Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Kadangi islaidose ir kelione, plius esat 4 asmenu seima, mokykla, darzelis, mano akimis isleista normaliai. O ir mamos dovana nepigi, be jos butu visai nedaug. smile.gif

Reikes toki koki kilimeli ir man paziureti nupirkti.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 01 16, 20:13)
<p>Apie zoo - vaikams patiko aišku, pilni įspūdžių, bet iš suaugusiojo pozicijos žiūrint kaina visiškai neadekvati paslaugai, labai nedaug ten gyvūnėlių, užtrukom viso apie pusvalanduką, į gardelius galima užeiti tik su darbuotoju, gal būtume ilgiau pabuvę kiekviename gardelyje, gal po antrą kartą prasuktume, bet kai prižiūrėtojas stebi kiekvieną žingsnį ir ragina vis toliau eit, o praėjus ratą išlydi prie išėjimo, tai taip ir gavosi  blush2.gif</p>

Mano dvi draugės pasakojo lygiai tą patį smile.gif

O jau išpuošei panelę į darželį per gimtadienį wub.gif
Aš pagalvojau, jei taip išleisčiau saviškę - garantuotai sustirtų į ledą. unsure.gif

Dar žadėjau klausti apie šokių kilimėlį, bet matau, jau atsakei. Nežinojau, kad toks yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 01 18, 11:12)
Mano dvi draugės pasakojo lygiai tą patį  smile.gif

O jau išpuošei panelę į darželį per gimtadienį   wub.gif
Aš pagalvojau, jei taip išleisčiau saviškę - garantuotai sustirtų į ledą.  unsure.gif

Dar žadėjau klausti apie šokių kilimėlį, bet matau, jau atsakei. Nežinojau, kad toks yra  ax.gif

Pas jus šalta darželyje? Aš irgi rengiu panašiai, kaip Jogailė aprengta, tarkim suknute ar bliuskutė ilgom rankovėm + apačioj maikytė be rankovių ar trumpom. Plonos kelnės arba pėdkelnės.
Kažkada buvau aprengus tokį storesnį megztuką, tai grįžus panelė pareiškė, jog "mama, daugiau šito man nedėk, man labai karšta buvo" biggrin.gif Jaučiu čia auklėtojos taip sukalbėjo jai, nes tokiais žodžiais ji niekad nesako.

Kilimėlis ir man patiko, norėčiau tokio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 18 sausio 2018 - 14:06
dontstop, o kiek mokėjai už ta kilimuką? Dabar senukuose yra už 17,99 Eur.
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Kadangi islaidose ir kelione, plius esat 4 asmenu seima, mokykla, darzelis, mano akimis isleista normaliai. O ir mamos dovana nepigi, be jos butu visai nedaug. smile.gif

Išleidom daugiau, nei paprastai, bet šiemet galėjom sau tai leist  :)

Mano dvi draugės pasakojo lygiai tą patį smile.gif

O jau išpuošei panelę į darželį per gimtadienį wub.gif
Aš pagalvojau, jei taip išleisčiau saviškę - garantuotai sustirtų į ledą. unsure.gif

Dar žadėjau klausti apie šokių kilimėlį, bet matau, jau atsakei. Nežinojau, kad toks yra ax.gif

Pas mus daržiukyje šilta, megztinį velku tik kelionei iki, paskui nuvelku ir paliekam spintelėje  :)

dontstop, o kiek mokėjai už ta kilimuką? Dabar senukuose yra už 17,99 Eur.

Kainos nežinau, bet pirkom būtent iš Senukų, pasinaudojom 30 % gimtadienio nuolaida  :)

Atsakyti

Pas mus tokios naujienos, kad jau pasibaigė mano bandomasis, pakėlė atlyginimą  :) Bet darbe viskas taip greit keičiasi, tik prieš mėnesį perėjau dirbt kitur, o pavasarį žada kelt mane vėl į kitą tam pačiam holdingui priklausančią įmonę, o maždaug po metų - dar į kitą. Ir visur pareigos skirtingos. Net ir nežinau, ar noriu taip dažnai vėl viską pradėti iš pradžių (mokytis naujų dalykų, pratintis prie kito kolektyvo...). Dabartinės pareigos-kolektyvas-vadovas patinka, nieko nenorėčiau keisti  :)

Na ir užsisakė viešbutį kitiem Naujiems Prahoj  :wub:

Atsakyti
Pas mus uraganas siandien. Dali dienos be elektros buvom, kaip tik siandien Adelijos lova turejo atvezti, skambutis neveike, tai prie lango stovejau nurodytu laiku, kad nulipt ileist i nama.
Dalis mokyklu, darzeliu nedirba, traukiniai nevaziuoja. Vaziavau pas gydytoja del reumato kontrolei, sviesoforai neveikia, zodziu, chaosas..

