mažo kiaušų kiekio:D aš jai nudažydavau 30-40. Plius dar suveža visi. Tai tų kiaušinių nebeina suskaičiuot biggrin.gif ridena pas mus visi. Tiek maži tiek dideli. Kajus šiemet varė ir vienas įsijautęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 04 02, 18:15)
Mano mama nesuprastų tokio mažo kiaušų kiekio:D aš jai nudažydavau 30-40. Plius dar suveža visi. Tai tų kiaušinių nebeina suskaičiuot biggrin.gif ridena pas mus visi. Tiek maži tiek dideli. Kajus šiemet varė ir vienas įsijautęs biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Aš dar spėjau mamą ir "pabarti", kam tiek daug pridažė, juk nesusivalgys. smile.gif Mes visi dar irgi papildomai atsivežam. smile.gif
Mano Fausta irgi panašiai... ir savo eilės nesulaukdavo, ir nuspręsdavo, kad jai reikia pasiimti kątik nuridentą kiaušinį. O dar iš kaimynų gavo dovanų kuprinę. Tai su ta kuprine ir šokinėjo per tuos kiaušinius. smile.gif

Šiandien pas kitus senelius - ramiai. Be gausaus vaišių stalo panelės lipdukais klijavo jau numargintus kiaušinius, po to juos dažė guašu, plovė vandeniu ir pan.

Donstop - įkelk vasaros kelionių planą, gal ką nusižiūrėsiu... mirksiukas.gif
O jūs tai maiinimo įstaigų žinovai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 02 balandžio 2018 - 18:32
Pas mano tėvus būna dažoma apie 30 ir daugiau kiaušinių biggrin.gif bet niekas neridena, visi valgymui biggrin.gif mano tėvas labai nemažai suvalgo, visi kiti po 1-2. Neridenau kiaušinių nuo vaikystės rolleyes.gif Reiks atgaivint šitą tradiciją kitais metais.
Mes ramiai namie Velykas, izoliuoti nuo pasaulio biggrin.gif biški pabodo namie, turint omeny, kad visą savaitę teks dar būti..
Atsakyti

Mes dažom 10 kiaušinių  :D  Pats tas mūsų kompanijai. 1 buvo atidėtas darželiui, kitus suvalgėm penkiese vienu prisėdimu. 

Semtama,

2018

Balandis

• Medininkų pilis
  • 20-22 dd Kauno mugė „Pavasaris“
  • Trakai

Gegužė

• Neries RP (dviračiai)
  • 05-06 dd Panevėžio mugė
  • 18-20 dd Hanzos dienos
  • 25-27 Marijampolės miesto dienos

Birželis

• 02-03 dd Trakų miesto šventė
  • Varnių RP – Kurtuvėnų RP – Ventos RP (3 d, palapinė)
  • Prienai/Birštonas (dviračiai)
  • Rumšiškės (dviračiai)
  • Nemuno kilpų r.p.

Liepa

• 6-8 dd Augustow
  • 21 d Anykščių miesto dienos
  • 27-29 Jūros šventė

Rugpjūtis

• Latvija - Estija/Švedija?
  • Pagramančio RP (palapinė)

Rugsėjis

• Dzūkijos NP (Musteika)

Atsakyti
Ačiū, dontstop.
Gal reikėtų į Rumšiškes nuvažiuoti... Buvom ten prieš 10 metų. Kažin ar ten vietoje dviračių nuoma būtų. hmm.gif hmm.gif

Ryt reikia paneles į darželį aprengti mėlynai (ar bent su mėlynais aksesuarais). Pasirodo, pasaulinė autizmo diena. O darželis dalyvauja akcijoje, kuri rodo toleranciją, palaikymą tokių vaikų.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 04 03, 16:30)
Ačiū, dontstop.
Gal reikėtų į Rumšiškes nuvažiuoti... Buvom ten prieš 10 metų. Kažin ar ten vietoje dviračių nuoma būtų.  hmm.gif  hmm.gif

Ryt reikia paneles į darželį aprengti mėlynai (ar bent su mėlynais aksesuarais).  Pasirodo, pasaulinė autizmo diena. O darželis dalyvauja akcijoje, kuri rodo toleranciją, palaikymą tokių vaikų.

Keista, nes si diena balandzio 2 minima.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 04 04, 08:01)
Keista, nes si diena balandzio 2 minima.

Nežinau... Gal pirmiausia darželis norėjo Velykas atšvęsti hmm.gif
Atsakyti

Ačiū, dontstop.
Gal reikėtų į Rumšiškes nuvažiuoti... Buvom ten prieš 10 metų. Kažin ar ten vietoje dviračių nuoma būtų. hmm.gifhmm.gif

Bent pernai nuoma buvo  :4u: 

Šiandien šilta ir gražu. Norisi važiuot kur išsikept šašlų  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 04 04, 16:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72057654" data-time="1522762231"><div><p>Ačiū, dontstop.
Gal reikėtų į Rumšiškes nuvažiuoti... Buvom ten prieš 10 metų. Kažin ar ten vietoje dviračių nuoma būtų. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Bent pernai nuoma buvo  4u.gif </p><p></p><p></p><p>Sveikos  4u.gif </p><p>Šiandien šilta ir gražu. Norisi važiuot kur išsikept šašlų  rolleyes.gif​ </p>

Tikrai oras fantastiškas bigsmile.gif pagaliau pavasaris! 4u.gif
Atsakyti