Sveikos
Pas mus naujienos tokios, kad jau 2 sav kaip gyvenam visiškai be pampersų
Ir be avarijų. Atsisakė kaip ir vyresnėlis staigiai, tiesiog vieną dieną pareiškė, kad pamperso nebesimaus, nešios triusikėlius ir sysios į puoduką. Iki tos dienos buvo pasysiojus į puoduką lygiai 1 kartą. Darželyje nė nesisėsdavo ant jo. Dabar pati nueina kada nori be priminimų. Namie turim 2 puodukus, sėdasi tik ant vieno, ant kito nė už ką. Darželyje irgi turi numylėtąjį
Nebemaunu pampersų nei į lauką, nei nakčiai. Naktį nesikelia, pasysioja prieš miegą ir paskui tik ryte. Buvom ir į PC ilgam išvažiavę be pamperso, sukau galvą ką reikės daryti, jei norės į tualetą, ar sės ant klozeto viešajam
Bet neprireikė. Surizikuosiu išvažiuoti Vilniun visai dienai be pampių ir be puodo
Jūs irgi pavarot
Turėjau užimtumo visam vakarui
Praleidom vakarą įprastai, bet viską fotografuot, aprašyt ir tt, žo miegot ėjau apie 12, dieną buvau zombis
Mane irgi pykdo, prigalvoja tos auklėtojos nesąmonių
Ant sniego piešė ir mūsiškiai šią sav
Dontstop, bet keistos aukletojos vis tik, nufotografuoti dar suprasciau, bet ir aprasyti, viskas per viena vakara, kai zmogus grizti is darbo ir taip turi ka veikti..
Skaitau straipsni viena, gal kas nori zinoti ateiciai, imetu citata.
– Geriausia pradėti mokyti skaityti nuo 5 metų – tokio amžiaus vaikas tam yra imliausias. Šešerių išmokyti sunkiau, o septynerių – labai sunku.
Jos paskui kiekvieną tokią "ataskaitą" susega į tą patį segtuvą, turi kiekvienas vaikas sudalyvauti... Apie tai perspėjo per tėvų susirinkimą, nors tiesą sakant aš tikėjausi turėti daugiau laiko, bent jau savaitgaliui duotų