Mes siems metams rugpjuciui atostogas uzsisakem, vaziuosim prie juros i DE virsu, kur jau esam buve, kai Adelija pusantru buvo.
Kazkur toliau i kita sali vaziuosim tik kai jinai mokes pasakyti, jog pykina.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 01 18, 14:06)
Pas jus šalta darželyje? Aš irgi rengiu panašiai, kaip Jogailė aprengta, tarkim suknute ar bliuskutė ilgom rankovėm + apačioj maikytė be rankovių ar trumpom. Plonos kelnės arba pėdkelnės.
Kažkada buvau aprengus tokį storesnį megztuką, tai grįžus panelė pareiškė, jog "mama, daugiau šito man nedėk, man labai karšta buvo" biggrin.gif Jaučiu čia auklėtojos taip sukalbėjo jai, nes tokiais žodžiais ji niekad nesako.

Kilimėlis ir man patiko, norėčiau tokio smile.gif

Man atrodo vėsoka, nors kiek laipsnių būna - nežinau. Rengiu storom pėdkelnėm, bliuskutę ilgom rankovėm, golfą, suknelę ir megztinuką. Megztinukas kartais būna nuvilktas, kartais ne.
O vyresnėlę tai išvis: pėdkelnes, kelnes su pūkeliu, bliuskutę ilgom rankovėm, golfą, storoką tuniką arba suknelę ir megtinuką (tą tai jau pati pagal savo nuožiūrą apsivelka arba nusivelka).
Bet čia tik mano vaikai tokie ne kaip visi. Auklėtoja sakė, kad nei vieno vaiko nėra tiek prirengto. Tada klausiau, ar kada nors buvo suprakaitavusi, sako - kad ne. Paprastai, kai ateinu rankos būna šaltos. Palyginimui, kiti vaikai laksto trumpom rankovėm.
Nežinau, kodėl taip, spėju, kad dėl mažo svorio.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 01 18, 18:25)
<p>Pas mus tokios naujienos, kad jau pasibaigė mano bandomasis, pakėlė atlyginimą  smile.gif Bet darbe viskas taip greit keičiasi, tik prieš mėnesį perėjau dirbt kitur, o pavasarį žada kelt mane vėl į kitą tam pačiam holdingui priklausančią įmonę, o maždaug po metų - dar į kitą. Ir visur pareigos skirtingos. Net ir nežinau, ar noriu taip dažnai vėl viską pradėti iš pradžių (mokytis naujų dalykų, pratintis prie kito kolektyvo...). Dabartinės pareigos-kolektyvas-vadovas patinka, nieko nenorėčiau keisti  smile.gif</p>
<p>Na ir užsisakė viešbutį kitiem Naujiems Prahoj  wub.gif</p>

Smagu, kad gerai sekasi. O dar smagiau, kad į gerą pusę keičiasi darbo situacija Lt.
Man irgi vakar darbe truputį panašiai buvo. Atėjo direktorė ir sako, kad pas jos kolegę (kitą direktorę) reikėtų padirbėti. Maždaug kokios geros darbo sąlygos, o aš su tokiu mažu krūviu turiu marias laiko, taigi galiu prisidurti prie dabartinio atlyginimo. Mano darbo grafikus jos puikiai suderins... Vėl man galvos skausmas, vakar visą vakarą su vyru situaciją aptarėm. Ir ką žinau, bent jau dabar laikas su vaikais ir laikas sau svarbiau nei pinigai... Taigi, atsisakiau. Gal gailėsiuosi ateityje, nežinau...
Atsakyti

Dontstop ​- anksti kelione nusipirkot.  Mes rugpjuciui dar neuzsisakem.  Dar nezinom keliese skrisim. 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 01 18, 18:12)
Kainos nežinau, bet pirkom būtent iš Senukų, pasinaudojom 30 % gimtadienio nuolaida  smile.gif

