Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2018 03 12, 08:25)
Labas,

Sužinojom darželio atostogų grafiką. Nedirbs liepos mėnesį. Visai ne pagal mano planą. Dabar nežinau, leisti į kitą darželį tą liepą, ar kažkaip suktis ir laikyti namie su senelių pagalba.  unsure.gif  Iki šiol visada darželis nedirbdavo rugpjūtį, o dabar turėjo pakeisti  aggressive.gif

Praeitą savaitę apsilankėm pas LOR dėl padidėjusių tonzilių. Padarė krūvą tyrimų, penktadienį atsakymai. Iki tol rekomendavo išimti pieną iš maisto raciono.  blink.gif

O tu negali liepą eit atostogų? Pas mus atostogaus rugpjūtį, kaupiu dabar atostogas, kad galėčiau kuo daugiau pasiimt vasarą.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 03 12, 10:29)
O tu negali liepą eit atostogų? Pas mus atostogaus rugpjūtį, kaupiu dabar atostogas, kad galėčiau kuo daugiau pasiimt vasarą.

Jau dabar matau, kad kažkiek reikės ir man imti liepą atostogų neplanuotai. Bet visų negaliu, nes jau nusipirkom kelionę rugpjūtį. O ir ateinančiai žiemai norėčiau dar pasilikti kelias dienas. Gal pavyks kokiai savaitei kažkur išskristi iš Lietuvos. Vyro atostogos jau irgi suplanuotos -užrašytos. Jis dar nemažai gegužę atostogaus, nes man tą mėnesį bus rimti ir ilgi kursai. Jam teks visą namų ūkį "laikyti". Aišku, kažkaip išsisuksim. Bet šiaip ar taip darželis sujaukė planus. huh.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 03 12, 10:52)
Jau dabar matau, kad kažkiek reikės ir man imti liepą atostogų neplanuotai. Bet visų negaliu, nes jau nusipirkom kelionę rugpjūtį. O ir ateinančiai žiemai norėčiau dar pasilikti kelias dienas.  Gal pavyks kokiai savaitei kažkur išskristi iš Lietuvos. Vyro atostogos jau irgi suplanuotos -užrašytos. Jis dar nemažai gegužę atostogaus, nes man tą mėnesį bus rimti ir ilgi kursai. Jam teks visą namų ūkį "laikyti". Aišku, kažkaip išsisuksim. Bet šiaip ar taip darželis sujaukė planus.  huh.gif

Tikiu. už tai mes visad sulaukiam žinių iš darželio, tada tik dėliojamės savo planus.
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Tai sakot, kovo 8 nešvenčiat, į forumą retai beužsukat  :hihihi:  Na o aš vos partempiau per kelias dienas 3 glėbius gėlių iš darbo. Ir vis dar nesibaigia saldumynų dieta  :D

Šeštadienį Vilniuje važiavom į kačių parodą. Sūnus labai ilgai laukė jos, labai mėgsta katinukus. Organizuota paroda buvo be galo prastai  :sleep:  Sustatyti narveliai kažkokiam siauram koridoriuj, nei praeit, nei pravažiuot, pasistumdėm aišku, nes vaikis labai norėjo, bet žiūrėti neįmanoma  :mad2:

Dar išbandėm labai populiarią burgerinę "Keulė rūkė". Interjeras su pretenzija į originalumą, bet labai nejaukus, užtat burgeriai išties ypatingi. Bet daugiau neisim, nebent išsinešimui kada pasiimti...

Sekmadienį pasistumdėm Kaziuko mugėj.

Pas mus atvažiavęs mano tėvas savaitei, tai jį turim visur su savim tampytis. Sūnus jo nemėgsta, šiandien durų jam neatidarė ir telefono nekėlė  :lol: Nu negražu aišku, bet aš vaiką suprantu  :geda:  Trečiadienį tėvo 60-metis, paruošiau dovaną, reikės kažkaip švęsti, gal net kažką gamintis, pirkti tortą  :geda:

Vyras kaip sykis komandiruotėj, vėl viskas ant mano pečių  :sad:

Semtama, pažįstama situacija. Stengiamės savo atostogas priderinti prie darželio atostogų, bet vyrui pvz reikia pasirinkti savo dienas jau sausį (ir vėliau negalima keisti), o darželis praneša atostogų mėnesį kartais tik gegužę... Ne kartą buvom nepataikę.... :sad:  Šiemet mūsų daržas atostogauja rugpjūtį. Vyras atostogauja rugpjūtį ir pirmą rugsėjo savaitę (kad pavedžiotų į darželio grupę palaipsniui, ne iš karto visai dienai, nes po atostogų ir atėjus į naują grupę bus sunku pradžioje...). Aš atostogausiu 2 sav, tikiuosi irgi rugpjūtį...

