O mes pagaliau vakar pardavėme mano seną mašiną. Labai džiaugiuosi, nes kieme vietos šiek tiek daugiau.
Ryt mažė dalyvauja vasario 16os projekte. Reikia papuošti kažkaip trispalviškai Nežinau ką čia sugalvoti
"Reikštis" laisva valia yra po pamokų, būreliuose ir tt.
Parasei, ka as buciau parasius.
Na ka, palikot mus vienas su pampersais, bus matyt, kada Adelia sugalvos sestis ant puoduko, tiksliau sestis tai sedasi, kada sugalvos sisioti i ji.
30 diena operacija, tikiuos, nesusitrukdys sikart, jau atsibodo viskas, noriu, kad susitvarkytu visi sitie knarkimu reikalai pagaliau..
Na ka, palikot mus vienas su pampersais, bus matyt, kada Adelia sugalvos sestis ant puoduko, tiksliau sestis tai sedasi, kada sugalvos sisioti i ji.
30 diena operacija, tikiuos, nesusitrukdys sikart, jau atsibodo viskas, noriu, kad susitvarkytu visi sitie knarkimu reikalai pagaliau..
O nenori pabandyt tiesiog nedėti bent dalį dienos? Kitiems būna padeda. Triusikai jiems daug smagiau būna, ir tą įvertina greit
Jinai nuo geguzes menesio daug buna be pampersu, ryte atsikelia nuimu ir vaiksto su trusais, kencia valandu valandom, bet ant puodo nieko nedaro, kol nebeiskencia ir prisisioja ant zemes.
Aišku..na tada turbūt tik kantrybė ir laukimas lieka.
ar jau nebėr verkiančių darželyje? maniškis kaip kada. vieną auklėtoją įsimylėjęs, tai patenkintas, kai ji būna. o prie kitos kartais parauda. bet abi tikrai geros, rūestingos, myli tą vaiką, negaliu niekuo skųstis.
aš vėl nuo ryt einu vaduot į mokyklą. tik dar nežinau, kiek laiko. buv kokios 2-3 savaitės.
Jinai nuo geguzes menesio daug buna be pampersu, ryte atsikelia nuimu ir vaiksto su trusais, kencia valandu valandom, bet ant puodo nieko nedaro, kol nebeiskencia ir prisisioja ant zemes.
Grynai, kaip mano didžioji, tik aš nuo pusantrų pradėjau be pampio laikyt, tai kai buvo 2,2 mėn. pradėjo pati savarankiškai daryt į puodą. Namie neidavo ant puodo nė pasodint, darže pasodindavo, bet nieko nedarė...
Sveikos
Kažkada skaičiau, kad labai gabūs vaikai mokykloje dažnai mokosi blogai, nes užduotys jiems būna neįdomios. O gyvenime daugiausia pasiekia tie žmonės, kurių bendravimo gabumai geriausi, iniciatyvūs, aktyvūs, sugeba suburti komandas, nors bendrieji gebėjimai - vidutiniai.
O mes pagaliau vakar pardavėme mano seną mašiną. Labai džiaugiuosi, nes kieme vietos šiek tiek daugiau.
Ryt mažė dalyvauja vasario 16os projekte. Reikia papuošti kažkaip trispalviškai Nežinau ką čia sugalvoti
Pritariu
Kaip pavyko papuošt?
Ateis ir jūsų laikas atsisveikint su pampersais Šiandien auklėtoja pasakė, kad maniškė vienintelė grupėje eina ant puodo
Kad tik pavyktų
Labas,
ar jau nebėr verkiančių darželyje?aš vėl nuo ryt einu vaduot į mokyklą. tik dar nežinau, kiek laiko. buv kokios 2-3 savaitės.
Mano pana nebeverkia jau
Sėkmingai pasidarbuot
ar jau nebėr verkiančių darželyje? maniškis kaip kada. vieną auklėtoją įsimylėjęs, tai patenkintas, kai ji būna. o prie kitos kartais parauda. bet abi tikrai geros, rūestingos, myli tą vaiką, negaliu niekuo skųstis.
aš vėl nuo ryt einu vaduot į mokyklą. tik dar nežinau, kiek laiko. buv kokios 2-3 savaitės.
Labas rytas
Mano nebeverkia šiaip, nebent po ilgo laiko tarpo eina į darželį, tada pasigraudina. Va dabar antra savaitė neina, jaučiu bus ašarų kai reiks vest.
Maniškiai žiūriu "dzin" kuri auklėtoja būna. Dabar viena serga, ją vaduoja - kas papuola. Vis kitas žmogus. Bet mano panelės visai tas neveikia. Svarbiausia veiklos, žaislai, vaikai. Nors didelės meilės darželiui kol kas nėra.
Papildyta:
Oj, neklausk. Jaučiuosi labai nekūrybinga mama Kai kitos prinėrė tautiškų juostelių, prisiuvo ar primezgė trispalvių drabužėliams aksesuarų, prikarpė trispalviškų gėlyčių, aš iš maximos nupirkau rankinuką su Lt vėliava ir trispalvį raištį, kurį žmonės ryši per krepšinio rungtynes. Taigi, nieko originalaus, o dar ir pinigai vos ne kaip į balą.
Beje, šį menesį išvis viršijau savo pinigų išleidimo limitus. Plaukų stiprinimo priemonės kainavo 250euro. Čia man jau stipriai virš normos.
Papildyta:
Mano nebeverkia šiaip, nebent po ilgo laiko tarpo eina į darželį, tada pasigraudina. Va dabar antra savaitė neina, jaučiu bus ašarų kai reiks vest.
Biuliotenį pasiėmei?
Papildyta:
Biuliotenį pasiėmei?
Kas čia per priemonės?
Praeitą savaitę vyras ėmė biuletenį, šią savaitę mano mama prižiūri ją.
Praeitą savaitę vyras ėmė biuletenį, šią savaitę mano mama prižiūri ją.
Vitaminai skatinantys plaukų augimą, šampūnas ir serumas stiprinantys plaukus.
Kaune prasideda gripo epidemija, bijau, kad be biuliotenio jau neišsisuksiu. Pas mus darželyje yra grupių, kur tik po 4 vaikus. Kiti "iškritę".