gal tu per daug rengi ir del to serga?
Kitaip sušąla. Šaltos rankos, o ir pačios sako, kad šalta.
Šiaip ir aš pati su panašaus storumo bliuskute būnu.
Pusnuogės būna kai gerai įsidūksta. Tada sušyla.
Mes norejom liepos menesi vaziuoti atostogu, bet jau viskas uzimta, rugpjucio paskutines dienas uzsisakem, tos kurios likusios irgi jau negalejom rinktis, taip kad ne per anksti, kaip tik per ilgai svarstem.
Tikiuosi, cia tik pas jus taip. Praeitais metais pirkom balandi rugpjucio menesiui. Dabar vasari uzsisakysim rugpjucio menesiui. Tikiuos, nepaveluosim.
Sveikos
Pas mus uraganas siandien. Dali dienos be elektros buvom, kaip tik siandien Adelijos lova turejo atvezti, skambutis neveike, tai prie lango stovejau nurodytu laiku, kad nulipt ileist i nama.
Dalis mokyklu, darzeliu nedirba, traukiniai nevaziuoja. Vaziavau pas gydytoja del reumato kontrolei, sviesoforai neveikia, zodziu, chaosas..
Mes siems metams rugpjuciui atostogas uzsisakem, vaziuosim prie juros i DE virsu, kur jau esam buve, kai Adelija pusantru buvo.
Kazkur toliau i kita sali vaziuosim tik kai jinai mokes pasakyti, jog pykina.
Dzeuse, kaip Adelija? Atslūgo jau temperatūra?
Tai lovytę visgi gavot? Kokia buvo reakcija?
Mano pana dviaukštėje lovoje nemiega. Ir toliau miega su mumis. Vieną naktį pamiegojau toje lovytėje kartu su ja, bet baisiai nepatogu...
Smagu, kad gerai sekasi. O dar smagiau, kad į gerą pusę keičiasi darbo situacija Lt.
Man irgi vakar darbe truputį panašiai buvo. Atėjo direktorė ir sako, kad pas jos kolegę (kitą direktorę) reikėtų padirbėti. Maždaug kokios geros darbo sąlygos, o aš su tokiu mažu krūviu turiu marias laiko, taigi galiu prisidurti prie dabartinio atlyginimo. Mano darbo grafikus jos puikiai suderins... Vėl man galvos skausmas, vakar visą vakarą su vyru situaciją aptarėm. Ir ką žinau, bent jau dabar laikas su vaikais ir laikas sau svarbiau nei pinigai... Taigi, atsisakiau. Gal gailėsiuosi ateityje, nežinau...
Nedvejodama pereičiau dabar į pusę etato, jei tik būtų tokia galimybė Laisvas laikas sau, savo šeimai neįkainojamas
Dontstop - anksti kelione nusipirkot. Mes rugpjuciui dar neuzsisakem. Dar nezinom keliese skrisim.
Mes vasarai dar irgi nieko. Su žiema viskas aišku bent jau dėl dienų
Sveikinu Man aną savaitę darbe irgi gerai pasisekė, šiek tiek pakils alga.
O tai tavęs neklausia, ar tu nori tų perkėlinėjimų? Ar tiesiog perkelia ir viskas? Kodėl jie taip daro?
Kaip visi anksti planuoja atostogas Mes be planų visai. Šiemet nežinau kada darželis atostogaus, nuo to priklausomai ir aš imsiu atostogas. Visa kita sugalvosim eigoj matyt..
Sveikinimai ir tau su didesne alga
Aš papuoliau į įmonę tokių įdomiu jos gyvavimo laikotarpiu, kai ji staigiai plečiasi, keičiasi, auga, tobulėja. Kurį laiką prieš man čia įsidarbinant ten pradėjo dirbti keli nauji vadovai, kurie ne tik įpūtė naujų vėjų, bet ir padarė tikrą revoliuciją. Dabar viskas perdaroma iš pagrindų, priimama daug naujų žmonių, kuriamos naujos pareigybės ir net ištisi nauji skyriai, tarp esamų darbuotojų perskirstomi darbai, įdiegiama daug naujovių... O dar įmonių 4...Tai galimybių yra visokių Ir greitai kilt, ir dažnai keist pareigas, ir išbandyt vis kažką naują
Dabartinio perkėlimo aš labai laukiau, jau net buvau apsisprendusi pati išeiti, jei iki bandomojo pabaigos nieks nepasikeis. Pavasarį bus galimybė užimti aukštesnes pareigas su didesniu atlyginimu, bet kitoje įmonėje. O po metų dar aukštesnes, bet ir dar kitoje. Atsisakyti galima
Mano vasaros atostogos irgi priklauso nuo darželio, ir žinosiu tik kokią gegužę gal
Tikiuosi, cia tik pas jus taip. Praeitais metais pirkom balandi rugpjucio menesiui. Dabar vasari uzsisakysim rugpjucio menesiui. Tikiuos, nepaveluosim.
Nepavėluosit, bet kuo anksčiau, tuo pigiau
O kaip Jogaile miegotu atskirai, jeigu tu ja maitini?
Dabar jau visai mažai bemaitinu, sėkmingom dienom tik grįžus iš darželio ir prieš miegą Naktį nebeprabunda, galėčiau pažindyt, užmigdyt ir palikt taip miegot
----------------------------
Vyras naktį išskrenda ir tik ką pastebėjom kad kažkokie š.ū.d.ž.i.a.i išdaužė mašinos langą