Vitaminai skatinantys plaukų augimą, šampūnas ir serumas stiprinantys plaukus.
Kaune prasideda gripo epidemija, bijau, kad be biuliotenio jau neišsisuksiu. Pas mus darželyje yra grupių, kur tik po 4 vaikus. Kiti "iškritę".
O tau čia po nėštumų su plaukais problemos? Aš kai neturėjau tokių, tai nė neįsivaizduoju, kiek kainuoja.
Mačiau, kad epidemija nežinau, kaip pas mus, tikiuosi, kad nepapulsim į ją grįžę..
Ne, ne po nestumo. Niekada neturejau vesliu, graziu plauku. O kazkur 15 metu sviesinu. Tai jiems irgi kenkia. Daugiau ar maziau juos stiprinu visada. Tikrai gali dziaugtis, kad netenka su tuo susidurti. Kainos tokiu dalyku kosmines.
<p>Ne, ne po nestumo. Niekada neturejau vesliu, graziu plauku. O kazkur 15 metu sviesinu. Tai jiems irgi kenkia. Daugiau ar maziau juos stiprinu visada. Tikrai gali dziaugtis, kad netenka su tuo susidurti. Kainos tokiu dalyku kosmines. </p>
Džiaugiuosi niekad nesiskundžiau nei jų gausa, nei būkle, priešingai, skundžiuosi, kad per greit auga tiesa, aš visai nedažau šiuo metu ir nieko kito nedarau jiems, natūralus
Vakar ryte isoperavo polipus, Adelia is narkozes budinos sunkiai verke labai, niekaip nenurimo, nieko negere, nevalge, verke iki pietu istisai praktiskai, viska stume salin, nei jos kalbinti negalejom, nei patys kalbeti, verke iskart, per pietus biski jogurto suvalge ,isveme,tad dar tebesam ligoninej, lasina skyscius, gal siandien po pietu isleis. Prie vienos ausies skysciu buvo, prapjove isleido, kita blogesnes bukles,idejo vamzdeli,issivalymui. Zodziu,kantrus zmogus, nezinia su kokiais skausmais gyveno.
Vakar ryte isoperavo polipus, Adelia is narkozes budinos sunkiai verke labai, niekaip nenurimo, nieko negere, nevalge, verke iki pietu istisai praktiskai, viska stume salin, nei jos kalbinti negalejom, nei patys kalbeti, verke iskart, per pietus biski jogurto suvalge ,isveme,tad dar tebesam ligoninej, lasina skyscius, gal siandien po pietu isleis.
Prie vienos ausies skysciu buvo, prapjove isleido, kita blogesnes bukles,idejo vamzdeli,issivalymui. Zodziu,kantrus zmogus, nezinia su kokiais skausmais gyveno.
Jetau,koks vargelis koks jums visiems.
Kaip tik norejau klausti ar operavo ir kaip praejo.
O ka sake del paciu adenoidu dydzio? Ar tikrai buvo dideli?
Mano vyresniojo atveju, tai pries opercija sake, kad butina salinti, o kai pasalino pasake, kad ne tokie jau baisus ir buvo, galima buvo ir be operacijos apseiti. Aisku, tai buvo pries dvidesimt metu.
Turbut tas ausu skausmas ir bus atsakymas del nuolatinio kuitimosi nakti.
Labai tikiuosi, kad praejus pooperaciniam periodui ateis ramybe ir poilsis i namus.
Vakar ryte isoperavo polipus, Adelia is narkozes budinos sunkiai verke labai, niekaip nenurimo, nieko negere, nevalge, verke iki pietu istisai praktiskai, viska stume salin, nei jos kalbinti negalejom, nei patys kalbeti, verke iskart, per pietus biski jogurto suvalge ,isveme,tad dar tebesam ligoninej, lasina skyscius, gal siandien po pietu isleis.
Prie vienos ausies skysciu buvo, prapjove isleido, kita blogesnes bukles,idejo vamzdeli,issivalymui. Zodziu,kantrus zmogus, nezinia su kokiais skausmais gyveno.
Oho, kaip sudėtingai... O kaip dabar bus su tuo vamzdeliu, kur įdėjo? Kada jį išims, ar jis pats iškris? Man aktualu, nes neaišku, ar ateity mano vyresnėlei nereikės jų dėti.
