Mano dukra sunkiai keliasi į mokyklą, bet gulamės įprastai - apie 21 val.
mažiui vis dar kyla temperatūra.
O tai ką duodavai, kai leliukas būdavo? Iškart sirupus?
Kas žiūri vaikus? Ar leidi į darželį?
Labas rytas,
ar jūsų vaikai lengvai keliasi po laiko pasukimo? Aš žiauriai sunkiai keliu Aurėją, jau antrą rytą vargstam....
Iki metų nei vienai temperatūra nėra pakilusi. Neteko nieko vartoti. O vėliau jau sirupus daviau.
Su vaikais šiandien vyrą palikau. Pasiėmė tėvadienį. Likusias tris dienas seneliai prižiūrės. Nebent penktadienį vyras į darbą vešis.
Po valandos pasukimo vakar ryte maniškė apsiverkė. Šiandien, kai neleidom į darželį, miegojo kiek norėjo.
O man pačiai šis laikas labai patinka. Vakare ilgai šviesu, toks jausmas, kad darbo laikas būtų valanda sutrumpintas Paėmus iš darželio dar ilgokai lauke "šmirinėjom". Tuoj ir vakarienę lauke valgysim
Su vaikais šiandien vyrą palikau. Pasiėmė tėvadienį. Likusias tris dienas seneliai prižiūrės. Nebent penktadienį vyras į darbą vešis.
Po valandos pasukimo vakar ryte maniškė apsiverkė. Šiandien, kai neleidom į darželį, miegojo kiek norėjo.
O man pačiai šis laikas labai patinka. Vakare ilgai šviesu, toks jausmas, kad darbo laikas būtų valanda sutrumpintas Paėmus iš darželio dar ilgokai lauke "šmirinėjom". Tuoj ir vakarienę lauke valgysim
Aišku, maniškė pirmą kart sukarščiavo 8,5 mėn, dėjau žvakutes (tridienė buvo), o prieš tai Viburcol dėdavau dėl įvairių neramumų.
Faina turėt nuosavą kiemą, labai norėčiau tokio. Man kolkas tik minusai persukimo jaučiasi, ryte būnu nedarbinga, mieguista ilgai.
ar jūsų vaikai lengvai keliasi po laiko pasukimo? Aš žiauriai sunkiai keliu Aurėją, jau antrą rytą vargstam....
Labai sunkiai, visi trys išsiderinom
Aš saviškius vakar palikau vaikus pas senelius paatostogaut iki velykų 😀 tai su vyru nebežinom nė ką veikt dviems namie 😏
Irgi atostogauti Megautis ramybe ir rupintis tik savimi
Mūsų laiko pasukimas nepaveikė. Aš ir šiaip prastai miegu, tai man dzn, o Kajus visai nesureagavo rytais, tik būna kartais pietų nemiega ne į temą..ir vakare ilgai kuičiasi..
tai turim vėjaraupius
Oho kiek daug atostogų aš irgi nežinočiau ką veikti
Labas rytas
Maniškė taip pervargo nuo nedamiegojimo po laikrodžio persukimo, kad vakar užmigo prieš 7
Ryte atsikėlė normaliai anksti. Gal pasivysim naują režimą
Ryt vyrui mamadienis, antradienį po Velykų - man. Bet vesiu tą dieną į darželį porai valandų, nes bus šventė, reikės apsirengti zuikiu arba viščiuku, atsinešti margučių, ridens, šoks, dainuos salėj, negalim praleist Šiandien fotografuos darželyje, pana niekaip negalėjo apsispręst, ką apsirengt, tai ant suknios sijoną užsitempė
Dičkiui užderėjo įvairių konkursų, šią sav 2, po savaitės vėl.. Nespėjam ruoštis ir marškinius baltus skalbt
Šiandien vakare važiuoju baliavot su darbu. Nenoriu nei kiek
Ryt mama atvažiuoja. Galėsim su vyru kur nors išeit.
Kokie planai Velykom?
Pas mane galvoj tuščia, jokių idėjų Šventinį meniu tik primečiau..
Sima_1, lengvo persirgimo
<p>Maniškė taip pervargo nuo nedamiegojimo po laikrodžio persukimo, kad vakar užmigo prieš 7 </p>
<p>Ryte atsikėlė normaliai anksti. Gal pasivysim naują režimą </p>
<p>Ryt vyrui mamadienis, antradienį po Velykų - man. Bet vesiu tą dieną į darželį porai valandų, nes bus šventė, reikės apsirengti zuikiu arba viščiuku, atsinešti margučių, ridens, šoks, dainuos salėj, negalim praleist Šiandien fotografuos darželyje, pana niekaip negalėjo apsispręst, ką apsirengt, tai ant suknios sijoną užsitempė </p>
<p> </p>
<p>Dičkiui užderėjo įvairių konkursų, šią sav 2, po savaitės vėl.. Nespėjam ruoštis ir marškinius baltus skalbt </p>
<p> </p>
<p>Šiandien vakare važiuoju baliavot su darbu. Nenoriu nei kiek </p>
<p>Ryt mama atvažiuoja. Galėsim su vyru kur nors išeit.</p>
<p> </p>
<p>Kokie planai Velykom?</p>
<p>Pas mane galvoj tuščia, jokių idėjų Šventinį meniu tik primečiau..</p>
<p> </p>
<p><strong>Sima_1</strong>, lengvo persirgimo </p>
Dėkuj mes namie per Velykas, visi planai nuplaukė..