Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

O tu niekada niekada neimsi biuletenio? Absoliučiai negalima?

Na jei kažkada taip bus, kad susirgs, o vyras bus komandiruotėje, tai gal ir teks  :) 

Dabar kai gali vyras, ims jis, nes jam jokių problemų dėl tų biuletenių, galia imti kiek nori ir kada nori...

Kaip saugojot Jogailes ausi? Maudyti po dusu galima po savaites, vonioj po 3. Galvoju, uzkisti vata, bet jinai suslaps plaunant galva ar bus kokia nauda..

Įdėk į visų vatos ir ant viršaus užtepk storą sluoksnį vazelino  :4u:  Bet atsargiai, 100 % vis tiek neužsandarina...

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nors atostogaujam namie, gavom užduočių iš darželio. Pirmadienį - užgavėnės, atsinešti blynų ir apsirengti tema "Velniukai - raganos", trečiadienį - vasario 16os šventė, apsirengti geltonai.
Galvos skausmas, kaip tyčia nieko neturiu geltono, o kur dar raganiško biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 02 05, 10:18)
Sveikos 4u.gif
Nors atostogaujam namie, gavom užduočių iš darželio. Pirmadienį - užgavėnės, atsinešti blynų ir apsirengti tema "Velniukai - raganos", trečiadienį - vasario 16os šventė, apsirengti geltonai.
Galvos skausmas, kaip tyčia nieko neturiu geltono, o kur dar raganiško biggrin.gif

Kaip gerai, kad musu darzelyje nera jokiu uzduociu smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Šiandien nuvedžiau paną į darželį. Vakar nebebuvo jokių ligos požymių. Auklėtojai net žandikaulis atvipo, kaip čia taip taip greit pasveiko. Aiškiai davė man suprasti, kad vedu sergantį vaiką į darželį. Sako visos mamos taip sako, kad namie nekosėja, nesloguoja, o tik ateina į darželį, ir prasideda... :huh2:  Tikrai buvom pasiruošę imti biulrtenį, vyras net darbe jau perspėjęs buvo. Na bet jei vaikas nekosėja, nesloguoja ir nekarščiuoja (bent jau namie :D ), tai ir gydytoja pažymos neduos :wacko:  Toks jausmas, kad auklėtojai kad tik mažiau vaikų būtų :wacko:

Sima_1, su raganom paprasta, dičkiui visais metais (ir iki šiol reikia mokyklai) dariau tiesiog kartoninę kaukę su guma. Galima net iš interneto atsispausdint ir priklijuoti ant kartono (ar iškart ant kartono spausdint). Su geltona spalva nebent pirkti, gal užteks tik vieno rūbo ar kokio aksesuaro... :hmm: Man būtų irgi sudėtinga ant smūgio susirasti tam tikros spalvos rūbo, jei ne rožinės :D  Geltono vat pvz irgi nelabai ką turim :hmm:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 02 05, 11:16)
<p>Labas rytas 4u.gif</p>
<p>Šiandien nuvedžiau paną į darželį. Vakar nebebuvo jokių ligos požymių. Auklėtojai net žandikaulis atvipo, kaip čia taip taip greit pasveiko. Aiškiai davė man suprasti, kad vedu sergantį vaiką į darželį. Sako visos mamos taip sako, kad namie nekosėja, nesloguoja, o tik ateina į darželį, ir prasideda... huh.gif  Tikrai buvom pasiruošę imti biulrtenį, vyras net darbe jau perspėjęs buvo. Na bet jei vaikas nekosėja, nesloguoja ir nekarščiuoja (bent jau namie biggrin.gif ), tai ir gydytoja pažymos neduos wacko.gif  Toks jausmas, kad auklėtojai kad tik mažiau vaikų būtų wacko.gif</p>
<p> </p>
<p><strong>Sima_1</strong>, su raganom paprasta, dičkiui visais metais (ir iki šiol reikia mokyklai) dariau tiesiog kartoninę kaukę su guma. Galima net iš interneto atsispausdint ir priklijuoti ant kartono (ar iškart ant kartono spausdint). Su geltona spalva nebent pirkti, gal užteks tik vieno rūbo ar kokio aksesuaro... hmm.gif Man būtų irgi sudėtinga ant smūgio susirasti tam tikros spalvos rūbo, jei ne rožinės biggrin.gif  Geltono vat pvz irgi nelabai ką turim hmm.gif</p>

As pvz is principo esu pries uzduotis namie, o ypac jei tos uzduotys reikalauja finansiniu istekliu.
Atsakyti

Mano nuomone tokia, kad darzelis yra darzelis, tegu ten zaidzia ka nori, daro vietoj visokius dalykus, jeigu reikia kazkokiai sventei specialiai, nesu pries mestis kaukei ar kokiam aksesuarui, pvz. kaip Lietuvoj vasario 16.
Nors laiko turiu, bet nenoriu daryti kazkokiu priverstiniu uzduociu namie.

Suprantu, kai lanko mokykla reikia vaikui padeti pamokas ruosti. O dabar i darzeli ziuriu kaip i Adelijos pramogu vieta, su dalinai kazkokiu lavinimu, elementariu dalyku mokinimu.

