Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Azazella @ 2018 02 08, 09:53)
Beria, bet nelabai gausiai, sakyciau, kol kas atrodo viskas pusetinai. Piktas tik kaip sirse.

Kaip A? Kaip pooperacinis? Jau lengviau gyventi?

Pati biuleteny esi ar su tevu namie Motiejus?

Adelia gerai, pirma diena ligoninej atsiautejo kaip reikiant, namie jau galima sakyti lengvai, nerami kelias naktis buvo, kai jau nebeveikdavo nuo skausmo vaistai, bet dienom nebuvo irzlesne.
Knarkimas nuo pirmos dienos pagerejo, dabar jau vos girdisi, baigesi visi kurkimai, gargimai, kosejimai, gali normaliai kvepuoti.
Miegas visoks, negaliu sakyti, kad ramiai miega, bet dar laukiu, nes gijimas iki 3sav. kol pilnai susitvarko ten viskas, ziuresiu kaip paskui.

Praeitam psl. klausiau taves ar darzely daugiau kas sirgo vejaraupiais, ar cia netiketai viskas?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 02 08, 11:48)
Pati biuleteny esi ar su tevu namie Motiejus?

Adelia gerai, pirma diena ligoninej atsiautejo kaip reikiant, namie jau galima sakyti lengvai, nerami kelias naktis buvo, kai jau nebeveikdavo nuo skausmo vaistai, bet dienom nebuvo irzlesne.
Knarkimas nuo pirmos dienos pagerejo, dabar jau vos girdisi, baigesi visi kurkimai, gargimai, kosejimai, gali normaliai kvepuoti.
Miegas visoks, negaliu sakyti, kad ramiai miega, bet dar laukiu, nes gijimas iki 3sav. kol pilnai susitvarko ten viskas, ziuresiu kaip paskui.

Praeitam psl. klausiau taves ar darzely daugiau kas sirgo vejaraupiais, ar cia netiketai viskas?

Motiejus sirgo namie savaitę, paskui nuėjo vieną dieną į darželį ir vakare pasirodė bėrimo požymiai. Grupėje dar du vaikai susirgo. Ir kitose grupėse yra sergančių.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Vakar buvom Vilniuje, kol dičkis mokėsi apsilankėm Užgavėnių mugėje, patiko, kad buvo persirengusių velniais ir raganom veikėjų  :D 

Išbandėm naują vietą pietaut - Dodo piceriją, nusprendėm, kad gaila, kad tokios nėra Kaune  :bigsmile: Šeštadienį apie pietus žmonių nebuvo daug, aptarnavimas greitas, picos skanios ir pigios, vaikams įrengtas net visas žaidimų kambarys  :victory2: 

Šiandien rankdarbiauju, reikia rytojui pagaminti 2 kaukes, darželiui ir mokyklai  :oh:​ 

Atsakyti
Labas rytas,
Mes po trijų savaičių grįžom į darbinį rėžimą - išleidau Aurėją į darželį, papuošiau, pridėjau blynų ir pamiršau nusifotkint biggrin.gif gal auklėtoja nufotkins.. Nebuvo didelio noro eit jai visai, bet nors be ašarų.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 02 12, 10:37)
Labas rytas,
Mes po trijų savaičių grįžom į darbinį rėžimą - išleidau Aurėją į darželį, papuošiau, pridėjau blynų ir pamiršau nusifotkint biggrin.gif gal auklėtoja  nufotkins.. Nebuvo didelio noro eit jai visai, bet nors be ašarų.

Labas rytas,
Siandien uzgavenes svencia?
Mano mazius nuo penktadienio vakaro su temperatura, truputi veliau vaziuosim paa gydytoja.
Atsakyti

Labas rytas,

pas maniškius ryt užgavenės, blynus kasmet kepdavo darželio virtuvė, ir kolkas apie aprangą auklėtojos nieko nesakė, tai tikiuos pasirūpins pačios.... :)

Maniškis šiandien buvo pirmasis vaikas grupėje, o jau buvo 8,30 val. praeitą savaitę buvo 2 - 3 vaikai.... 

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2018 02 12, 08:44)
Labas rytas,
Mano mazius nuo penktadienio vakaro su temperatura, truputi veliau vaziuosim paa gydytoja.

Taip šiandien švenčia kažkodėl.

