</p><p>Aš kažkaip ne taip gyvenu
</p>
As pasiziuriu pries miega viena kokia serija. Motiejus 21.30 jau buna lovoje, tai kaip tik lieka laiko mazdaug valanda iki mano miego. As pati stengiuosi eiti miegoti ne veliau kaip 23 val.
Sveikos
Maniškė užmiega apie 22 val, keliasi 6 val. Aš pati dažnai užmiegu anksčiau jos. O pastaruoju metu prasidėjo dar gražiau (taip būdavo ir su pirmu vaiku atsimenu panašiame amžiuje) - užmiegu apie 20:30, paskui atsibundu po 23 val, būnu ne išsimiegojusi, o kaip maišu trenkta, jėgų lieka tik nušliaužt iki vonios ir atgal į lovą...
Pasiimu tarp 5-6val vakaro. Tai kiek ji su mumis pabūna. nuo 18 iki 21:30, įskaitant namų ruošą. Juk tiek mažai gauna dėmesio ir meilės.
Tas pats ir pas mus. Tik dar kai vaikai du ir antras kiek probleminis, panai visai mažai dėmesio bekliūna Šiai dienai jaučiuosi, kad dičkiui šiek tiek trūksta mano laiko ir dėmesio, o panai visai jo neskiriu. Tik dičkis jautriai į tai reguoja (blogu elgesiu, maištu, isterijom ir tt), o dukra gal kad pratus prie tokios situacijos nuo gimimo, gal kad kitokio charakterio, bet kol kas jokio blogo elgesio (kas išeitų už normos ribų) nėra
Žo, prie ko aš vedu, ir pagal mano vyresnį vaiką visoks toks nenormalus elgesys yra kaip pagalbos, meilės, dėmesio šauksmas
Pas maniškę irgi atsirado panašių isterijų. Kad ir vakar prieš miegą rėkė - mušėsi. Tokiu atveju bandau nukalbinti, nukreipti dėmesį. Bet šiaip pritariu Simai1, kad tai panašu į pagalbos šauksmą. Mano atveju, manau, kad tiesiog per daug laiko išbūna darželyje. Pastaruoju metu neserga ir ten eina nonstop visą mėnesį. Pasiimu tarp 5-6val vakaro. Tai kiek ji su mumis pabūna. nuo 18 iki 21:30, įskaitant namų ruošą. Juk tiek mažai gauna dėmesio ir meilės.
na aš sąlyginai anksti pasiimu..dėmesio namie jis gauna tikrai. Ypač su tėčiu užsiima. O tėčio išvis neklauso.
O dėl ignoravimo tai nėra taip, kad visai nekreipiu dėmesio jei rėkia. Bandau visaip paaiškinti kas kaip kodėl, bet neįmanoma. Turi išlaukti, kol nustos. Tada ir ignoruoju. O paskui pakalbam. Bet vakar nepadėjo, kol pats neužsimanė pabaigti tą cirką. Nu tikiuosi vienadieniai tokie bajeriai, nors žinau kelis vaikus, kurie taip non stop duodas.
Papildyta:
o kodėl tau reikia keltis 23 h? pati pabundi taip? susiruošk prieš einant gulti viską, kad nebereiktų.
O tai Jogailė ateina pas tave pati vėliau miegot, ar jau atskirai išėjo miegot? Kas ją suruošia miegui, paguldo? Ką ji veikia kol tu miegi?
Pas mus taip yra:
Jogailė miega vis dar su manim, savo lovoj - niekada;
miegui ruošiu ją aš, migdau irgi aš;
į lovą einam apie 20:30, dar paskaitau jai;
kasdien tikiuosi neužmigti anksčiau jos, kad dar turėčiau laiko sau (ar vyrui, kai jis yra);
bet dažniausiai bemigdydama lūžtu
o ji ką, bėgioja po visą butą, pas brolį nueina, atsineša į lovą žaislų ir žaidžia ir pan;
suruošt viską prieš migdant niekaip nespėju, tik jai užmigus einu gamint kitai dienai pvz ir visą kitą veikt. Tos pora val tarp grįžimo iš darželio ir migdymo kažkokia juoda laiko skylė, reikia padaryti tiek daug per tą laiką, o nespėju nieko, nes vaikai plėšia manę į priešingas puses Prioritete dičkio pamokos, akademijos užduotys, pasiruošimai visokiems konkursams ir olimpiadoms, projektai ir tt (pats nieko nedaro), na ir vakarienė bei susiruošimas sekančiai dienai į darbą
Tu gamini daug, čia matyt jau niekaip nuo to neišsisuksi, nebent dideliais kiekiais gamintum keliom dienom, tada šansas, kad kurį nors vakarą galėtum laisviau praleist.
Aš ir gaminu dideliais kiekiais keliom dienom, bet vis tiek gaunasi kasdienis gaminimas
Vakar buvom mano tėvo gimtadienyje, parėjom vėlai, nieko nepagaminau.
Iš ryto keliausi prieš 6 ir vis tiek nespėjau pagaminti. Na galvoju per pietus grįžus nors kažką ant greičio sumesiu ir pamiršau Liko vaikis be pietų, pats kažką pasigamino.
Bet jau rytojui pasitaisysiu, net tėvo paprašiau, kad šiandien pas mus neitų