QUOTE(dontstop @ 2018 01 18, 18:12)
Kainos nežinau, bet pirkom būtent iš Senukų, pasinaudojom 30 % gimtadienio nuolaida
Aš irgi užsakiau gimtadieniui iš Senukų, su 40 proc nuolaida. Tikiuosi patiks maniškei

nežinau tik ar išlauksim iki gimtadienio namie turėdami tokį dalyką
QUOTE(dontstop @ 2018 01 18, 18:25)
<p>Pas mus tokios naujienos, kad jau pasibaigė mano bandomasis, pakėlė atlyginimą

Bet darbe viskas taip greit keičiasi, tik prieš mėnesį perėjau dirbt kitur, o pavasarį žada kelt mane vėl į kitą tam pačiam holdingui priklausančią įmonę, o maždaug po metų - dar į kitą. Ir visur pareigos skirtingos. Net ir nežinau, ar noriu taip dažnai vėl viską pradėti iš pradžių (mokytis naujų dalykų, pratintis prie kito kolektyvo...). Dabartinės pareigos-kolektyvas-vadovas patinka, nieko nenorėčiau keisti
Sveikinu

Man aną savaitę darbe irgi gerai pasisekė, šiek tiek pakils alga.
O tai tavęs neklausia, ar tu nori tų perkėlinėjimų? Ar tiesiog perkelia ir viskas? Kodėl jie taip daro?
QUOTE(dzeuse @ 2018 01 18, 19:27)
Pas mus uraganas siandien. Dali dienos be elektros buvom, kaip tik siandien Adelijos lova turejo atvezti, skambutis neveike, tai prie lango stovejau nurodytu laiku, kad nulipt ileist i nama.
Dalis mokyklu, darzeliu nedirba, traukiniai nevaziuoja. Vaziavau pas gydytoja del reumato kontrolei, sviesoforai neveikia, zodziu, chaosas..
Mes siems metams rugpjuciui atostogas uzsisakem, vaziuosim prie juros i DE virsu, kur jau esam buve, kai Adelija pusantru buvo.
Kazkur toliau i kita sali vaziuosim tik kai jinai mokes pasakyti, jog pykina.
Ar ilgai nebuvo elektros? Pas mus buvo dingus kelis kartus vakare, kai tamsu

susidegėm visas turimas žvakides, žvakes, vistiek Aurėjai nepatiko, norėjo šviesos
Kaip visi anksti planuoja atostogas

Mes be planų visai. Šiemet nežinau kada darželis atostogaus, nuo to priklausomai ir aš imsiu atostogas. Visa kita sugalvosim eigoj matyt..
QUOTE(semtama @ 2018 01 18, 19:59)
Man atrodo vėsoka, nors kiek laipsnių būna - nežinau. Rengiu storom pėdkelnėm, bliuskutę ilgom rankovėm, golfą, suknelę ir megztinuką. Megztinukas kartais būna nuvilktas, kartais ne.
O vyresnėlę tai išvis: pėdkelnes, kelnes su pūkeliu, bliuskutę ilgom rankovėm, golfą, storoką tuniką arba suknelę ir megtinuką (tą tai jau pati pagal savo nuožiūrą apsivelka arba nusivelka).
Bet čia tik mano vaikai tokie ne kaip visi. Auklėtoja sakė, kad nei vieno vaiko nėra tiek prirengto. Tada klausiau, ar kada nors buvo suprakaitavusi, sako - kad ne. Paprastai, kai ateinu rankos būna šaltos. Palyginimui, kiti vaikai laksto trumpom rankovėm.
Nežinau, kodėl taip, spėju, kad dėl mažo svorio.
Tikrai labai prirengtos. Aš net neturiu tokių šiltų rūbų jai, turim kelis šiltesnius megztinius, niekad praktiškai nenešioja, dėčiau nebent į lauką kai labai šalta. Gal tikrai dėl to, kad kūdutės.
O namie irgi taip šiltai rengi?