Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Iš kur pas jus yra laiko knygoms, filmams, serialams? :unsure:

Aš kažkaip ne taip gyvenu :hm:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 03 14, 16:51)
<p>Iš kur pas jus yra laiko knygoms, filmams, serialams? unsure.gif
</p><p>Aš kažkaip ne taip gyvenu g.gif
</p>

Gal todėl, kad didžiąją dalį gyvenimo suryja darbas unsure.gif Mano vyras tavo išvardintiems dalykams irgi neranda laiko, nes daug dirba. Iš tikro gailiuosi jo. Nors filmams, serialams ir aš laiko nerandu (gal ir noro ne per daugiausiai tam).

Pastaruoju metu mane graužia sąžinė, kad vaikus per ilgai darželyje laikau. Va ir pradėjau skaityti psichologines knygas apie auklėjimą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 03 14, 13:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72034838" data-time="1520971595"><div><p>Tai mes ogmios mieste tik ir lankomės. Gyvenam arti
Taip, dirbu nuo sausio, t.y. Kajaus gimtadienio

Vyras sumaišė man galvą. Taip netikėtai sako 'gal leidžiam vaiką į lauko darželį'. Net sustojau vartotojo įkelta nuotraukadaug nepatogumų dėl to būtų, bet aišku kokybė gerokai pasikeistų ir vaikas greičiausiai laimingesnis būtų..bendradarbis kaip tik veda ten saviškę, tai man labai patinka kokia ten sistema..vat ir susuko smegenis</p></div></blockquote><p>Kaip gyvenimas grįžus į darbą? smile.gif
</p><p>Aš tiesą pasakius nu niekaip nepriprantu verysad.gif
</p><p></p><p>Kas per lauko darželis? smile.gif
</p>

Na darbo diena patrumpinta,tai neprailgsta. Tik su darbais niekaip neįsivažiuoju..su Kajum tik keisti dalykai darosi. Matyt tikroji krizė atėjo. Vos ne blogiausias vaikas grupėj. Neklauso. Dabar va prabaubė non stop 1.5 val. Turbūt tik paskatins tokie dalykai keisti daržą.. o tas lauko tai tiesiog orientuotas į gamtą, žygius mažus. Miega ir valgo aišku namuke. Bet būna daug laiko lauke. Mažiau trinties tarp vaikų, daugiau veiklos..kai pažiūriu dabartiniam darže tai verkt noris..nei komunikacijos,nei užimtumas..tūno toj grupėj per dieną, neišbus gi ramiai non stop, nėra kur išsikraut. Tada ir prasideda bėdos..auklėtojos man vis dėlto nepatinka. Na negi sunku dienos gale papasakot kažką. Man jau pabodo klausinėt tų pačių klausimų. Pasirodo vaikas gerą mėnesį pusryčių nevalgė ir net nepasakė to. Nu kaip sunervino. Jos mat galvojo, kad namie valgo. GALVOJO. kalakutės blyn..užteko pakalbėt su juo ir vėl valgė..ai daug ten nesąmonių išvis.. tinginės ten jos konkrečios. Aš tai ten nupuščiau nuo tokios antiveiklos..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 03 14, 16:51)
<p>Iš kur pas jus yra laiko knygoms, filmams, serialams? unsure.gif
</p><p>Aš kažkaip ne taip gyvenu g.gif
</p>

Aš užmigdau vaiką 21h ir tada porą val skiriu šitiems dalykams. Ne kas vakarą aišku, bet visvien. Dar savaitgaliais per pietų miegą. smile.gif
Atsakyti

mes irgi filmą žiūrim kai užmigdau drakoną..bet tas būna tik apie 22.30

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 03 14, 22:39)
<p>mes irgi filmą žiūrim kai užmigdau drakoną..bet tas būna tik apie 22.30
</p>

kaip ryte keliasi, kai taip velai uzmiega?
as darbo dienom guldau tarp 20 -21 val. penktadienį po 21, šeštadienį įvairiai būna, bet irgi nenaktinėjam.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2018 03 14, 22:08)
kaip ryte keliasi, kai taip velai uzmiega?
as darbo dienom guldau tarp 20 -21 val. penktadienį po 21, šeštadienį įvairiai būna, bet irgi nenaktinėjam.

