QUOTE(dontstop @ 2018 03 14, 13:00)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72034838" data-time="1520971595"><div><p>Tai mes ogmios mieste tik ir lankomės. Gyvenam arti
Taip, dirbu nuo sausio, t.y. Kajaus gimtadienio
Vyras sumaišė man galvą. Taip netikėtai sako 'gal leidžiam vaiką į lauko darželį'. Net sustojau
daug nepatogumų dėl to būtų, bet aišku kokybė gerokai pasikeistų ir vaikas greičiausiai laimingesnis būtų..bendradarbis kaip tik veda ten saviškę, tai man labai patinka kokia ten sistema..vat ir susuko smegenis</p></div></blockquote><p>Kaip gyvenimas grįžus į darbą?
</p><p>Aš tiesą pasakius nu niekaip nepriprantu
</p><p></p><p>Kas per lauko darželis?
</p>
Na darbo diena patrumpinta,tai neprailgsta. Tik su darbais niekaip neįsivažiuoju..su Kajum tik keisti dalykai darosi. Matyt tikroji krizė atėjo. Vos ne blogiausias vaikas grupėj. Neklauso. Dabar va prabaubė non stop 1.5 val. Turbūt tik paskatins tokie dalykai keisti daržą.. o tas lauko tai tiesiog orientuotas į gamtą, žygius mažus. Miega ir valgo aišku namuke. Bet būna daug laiko lauke. Mažiau trinties tarp vaikų, daugiau veiklos..kai pažiūriu dabartiniam darže tai verkt noris..nei komunikacijos,nei užimtumas..tūno toj grupėj per dieną, neišbus gi ramiai non stop, nėra kur išsikraut. Tada ir prasideda bėdos..auklėtojos man vis dėlto nepatinka. Na negi sunku dienos gale papasakot kažką. Man jau pabodo klausinėt tų pačių klausimų. Pasirodo vaikas gerą mėnesį pusryčių nevalgė ir net nepasakė to. Nu kaip sunervino. Jos mat galvojo, kad namie valgo. GALVOJO. kalakutės blyn..užteko pakalbėt su juo ir vėl valgė..ai daug ten nesąmonių išvis.. tinginės ten jos konkrečios. Aš tai ten nupuščiau nuo tokios antiveiklos..