Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2018 02 06, 08:29)
Aš žadėjau neleisti šią savitę vaikų į darželį dėl gripo, bet kad mažė jau sekmadienį pradėjo sloguot, kosėt. Bet nieko, vakar jau žymiai geriau buvo, tikiuosi šiandien gal ir praeis.

Taip greit praeis sloga sakai? Maniškei sloga tai 2-3 savaites trunka, šįkart stebėtinai greit praėjo, per nepilnas 2 sav. Nors buvo labai labai didelė, ištisai pūsdavo.
Bet aišku linkiu neįsisirgt.

QUOTE(dontstop @ 2018 02 06, 10:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71990417" data-time="1517898540"><div><p>
Dontstop - gal tavo panelė net nesirgo. Jei buvo 37 temperatūra - tai niekis.
</p></div></blockquote><p>Taip, tiek ir buvo ligos smile.gif
</p><p>Šiandien auklėtoja ryte pabrėžė, kad vakar vis matuodavo mainiškei temperatūrą. Na kas per užuominos smile.gif  Sakau, baikit, ar nors kartą per vakar ji sukosėjo, ar nors kartą pūtėt nosį, taigi sako ne... Ir temperatūros žinoma nebuvo smile.gif
</p><p>Nu bile papriekaištaut dry.gif
</p>

Tikrai kokia auklėtoja nemaloni. O Jogailei ji patinka? Nesiskundžia šiaip?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 02 06, 15:03)
Taip greit praeis sloga sakai? Maniškei sloga tai 2-3 savaites trunka, šįkart stebėtinai greit praėjo, per nepilnas 2 sav. Nors buvo labai labai didelė, ištisai pūsdavo.
Bet aišku linkiu neįsisirgt.

Bent jau šiandien nekosėjo. Tiesa, sloga visai nepraėjus, bet mažėja (juk kosulys labai dažnai dėl slogos būna). Jau fb rašiau, kad kol kas mums labai pasiteisino nosies plovimas su vandeniu ir druska švirkštu. Vyresnėlei anksčiau bet kokia sloga baigdavosi ausų skausmais ir antibiotikais, o paskutinį kartą užteko tik šios procedūros. Jokių vaistų nedaviau. Nežinau, žiūrėsim kaip bus toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 06 vasario 2018 - 16:22
Motiejus po roto nuejo siandien pirma diena i darza ir grizo isbertas vejaraupiais.
Einu i miska pasikarti...
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 02 06, 17:51)
Motiejus po roto nuejo siandien pirma diena i darza ir grizo isbertas vejaraupiais.

Nu tikrai nei juoktis nei verkt blink.gif
Atsakyti

Pas dičkį paskelbtas karantinas, laimės pilnos kelnės, nei iš šio, nei iš to nuskilo, nei į mokyklą, nei į būrelius nereikia  :tease: 

Tikrai kokia auklėtoja nemaloni. O Jogailei ji patinka? Nesiskundžia šiaip?

Tai vat, kad jai ji patinka, o aš nu niekaip nuo rugsėjo negaliu rast bendros kalbos  :blush-anim-cl: 

Vajei  :console: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 02 06, 19:15)
<p>Pas dičkį paskelbtas karantinas, laimės pilnos kelnės, nei iš šio, nei iš to nuskilo, nei į mokyklą, nei į būrelius nereikia  tease.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71990960" data-time="1517922208"><div><p>Tikrai kokia auklėtoja nemaloni. O Jogailei ji patinka? Nesiskundžia šiaip?</p></div></blockquote><p>Tai vat, kad jai ji patinka, o aš nu niekaip nuo rugsėjo negaliu rast bendros kalbos  blush-anim-cl.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71991115" data-time="1517932317"><div><p>Motiejus po roto nuejo siandien pirma diena i darza ir grizo isbertas vejaraupiais.
Einu i miska pasikarti...</p></div></blockquote><p>Vajei  console.gif </p>

Aš su savo auklėtojom irfi nerandu bendros kalbos. Negana to, esu neteisingai apkaltinta neva nepasitenkinimu. Tai vis dar užsiraukusios ant manęs. Tai dabar visiškai nebendrauju, nekontakuoju, kad tik neužkliūti ponioms.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 02 06, 16:51)

O b l e m b a, daugiau buvo serganciu ar zinojai apie tai is vis, ar cia visai netiketai?
Atsakyti
labas,
Azazella, sveikatos Motiejui. 4u.gif Ar labai išbėrė? Ar labai kasosi?
Mano dukra irgi orėtų, kad būtų uždaryta mokykla. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2018 02 06, 20:21)
labas,
Azazella, sveikatos Motiejui.  4u.gif Ar labai išbėrė? Ar labai kasosi?
Mano dukra irgi orėtų, kad būtų uždaryta mokykla.  biggrin.gif

Antra diena šiandien. Suskaičiavau, kol kas 10-12 spuogų
Dar nesikaso

Kieno vaikai jau sirgo,kokie šiais laikais gydymo metodai?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 02 06, 21:29)
Antra diena šiandien. Suskaičiavau, kol kas 10-12 spuogų
Dar nesikaso
Kieno vaikai jau sirgo,kokie šiais  laikais gydymo metodai?

Sveikatos! Linkiu lengvai prasirgt... Užsikrėtė jis anksčiau - tik dabar išlindo...

Jokiu būdu neduok vaistų su ibuprofenu, jei kils temperatūra.. Yra bespalvės putos "Poxlin" lygtais arba standartinė briliantinė žaluma... Jei niežės, galima priešalerginius vaistus duot. Praustis nekarščiuojant galima.
Atsakyti

Kieno vaikai jau sirgo,kokie šiais laikais gydymo metodai?

Mano abudu ką tik persirgo. Tepiau Betadine tirpalu jis vandens pagrindu, lengvai nusiplauna. Ir putos "PoxClin" neblogos jei niešti, gerai ramina, bet jų kaina didelė, tai manau neverta pirkti, nes maniškiai nelabai kasės, tai liko beveik visas buteliukas.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 02 06, 19:15)
<p>Pas dičkį paskelbtas karantinas, laimės pilnos kelnės, nei iš šio, nei iš to nuskilo, nei į mokyklą, nei į būrelius nereikia  tease.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71990960" data-time="1517922208"><div><p>Tikrai kokia auklėtoja nemaloni. O Jogailei ji patinka? Nesiskundžia šiaip?</p></div></blockquote><p>Tai vat, kad jai ji patinka, o aš nu niekaip nuo rugsėjo negaliu rast bendros kalbos  blush-anim-cl.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71991115" data-time="1517932317"><div><p>Motiejus po roto nuejo siandien pirma diena i darza ir grizo isbertas vejaraupiais.
Einu i miska pasikarti...</p></div></blockquote><p>Vajei  console.gif </p>

Na svarbiausia jai patinka, tada jau mamai teks prisitaikyt.

Azazella, lengvo prasirgimo 4u.gif kaip sakoma, geriau anksčiau nei vėliau.

Ar jūsiškiam jau prasidėjo "kodėl?" etapas? Einu iš proto jau nuo amžino kodėl blink.gif
Atsakyti