QUOTE(Uoga_saujoj @ 2016 12 09, 14:06)
Haha vos ne apie maniškį parašei
išskyrus mišinuką ir puodą. Bet net nesusimąsčiau, kad kažko mažai moka. Nesuk tu galvos. Be to ir skirtingi gi bernai nuo mergaičių. Kiti pomėgiai, kitos emocijos, elgesys.
Mane biesina, kad ponaitis nebesileidžia vyro užmigdomas nakčiai. Žviegia spiegia. O man pats darbymetis. Rrrr...
QUOTE(Azazella @ 2016 12 09, 15:01)
As vakar pirma kart nedaviau misinuko pries miega. Nezinau ar su tuo buvo susije, bet migdesi pusantros valandos. Kai paprastai buna maksimum per pusvalandi uzluzta.
O del zaidimu, tai maniskis tik ir zaidzia su manimi kartu, arba su tevu, bet mes istisai kazkas tik su juo uzsiimam, pats su savimi jis beveik nebuna.
Pas tave bent su puodu pazanga, o mes tai visiskoj uodegoj sedim palyginti su visais kitais sausinukais.
QUOTE(relita @ 2016 12 09, 15:20)
labas,
tada mano pireš jūsų visiškas leliukas - dar su soske.
bet čia grynai mano apsileidimas. noriu ramesnio miego, nes gulu vėlai, o jis mėgsta pavirkaut, pasiblaškyt ir vis neprisiruošiu neduot, nes pati noriu išsimiegot. Kalėdom grįš vyras, galės užsiimt tuo reikalu. su puodu irgi jokio progreso, nebent įlipęs pasėdi jame.
šiaip vaikas gudras, dabar labai pradėjo mėgdžioti sesę. Aš neužsiimu su juo tiek kiek dontstop, bet jei užsiimčiau, manau irgi daug ką darytų. nes dabar kaip sakiau viską mėgdžioja. kalba mažai, bet labai išraiškingom balso intonacijom moka nupasakoti ir išsireikalauti ko jam reikia.
pavalgo pats su šaukštu ir su šakute. ir su rankom
, moka gerti iš puodelio.
matau du minusus - puodas ir soskė.
QUOTE(Wirruna @ 2016 12 09, 15:54)
sveikos
maniškis ir mažakalbis, paskutinis išmoktas žodis Goga (sesė Goda)
. daug žaidžia su sese, vakare vienas pats okupuoja tėtį
moka ir vienas pažaist, nes aš ir kitos veiklos sau randu
. ant puodo jau pilnai pasiprašo, bet naktim dar reikia pamperso. kas juokingiausia, jei namie yra tėtis arba pas mane kokia draugė, tai puodą liepia jiems išnešt, man neleidžia net prieit prie puodo, pradeda rėkt
Dontstop, gi paties svarbiausio neparašiau - akiniai. Man beveik nereikėjo pratint... Kiek dienų tu pratini, gal per greit nori??? Mes uždėjom, kai jau atsiėmėm, tai maždaug 2 dienas kartais nusiimdavo, dabar kartais nusiima, kai durniuoja, kai terlioti (nes pirštai beveik visada sviestuoti), o šiaip būna puikiai su jais. Pats nevalgo (mano apsileidimas), sesė gi jau 17-metė, beveik nebūna kartu, tai nėra ką mėgdžiot... Kas dar... Pritariu, kad jei užsiimtumėm nors kiek daugiau, būtų kiek kitoks rezultatas (gal...). Nu bet... O su mišinuku dabar irgi greitai užlinksta, nors anksčiau tvarkingai išgerdavo, atiduodavo buteliuką, guldavosi ant šono (paguldydavau) ir migdydavosi (5-10 min). Dabar gi lūžta bevalgydamas, bet nebandyk atimt... Ir kas antrą naktį keliasi, žadina mus ir reikalauja "AM AM"...
Puodą irgi suvadovauja, kam kšnešt "eilė"
O va miegot - tik MAMAAAAA... O irgi taip norėčiau dar prie kokių kepinių pasitrainiot