Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 01 09, 13:33)

<p><strong>Semtamama</strong>, su praėjusiu gimtadieniu  4u.gif</p>
<p>Džiaugiuosi, kad patiko muziejus  smile.gif</p>

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2017 01 09, 13:13)
Sveikinu Semtamos mažylę! smile.gif

Ačiū 4u.gif
Kaip tavo nėštumas? Ar greit finišo tiesioji? Jau broliai laukia sesės ar brolio? smile.gif

Aguončikai - visai neblogi tie ožiaragiai. Kad maniškė tokia būtų kaip tavo aprašyti, - tai liux smile.gif

Mergyzoom - su gimtadieniu jus 4u.gif linkiuk ad išsispręstu sveikatos bėdos 4u.gif tikrą manekenę augini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 01 10, 08:36)
Kaip tavo nėštumas? Ar greit finišo tiesioji? Jau broliai laukia sesės ar brolio?  smile.gif

Normaliai - krutu kažkaip smile.gif Kovo 10d terminas - kol kas slapukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyzoom @ 2017 01 09, 22:39)
Sveikinu visus su Šventėm!!! Visus sausinukus su artėjančiais ir praėjusiais gimtadieniais! smile.gif
Apleidau viską, bet ir niekad nebuvau gan aktyvi, nelabai pažįstu jus visas, bet vis norisi ką nors parašyti. Laiko labai mažai. Varstom ligoninių duris, gripai, peršalimai nepuola, mus iš kart rimčiau verysad.gif tikiuosi kuo greičiau gydytojai atras kas mano pupą kankina jau nuo lapkričio (dirba labai greitai jie)...
Atšventėm gimtadienį. Viskas gan gerai. Kito jokiu būdu namie nedarysiu, reiks kažką galvoti - TRAGEDIJA. kai baigėsi nežinojau nuo ko pradėti tvarkytis. Pupa jau užmigo, eisiu aš susirašyti ką valgė (iki penktad reik vėl vesti maisto dienoraštį). Jį pradėjusi supratau, kad ne daug ji valgo :o
Pasvėriau ir pamatavau  per gimtadienį tai 10,5kg ir 94cm.

Sveikinimai tavo dukrytei ir sveikatos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2017 01 10, 09:49)
Normaliai - krutu kažkaip smile.gif Kovo 10d terminas - kol kas slapukas smile.gif

Ar duoda vaikai pailsėt? ax.gif

Labas rytas 4u.gif maniškei prasikalė paskutiniai iltiniai, viskas aišku dabar, ko naktim virkauja jau kuris laikas. Na ką, liko 4 rolleyes.gif
Ir dar mano panelė atsisako rytinės savo avižų košės, kuroą valgė ištisus metus. Matyt atsibodo biggrin.gif nebežinau, ką jai pasiūlyt rytais unsure.gif duodavau avižų dažniausiai, kartais 4grūdų, grikių, kiaušinio. Dabar nei vienos košės nebenori. Pamato vien kad košė ir rėkia ne ne ne. Blynų šiaip nemegėja, sumuštinių irgi nelabai, nebent batoną su sviestu, bet nesinori duot kasdien tokių dalykų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 10 sausio 2017 - 10:26

Sveikos  :)

Mergyzoom, su praėjusiu, kad kuo mažiau sirgtumėt toliau  :4u:

Ir dar mano panelė atsisako rytinės savo avižų košės, kuroą valgė ištisus metus. Matyt atsibodo biggrin.gifnebežinau, ką jai pasiūlyt rytais unsure.gifduodavau avižų dažniausiai, kartais 4grūdų, grikių, kiaušinio. Dabar nei vienos košės nebenori. Pamato vien kad košė ir rėkia ne ne ne. Blynų šiaip nemegėja, sumuštinių irgi nelabai, nebent batoną su sviestu, bet nesinori duot kasdien tokių dalykų

O ką pati valgai pusryčiams?

O jūs valgot dar kažką prieš darželį?

Maniškė seniai nebevalgo košių, išskyrus grikius su pomidorų padažu (nors konkrečiai šiandien nei iš šio, nei iš to suvalgė ryžių košės). Man norėtųsi, kad ji valgytų tą patį, ką ir aš, kad kuo mažiau būtų gaminimo atskirai. Čia kol kas. Kai eis į darželį, pusryčiaus ten. Dabar ji valgo:

grikius

dribsnius su pienu

miuslius su pienu

kiaušinius (virtus, keptus, omletus)

sumuštinius (labai įvairius, karštus, šaltus, su bet kuo)

blynus

ricotta sūrį, sublenderiuotą su bananu.

