Sveikos
Vakar su vyru dar kartelį nuėjom " į pasimatymą", o ryte lėkėm akis išdegę atgal į Kauną, nes vyras užregistravo paną pas gydytoją tokiam laikui, kad net susiruošt nespėjom, išėjau kaip stovėjau, net be makiažo Šiek tiek pavėlavom, bet gera žinia, kad kraujo tyrimas nieko blogo neparodė, bet vyras vis tiek paėmė biuletenį šiai savaitei. Na ir gerai, bent pabus su vaikais, sūnui kaip tik atostogos
dontstop, ar vis dar Ave vitoj lankotės?
Mes savaitgalį smagų turėjom pas senelius, vakar grįžom. Sloga paūmėjo ir temperatūra kilt pradėjo, vėl biuletenis.
dontstop, ar vis dar Ave vitoj lankotės?
Sveikatos
Jo, vis dar ten, nuo vasaros nesilankėm, tai vis nedaeidavo rankos perrašyt, o ir norėjau pažiūrėti kaip nauja dičkio gydytoja, ar patiks man, gal pas ją, ir va vis dar nemačiau jos
Sveikatos sergantiems
Baltai pavydžiu, kas šventinį savaitgalį pabuvojo renginiuose. Aš irgi norėjau, bet vyro neištempiau. Bendradarbės rodė trispalviškai apšviestas ledo skulptūras prezidentūros kiemelyje, Kaune. Sakė, labai gražu. Ryt einu į muzikinį teatrą, viliuosi, kad dar bus... gal...
O mes aplankėm abejus senelius, sekmadienį padarėme didįjį apsipirkimą Suvalkuose.
Dar pas mus darželis karts nuo karto organizuoja paskaitas įvairiomis temomis. Kovą vyks "Pozityvios tėvystės" kursai. Grupelės sudarytos iki 10 žmonių. Užsiregistravau. Lyg ir įdomu turėtų būti. Tik, kad sugebėčiau laiką su darbu suderinti.
Sveikos
Mano panai pablogėjo, vėl užkilo temperatūra, vyras nuvežė pas gydytoją - gripas. Tai panašu, kad biuletenis užsitęs, o ir ligonine prigąsdino, kad jei tik kas - važiuot ten gultis
Semtama, šauni darželio iniciatyva, pas mus irgi panašiai organizuojama, pernai buvau paskaitoj apie ribas auklėjime )))
</p><p>Mano panai pablogėjo, vėl užkilo temperatūra, vyras nuvežė pas gydytoją - gripas. Tai panašu, kad biuletenis užsitęs, o ir ligonine prigąsdino, kad jei tik kas - važiuot ten gultis
</p><p></p><p><strong>Semtama</strong>, šauni darželio iniciatyva, pas mus irgi panašiai organizuojama, pernai buvau paskaitoj apie ribas auklėjime )))
</p>
Sveikatos Jogailei!
dontstop ar lengvai vyras susitvarko su sergančia Jogaile? Kaip jis ją migdo?
Vyras biuleteny, serga rimtai gana, virusas, bus matyt ar neuzkres mudvieju.
Sveikatos Jogailei!
Ačiū Kaip patys laikotės?
Maniškė irgi dar nesveiksta, kosėt šiandien pradėjo.. teks ryt važiuot test biuletenio, taip nenoriu jos tampyt..
dontstop ar lengvai vyras susitvarko su sergančia Jogaile? Kaip jis ją migdo?
Vyras piktas, kad yra priverstas sėdėt su abiem vaikais, kas jam yra kančia Namai suversti žiauriai Nieko nespėja, kai tik aš grįžtu, įduoda juos ir visą ūkį man į rankas, pats nori atsipūsti spoksant į telefoną ... Su migdymu nėra problemų, užmigdo. Daugiau nieko nedaro. Bandžiau palikinėt sąrašą įv. darbų - beprasmiška. Daviau velnių, kad nesužiūri, kad sūnus prie -10 be pirštinių į lauką išeina, tai sako neįmanoma spėt abu vaikus sužiūrėt
Tiesa, gamina valgyt. Šian net pyragą iškepė (na, su super puodo pagalba, bet vis tiek )
Adelijos grupej irgi jau maziau vaiku, budavo 16-18, o sia savaite iki 12-13.
Vyras biuleteny, serga rimtai gana, virusas, bus matyt ar neuzkres mudvieju.
Sveikatos vyrui
<div>
<p>Sveikatos Jogailei!</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ačiū Kaip patys laikotės? </p>
<p> </p>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72009640" data-time="1519295863">
<div>
<p>Maniškė irgi dar nesveiksta, kosėt šiandien pradėjo.. teks ryt važiuot test biuletenio, taip nenoriu jos tampyt..
dontstop ar lengvai vyras susitvarko su sergančia Jogaile? Kaip jis ją migdo?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Vyras piktas, kad yra priverstas sėdėt su abiem vaikais, kas jam yra kančia Namai suversti žiauriai Nieko nespėja, kai tik aš grįžtu, įduoda juos ir visą ūkį man į rankas, pats nori atsipūsti spoksant į telefoną ... Su migdymu nėra problemų, užmigdo. Daugiau nieko nedaro. Bandžiau palikinėt sąrašą įv. darbų - beprasmiška. Daviau velnių, kad nesužiūri, kad sūnus prie -10 be pirštinių į lauką išeina, tai sako neįmanoma spėt abu vaikus sužiūrėt </p>
<p>Tiesa, gamina valgyt. Šian net pyragą iškepė (na, su super puodo pagalba, bet vis tiek )</p>
<p> </p>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="72009750" data-time="1519300069">
<div>
<p>Adelijos grupej irgi jau maziau vaiku, budavo 16-18, o sia savaite iki 12-13.
Vyras biuleteny, serga rimtai gana, virusas, bus matyt ar neuzkres mudvieju.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Sveikatos vyrui </p>
Na bet šaunuolis vistiek, o jei dar ir pagamina valgyt tai išvis liuks maniškis kai būna namie irgi labai pavargsta bet irgi valgyt pasidaro, mane su vakariene pasitinka, dėl to sukt galvos nereikia. Aišku nesitvarko namų ar pan., bet savo reikalus susitvarko jei kas svarbaus. Na dar žiūrint kaip vaikas serga, jei nesmarkiai, geros nuotaikos tai viena, o jei karščiuoja smarkiai, pikta, tai visaikas kita.
Sveikit