Sveikos
Ačiū visom už sveikinimus
Šiandien buvau iškviesta į mokyklą, paaukojau pietus tam Gavau milijoną priekaištų iš mokytojos, kad sūnus neatsiskaito, nepasilieka po pamokų, pabėga namo, keikiasi, nedaro kas liepta, atsikalbinėja. Gerai, kad pietų pertrauka trumpa , ir taip spėjo išūžti galvą Ką daryt, kaip jį motyvuot, galų gale priverst - nežinau. Mano išėjimas į darbą pablogino visus reikalus, tikrai neturiu galimybės viską sužiūrėt. Pvz, kol dar nedirbau, ateidavau po pamokų ir tiesiogine to žodžio prasme patykodavau prie mokyklos, gaudydavau pabėgusį už pakarpos ir vesdavau atgal į klasę Dabar kaskart tam aukot pietus - nafik
labas, aš tai sakyčiau tokiem darbam auklėtojos turėtų duoti savaitę, nesgi pas juos ten būna savaitės tema. per vakarą nesąmonė, nes aš net neturėčiau kur atsispauzdint.
dontstop, sveikinu atsisakius pampiu pas jus daržely puodukai? pas mus žemi wc.
aš šiandien kritau kieme. palijo, susidarė ledas, kai traukiau su mažium ant rankų. jam viskas gerai, o aš vos atsistojau. labai susimušiau užpakalį, net apsiverkiau.
Pas mus puodukai, gi lopšelio grupė, wciukai darželio grupėse
Atsargiai, dabar labai slidu Aš irgi jau buvau nukritusi
dontstop, sveikinu su etapu be pampersų Neįtikėtinai greitai jūs čia atsisakėt. Maniškė jau kuris laikas be pamperso dieną, bet nakčiai vis dar dedu. Kartą nedėjau tai kaip tyčia apsisisiojo Manau pasibaigs pakuotė, reiks irgi bandyt nebedėt.
Sūnus irgi buvo atsisakęs akimirksniu. Tiesiog vieną dieną pareiškė, kad nori naujo puoduko, tokio, kaip darželyje, nupirkom ir pradėjo sėstis ant to puoduko, pamperso nei vieno nebeužmovėm nuo tos dienos, nesileisdavo, taip ir liko pradarytas pokas