Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

dontstop, tikra tiesa, jei ne tu, šitam forume mirtina tyla..
Mes vakar buvom baliuj pirmą kart be vaiko, pabuvo su seneliais rolleyes.gifnaktį grįžus parsinešiau į lovą, užmigo su seneliu. Prisižaidė parke 3 valandas sakė, tai vos gyva grįžo biggrin.gifšiandien rami diena poilsiui, ryt vėl į darbus, darželį...

Kokia proga baliavojot?  :) 

Mes šiandien visai smagiai pasibuvom Alytaus mugėje. Didelis mažų miestelių mugių privalumas - žemos kainos... Joigailė pajodinėjo poniu, pasisupo karuselėse. Nusipirkom lašinių, rūkytos žuvies, duonos, saldainių, grybukų. Sūnus nevažiavo kartu, tai jam - lauktuvių, visokių smulkmenėlių. Pavalgėm kavinėje. Gailiuosi, kad neužsimarinavom šašlų, oras buvo puikus, +11   :bigsmile: 

Artėjančią sav darbe - korporatyvas, pirtelė. Bandysiu po n metų pertraukos išeiti į žmones  :bigsmile: 

Atsakyti
Labas, mes nuobodziai diena praleidom - mazius susirgo, kosti, sloguoja, temperatura 39.
Pasidalinkite, kokiais vaistais musate temperatura maziesiems? Ar vis dar sirupus naudojate, ar gryna paracetamoli duodate? As ir ta, ir ta. Bet sirupo reikia daugiau, duodu 7.5 ml, kitaip nenumusa. O jei auksta, kaip dabar - 39, daviau nepilna puse paracetamolio tabletes.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 03 25, 20:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72048405" data-time="1521960843"><div><p>dontstop, tikra tiesa, jei ne tu, šitam forume mirtina tyla..
Mes vakar buvom baliuj pirmą kart be vaiko, pabuvo su seneliais vartotojo įkelta nuotraukanaktį grįžus parsinešiau į lovą, užmigo su seneliu. Prisižaidė parke 3 valandas sakė, tai vos gyva grįžo vartotojo įkelta nuotraukašiandien rami diena poilsiui, ryt vėl į darbus, darželį...</p></div></blockquote><p>Kokia proga baliavojot?  smile.gif </p><p></p><p>Mes šiandien visai smagiai pasibuvom Alytaus mugėje. Didelis mažų miestelių mugių privalumas - žemos kainos... Joigailė pajodinėjo poniu, pasisupo karuselėse. Nusipirkom lašinių, rūkytos žuvies, duonos, saldainių, grybukų. Sūnus nevažiavo kartu, tai jam - lauktuvių, visokių smulkmenėlių. Pavalgėm kavinėje. Gailiuosi, kad neužsimarinavom šašlų, oras buvo puikus, +11   bigsmile.gif </p><p></p><p>Artėjančią sav darbe - korporatyvas, pirtelė. Bandysiu po n metų pertraukos išeiti į žmones  bigsmile.gif </p>

Draugo 30-metis, darė kavinėj balių, kaip kokios vestuvės smile.gif

QUOTE(relita @ 2018 03 25, 20:47)
Labas, mes nuobodziai diena praleidom - mazius susirgo, kosti, sloguoja, temperatura 39.
Pasidalinkite, kokiais vaistais musate temperatura maziesiems? Ar vis dar sirupus naudojate, ar gryna paracetamoli duodate? As ir ta, ir ta. Bet sirupo reikia daugiau, duodu 7.5 ml, kitaip nenumusa. O jei auksta, kaip dabar - 39, daviau nepilna puse paracetamolio tabletes.

Aš vis dar mušu paracetamolio sirupu. Gydytoja sakė, kad jei labai aukšta tempertatūra, galima ir dvigubas dozes duot. Kaip kada nusimuša, kartais sunkiai labai krenta.
Atsakyti

Aš visada nuodu Nurofen forte (ibuprofenas) sirupą. Man paracetamolis labai trumpai veikia, ypač jei temperatūra aukšta kylą, tai vos ne kas 2 val. reikia nušt. Nors gydytojas patarė duot paracetamolio, jei temperatūra neaiškios kilmės, sakė, kad ibuprofenas labiau kaip analgetikas veika, tai gali paslėpt kitus simptomus.

