<p>Sveikos
</p>
<p><strong>Mergyzoom</strong>, su praėjusiu, kad kuo mažiau sirgtumėt toliau
</p>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71349892" data-time="1484036612">
<div>
<p>
Ir dar mano panelė atsisako rytinės savo avižų košės, kuroą valgė ištisus metus. Matyt atsibodo
nebežinau, ką jai pasiūlyt rytais
duodavau avižų dažniausiai, kartais 4grūdų, grikių, kiaušinio. Dabar nei vienos košės nebenori. Pamato vien kad košė ir rėkia ne ne ne. Blynų šiaip nemegėja, sumuštinių irgi nelabai, nebent batoną su sviestu, bet nesinori duot kasdien tokių dalykų</p>
</div>
</blockquote>
<p>O ką pati valgai pusryčiams?</p>
<p>O jūs valgot dar kažką prieš darželį?</p>
<p> </p>
<p>Maniškė seniai nebevalgo košių, išskyrus grikius su pomidorų padažu (nors konkrečiai šiandien nei iš šio, nei iš to suvalgė ryžių košės). Man norėtųsi, kad ji valgytų tą patį, ką ir aš, kad kuo mažiau būtų gaminimo atskirai. Čia kol kas. Kai eis į darželį, pusryčiaus ten. Dabar ji valgo:</p>
<p>grikius</p>
<p>dribsnius su pienu</p>
<p>miuslius su pienu</p>
<p>kiaušinius (virtus, keptus, omletus)</p>
<p>sumuštinius (labai įvairius, karštus, šaltus, su bet kuo)</p>
<p>blynus</p>
<p>ricotta sūrį, sublenderiuotą su bananu.</p>
<p>Visad duodu jai pasirinkimą, t y klausiu ko nori, einam prie šaldytuvo, kartu žiūrim. Labiausiai ji mėgsta ricottą, o dažniausiai valgo blynus ir sumuštinius. Vasarą dažniausiai valgydavo dribsnius su pienu, o dabar, kai taip šalta (+18 pas mus), nei man, nei jai nesinori šaltų pusryčių
</p>
Dabar trečia savaitė neina į darželį, kai eina, ten valgo viską, namie nieko neduodu.
Aš pati valgau arba sumuštinius, arba košę grikių, arba kiaušinius. Dažniausiai sumuštinius. Ji sumuštinių su duona nevalgo, sviestą tik nuvalgo jei mano pačiumpa. Žodžiu iš sumuštinių nepapusryčiaus. Bandysiu gal kokius dribsnius ar muslius pasiūlyt.
, makaronus kartais valgo, šiandien vakarykštę pienišką makaronų sriubą pabaigė, kad jau nevalgė košės.