Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2018 01 20, 16:09)
/p---</p><p>Vyras naktį išskrenda ir tik ką pastebėjom kad kažkokie š.ū.d.ž.i.a.i išdaužė mašinos langą  doh.gif  bash.gif </p>

Eina sau, kaip nefainai unsure.gif Kokiu tikslu išdaužė? Negi šiaip? unsure.gif

Kažkur prieš metus kaimynų mašiną norėdami pavogti išdaužė langą, kažką sugadino. Taip nesaugiai jautėmės, kad vyras sudėjo kameras. Tik kažin realiai kiek jos padėtų nelaimės atveju. unsure.gif

Mūsų diena šiandien visiškai žiemiška. Net man galvoje sukasi daina "Atėjo dieviška žiemaaa" smile.gif Buvom čiuožinėti 9 forte. Nusikalėm visi. Vyras susipyko su Fausta. Jam atrodo nenormalu, kad ji nučiuožusi nuo kalniuko neatsikelia, nepaima rogių ar rato ir netempia į kalną. Tiesiog nori sėdėti, ir kad ją kažkas tampytų. Aprėkė ją, ta apsiverkė ir baigėsi tuo, kad mudvi grįžom anksčiau. Vyrą su vyresnėlę palikom dar ilgiau čiuožinėti. Nežinau, kitais metais labai norėčiau į Lenkiją važiuot slidinėti. Bet bijau, kad dar mūsų mažajai bus per anksti. Matau, kad ji nėra tiek sportiška ir aktyvi, kiek mums norėtųsi.

Gaila, kad Aguončikas jau neprisijungia unsure.gif Ateinantį savaitgalį vyro gimtadienis, užsakyčiau iš jos kokį spec tortą. Dabar turėsiu kažką pati ieškoti. hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 01 20, 18:33)
Eina sau, kaip nefainai  unsure.gif  Kokiu tikslu išdaužė? Negi šiaip?  unsure.gif

Kažkur prieš metus kaimynų mašiną norėdami pavogti išdaužė langą, kažką sugadino. Taip nesaugiai jautėmės, kad vyras sudėjo kameras. Tik kažin realiai kiek jos padėtų nelaimės atveju.  unsure.gif
Mūsų diena šiandien visiškai žiemiška. Net man galvoje sukasi daina "Atėjo dieviška žiemaaa"  smile.gif  Buvom čiuožinėti 9 forte. Nusikalėm visi. Vyras susipyko su Fausta. Jam atrodo nenormalu, kad ji nučiuožusi nuo kalniuko neatsikelia, nepaima rogių ar rato ir netempia į kalną. Tiesiog nori sėdėti, ir kad ją kažkas tampytų. Aprėkė ją, ta apsiverkė ir baigėsi tuo, kad mudvi grįžom anksčiau. Vyrą su vyresnėlę palikom dar ilgiau čiuožinėti. Nežinau, kitais metais labai norėčiau į Lenkiją važiuot slidinėti. Bet bijau, kad dar mūsų mažajai bus per anksti. Matau, kad ji nėra tiek sportiška ir aktyvi, kiek mums norėtųsi.

Gaila, kad Aguončikas jau neprisijungia  unsure.gif  Ateinantį savaitgalį vyro gimtadienis, užsakyčiau iš jos kokį spec tortą. Dabar turėsiu kažką pati ieškoti.  hmm.gif

Mes irgi šiom dienom einam nuo kalniuko čiuožinėt smile.gif smagu smile.gif
Maniškė tai lipa pati į kalną, tik dideliausia tragedija nutinka, jei sniego prilenda už pirštinių biggrin.gif visur kitur - nieko biggrin.gif
Mano vyras irgi svajoja, kaip vešis Aurėją slidinėt, man vien nuo minties baisu blink.gif
Labas ankstyvas rytas 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Aš šiandien viena su vaikais  :) 

Planuojam nueit papietaut į netoli namų ką tik atsidariusį naują resto barą Chill edition  :essen: 

Dičkis aišku ir ant kalniuko veršis, per Kalėdas padovanotas sniego paspirtukas dabar aktyviai naudojamas, jis su juo ir nuo kalno čiuožia, ir parko takeliais varinėja  :) 

Mašinos langą manau chuliganai šiaip dėl pramogos išdaužinėja  :cray: 

Atsakyti
Pokalbis važiuojant į darželį. Motiejus sėdi gale ir stena.Aš kalausiu: Motiejau, nori kaku?
Motiejus: nenoriu.
Aš: Motiejau, o sysiaus?
Motiejus: o gal nori pirdalą padaryti?
Motiejus : pyrst pyrst .
Atsakyti

Pokalbis važiuojant į darželį. Motiejus sėdi gale ir stena.Aš kalausiu: Motiejau, nori kaku?

