Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Kazin, kodel mums sake, kad iskris 6men. begy ir kad po 4-5sav. jau ypatingai ausies saugoti nereikia.

Man atrodo, kad tai individualus dalykas, iškris kada iškris, juk netrukdo  :)  O va dėl maudymosi  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 02 01, 17:20)
Nebūtinai. Mano vyresnysis po adenoidų  operacijos angina iki dabar sirgęs vos kelis kartus.

O geras, gal ir Adelijai pasiseks, nes is kalbu, tai atrodo, kad visiems paskui su angina problemos.

QUOTE(dontstop @ 2018 02 01, 17:38)
Man atrodo, kad tai individualus dalykas, iškris kada iškris, juk netrukdo  smile.gif  O va dėl maudymosi  hmm.gif​ </p>

26d. bus klausos tikrinimas, reikes dar karta paklausti del maudymosi.
Atsakyti
Pas mus darželyje irgi paskelbtas karantinas, nedirbs kitą savaitę
Atsakyti

O ka daryt su vaiku kuris neserga? Duoda bilioteni?

Atsakyti
QUOTE(mimimimimimimi @ 2018 02 02, 12:46)
<p>O ka daryt su vaiku kuris neserga? Duoda bilioteni?</p>

Aš nežinau, aš vis vien planavau neleist dar jos dėl tos gripo epidemijos.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Jau kai IruteB parašė apie karantiną mokykloje, pagalvojau, o kaip gi būt dirbantiems tėvams, na bet mokyklinukai iš bėdos pabūna namie vieni. Bet darželinukai  :blink:  :huh2:  :unsure: 

Saviškę šiandien parsivedžiau visą verkiančią, namie iškart užmigo ir miega iki šiol. Spėju, susirgo :(

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 02 02, 20:31)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Jau kai IruteB parašė apie karantiną mokykloje, pagalvojau, o kaip gi būt dirbantiems tėvams, na bet mokyklinukai iš bėdos pabūna namie vieni. Bet darželinukai  blink.gif  huh.gif  unsure.gif </p><p>Saviškę šiandien parsivedžiau visą verkiančią, namie iškart užmigo ir miega iki šiol. Spėju, susirgo verysad.gif</p>

Sveikatos!
Atsakyti
Dontstop, kaip Jogaile?
Mano ir tevai gripu serga, ir sesers visa seima.
Atsakyti

Aš nežinau, aš vis vien planavau neleist dar jos dėl tos gripo epidemijos.

Ateinancia savaite as irgi neleisiu.  Aplinkui,  atrodo visi serga,  mokyklos uzsidarineja.  Du pusdienius pabus su mano tevais,  du pusdienius su vyro,  penktadieni vyras paims tevadieni ir pratempsim. 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Vakar kaip užmigo maniškė apie 6 vakaro, taip pramiegojo iki 8 ryto  :blink:  Serga aišku, temperatūra apie 37, vangi tokia, daugiau nieko. Vyras ims biuletenį nuo pirmadienio...

Dzeuse, na atsigavot jau galutinai?  :) 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 02 03, 12:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71985881" data-time="1517568566"><div><p>Aš nežinau, aš vis vien planavau neleist dar jos dėl tos gripo epidemijos.</p></div></blockquote><p>Ateinancia savaite as irgi neleisiu.  Aplinkui,  atrodo visi serga,  mokyklos uzsidarineja.  Du pusdienius pabus su mano tevais,  du pusdienius su vyro,  penktadieni vyras paims tevadieni ir pratempsim. </p>

Aplink mus irgi atrodo visi serga, darbe, daržely, pažįstami. Tupėsim namie, nežinau net kur eit, kai aplink tiek virusų.

QUOTE(dontstop @ 2018 02 03, 15:09)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Vakar kaip užmigo maniškė apie 6 vakaro, taip pramiegojo iki 8 ryto  blink.gif  Serga aišku, temperatūra apie 37, vangi tokia, daugiau nieko. Vyras ims biuletenį nuo pirmadienio...</p><p><strong>Dzeuse</strong>, na atsigavot jau galutinai?  smile.gif </p>

Lengvo sirgimo, galgi ne gripas.
O tu niekada niekada neimsi biuletenio? Absoliučiai negalima?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 02 03, 14:09)
Dzeuse, na atsigavot jau galutinai?  smile.gif 

Dar nevisai, diena normaliai, bet va nakti matyt labiau viska jaucia, nerami, verkineja.
Kaip saugojot Jogailes ausi? Maudyti po dusu galima po savaites, vonioj po 3. Galvoju, uzkisti vata, bet jinai suslaps plaunant galva ar bus kokia nauda..
Atsakyti