Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(relita @ 2018 01 19, 09:39)
tiek rengi prie 22temperaturos? pas mus 22 - 23.5, vaikai pusnuogiai laksto.
gal tu per daug rengi ir del to serga?

Kitaip sušąla. Šaltos rankos, o ir pačios sako, kad šalta.
Šiaip ir aš pati su panašaus storumo bliuskute būnu.

Pusnuogės būna kai gerai įsidūksta. Tada sušyla.

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 01 19, 07:21)
Ar ilgai nebuvo elektros? Pas mus buvo dingus kelis kartus vakare, kai tamsu biggrin.gif susidegėm visas turimas žvakides, žvakes, vistiek Aurėjai nepatiko, norėjo šviesos biggrin.gif
Kaip visi anksti planuoja atostogas  ax.gif

Tris valandas nebuvo, bet kaip tik per pietus, neturejau kaip Adelijai valgyti isvirti.

Mes norejom liepos menesi vaziuoti atostogu, bet jau viskas uzimta, rugpjucio paskutines dienas uzsisakem, tos kurios likusios irgi jau negalejom rinktis, taip kad ne per anksti, kaip tik per ilgai svarstem. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2018 01 19, 07:34)
Namie su golfom ir kelnėm. Kartais dar megztinius uzvelku, jei vėsiau. Namie temperatūra laikom 22 - 22, 5 laipsnius.

Pas mus 20 laipsniu, Adelija buna su timpom, maike be rankoviu ir bliuzonu, sweatshirt tokiu storesnes medziagos, bet nepasiltintu, be pukelio, frotinem kojinem.
Atsakyti

Mes norejom liepos menesi vaziuoti atostogu, bet jau viskas uzimta, rugpjucio paskutines dienas uzsisakem, tos kurios likusios irgi jau negalejom rinktis, taip kad ne per anksti, kaip tik per ilgai svarstem. smile.gif

Tikiuosi,  cia tik pas jus taip.  Praeitais metais pirkom balandi rugpjucio menesiui.  Dabar vasari uzsisakysim rugpjucio menesiui.  Tikiuos,  nepaveluosim.  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Pas mus uraganas siandien. Dali dienos be elektros buvom, kaip tik siandien Adelijos lova turejo atvezti, skambutis neveike, tai prie lango stovejau nurodytu laiku, kad nulipt ileist i nama.
Dalis mokyklu, darzeliu nedirba, traukiniai nevaziuoja. Vaziavau pas gydytoja del reumato kontrolei, sviesoforai neveikia, zodziu, chaosas..

Mes siems metams rugpjuciui atostogas uzsisakem, vaziuosim prie juros i DE virsu, kur jau esam buve, kai Adelija pusantru buvo.
Kazkur toliau i kita sali vaziuosim tik kai jinai mokes pasakyti, jog pykina.

Dzeuse, kaip Adelija? Atslūgo jau temperatūra?

Tai lovytę visgi gavot? Kokia buvo reakcija?  :)

Mano pana dviaukštėje lovoje nemiega. Ir toliau miega su mumis. Vieną naktį pamiegojau toje lovytėje kartu su ja, bet baisiai nepatogu...

Smagu, kad gerai sekasi. O dar smagiau, kad į gerą pusę keičiasi darbo situacija Lt.
Man irgi vakar darbe truputį panašiai buvo. Atėjo direktorė ir sako, kad pas jos kolegę (kitą direktorę) reikėtų padirbėti. Maždaug kokios geros darbo sąlygos, o aš su tokiu mažu krūviu turiu marias laiko, taigi galiu prisidurti prie dabartinio atlyginimo. Mano darbo grafikus jos puikiai suderins... Vėl man galvos skausmas, vakar visą vakarą su vyru situaciją aptarėm. Ir ką žinau, bent jau dabar laikas su vaikais ir laikas sau svarbiau nei pinigai... Taigi, atsisakiau. Gal gailėsiuosi ateityje, nežinau...

Nedvejodama pereičiau dabar į pusę etato, jei tik būtų tokia galimybė  :bigsmile:  Laisvas laikas sau, savo šeimai neįkainojamas  :cray:

Dontstop ​- anksti kelione nusipirkot.  Mes rugpjuciui dar neuzsisakem.  Dar nezinom keliese skrisim. 