Atsakyti

Aš kol kas duodu ibuprofeno sirupą. Tablečių temperatūrai mušti dar nedavus ir savo beveik penkiametei.

Dontstop - tu šios temos siela, be tavęs nevyksta pokalbių.

Pas mus savaitgalis neįdomus. Vyras buvo išvažiavęs į mokymus. Tai tiesiog jaučiuosi, kad savaitgalio neturėjau. Kuičiausi namuose. Na tiesa, buvom švęsti draugų vaiko gimtadienį žaidimo kambaryje (šiokia tokia išvyka). Naktį didžioji sugalvoju su manimi miegoti,kol tėčio nėra. Man su jos vartaliojimais, spardymais - gavosi bemiegės naktys. huh.gif Tik pagaliau šiąnakt išsimiegojau. Ir dar nuo vakar pradėjo sloguoti. Vėl teks kovoti su snargliais. unsure.gif

Dėl didžiojo Velykinio namų tvarkymosi, matau, kad nieko nebus. Nespėsim, teks po Velykų. Dabar pagrindinis laukiantis darbas - perrinkti vaikų drabužius, paruošti pavasariniui sezonui.

Atsakyti

Niekada neduodu nieko kito nuo temperaturos tik ibuprofeno sirupo.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Nuo temperatūros duodu lenkišką Mig forte sirupą. Iš lietuviškų "ragavom" Nurofen. Naktį vis dar patogiausios paracetamolio žvakutės  :) 

Paracetamolio tabletėmis neduodu net dičkiui dar  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 03 26, 11:12)
Niekada neduodu nieko kito nuo temperaturos tik ibuprofeno sirupo.

Maniškei buvo laikas, kai tiesiog nebeveikė ibuprofenas, tai gydytoja pasiūlė paracetamolio, arba pakaitom duot

QUOTE(dontstop @ 2018 03 26, 17:27)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Nuo temperatūros duodu lenkišką Mig forte sirupą. Iš lietuviškų "ragavom" Nurofen. Naktį vis dar patogiausios paracetamolio žvakutės  smile.gif </p><p>Paracetamolio tabletėmis neduodu net dičkiui dar  smile.gif​ </p>

Žvakučių šimtas metų nebenaudojam. Paskutinį kart kai kišau, tai klykimas nežmoniškas buvo
Atsakyti
Buvom pas gydytoja, vienoj pusej girdeti karkalai, israse antibiotiku.
As jau kokius 3 kartus davus paracetamoli. Man viena gyd sake netgi geriau, ypac alergiskiem vaikam. Nes maniski pastoviai ligos metu paberia, itariu, kad nuo sirupu.
Atsakyti

As jau kokius 3 kartus davus paracetamoli. Man viena gyd sake netgi geriau, ypac alergiskiem vaikam. Nes maniski pastoviai ligos metu paberia, itariu, kad nuo sirupu.

Sveikatos :4u:

Tai žinoma, sirupuose dėl skonio ir spalvos pilna chemijos pridėta :sutinku:

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 03 26, 20:00)
Žvakučių šimtas metų nebenaudojam. Paskutinį kart kai kišau, tai klykimas nežmoniškas buvo

Aš iš vis nesu pirkusi žvakučių. Nežinočiau nei kaip jas naudoti..

Papildyta:
QUOTE(relita @ 2018 03 26, 20:02)

Pavartosit antibiotikus - tuoj ir pasveiksit. 4u.gif

Maniškei šiąnakt prasidėjo sloga. Didžioji prieš tris dienas susirgo. Dabar namuose karas su snargliais. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2018 03 26, 20:02)

Mano draugės mergaitė negali jokių sirupų vartot, iškart beria.

QUOTE(semtama @ 2018 03 27, 07:28)
Aš iš vis nesu pirkusi žvakučių. Nežinočiau nei kaip jas naudoti..

Maniškei šiąnakt prasidėjo sloga. Didžioji prieš tris dienas susirgo. Dabar namuose karas su snargliais.  mad.gif

O tai ką duodavai, kai leliukas būdavo? Iškart sirupus?

Kas žiūri vaikus? Ar leidi į darželį?

Labas rytas,

ar jūsų vaikai lengvai keliasi po laiko pasukimo? Aš žiauriai sunkiai keliu Aurėją, jau antrą rytą vargstam....
Atsakyti