Aš irgi užsakiau gimtadieniui iš Senukų, su 40 proc nuolaida. Tikiuosi patiks maniškei smile.gif nežinau tik ar išlauksim iki gimtadienio namie turėdami tokį dalyką biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2018 01 18, 18:25)
<p>Pas mus tokios naujienos, kad jau pasibaigė mano bandomasis, pakėlė atlyginimą  smile.gif Bet darbe viskas taip greit keičiasi, tik prieš mėnesį perėjau dirbt kitur, o pavasarį žada kelt mane vėl į kitą tam pačiam holdingui priklausančią įmonę, o maždaug po metų - dar į kitą. Ir visur pareigos skirtingos. Net ir nežinau, ar noriu taip dažnai vėl viską pradėti iš pradžių (mokytis naujų dalykų, pratintis prie kito kolektyvo...). Dabartinės pareigos-kolektyvas-vadovas patinka, nieko nenorėčiau keisti  smile.gif

Sveikinu 4u.gif Man aną savaitę darbe irgi gerai pasisekė, šiek tiek pakils alga.
O tai tavęs neklausia, ar tu nori tų perkėlinėjimų? Ar tiesiog perkelia ir viskas? Kodėl jie taip daro?

QUOTE(dzeuse @ 2018 01 18, 19:27)
Pas mus uraganas siandien. Dali dienos be elektros buvom, kaip tik siandien Adelijos lova turejo atvezti, skambutis neveike, tai prie lango stovejau nurodytu laiku, kad nulipt ileist i nama.
Dalis mokyklu, darzeliu nedirba, traukiniai nevaziuoja. Vaziavau pas gydytoja del reumato kontrolei, sviesoforai neveikia, zodziu, chaosas..

Mes siems metams rugpjuciui atostogas uzsisakem, vaziuosim prie juros i DE virsu, kur jau esam buve, kai Adelija pusantru buvo.
Kazkur toliau i kita sali vaziuosim tik kai jinai mokes pasakyti, jog pykina.

Ar ilgai nebuvo elektros? Pas mus buvo dingus kelis kartus vakare, kai tamsu biggrin.gif susidegėm visas turimas žvakides, žvakes, vistiek Aurėjai nepatiko, norėjo šviesos biggrin.gif

Kaip visi anksti planuoja atostogas ax.gif Mes be planų visai. Šiemet nežinau kada darželis atostogaus, nuo to priklausomai ir aš imsiu atostogas. Visa kita sugalvosim eigoj matyt..

QUOTE(semtama @ 2018 01 18, 19:59)
Man atrodo vėsoka, nors kiek laipsnių būna - nežinau. Rengiu storom pėdkelnėm, bliuskutę ilgom rankovėm, golfą, suknelę ir megztinuką. Megztinukas kartais būna nuvilktas, kartais ne.
O vyresnėlę tai išvis: pėdkelnes, kelnes su pūkeliu, bliuskutę ilgom rankovėm, golfą, storoką tuniką arba suknelę ir megtinuką (tą tai jau pati pagal savo nuožiūrą apsivelka arba nusivelka).
Bet čia tik mano vaikai tokie ne kaip visi. Auklėtoja sakė, kad nei vieno vaiko nėra tiek prirengto. Tada klausiau, ar kada nors buvo suprakaitavusi, sako - kad ne. Paprastai, kai ateinu rankos būna šaltos. Palyginimui, kiti vaikai laksto trumpom rankovėm.
Nežinau, kodėl taip, spėju, kad dėl mažo svorio.

Tikrai labai prirengtos. Aš net neturiu tokių šiltų rūbų jai, turim kelis šiltesnius megztinius, niekad praktiškai nenešioja, dėčiau nebent į lauką kai labai šalta. Gal tikrai dėl to, kad kūdutės.
O namie irgi taip šiltai rengi?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 01 19, 08:21)
Tikrai labai prirengtos. Aš net neturiu tokių šiltų rūbų jai, turim kelis šiltesnius megztinius, niekad praktiškai nenešioja, dėčiau nebent į lauką kai labai šalta. Gal tikrai dėl to, kad kūdutės.
O namie irgi taip šiltai rengi?

Namie su golfom ir kelnėm. Kartais dar megztinius uzvelku, jei vėsiau. Namie temperatūra laikom 22 - 22, 5 laipsnius.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 01 19, 10:34)
Namie su golfom ir kelnėm. Kartais dar megztinius uzvelku, jei vėsiau. Namie temperatūra laikom 22 - 22, 5 laipsnius.

tiek rengi prie 22temperaturos? pas mus 22 - 23.5, vaikai pusnuogiai laksto.
gal tu per daug rengi ir del to serga?
Atsakyti