Mes vasarai dar irgi nieko. Su žiema viskas aišku bent jau dėl dienų  :)

Sveikinu 4u.gifMan aną savaitę darbe irgi gerai pasisekė, šiek tiek pakils alga.
O tai tavęs neklausia, ar tu nori tų perkėlinėjimų? Ar tiesiog perkelia ir viskas? Kodėl jie taip daro?

Kaip visi anksti planuoja atostogas ax.gifMes be planų visai. Šiemet nežinau kada darželis atostogaus, nuo to priklausomai ir aš imsiu atostogas. Visa kita sugalvosim eigoj matyt..

Sveikinimai ir tau su didesne alga  :4u:

Aš papuoliau į įmonę tokių įdomiu jos gyvavimo laikotarpiu, kai ji staigiai plečiasi, keičiasi, auga, tobulėja. Kurį laiką prieš man čia įsidarbinant ten pradėjo dirbti keli nauji vadovai, kurie ne tik įpūtė naujų vėjų, bet ir padarė tikrą revoliuciją. Dabar viskas perdaroma iš pagrindų, priimama daug naujų žmonių, kuriamos naujos pareigybės ir net ištisi nauji skyriai, tarp esamų darbuotojų perskirstomi darbai, įdiegiama daug naujovių... O dar įmonių 4...Tai galimybių yra visokių  :) Ir greitai kilt, ir dažnai keist pareigas, ir išbandyt vis kažką naują  :)

Dabartinio perkėlimo aš labai laukiau, jau net buvau apsisprendusi pati išeiti, jei iki bandomojo pabaigos nieks nepasikeis. Pavasarį bus galimybė užimti aukštesnes pareigas su didesniu atlyginimu, bet kitoje įmonėje. O po metų dar aukštesnes, bet ir dar kitoje. Atsisakyti galima  :)

Mano vasaros atostogos irgi priklauso nuo darželio, ir žinosiu tik kokią gegužę gal  :)

Tikiuosi,  cia tik pas jus taip.  Praeitais metais pirkom balandi rugpjucio menesiui.  Dabar vasari uzsisakysim rugpjucio menesiui.  Tikiuos,  nepaveluosim.  :hmm:​ 

Nepavėluosit, bet kuo anksčiau, tuo pigiau  :)​ 

Atsakyti
Aleksas iškrauna pirkinius ir vardina. Paima vieną:
- Dešra.
Mes:
- Ne.
Pagalvojo:
- Tėtis pagavo gaidį!!! 🤣🤣🤣

Rūkyta višta vakuume 🤣🤣🤣
Atsakyti

Aleksas iškrauna pirkinius ir vardina. Paima vieną:
- Dešra.
Mes:
- Ne.
Pagalvojo:
- Tėtis pagavo gaidį!!! 🤣🤣🤣

Rūkyta višta vakuume 🤣🤣🤣

Tėtis tikras medžiotojas, sugavo grobį  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 01 19, 18:27)
Mano pana dviaukštėje lovoje nemiega. Ir toliau miega su mumis. Vieną naktį pamiegojau toje lovytėje kartu su ja, bet baisiai nepatogu..

Aš papuoliau į įmonę tokių įdomiu jos gyvavimo laikotarpiu, kai ji staigiai plečiasi, keičiasi, auga, tobulėja. Kurį laiką prieš man čia įsidarbinant ten pradėjo dirbti keli nauji vadovai, kurie ne tik įpūtė naujų vėjų, bet ir padarė tikrą revoliuciją. Dabar viskas perdaroma iš pagrindų, priimama daug naujų žmonių, kuriamos naujos pareigybės ir net ištisi nauji skyriai, tarp esamų darbuotojų perskirstomi darbai, įdiegiama daug naujovių... O dar įmonių 4...Tai galimybių yra visokių  smile.gif Ir greitai kilt, ir dažnai keist pareigas, ir išbandyt vis kažką naują  smile.gif</p>
<p>Dabartinio perkėlimo aš labai laukiau, jau net buvau apsisprendusi pati išeiti, jei iki bandomojo pabaigos nieks nepasikeis. Pavasarį bus galimybė užimti aukštesnes pareigas su didesniu atlyginimu, bet kitoje įmonėje. O po metų dar aukštesnes, bet ir dar kitoje. Atsisakyti galima 

