Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2018 02 22, 20:43)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72008908" data-time="1519241242">
<div>
<p>Sveikatos Jogailei!</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ačiū  4u.gif  Kaip patys laikotės?  smile.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72009640" data-time="1519295863">
<div>
<p>Maniškė irgi dar nesveiksta, kosėt šiandien pradėjo.. teks ryt važiuot test biuletenio, taip nenoriu jos tampyt..
dontstop ar lengvai vyras susitvarko su sergančia Jogaile? Kaip jis ją migdo?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Vyras piktas, kad yra priverstas sėdėt su abiem vaikais, kas jam yra kančia  biggrin.gif  Namai suversti žiauriai  laugh.gif  Nieko nespėja, kai tik aš grįžtu, įduoda juos ir visą ūkį man į rankas, pats nori atsipūsti spoksant į telefoną ... Su migdymu nėra problemų, užmigdo. Daugiau nieko nedaro. Bandžiau palikinėt sąrašą įv. darbų - beprasmiška. Daviau velnių, kad nesužiūri, kad sūnus prie -10 be pirštinių į lauką išeina, tai sako neįmanoma spėt abu vaikus sužiūrėt  laugh.gif</p>
<p>Tiesa, gamina valgyt. Šian net pyragą iškepė (na, su super puodo pagalba, bet vis tiek  smile.gif )</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="72009750" data-time="1519300069">
<div>
<p>Adelijos grupej irgi jau maziau vaiku, budavo 16-18, o sia savaite iki 12-13.

Vyras biuleteny, serga rimtai gana, virusas, bus matyt ar neuzkres mudvieju.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Sveikatos vyrui  4u.gif​ </p>

Kaip puodas tarnauja, dar nenuvyle?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 02 22, 19:43)
Vyras piktas, kad yra priverstas sėdėt su abiem vaikais, kas jam yra kančia  biggrin.gif 

QUOTE(sima_1 @ 2018 02 22, 20:52)
Na bet šaunuolis vistiek, o jei dar ir pagamina valgyt tai išvis liuks mirksiukas.gif maniškis kai būna namie irgi labai pavargsta biggrin.gif

Man kazkoks neeilinis vyras pasitaike biggrin.gif nes per tris metus neatsimenu, kad butu kada skundesis del Adelijos, kad pavargsta ir pan.
Arba charakteris toks tiesiog..
Atsakyti
Maniškis irgi nesiskundžia, kai reikia su vaikais pabūti. Bet kai palygini, kiek per visą laiką tekę būti jam ir man...

Kažkada mums vaikų masažistė yra pasakiusi, kad tėtis rūpinasi vaikais labiau nei mama. Tai vyras jai sako, nepamirškit, kad žmona su dukrom būna visą dieną, o aš jas pamatau tik vakare, natūralu, kad labiau pasiilgstu ir labiau noriu su jomis žaisti.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 02 23, 10:21)
Man kazkoks neeilinis vyras pasitaike  biggrin.gif  nes per tris metus neatsimenu, kad butu kada skundesis del Adelijos, kad pavargsta ir pan.
Arba charakteris toks tiesiog..

Maniškis iš esmės tai nesiskundžia, bet matau iš jo paties, kad pavargsta biggrin.gif pietų miega kartu, vakare anksti lūžta, kai šiaip naktinėtojas, jau anksčiausiai vakare žiovaut pradeda ir pan. biggrin.gif Tiesiog gal nuo vaiko priklauso, su mūsiške nei man jei jam nėra lengva.
Atsakyti

Sima, o ka su taviske reik daryt, kad ji nuvargina? Maniske irgi nori demesio pastovaus, bet gi jau ne leliukas, nesiot nereikia, galima kalbeti sedint sofos ar zaist tv ziurint.

Atsakyti
Vyras su Adelia puzles deda, modelino lipdo, knygas varto, jis daro is popieriaus lektuvelius, meto, Adelia renka ir nesa jam vel mesti.
Tai realiai, kai valgyt nedarai, netvarkai beveik nieko, nereikia kazkokiu jegu dideliu, tik kantrybes.
Kai iseina i jos kambari prie stalo lipdyti, tai man toks vaizdas, kad jam nemaziau patinka nei jai, visokiu formeliu yra, pridaro jis ten kruvas visko. biggrin.gif
O ir siaip apie vaika arba gerai, arba nieko, tad turbut ir menesi pabuves, nesiskustu vis tiek, jis toks yra..
Atsakyti
QUOTE(mimimimimimimi @ 2018 02 23, 12:23)
<p>Sima, o ka su taviske reik daryt, kad ji nuvargina? Maniske irgi nori demesio pastovaus, bet gi jau ne leliukas, nesiot nereikia, galima kalbeti sedint sofos ar zaist tv ziurint.</p>

