Sveikos
Tai sakot, kovo 8 nešvenčiat, į forumą retai beužsukat Na o aš vos partempiau per kelias dienas 3 glėbius gėlių iš darbo. Ir vis dar nesibaigia saldumynų dieta
Šeštadienį Vilniuje važiavom į kačių parodą. Sūnus labai ilgai laukė jos, labai mėgsta katinukus. Organizuota paroda buvo be galo prastai Sustatyti narveliai kažkokiam siauram koridoriuj, nei praeit, nei pravažiuot, pasistumdėm aišku, nes vaikis labai norėjo, bet žiūrėti neįmanoma
Dar išbandėm labai populiarią burgerinę "Keulė rūkė". Interjeras su pretenzija į originalumą, bet labai nejaukus, užtat burgeriai išties ypatingi. Bet daugiau neisim, nebent išsinešimui kada pasiimti...
Sekmadienį pasistumdėm Kaziuko mugėj.
Pas mus atvažiavęs mano tėvas savaitei, tai jį turim visur su savim tampytis. Sūnus jo nemėgsta, šiandien durų jam neatidarė ir telefono nekėlė Nu negražu aišku, bet aš vaiką suprantu Trečiadienį tėvo 60-metis, paruošiau dovaną, reikės kažkaip švęsti, gal net kažką gamintis, pirkti tortą
Vyras kaip sykis komandiruotėj, vėl viskas ant mano pečių
Semtama, pažįstama situacija. Stengiamės savo atostogas priderinti prie darželio atostogų, bet vyrui pvz reikia pasirinkti savo dienas jau sausį (ir vėliau negalima keisti), o darželis praneša atostogų mėnesį kartais tik gegužę... Ne kartą buvom nepataikę.... Šiemet mūsų daržas atostogauja rugpjūtį. Vyras atostogauja rugpjūtį ir pirmą rugsėjo savaitę (kad pavedžiotų į darželio grupę palaipsniui, ne iš karto visai dienai, nes po atostogų ir atėjus į naują grupę bus sunku pradžioje...). Aš atostogausiu 2 sav, tikiuosi irgi rugpjūtį...