Nesunkiai keliasi dažniausiai..labai dažnai pats atsikelia apie 7. Bet šį savaitgalį kaip tyčia du rytus kėlėsi 6. Suprasi ten jį..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 03 14, 22:22)
Nesunkiai keliasi dažniausiai..labai dažnai pats atsikelia apie 7. Bet šį savaitgalį kaip tyčia du rytus kėlėsi 6. Suprasi ten jį..

Čia geriausia savaitgalio dovana - keltis 6 h ryto biggrin.gif ir pas mus taip būna
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 03 14, 22:37)
Čia geriausia savaitgalio dovana - keltis 6 h ryto biggrin.gif ir pas mus taip būna

Aš jau kažkaip įpratau, kad nėr pas mus savaitgalių kėlimosi klausimu..bet visad būdavo apie 7.30 keliasi..o čia še tau dovanėlė..pirmadienį aišku nėjo prikelti biggrin.gif

Klausykit, o kaip jūs elgiatės kai pvz vaikas klykia ir mušasi? Mano šventasis vaikas pradėjo pyktį konkrečiai lieti ir muštis. Nežinau kaip čia elgtis, nes ignoras nepadeda..šiandien jau buvo ohoho išbandymas..net prie auklėtojų mėtė daiktus, vieną vaiką užsipuolė verysad.gif neatpažįstu jo visai..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 03 14, 23:05)
Aš jau kažkaip įpratau, kad nėr pas mus savaitgalių kėlimosi klausimu..bet visad būdavo apie 7.30 keliasi..o čia še tau dovanėlė..pirmadienį aišku nėjo prikelti biggrin.gif
Klausykit, o kaip jūs elgiatės kai pvz vaikas klykia ir mušasi?  Mano šventasis vaikas pradėjo pyktį konkrečiai lieti ir muštis. Nežinau kaip čia elgtis, nes ignoras nepadeda..šiandien jau buvo ohoho išbandymas..net prie auklėtojų mėtė daiktus, vieną vaiką užsipuolė verysad.gif neatpažįstu jo visai..

Reikia aiškintis tokio pykčio priežastis ir jas šalinti. Jei pas jus problemos darželyje, jam ten negerai, natūralu, kad šitaip jis parodo tai. Ignoravimas nepadės, čia kaip tik reikia reaguoti į vaiko pagalbos šauksmą..
Atsakyti

na aš kažkaip iki šiol neįžvelgiau kažkokių problemų dėl to. Kažkaip priimu tokį laiką natūraliai. Vis dėl to jau 3 metai, man tai vienas baisiausių laikotarpių imant iš ankstyvos vaikystės. Jis toks apskritai jautresnis, jei tik jį subara kas iškart į ašaras. Užknisa. Bet vakar kaip ne savas buvo. Šiandien jau vėl kaip nulietas. Atsiprašė auklėtojos. Žiūrėsim kas toliau. Aš tik noriu pasilengvinti sau tas isterijas, nors ir nedažnos jos. Bet prisideda dabar ir neklausymai, lipa visur, rėkia, mosikuoja rankom. Kaip tada riektų elgtis? Ramiai neina jam išaiškint, nes nieko negirdi per baubimą :D bandau po kurio laiko jau pasakyt. Bet tada jau būna praėję jam ir dzn tada jau

Atsakyti
Pas maniškę irgi atsirado panašių isterijų. Kad ir vakar prieš miegą rėkė - mušėsi. Tokiu atveju bandau nukalbinti, nukreipti dėmesį. Bet šiaip pritariu Simai1, kad tai panašu į pagalbos šauksmą. Mano atveju, manau, kad tiesiog per daug laiko išbūna darželyje. Pastaruoju metu neserga ir ten eina nonstop visą mėnesį. Pasiimu tarp 5-6val vakaro. Tai kiek ji su mumis pabūna. nuo 18 iki 21:30, įskaitant namų ruošą. Juk tiek mažai gauna dėmesio ir meilės. unsure.gif
Atsakyti