QUOTE(dontstop @ 2018 03 04, 16:59)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72022894" data-time="1520173888">
<div>
<p>Aš prieš porą savaičių iš Suvalkų nupirkau vaikišką nagų priežiūros rinkinį. Gerai dėl to, kad nagų lakai lengvai nusilupa. Šiaip lakuojasi kasdien su skirtingais lakais. Dabar jau pradėjo žaisliukus lakuot, tai greit pasibaigs. Didžioji su dilde sugebėjo net iki kraujų nagą nusidildinti.
Šiandien buvom pramogauti Megoje. Prie akvariumo pristatyta įvairių supynių, tai ir mes su vyru pasisupom. Po to visa šeima ėjom į piceriją. Čia pirmą kartą gyvenime taip. Mano vyras baisiai nemėgsta maitinimo įstaigų, bet šį kartą po visų atsikalbinėjimų pavyko įtikinti
</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kur konkrečiai pirkai Suvalkuose?
</p>
<p>Mum jau verkiant reikia į Lenkiją. Viskas pasibaigę, o kainos LT gąsdina
Bet galėsim nuvažiuot tik kovo 17 d, vienintelis laisvas nuo akademijos šeštadienis šį mėn. Jūs važiavot sekmadienį kiek pamenu, bet man sekmadieniais kažkaip nepatinka... Ne visos akciinės prekės būna, Pepco nedirba....</p>
<p>Šį kartą bandysim ir apsikirpti, labai didelis kainų skirtumas tarp mūsų kirpyklų ir jų. Reiks tik užsirašyt ant popieriuko frazes, nes galiu ir nesusišnekėti
</p>
<p>Ir dar planuoju užsisakyti siūlų su pristatymų į Orlen degalinę
</p>
<p> </p>
<p>Mes šiandien sėdim namie. Na, sūnus su draugais buvo išėjęs į lauką. Visai šeimai nebesugalvoju pramogų tokiam metų laikui
Parduotuvės ir kavinės ir taip nuolatiniam vilnietiškam repertuare (atsibodę, tiesą sakant iki...).</p>
<p>Kaip čia vyras nemėgsta maitinimo įstaigų, visai visai jokių?
Kokie įspūdžiai iš picerijos?
</p>
Pirkau Tesco, parduotuvės gale prie nukainuotų prekių.
Šiaip tikrai, sekmadienį važiuoti ne pats geriausias variantas. Dėl apsikirpimo, net nepagalvočiau.
Kas ir kaip jūs kerpatės? Mūsų šeimai ta paslauga netiktų. Vyrą dar nuo draugystės pradžios aš kerpu (vėlgi dėl taupymo sumetimų
), paneles aš kerpu, o mane kerpa ir dažo ta pati kirpėja jau daugiau nei 10 metų. Pas kitas eiti nedrįsčiau, nes dar ne taip ir ne su tinkamais dažais nudažys.
visas procesas trunka apie tris valandas. Niekas manęs tiek nelauktų
O vyras taip, jokių maitinimo įstaigų nemėgsta. Baisiai išrankus maistui. Dažniausiai valgo tai, ką pats pagamina. Į darbą visada nešasi maistą iš namų, nors dauguma jo bendradarbių važiuoja į kavines valgyti. O ir kaina nepatinka (skrudžas jis pas mus)
Šiaip dukros kavinėse yra buvusios, tai joms ne naujiena. Kai nėjau į darbą, su kokia drauge ir vaikais nueidavome į picerijas ir pan. Šiandien can can picerijoje buvom. Galvoju gerai, kad yra vaikų zonos. Maniškės tuoj susidraugavo su kitais ten buvusiais dviem berniukais ir prasidėjo išdykavimai, lakstymai, rėkimai, klegėjimai. Gerai, kad lankytojai be vaikų toliau sėdi, nes tikrai nebūtų smagu viso to triukšmo klausytis.
O kur Kaune atsidarys Pepco?