Visad duodu jai pasirinkimą, t y klausiu ko nori, einam prie šaldytuvo, kartu žiūrim. Labiausiai ji mėgsta ricottą, o dažniausiai valgo blynus ir sumuštinius. Vasarą dažniausiai valgydavo dribsnius su pienu, o dabar, kai taip šalta (+18 pas mus), nei man, nei jai nesinori šaltų pusryčių  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 10, 10:23)
Ar duoda vaikai pailsėt? ax.gif
Labas rytas 4u.gif maniškei prasikalė paskutiniai iltiniai, viskas aišku dabar, ko naktim virkauja jau kuris laikas. Na ką, liko 4 rolleyes.gif
Ir dar mano panelė atsisako rytinės savo avižų košės, kuroą valgė ištisus metus. Matyt atsibodo biggrin.gif nebežinau, ką jai pasiūlyt rytais unsure.gif duodavau avižų dažniausiai, kartais 4grūdų, grikių, kiaušinio. Dabar nei vienos košės nebenori. Pamato vien kad košė ir rėkia ne ne ne. Blynų šiaip nemegėja, sumuštinių irgi nelabai, nebent batoną su sviestu, bet nesinori duot kasdien tokių dalykų

Visaip būna smile.gif Dabar vyras nedirba, tai dalinamės darbais, bet gaminu ir grindis plaunu dažniausiai aš smile.gif

Sekmadienį Tadas taip nenorėjo virtos mėsos valgyt, kad pats virė makaronus su sūriu lotuliukas.gif Buvau šalia visą laiką, kartais puodą pamaišydavau, bet pats viską padarė ax.gif Iš mažųjų nėra ko tikėtis rimtos pagalbos smile.gif

Makaronai su sūriu gal ir taviškei patiktų pusryčiams? smile.gif Aleksas 7h tik kakavos su broliais atsigeria, o vėliau koks jogurtas, sumuštiniai ar pan - košes retai valgom visi, o vyrui tik manų košė tinka, o kitos kruopos nebent garnyrui prie mėsos retkarčiais arba plovas/troškinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 10, 12:00)
<p>Sveikos  smile.gif</p>
<p><strong>Mergyzoom</strong>, su praėjusiu, kad kuo mažiau sirgtumėt toliau  4u.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71349892" data-time="1484036612">
<div>
<p>
Ir dar mano panelė atsisako rytinės savo avižų košės, kuroą valgė ištisus metus. Matyt atsibodo vartotojo įkelta nuotraukanebežinau, ką jai pasiūlyt rytais vartotojo įkelta nuotraukaduodavau avižų dažniausiai, kartais 4grūdų, grikių, kiaušinio. Dabar nei vienos košės nebenori. Pamato vien kad košė ir rėkia ne ne ne. Blynų šiaip nemegėja, sumuštinių irgi nelabai, nebent batoną su sviestu, bet nesinori duot kasdien tokių dalykų</p>
</div>
</blockquote>
<p>O ką pati valgai pusryčiams?</p>
<p>O jūs valgot dar kažką prieš darželį?</p>
<p> </p>
<p>Maniškė seniai nebevalgo košių, išskyrus grikius su pomidorų padažu (nors konkrečiai šiandien nei iš šio, nei iš to suvalgė ryžių košės). Man norėtųsi, kad ji valgytų tą patį, ką ir aš, kad kuo mažiau būtų gaminimo atskirai. Čia kol kas. Kai eis į darželį, pusryčiaus ten. Dabar ji valgo:</p>
<p>grikius</p>
<p>dribsnius su pienu</p>
<p>miuslius su pienu</p>
<p>kiaušinius (virtus, keptus, omletus)</p>
<p>sumuštinius (labai įvairius, karštus, šaltus, su bet kuo)</p>
<p>blynus</p>
<p>ricotta sūrį, sublenderiuotą su bananu.</p>
<p>Visad duodu jai pasirinkimą, t y klausiu ko nori, einam prie šaldytuvo, kartu žiūrim. Labiausiai ji mėgsta ricottą, o dažniausiai valgo blynus ir sumuštinius. Vasarą dažniausiai valgydavo dribsnius su pienu, o dabar, kai taip šalta (+18 pas mus), nei man, nei jai nesinori šaltų pusryčių  smile.gif​ </p>