Dėl ausų skausmų vaikams, būna įdomiai. Mano didžiąjai nudiegia tik kartą į dieną ir daugiau neskauda. Net nesureguočiau, jei nežinočiau. Šeimos gydytoja išrašo pažymą į darželį, įvertina kaip sveiką, bet kai pažiūri LOR - situacija baisi. Kol kas padeda antibiotikai, bet neaišku kaip bus ateityje.
Nekenciu telefono, prirasiau ir istryniau kazkaip.. Vyrui parase biuleteni dviem dienom, uz pusvalandzio apziures operavusi gydytoja ir namo vaziuosim. Kai buvo skirtas gydymas, lapkriti jau abejojau ir reikes operuoti, o va nuo gruodzio vidurio pradejo zymiai blogeti, vis dazniau pradejo sakyti, kad ausys skauda, miegant visai sunkiai ora trauke. Po operacijos sake, kad adenoidai dideli buvo, kad ten visur uzdegimas jau, viskas gleiveta ir zemyn jau ejo. Nors isoriskai lyg sveika, be simptomu persalimo ar pan, bet is veido jau man nepatiko visai paskutiniu metu, blyski, paakiai pajuode, grynai ligoto vaiko vaizdas. Ir aplinkiniai jau pastebedavo, kad jinai nekaip atrodo, visi tie vidiniai dalykai vargino matyt. Vamzdelis pats islis puses metu begy. Vasario 26d.kazkoki klausos testa darys. Sake, turim ant dienu pastebeti pagerejusia klausa.
Pries operacija i OP teritorija buvo galima vienam ieiti, aprenge mate su chalatu, kepure, maisiukus ant kedu. Suruosiau su sesute Adelija. Tada nunesiau ja i operacine, reikejo pasedeti salia, kol uzmigo. Adelija neverke, elgesi ramiai, dare ka reikejo, bet mates, kad pasimetus, lyg issigandus vis zvilgciojo i mane. Uzmigus mane nuvede i toki kambariuka, laukiau. Uz 55min.parveze miegancia, kai atsibudo perkele i tokia palata, normalia jau, pakviete vyra. Kelias valandas ten buvom, kai mates, jog velniava su ja darosi, susiskambino su vaiku skyrium, perveze ten. Nesitikejau, kad Adelija taip reaguos, as jos taip besielgiancios macius nebuvau, kol budinos, draskes is ranku is visu jegu ir taip ilgai nenusiramino. Mes vakare jau isseke su vyru buvom. Kelemes ryte pries 6 vakar.
Semtama, o kaip kalbejo pirma diena dukra tavo? Adelia puse dienos tylejo, o paskui vos ejo suprasti, ka sneka.
Ivedziau vokiskai to vamzdelio pavadinima, tokius paveiksliukus ismeta, kaip jis islis i isore nezinau, bet sako, pats pasisalins.
Semtama, o kaip kalbejo pirma diena dukra tavo? Adelia puse dienos tylejo, o paskui vos ejo suprasti, ka sneka.
Ivedziau vokiskai to vamzdelio pavadinima, tokius paveiksliukus ismeta, kaip jis islis i isore nezinau, bet sako, pats pasisalins.
Ir maniškei liežuvis vėlėsi. Gal tik antrą-trečią dieną atsitaisė. Pirmą savaitę po operacijos buvo baisiai irzli. Dar mus įspėjo, kad po narkozės vaikai gali reaguoti va taip panašiai kaip tu aprašei. Sakė, kad tai normalu. Nors maniškė tik suirzusi buvo. Paleido tą pačią dieną po operacijos.
Aš domėjausi tais vamzdeliais. Jie bent LT yra paskutinis variantas vaikams, kai jau niekas nepadeda nuo ausų skausmų. Mano draugės berniukui sudėjo, sakė po metų turėtų pasišalinti patys. Bus tuoj metai. Ausų skausmai dingo. Tik tiek, kad labai turi saugoti, kad nepribėgtų vandens į ausis. tokius dalykus kaip nardymas - tenka pamiršti. Bet ką darysi...