Na jūs pavarot  :) 

Sveikos  :4u: 

Kažkada pasakojau, kad darželio grupėje gyvena toks katinas (minkštas žaislas), kuris dalyvauja visose vaikų veiklose, kiekvieną ryte pasveikina ir tt, ir paeiliui pas kiekvieną vaiką svečiuojasi namuose. Taigi šiandien garbaus svečio sulaukėm ir mes  :lol: Maža to, kad reikia nufotografuoti, ką jis pas mus veiks, tai dar ir aprašyti, atspausdinti nuotraukas ir viską pristatyt rytoj  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 01 23, 09:44)

thumbup.gif

Maniškės bajeris iš tos pačios "srities":
gulim lovoj jau, sako "noriu kaku", nueinam į tualetą, pasėdėjo, pasėdėjo, sako "nėra kakio, serga kakis, neatėjo į užpakalį" biggrin.gif
Čia spėju iš tos serijos, kur kas nors serga ir neateina į darželį biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2018 01 23, 18:05)
Sveikos  4u.gif Kažkada pasakojau, kad darželio grupėje gyvena toks katinas (minkštas žaislas), kuris dalyvauja visose vaikų veiklose, kiekvieną ryte pasveikina ir tt, ir paeiliui pas kiekvieną vaiką svečiuojasi namuose. Taigi šiandien garbaus svečio sulaukėm ir mes  lotuliukas.gif Maža to, kad reikia nufotografuoti, ką jis pas mus veiks, tai dar ir aprašyti, atspausdinti nuotraukas ir viską pristatyt rytoj  bigsmile.gif​ </p>

Na ir ką veikė katinukas pas jus? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 24 sausio 2018 - 08:07
QUOTE(dontstop @ 2018 01 23, 18:05)
alą padaryti?
<p></p><p>Sveikos  4u.gif </p><p>Kažkada pasakojau, kad darželio grupėje gyvena toks katinas (minkštas žaislas), kuris dalyvauja visose vaikų veiklose, kiekvieną ryte pasveikina ir tt, ir paeiliui pas kiekvieną vaiką svečiuojasi namuose. Taigi šiandien garbaus svečio sulaukėm ir mes  lotuliukas.gif Maža to, kad reikia nufotografuoti, ką jis pas mus veiks, tai dar ir aprašyti, atspausdinti nuotraukas ir viską pristatyt rytoj  bigsmile.gif​ </p>

Vaje, man čia atrodytų bereikalingas laiko švaistymas blush-anim-cl.gif Nors paprastai man visos darželio užduotys sukelia pyktį. unsure.gif

Vakar maniškė su vaikais piešė ant sniego darželyje. Tai kai grįžom, būtinai reikia ir mūsų kiemą pripiešti. Tai ką, maišėm dažus ir ėjom juos laistyt lauke wacko.gif
Atsakyti
Dontstop, bet keistos aukletojos vis tik, nufotografuoti dar suprasciau, bet ir aprasyti, viskas per viena vakara, kai zmogus grizti is darbo ir taip turi ka veikti..

Skaitau straipsni viena, gal kas nori zinoti ateiciai, imetu citata.

– Geriausia pradėti mokyti skaityti nuo 5 metų – tokio amžiaus vaikas tam yra imliausias. Šešerių išmokyti sunkiau, o septynerių – labai sunku.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Pas mus naujienos tokios, kad jau 2 sav kaip gyvenam visiškai be pampersų  :bigsmile: Ir be avarijų. Atsisakė kaip ir vyresnėlis staigiai, tiesiog vieną dieną pareiškė, kad pamperso nebesimaus, nešios triusikėlius ir sysios į puoduką. Iki tos dienos buvo pasysiojus į puoduką lygiai 1 kartą. Darželyje nė nesisėsdavo ant jo. Dabar pati nueina kada nori be priminimų. Namie turim 2 puodukus, sėdasi tik ant vieno, ant kito nė už ką. Darželyje irgi turi numylėtąjį  :happy:​  Nebemaunu pampersų nei į lauką, nei nakčiai. Naktį nesikelia, pasysioja prieš miegą ir paskui tik ryte. Buvom ir į PC ilgam išvažiavę be pamperso, sukau galvą ką reikės daryti, jei norės į tualetą, ar sės ant klozeto viešajam  :hmm: Bet neprireikė. Surizikuosiu išvažiuoti Vilniun visai dienai be pampių ir be puodo  :hmm: 

thumbup.gif

Maniškės bajeris iš tos pačios "srities":
gulim lovoj jau, sako "noriu kaku", nueinam į tualetą, pasėdėjo, pasėdėjo, sako "nėra kakio, serga kakis, neatėjo į užpakalį" biggrin.gif
Čia spėju iš tos serijos, kur kas nors serga ir neateina į darželį biggrin.gif