Atsakyti

tai gerai,kad užėjau paskaitinėt :D visai ne į galvą dėl daržo reikalų. O ryt kaip tik nešiu atostogas..kita vertus vis tiek savaitę reiktų jį kažkur padėti...hmm

o keulė rūkė mūsų kas savaitinė valgymo vieta. Aplinka mums tinka :D tik šaltoka. Dontstop, pabandyk šonkaulius kitą kartą jei eisit :) Aš tai visad dabar imu 'mėsos šmotą' :D

Atsakyti

tai gerai,kad užėjau paskaitinėt :D visai ne į galvą dėl daržo reikalų. O ryt kaip tik nešiu atostogas..kita vertus vis tiek savaitę reiktų jį kažkur padėti...hmm

o keulė rūkė mūsų kas savaitinė valgymo vieta. Aplinka mums tinka :D tik šaltoka. Dontstop, pabandyk šonkaulius kitą kartą jei eisit :) Aš tai visad dabar imu 'mėsos šmotą' :D

Uoga_saujoj, o tu jau dirbi?  :) 

Mes buvom Keulej Ogmios mieste. Man atrodo, ten nebuvo šonkaulių, išvis buvo tik burgeris, karštas sumuštiakas, dešrelės su fri ir fri su sūriu, ir viskas  :unsure: Fri su sūriu irgi paragavom, labai patiko, skaniau, nei iš kebabinių  :)​  

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 03 12, 22:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72033186" data-time="1520878306"><div><p>tai gerai,kad užėjau paskaitinėt biggrin.gif visai ne į galvą dėl daržo reikalų. O ryt kaip tik nešiu atostogas..kita vertus vis tiek savaitę reiktų jį kažkur padėti...hmm</p><p></p><p>o keulė rūkė mūsų kas savaitinė valgymo vieta. Aplinka mums tinka biggrin.gif tik šaltoka. Dontstop, pabandyk šonkaulius kitą kartą jei eisit smile.gif Aš tai visad dabar imu 'mėsos šmotą' biggrin.gif</p></div></blockquote><p><strong>Uoga_saujoj</strong>, o tu jau dirbi?  smile.gif </p><p>Mes buvom Keulej Ogmios mieste. Man atrodo, ten nebuvo šonkaulių, išvis buvo tik burgeris, karštas sumuštiakas, dešrelės su fri ir fri su sūriu, ir viskas  unsure.gif Fri su sūriu irgi paragavom, labai patiko, skaniau, nei iš kebabinių  smile.gif​  </p>

Tai mes ogmios mieste tik ir lankomės. Gyvenam arti
Taip, dirbu nuo sausio, t.y. Kajaus gimtadienio

Vyras sumaišė man galvą. Taip netikėtai sako 'gal leidžiam vaiką į lauko darželį'. Net sustojau biggrin.gif daug nepatogumų dėl to būtų, bet aišku kokybė gerokai pasikeistų ir vaikas greičiausiai laimingesnis būtų..bendradarbis kaip tik veda ten saviškę, tai man labai patinka kokia ten sistema..vat ir susuko smegenis
Atsakyti

Tai mes ogmios mieste tik ir lankomės. Gyvenam arti
Taip, dirbu nuo sausio, t.y. Kajaus gimtadienio

Vyras sumaišė man galvą. Taip netikėtai sako 'gal leidžiam vaiką į lauko darželį'. Net sustojau biggrin.gifdaug nepatogumų dėl to būtų, bet aišku kokybė gerokai pasikeistų ir vaikas greičiausiai laimingesnis būtų..bendradarbis kaip tik veda ten saviškę, tai man labai patinka kokia ten sistema..vat ir susuko smegenis

Kaip gyvenimas grįžus į darbą? :)

Aš tiesą pasakius nu niekaip nepriprantu :(

Kas per lauko darželis? :)

Atsakyti
Dontstop - pavydu dėl gėlių kovo 8osios proga. Net neįsivaizduoju, ką reiškia gauti tokius glėbius. rolleyes.gif Neteko to patirti... Mane vyras ir kaimynai pasveikino ta proga, bet jau tulpės baigia nuvysti.
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 03 13, 22:06)

Vyras sumaišė man galvą. Taip netikėtai sako 'gal leidžiam vaiką į lauko darželį'. Net sustojau biggrin.gif daug nepatogumų dėl to būtų, bet aišku kokybė gerokai pasikeistų ir vaikas greičiausiai laimingesnis būtų..bendradarbis kaip tik veda ten saviškę, tai man labai patinka kokia ten sistema..vat ir susuko smegenis

Man irgi įdomu kas ten per darželis? Nors mūsų skelbiasi, kad orientuojasi į lauko darželių ugdymo sistemą. Net paskaita ta tema buvo, tik aš nesudalyvavau.

O aš pastaruoju metu pasinešiau "ant vaikų auklėjimo literatūros". Dabar skaitau "Penkios vaikų meilės kalbos". Gal kas galit kažką įdomaus dar rekomenduoti...
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 03 14, 14:42)
Dontstop - pavydu dėl gėlių kovo 8osios proga. Net neįsivaizduoju, ką reiškia gauti tokius glėbius.  rolleyes.gif  Neteko to patirti... Mane vyras ir kaimynai pasveikino ta proga, bet jau tulpės baigia nuvysti.
Papildyta:
Man irgi įdomu kas ten per darželis? Nors mūsų skelbiasi, kad orientuojasi į lauko darželių ugdymo sistemą. Net paskaita ta tema buvo, tik aš nesudalyvavau.

O aš pastaruoju metu pasinešiau "ant vaikų auklėjimo literatūros". Dabar skaitau "Penkios vaikų meilės kalbos". Gal kas galit kažką įdomaus dar rekomenduoti...

Gal ką įdomaus čia rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 03 14, 15:47)
Gal ką įdomaus čia rasi mirksiukas.gif

Ohoho kokia bibliotekėlė bigsmile.gif Ačiū 4u.gif
Tiek daug tai neįveiksiu, bet peržiūrėsiu tikrai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 03 14, 15:52)
Ohoho kokia bibliotekėlė  bigsmile.gif  Ačiū  4u.gif
Tiek daug tai neįveiksiu, bet peržiūrėsiu tikrai.  smile.gif

Na kažką tikrai išsirinksi, aš irgi ne visas perskaičiau, tiesiog paskaitai, kas aktualu tam momentui.
Atsakyti