Tad tokie variantai kaip pas Dontstop buvo, mane sunervintu, suprantu nufotografuoti kaip zaislas sveciuojas pas vaikus, Adelijai ir paciai patiktu prie kokio savo staliuko pasodinti, bet ne rastiska ataskaita iteikti dar aukletojoms..

Pas mus namams neduoda, buna, kad kviecias neretai tevus su vaikais dalyvauti kaip rasiau pas kazkoki ukininka i laukus, didziausia bulve kas suras, paskui dare tevai ir vaikai popierine laterne, zibintu sventei.
Karts nuo karto kabo skelbimas aktyviam sekmadieniui kvietimas, vienos mokyklos sporto salej priruosia visokiu laipiojimu, ciuziniu, sumoki 1 eura ir pramogauji 3 valandas, visada vyras eina su Adelia, man atrodo, tik suaugusiam uz save reikia moketi ta eura.

Viena laime, neuzkaria namams jokiu nesamoniu, aprengti kaip ragana.. is kur zmogus turi gauti ta kostiuma, tektu vaziuoti ir ieskoti kazkur parduotuvese.
Atsakyti
Mane irgi užknisa tokios užduotys. Nežadu investuoti daug tikrai. dontstop, kartoninė kaukė netinka, maniškei neuždėsi ant veido, nepatiks, o ir akinukai trukdytų.
Buvau Maximoj kaip tik, nupirkau "velnišką" rinkinuką (ragai, peteliškė, uodega), ragai kolkas patinka, uždėsiu kokį sijoną pūstą, bus velniukė ar kažkas tokio.
Geltoną maikutę vienintelę radau tai pagriebiau.

Aišku galima ir nieko nedaryt manau, esu mačius iš Helovyno foto (mes sirgom), kad tikrai ne visi vaikai buvo persirengėliai, buvo paprastai kasdieniškai aprengtų, tik tada pačiam vaikui matyt nelabai smagu ar gali jaustis atstumtas, tai tenka dalyvaut.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 02 05, 11:57)
..tik tada pačiam vaikui matyt nelabai smagu ar gali jaustis atstumtas, tai tenka dalyvaut.

Taip, vaikui nefainai jeigu kiti 'pasipuose', o pats ne, daryciau irgi del tos priezasties.
Atsakyti

Man su didžiaja darže reikėjo tik namą papuošt prieš kalėdas (aš leidau viską dukrai padaryt, nė piršto nekišau) ir žibintą prašė padaryt helovynui. Šventėms rūbus turi darželis savo, reikia tik pėdkelnias baltas ir viskas... O mažiaus grupė išvis nieko nedaro dar :) tingi ten auklėtojos, vaikų normaliai šnekančių tik 2, tai nė dainelių dainuoja nė kokių eilėraštuku mokinas nieko. Nors vieną eilėraštuką moka maniškis - per ryto ratą kur pasisveikina visi...

Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2018 02 05, 14:29)
<p>Man su didžiaja darže reikėjo tik namą papuošt prieš kalėdas (aš leidau viską dukrai padaryt, nė piršto nekišau) ir žibintą prašė padaryt helovynui. Šventėms rūbus turi darželis savo, reikia tik pėdkelnias baltas ir viskas... O mažiaus grupė išvis nieko nedaro dar smile.gif tingi ten auklėtojos, vaikų normaliai šnekančių tik 2, tai nė dainelių dainuoja nė kokių eilėraštuku mokinas nieko. Nors vieną eilėraštuką moka maniškis - per ryto ratą kur pasisveikina visi...</p>

Kaip įdomiai, tikrai, kad tingi auklėtojos.. nu ir kas kad nekalba, mūsų ir lopšelyje ir dabar darželyje būna muzikos užsiėmimai su muzikos mokytoja, o dar ir auklėtojos savo ruožtu pamokina ko nors. Gi taip ir lavinasi vaikai.
Dainos ir eilėraščiai pas mus liejasi laisvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 02 05, 11:26)
As pvz is principo esu pries uzduotis namie, o ypac jei tos uzduotys reikalauja finansiniu istekliu.

Aš irgi prieš, bet tai ką daryt... unsure.gif

Dontstop - gal tavo panelė net nesirgo. Jei buvo 37 temperatūra - tai niekis.

Aš žadėjau neleisti šią savitę vaikų į darželį dėl gripo, bet kad mažė jau sekmadienį pradėjo sloguot, kosėt. Bet nieko, vakar jau žymiai geriau buvo, tikiuosi šiandien gal ir praeis.
Atsakyti

Dontstop - gal tavo panelė net nesirgo. Jei buvo 37 temperatūra - tai niekis.

Taip, tiek ir buvo ligos :)

Šiandien auklėtoja ryte pabrėžė, kad vakar vis matuodavo mainiškei temperatūrą. Na kas per užuominos :)  Sakau, baikit, ar nors kartą per vakar ji sukosėjo, ar nors kartą pūtėt nosį, taigi sako ne... Ir temperatūros žinoma nebuvo :)

Nu bile papriekaištaut :dry2:

Atsakyti