Ir man nepatogu buvo su Aurėja jos lovoj miegot 4u.gif bet ir naktį vaikščiot nepatogu. Tai miegam visi kartu, tik jau vos telpa į tą savo leliukišką, dažniausiai pas mus atsivartaliavoja, būna ankšta ax.gif

Nu tu išduok, kas čia per tokia įmonė, jei ne viešai, tai AŽ, labai įdomu, gal kokių darbo pasiūlymų gerų būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 01 19, 17:27)
Dzeuse, kaip Adelija? Atslūgo jau temperatūra?
Tai lovytę visgi gavot? Kokia buvo reakcija?  smile.gif
Mano pana dviaukštėje lovoje nemiega. Ir toliau miega su mumis. Vieną naktį pamiegojau toje lovytėje kartu su ja, bet baisiai nepatogu...

Nepavėluosit, bet kuo anksčiau, tuo pigiau  smile.gif​ 

Kur mes vyksim, nera skirtumo tarp kainu ziema ir vasara, bet vietu nera daug, tad reikia kuo anksciau uzsirezervuoti.

Temperatura vakar nukrito. Lovyte gavom, ilgai prie lango stoveti nereikejo, atveze nurodytu laiku.
Adelia nerode didelio noro joje miegoti, kai surinko, uzsimine, kad miegos, bet vakare nuejo iprastai i miegamaji.
As ir neturiu tikslo dar jos ten perkelti, nes tada reikes paciai kelinetis milijona kartu, tingiu. Miegos su manim ir toliau. Tiesiog kambari norim irengti, liko uzuolaidos ir lentynos, ir viskas bus.

O kaip Jogaile miegotu atskirai, jeigu tu ja maitini?
Atsakyti

O kaip Jogaile miegotu atskirai, jeigu tu ja maitini?

Dabar jau visai mažai bemaitinu, sėkmingom dienom  tik grįžus iš darželio ir prieš miegą  :bigsmile:  Naktį nebeprabunda, galėčiau pažindyt, užmigdyt ir palikt taip miegot  :ax: 

----------------------------

Vyras naktį išskrenda ir tik ką pastebėjom kad kažkokie š.ū.d.ž.i.a.i išdaužė mašinos langą  :oh:  :bash: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 01 20, 16:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="71968267" data-time="1516437557"><div><p>
O kaip Jogaile miegotu atskirai, jeigu tu ja maitini?</p></div></blockquote><p>Dabar jau visai mažai bemaitinu, sėkmingom dienom  tik grįžus iš darželio ir prieš miegą  bigsmile.gif  Naktį nebeprabunda, galėčiau pažindyt, užmigdyt ir palikt taip miegot  ax.gif </p><p></p><p></p><p>----------------------------</p><p>Vyras naktį išskrenda ir tik ką pastebėjom kad kažkokie š.ū.d.ž.i.a.i išdaužė mašinos langą  doh.gif  bash.gif </p>

Kaip gaila dėl stiklo.. unsure.gif
Mano kolegei praeitą savaitgalį išdaužė galinį stiklą, ji tik paskui pastebėjo, kad bagažinės tą užtraukiamą dangtį pavogė. Ėjo per kiemus ir daužė
Atsakyti

Kaip gaila dėl stiklo.. unsure.gif
Mano kolegei praeitą savaitgalį išdaužė galinį stiklą, ji tik paskui pastebėjo, kad bagažinės tą užtraukiamą dangtį pavogė. Ėjo per kiemus ir daužė

Mum jau 6tą kartą išdaužo  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 01 20, 16:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71968710" data-time="1516457925"><div><p>Kaip gaila dėl stiklo.. vartotojo įkelta nuotrauka
Mano kolegei praeitą savaitgalį išdaužė galinį stiklą, ji tik paskui pastebėjo, kad bagažinės tą užtraukiamą dangtį pavogė. Ėjo per kiemus ir daužė</p></div></blockquote><p>Mum jau 6tą kartą išdaužo  doh.gif​ </p>

Eina sau blink.gif
Atsakyti