Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(sima_1 @ 2018 02 07, 09:53)
Na svarbiausia jai patinka, tada jau mamai teks prisitaikyt.

Azazella, lengvo prasirgimo 4u.gif kaip sakoma, geriau anksčiau nei vėliau.

Ar jūsiškiam jau prasidėjo "kodėl?" etapas? Einu iš proto jau nuo amžino kodėl blink.gif

Ne, dar neprasidejo.
Pas mus didysis NENORIU PERIODAS.
Atsakyti

Pas maniškius tokio kaip NENORIU periodo išvis nebuvo, va KODĖL periodas nesenai tik aprimo, o prasidėjo kartu su tais pirmais lietuviškais žodžiais apie 2-uosius metus.

O didžiajai jau antra KODĖL banga prasidėjo...

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 02 06, 19:36)
Aš su savo auklėtojom irfi nerandu bendros kalbos. Negana to, esu neteisingai apkaltinta neva nepasitenkinimu. Tai vis dar užsiraukusios ant manęs. Tai dabar visiškai nebendrauju, nekontakuoju, kad tik neužkliūti ponioms.

O ko jos ant tavęs supyko? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2018 02 07, 07:55)
Jokiu būdu neduok vaistų su ibuprofenu, jei kils temperatūra.. Yra bespalvės putos "Poxlin" lygtais arba standartinė briliantinė žaluma... Jei niežės, galima priešalerginius vaistus duot. Praustis nekarščiuojant galima.

O kodėl negalima duoti ibuprofeno? blink.gif Aš daviau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2018 02 06, 17:51)
Motiejus po roto nuejo siandien pirma diena i darza ir grizo isbertas vejaraupiais.
Einu i miska pasikarti...

Laikykis 4u.gif
Tie vėjaraupiai nieko baisaus. 4u.gif
Girdėjau, kad šiųmetis gripas kažkiek panašus į rotą. Su virškinimo sutrikimais. Kaimynai persirgo, buvo tikri, kad rotu. Gydytoja jiems sako, kad tai gripas. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2018 02 07, 09:53)
Ar jūsiškiam jau prasidėjo "kodėl?" etapas? Einu iš proto jau nuo amžino kodėl blink.gif

Būna, paklausia, bet, kad akivaizdžiai taip būtų, tai ne.
Papildyta:
QUOTE(ale-ruta @ 2018 02 07, 13:22)
>O didžiajai jau antra KODĖL banga prasidėjo...</p>

Mano didžiajai tas pats drinks_cheers.gif tik neatsimenu, ar pirmoji buvo kažkada pasibaigusi rolleyes.gif
Atsakyti

"Kodėl" periodas dar neprasidėjo matyt  :) 

Liepė ir mum daryti velnio kaukę  :P​  Ir beje, auklėtoja pasakė, kad nuo šiemet draudžiama deginti Morę, neva dėl etinių sumetimų....

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 02 07, 14:23)
O kodėl negalima duoti ibuprofeno?  blink.gif Aš daviau  unsure.gif

Ant kažkurių vaistų lapelio mačiau, kad sergant vėjaraupiais nevartoti, o kitoj grupėj 5m vaikui sudavė nuo temperatūros, o paskui pasirodė, kad vėjaraupiai ir vaikas atsidūrė reanimacijoj su komplikacijom - daktarai susiejo su vaistais.

Šaunu, kad jums nieko nenutiko, bet aš dabar nerizikuočiau vien dėl to, kad žinau 🙂
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2018 02 07, 22:02)
Ant kažkurių vaistų lapelio mačiau, kad sergant vėjaraupiais nevartoti, o kitoj grupėj 5m vaikui sudavė nuo temperatūros, o paskui pasirodė, kad vėjaraupiai ir vaikas atsidūrė reanimacijoj su komplikacijom - daktarai susiejo su vaistais.

Šaunu, kad jums nieko nenutiko, bet aš dabar nerizikuočiau vien dėl to, kad žinau 🙂

Bet tai kaip musti temepratura, jei reikia?

Labas rytas
Atsakyti

Labas rytas

Labas rytas, su paracetamoliu ;)

Nors mūsų gydytojas sakė, kad galima vartot ir ibuprofeną. Bet, aš kaip ir Irutė žinojau tokių blogų atveju susijusiu su vėjaraupiais ir ibuprofenu, tai nerizikavau...

Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2018 02 08, 10:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71993031" data-time="1518068931"><div><p>Bet tai kaip musti temepratura, jei reikia?

Labas rytas</p></div></blockquote><p>Labas rytas, su paracetamoliu ;)</p><p></p><p>Nors mūsų gydytojas sakė, kad galima vartot ir ibuprofeną. Bet, aš kaip ir Irutė žinojau tokių blogų atveju susijusiu su vėjaraupiais ir ibuprofenu, tai nerizikavau...</p>

As jau paguglinau, idomu pasidare. Dar skaiciau, kad aspirino negalima. Bet turbut retas ji duoda vaikams.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2018 02 08, 07:48)

Labas rytas

Paracetamoliu 🙂 Yra ir sirupai 🙂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IruteB: 08 vasario 2018 - 09:57
QUOTE(relita @ 2018 02 08, 09:16)
As jau paguglinau, idomu pasidare. Dar skaiciau, kad aspirino negalima. Bet turbut retas ji duoda vaikams.

mane gygydoja irgi perspejo, kad neduociau ibufeno. Tik paracetamoli.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 02 08, 09:00)
mane gygydoja irgi perspejo, kad neduociau ibufeno. Tik paracetamoli.

Kaip Motiejus, beria daugiau?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 02 08, 10:11)
Kaip Motiejus, beria daugiau?

Beria, bet nelabai gausiai, sakyciau, kol kas atrodo viskas pusetinai. Piktas tik kaip sirse.

Kaip A? Kaip pooperacinis? Jau lengviau gyventi?
Atsakyti