Aišku, ne leliukas, nėr ką lygint biggrin.gif Ne fizinis darbas čia, tiesiog bendravimas nuolatinis, žaidimai, ramiai labai jau nepabūsi. O maniškis ir kantrybės mažiau turi nei aš, visų ten pageidavimų klausyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 23 vasario 2018 - 12:51
QUOTE(sima_1 @ 2018 02 23, 11:36)
O maniškis ir kantrybės mažia turi nei aš, visų ten pageidavimų klausyt

Pas mus kaip tik jis zymiai kantresnis.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Biuletenį pratęsė iki trečiadienio vyro "džiaugsmui"  :D 

Pas mus sunkiausia, kad vaikai du ir skirtingo amžiaus, dėmesio nori būtinai vienu metu ir būtinai skirtingo. Pvz dičkis nori stalo žaidimą kartu pažaisti, pana - kad jai kas paskaitytų. Dičkis nori kryžiažodžius kartu spręsti, pana - slėpynių žaisti ir tt. Ir kiekvienas "tempia antklodę į savo pusę", t y kai tik dėmesys pradedamas rodyti vienam, kitas tuoj pat prisistato ir reikalauja savo porcijos visais įmanomais būdais čia ir dabar  :oh: 

Kaip puodas tarnauja, dar nenuvyle?

Puodu esu nepaprastai patenkinta, bet yra ir trūkumų. Pagrindinis - kad vienu metu gaminasi tik vienas patiekalas. Todėl kaskart yra dilema, pusryčiai ar pietūs, o apie kažkokias įmantrybes ale jogurtas, duona ar desertas net negalvoju, kol kas nedaėjo rankos, puodas nuolat būna "įdarbintas" pagrindiniams dalykams  :) Dėl tos pačios priežasties neįmanoma pagaminti ir sriubos, ir antro, o antram - ir mėsos, ir garnyro, tenka rinktis kažką vieną (na nebent tai būtų troškinys, plovas ir pan ARBA jai kažkuri dalis gaminasi ant garų). Be to yra patiekalų (pvz pica, lazanija), kuriuos gaminant puode išeina labai mažas kiekis, tik viena porcija, kas šeimai aišku ne variantas... Na ir kepa jis tik ant aliejaus, mum geriau tada jau elektrinis grilis, ant kurio viskas kepasi be aliejaus.

Na o iš pliusų, puodas nepamainomas savaitgaliais, kai važiuojam į Vilnių arba į Lenkiją, arba kad ir niekur toli nevažiuojam, o tik pas mus į parduotuvę apsipirkti, grįžtam jau ant pietų, alkani, pavargę, o čia jau ant stalo maistas garuoja  :clap_1: Iš skonio dauguma patiekalų tokie pat, kaip gaminant ant viryklės, bet kruopos (košės, plovas, rizotas) gaunasi nepaprastai skanios  :clap_1: Na ir naudotis juo taip paprasta, kad vakarienę užstatyti sugeba ir vaikas  :)​ 

Atsakyti

Pas mus kaip tik jis zymiai kantresnis.

Dzeuse, brangink savo vyrą ir džiaukis juo, jis pas tave auksinis  :) 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 02 23, 17:22)
Dzeuse, brangink savo vyrą ir džiaukis juo, jis pas tave auksinis  smile.gif 

Cia kaip paziuresi, kai kuriu va pyragus kepa ar net cepelinus verda, as tokiu laiku nesulauksiu, maisto gamyba tik mano darbas, tad nevisai 'auksinis'. smile.gif Kaip tevas turi daugiau pliusu, nei kaip vyras. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimimimimimimi @ 2018 02 23, 12:23)
ar zaist tv ziurint.</p>

Nežinau, ką reiškia žiūrėti tv su vaikais. Na sporto laidas, kur garsas neitin aktualus, gal ir taip. Bet žinias, pokalbius, kad ir filmus... kai pastovus klegėjimas, šūkavimas, cypimas ir pan... Tv tik dar daugiau triukšmo prideda. unsure.gif

Atsakyti