Su pavasariu
Jau taip šalta, kad net į lauką išeiti baisu šią savaitę. Aš kol iki darbo nusigaudavau - pašaldavau panages.
Artėja Kaziuko mugė. Pas mus pirmadienį darželyje. Ką planuojat gaminti/konstruoti šiai šventei?
Su pavasariu
Jau taip šalta, kad net į lauką išeiti baisu šią savaitę. Aš kol iki darbo nusigaudavau - pašaldavau panages.
Artėja Kaziuko mugė. Pas mus pirmadienį darželyje. Ką planuojat gaminti/konstruoti šiai šventei?
Darželyje pas mus niekas ta tema neorganizuojama. O mokyklai šiais metais negaminsiu jokio maisto, o atrinkom jau su vaiku visokias smulkmenas: spinerius, šviečiančias lazdeles, šlykštukus, raktų pakabukus ir pan. Ko neišparduos, išdalins draugams..
Jo tikrai geras pavasaris
Mes antrą savaitę namie tupim, šalčiai nebaisūs, tik tiek kad jau taip pabodo namie...
Kas kaip gyvenat? Taip nutilęs forunas..
Po 1,5 sav pertraukos šnd ėjom į darželį. Buvo kaip tik kažkoks tai Kakės Makės renginys Į darbą bėgioju pėstute ir stebiuosi, kaip vairuojantys bendradarbiai skundžiasi, kad šalta, kad neįmanoma. Aš šalčio nebijau Bet kiek neramina šeštadieninis važiavimas į Vilnių, numatyta Kaziuko mugė, bet jei bus taip šalta, baisu bus dėl vaikų, nejau vėl reikės tampytis po parduotuves..
Pas mus irgi neitiketini dalykai vyksta, per 6 metus kiek gyvenu nera buve, kad dienos metu -7! As ne rubu siltu neturiu tokiam orui, striukes normalios, batu..
Visur šalta, pas mus ne išimtis, nėr taip buvę kad vaikai į lauką neitų. O šią savaitę net dvi dienas nėjo. -7, bet jausmas kaip -16, vėjas didžiulis ir šiaurinis, pusto. Pernai išvis žiemos nebuvo, nei karto nesnigo.