Reikes toki koki kilimeli ir man paziureti nupirkti.
Mano dvi draugės pasakojo lygiai tą patį
O jau išpuošei panelę į darželį per gimtadienį
Aš pagalvojau, jei taip išleisčiau saviškę - garantuotai sustirtų į ledą.
Dar žadėjau klausti apie šokių kilimėlį, bet matau, jau atsakei. Nežinojau, kad toks yra
Dar žadėjau klausti apie šokių kilimėlį, bet matau, jau atsakei. Nežinojau, kad toks yra
Pas jus šalta darželyje? Aš irgi rengiu panašiai, kaip Jogailė aprengta, tarkim suknute ar bliuskutė ilgom rankovėm + apačioj maikytė be rankovių ar trumpom. Plonos kelnės arba pėdkelnės.
Kažkada buvau aprengus tokį storesnį megztuką, tai grįžus panelė pareiškė, jog "mama, daugiau šito man nedėk, man labai karšta buvo" Jaučiu čia auklėtojos taip sukalbėjo jai, nes tokiais žodžiais ji niekad nesako.
Kilimėlis ir man patiko, norėčiau tokio
Sveikos
Kadangi islaidose ir kelione, plius esat 4 asmenu seima, mokykla, darzelis, mano akimis isleista normaliai. O ir mamos dovana nepigi, be jos butu visai nedaug.
Išleidom daugiau, nei paprastai, bet šiemet galėjom sau tai leist
Mano dvi draugės pasakojo lygiai tą patį
Pas mus daržiukyje šilta, megztinį velku tik kelionei iki, paskui nuvelku ir paliekam spintelėje
dontstop, o kiek mokėjai už ta kilimuką? Dabar senukuose yra už 17,99 Eur.
Kainos nežinau, bet pirkom būtent iš Senukų, pasinaudojom 30 % gimtadienio nuolaida
Pas mus tokios naujienos, kad jau pasibaigė mano bandomasis, pakėlė atlyginimą Bet darbe viskas taip greit keičiasi, tik prieš mėnesį perėjau dirbt kitur, o pavasarį žada kelt mane vėl į kitą tam pačiam holdingui priklausančią įmonę, o maždaug po metų - dar į kitą. Ir visur pareigos skirtingos. Net ir nežinau, ar noriu taip dažnai vėl viską pradėti iš pradžių (mokytis naujų dalykų, pratintis prie kito kolektyvo...). Dabartinės pareigos-kolektyvas-vadovas patinka, nieko nenorėčiau keisti
Na ir užsisakė viešbutį kitiem Naujiems Prahoj
Dalis mokyklu, darzeliu nedirba, traukiniai nevaziuoja. Vaziavau pas gydytoja del reumato kontrolei, sviesoforai neveikia, zodziu, chaosas..
Mes siems metams rugpjuciui atostogas uzsisakem, vaziuosim prie juros i DE virsu, kur jau esam buve, kai Adelija pusantru buvo.
Kazkur toliau i kita sali vaziuosim tik kai jinai mokes pasakyti, jog pykina.
Kažkada buvau aprengus tokį storesnį megztuką, tai grįžus panelė pareiškė, jog "mama, daugiau šito man nedėk, man labai karšta buvo" Jaučiu čia auklėtojos taip sukalbėjo jai, nes tokiais žodžiais ji niekad nesako.
Kilimėlis ir man patiko, norėčiau tokio
Man atrodo vėsoka, nors kiek laipsnių būna - nežinau. Rengiu storom pėdkelnėm, bliuskutę ilgom rankovėm, golfą, suknelę ir megztinuką. Megztinukas kartais būna nuvilktas, kartais ne.
O vyresnėlę tai išvis: pėdkelnes, kelnes su pūkeliu, bliuskutę ilgom rankovėm, golfą, storoką tuniką arba suknelę ir megtinuką (tą tai jau pati pagal savo nuožiūrą apsivelka arba nusivelka).