Dabar trečia savaitė neina į darželį, kai eina, ten valgo viską, namie nieko neduodu.
Aš pati valgau arba sumuštinius, arba košę grikių, arba kiaušinius. Dažniausiai sumuštinius. Ji sumuštinių su duona nevalgo, sviestą tik nuvalgo jei mano pačiumpa. Žodžiu iš sumuštinių nepapusryčiaus. Bandysiu gal kokius dribsnius ar muslius pasiūlyt.
IruteB, makaronus kartais valgo, šiandien vakarykštę pienišką makaronų sriubą pabaigė, kad jau nevalgė košės.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 10, 12:09)
Dabar trečia savaitė neina į darželį, kai eina, ten valgo viską, namie nieko neduodu.
Aš pati valgau arba sumuštinius, arba košę grikių, arba kiaušinius. Dažniausiai sumuštinius. Ji sumuštinių su duona nevalgo, sviestą tik nuvalgo jei mano pačiumpa. Žodžiu iš sumuštinių nepapusryčiaus. Bandysiu gal kokius dribsnius ar muslius pasiūlyt.
IruteB, makaronus kartais valgo, šiandien vakarykštę pienišką makaronų sriubą pabaigė, kad jau nevalgė košės.

pas mus pusryciams vis dar valgomos uzpilamos koses is leliuku skyriaus. Valgo jas gerai, megsta, tai as ir nesuku sau galvos ir nemastau kuo jas keisti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 10, 11:20)
pas mus pusryciams vis dar valgomos uzpilamos koses is leliuku skyriaus. Valgo jas gerai, megsta,  tai as ir nesuku sau galvos ir nemastau kuo jas keisti. smile.gif

Pas mus tas pats rytais, maniau jau vienos likom su tom kosem.
Atsakyti

Ji sumuštinių su duona nevalgo, 

O su batonu, kvadratine balta duona (Lidle yra labai gera pilnagrūdė), trapučiais, duoniukais...? :)

Parašysiu dar 3 tokius mažiau standartinius sumuštinių variantus (nors pas mus jie patys einamiausi tarp vaikų)

*karštas sumuštinis su tarkuotu obuoliu ir grietine

*karštas sumuštinis su užkeptu jame kiaušiniu

*balta duona, apvoliota piene arba plaktame kiaušinyje arba pieno ir kiaušinio mixe, apkepta (keptuvėje arba ant griliaus)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 10, 13:19)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71350202" data-time="1484042960">
<div>
<p>Ji sumuštinių su duona nevalgo, </p>
</div>
</blockquote>
<p>O su batonu, kvadratine balta duona (Lidle yra labai gera pilnagrūdė), trapučiais, duoniukais...? smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Parašysiu dar 3 tokius mažiau standartinius sumuštinių variantus (nors pas mus jie patys einamiausi tarp vaikų)</p>
<p>*karštas sumuštinis su tarkuotu obuoliu ir grietine</p>
<p>*karštas sumuštinis su užkeptu jame kiaušiniu</p>
<p>*balta duona, apvoliota piene arba plaktame kiaušinyje arba pieno ir kiaušinio mixe, apkepta (keptuvėje arba ant griliaus)</p>

Pirmas ir trečias pas mus dažniausiai pavakariams ar vakarienei, antras labai retai užkandžiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 10, 13:19)

<p>Parašysiu dar 3 tokius mažiau standartinius sumuštinių variantus (nors pas mus jie patys einamiausi tarp vaikų)</p>
<p>*karštas sumuštinis su tarkuotu obuoliu ir grietine</p>
<p>*karštas sumuštinis su užkeptu jame kiaušiniu</p>
<p>*balta duona, apvoliota piene arba plaktame kiaušinyje arba pieno ir kiaušinio mixe, apkepta (keptuvėje arba ant griliaus)</p>

O kaip tu darai pirmą variantą sumuštinių?
Antro varianto nevalgo;
Trečią variantą mėgsta.

Mūsų pusryčiai būna blynai, varškė su uogiene, kiaušinis, jogurtas, bananas.
Košių, deja, nevalgo. Nors aš jas valgau praktiškai kas rytą.
Atsakyti

O kaip tu darai pirmą variantą sumuštinių?

Ant batono užtarkuoju obuolio, pabarstau cinamonu, ant viršaus šaukštelį grietinės arba natūralaus jogurto ir į mikrobangę 20 sek  :)

Nebijančios sviesto gali patepti sviestu batoną.

Galima užkepti orkaitėje, 5 min užtenka  :)

Atsakyti