QUOTE(ale-ruta @ 2018 02 12, 09:18)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>pas maniškius ryt užgavenės, blynus kasmet kepdavo darželio virtuvė, ir kolkas apie aprangą auklėtojos nieko nesakė, tai tikiuos pasirūpins pačios.... smile.gif</p><p>Maniškis šiandien buvo pirmasis vaikas grupėje, o jau buvo 8,30 val. praeitą savaitę buvo 2 - 3 vaikai.... </p>

Pas mus kadangi yra alergiškų vaikų, ne visi valgo blynus su kiaušiniu (maniškė viena iš jų), tai paprašė atsinešti savo blynų.
Atsakyti

Užgavėnės pas mus ryt  :)  Kaukę nešiau šiandien. blynų nereikia, nes gi nebegalima nešti maisto  :)  Bus šventė salėje.

Labas rytas,

Ką gydytoja nustatė? Kaip su darbu bus?  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2018 02 12, 09:18)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>pas maniškius ryt užgavenės, blynus kasmet kepdavo darželio virtuvė, ir kolkas apie aprangą auklėtojos nieko nesakė, tai tikiuos pasirūpins pačios.... smile.gif<

Dėl aprangos, kaukių mums irgi nieko nereikia ruoštis, dėl ko džiaugiuosi, beeet blynus vistiek turėsiu kepti. huh.gif

Mano mažei išbėrė gerklę (tiksliau tonziles) baltais spuogais. Temperatūros neturi, kad kas skaudėtų - nesiskundžia - nežinau, kas čia per liga. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 02 12, 20:10)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Užgavėnės pas mus ryt  smile.gif  Kaukę nešiau šiandien. blynų nereikia, nes gi nebegalima nešti maisto  smile.gif  Bus šventė salėje.</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71997821" data-time="1518417893"><div><p>Labas rytas,
Mano mazius nuo penktadienio vakaro su temperatura, truputi veliau vaziuosim paa gydytoja.</p></div></blockquote><p>Ką gydytoja nustatė? Kaip su darbu bus?  unsure.gif​ </p>

bendrą kraują padarė, crb, viskasnormose. virusas kažkoks. jau nebedirbu, trumpai dirbau šį kartą. o ir mokyklą uždarė. karantinas
Atsakyti

Su Valentinke, kas švenčia  :4u: 

Pas mus darbe pilna siurprizų-torčiukų-saldainių diena, gavau ir gėlių, ir dar traukėm lapelius su individualia užduotim mėnesiui. Visos tos užduotys yra susijusios su tuo, kad reikia parodyt meilę kolegoms  :hihihi:  Man kliuvo papuošt kiekvieno bendradarbio darbo stalą/kompiuterį rankdarbiu :hihihi:  Na net nežinau, nuo ko pradėt galvot, dirbu aš vienoj patalpoj su 4 žm., ir jie yra kitų įmonių vadovai, t y net ne iš mano įmonės, bet šiaip labai mieli žmonės, gerai sutariam  :mastau:  Na galvosiu  :mastau: 

Pirmadienį bus mamadienis  :yahoo:  Planuojam jau ryt po darbų išlėkt į mini kelionę  :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 02 14, 18:09)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Su Valentinke, kas švenčia  4u.gif </p><p>Pas mus darbe pilna siurprizų-torčiukų-saldainių diena, gavau ir gėlių, ir dar traukėm lapelius su individualia užduotim mėnesiui. Visos tos užduotys yra susijusios su tuo, kad reikia parodyt meilę kolegoms  hihihi.gif  Man kliuvo papuošt kiekvieno bendradarbio darbo stalą/kompiuterį rankdarbiu hihihi.gif  Na net nežinau, nuo ko pradėt galvot, dirbu aš vienoj patalpoj su 4 žm., ir jie yra kitų įmonių vadovai, t y net ne iš mano įmonės, bet šiaip labai mieli žmonės, gerai sutariam  mastau.gif  Na galvosiu  mastau.gif </p><p></p><p>Pirmadienį bus mamadienis  yahoo.gif  Planuojam jau ryt po darbų išlėkt į mini kelionę  yahoo.gif​ </p>

Kur šįkart mini kelionė? smile.gif
Mes planuojam pas mano tėvus važiuoti. Važiuosim iš ryto, ne per miegą, visai prastai su miegu kelionėj, jei ir užmiega po riksmų tai vos pusvalandžiui, nieko gero iš tokio miego, nepatogioje padėtyje. Taip kad bandysim iš ryto važiuot, pasiimsim žaislų, filmukų (Aurėja klausė, pasiimsim televizorių? biggrin.gif ), tikiuosi nepasigailėsiu šio savo sprendimo unsure.gif
Atsakyti