Bet čia tik mano vaikai tokie ne kaip visi. Auklėtoja sakė, kad nei vieno vaiko nėra tiek prirengto. Tada klausiau, ar kada nors buvo suprakaitavusi, sako - kad ne. Paprastai, kai ateinu rankos būna šaltos. Palyginimui, kiti vaikai laksto trumpom rankovėm.
Nežinau, kodėl taip, spėju, kad dėl mažo svorio.
Papildyta:
<p>Na ir užsisakė viešbutį kitiem Naujiems Prahoj </p>
Smagu, kad gerai sekasi. O dar smagiau, kad į gerą pusę keičiasi darbo situacija Lt.
Man irgi vakar darbe truputį panašiai buvo. Atėjo direktorė ir sako, kad pas jos kolegę (kitą direktorę) reikėtų padirbėti. Maždaug kokios geros darbo sąlygos, o aš su tokiu mažu krūviu turiu marias laiko, taigi galiu prisidurti prie dabartinio atlyginimo. Mano darbo grafikus jos puikiai suderins... Vėl man galvos skausmas, vakar visą vakarą su vyru situaciją aptarėm. Ir ką žinau, bent jau dabar laikas su vaikais ir laikas sau svarbiau nei pinigai... Taigi, atsisakiau. Gal gailėsiuosi ateityje, nežinau...
Dontstop - anksti kelione nusipirkot. Mes rugpjuciui dar neuzsisakem. Dar nezinom keliese skrisim.
Aš irgi užsakiau gimtadieniui iš Senukų, su 40 proc nuolaida. Tikiuosi patiks maniškei nežinau tik ar išlauksim iki gimtadienio namie turėdami tokį dalyką
Sveikinu Man aną savaitę darbe irgi gerai pasisekė, šiek tiek pakils alga.
O tai tavęs neklausia, ar tu nori tų perkėlinėjimų? Ar tiesiog perkelia ir viskas? Kodėl jie taip daro?
Dalis mokyklu, darzeliu nedirba, traukiniai nevaziuoja. Vaziavau pas gydytoja del reumato kontrolei, sviesoforai neveikia, zodziu, chaosas..
Mes siems metams rugpjuciui atostogas uzsisakem, vaziuosim prie juros i DE virsu, kur jau esam buve, kai Adelija pusantru buvo.
Kazkur toliau i kita sali vaziuosim tik kai jinai mokes pasakyti, jog pykina.
Ar ilgai nebuvo elektros? Pas mus buvo dingus kelis kartus vakare, kai tamsu susidegėm visas turimas žvakides, žvakes, vistiek Aurėjai nepatiko, norėjo šviesos
Kaip visi anksti planuoja atostogas Mes be planų visai. Šiemet nežinau kada darželis atostogaus, nuo to priklausomai ir aš imsiu atostogas. Visa kita sugalvosim eigoj matyt..
O vyresnėlę tai išvis: pėdkelnes, kelnes su pūkeliu, bliuskutę ilgom rankovėm, golfą, storoką tuniką arba suknelę ir megtinuką (tą tai jau pati pagal savo nuožiūrą apsivelka arba nusivelka).
Bet čia tik mano vaikai tokie ne kaip visi. Auklėtoja sakė, kad nei vieno vaiko nėra tiek prirengto. Tada klausiau, ar kada nors buvo suprakaitavusi, sako - kad ne. Paprastai, kai ateinu rankos būna šaltos. Palyginimui, kiti vaikai laksto trumpom rankovėm.
Nežinau, kodėl taip, spėju, kad dėl mažo svorio.
Tikrai labai prirengtos. Aš net neturiu tokių šiltų rūbų jai, turim kelis šiltesnius megztinius, niekad praktiškai nenešioja, dėčiau nebent į lauką kai labai šalta. Gal tikrai dėl to, kad kūdutės.
O namie irgi taip šiltai rengi?
O namie irgi taip šiltai rengi?
Namie su golfom ir kelnėm. Kartais dar megztinius uzvelku, jei vėsiau. Namie temperatūra laikom 22 - 22, 5 laipsnius.
tiek rengi prie 22temperaturos? pas mus 22 - 23.5, vaikai pusnuogiai laksto.
gal tu per daug rengi ir del to serga?