Na ir ką veikė katinukas pas jus? bigsmile.gif

Jūs irgi pavarot  :super: 

Turėjau užimtumo visam vakarui  :hihihi: Praleidom vakarą įprastai, bet viską fotografuot, aprašyt ir tt, žo miegot ėjau apie 12, dieną buvau zombis  :hihihi: 

Vaje, man čia atrodytų bereikalingas laiko švaistymas blush-anim-cl.gifNors paprastai man visos darželio užduotys sukelia pyktį. unsure.gif

Vakar maniškė su vaikais piešė ant sniego darželyje. Tai kai grįžom, būtinai reikia ir mūsų kiemą pripiešti. Tai ką, maišėm dažus ir ėjom juos laistyt lauke wacko.gif

Mane irgi pykdo, prigalvoja tos auklėtojos nesąmonių  :blush-anim-cl: 

Ant sniego piešė ir mūsiškiai šią sav  :) 

Dontstop, bet keistos aukletojos vis tik, nufotografuoti dar suprasciau, bet ir aprasyti, viskas per viena vakara, kai zmogus grizti is darbo ir taip turi ka veikti..

Skaitau straipsni viena, gal kas nori zinoti ateiciai, imetu citata.

– Geriausia pradėti mokyti skaityti nuo 5 metų – tokio amžiaus vaikas tam yra imliausias. Šešerių išmokyti sunkiau, o septynerių – labai sunku.

Jos paskui kiekvieną tokią "ataskaitą" susega į tą patį segtuvą, turi kiekvienas vaikas sudalyvauti... Apie tai perspėjo per tėvų susirinkimą, nors tiesą sakant aš tikėjausi turėti daugiau laiko, bent jau savaitgaliui duotų  :oh:  :) 

Atsakyti
labas, aš tai sakyčiau tokiem darbam auklėtojos turėtų duoti savaitę, nesgi pas juos ten būna savaitės tema. per vakarą nesąmonė, nes aš net neturėčiau kur atsispauzdint.
dontstop, sveikinu atsisakius pampiu bigsmile.gif pas jus daržely puodukai? pas mus žemi wc.

aš šiandien kritau kieme. verysad.gif palijo, susidarė ledas, kai traukiau su mažium ant rankų. jam viskas gerai, o aš vos atsistojau. labai susimušiau užpakalį, net apsiverkiau. verysad.gif
Atsakyti
dontstop, sveikinu su etapu be pampersų 4u.gif thumbup.gif Neįtikėtinai greitai jūs čia atsisakėt. Maniškė jau kuris laikas be pamperso dieną, bet nakčiai vis dar dedu. Kartą nedėjau tai kaip tyčia apsisisiojo unsure.gif Manau pasibaigs pakuotė, reiks irgi bandyt nebedėt.
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2018 01 24, 23:24)
labas, aš tai sakyčiau tokiem darbam auklėtojos turėtų duoti savaitę, nesgi pas juos ten būna savaitės tema. per vakarą nesąmonė, nes aš net neturėčiau kur atsispauzdint.
dontstop, sveikinu atsisakius pampiu  bigsmile.gif pas jus daržely puodukai? pas mus žemi wc.

aš šiandien kritau kieme. verysad.gif palijo, susidarė ledas, kai traukiau su mažium ant rankų. jam viskas gerai, o aš vos atsistojau. labai susimušiau užpakalį, net apsiverkiau. verysad.gif

Kaip skaudžiai nuskambėjo unsure.gif laikykis! Gal nieko rimto unsure.gif
Atsakyti

Relita ​- kad tik nieko rimto neatsitiko  :4u:  baisu ir pagalvot kaip turetumet suktis,  jei susizeistum...

Dontstop - su pasiekimais jus  :4u:  pamirsus pampersus tikrai palengveja gyvenimas.  :P 

Atsakyti