Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Man nerodo nieko.

Kažin kodėl, kitom, kaip supratau, rodo  :huh2:

Esmė, kad nuo Naujųjų pas mus į darželį nebegalima nešti maisto, išskyrus vaisius per gimtadienį ( o paprastom dienom išvis negalimo nieko), tai nusprendžiau tortą iš vaisių padaryti  :)

Semtama, klausiau auklėtojos, kaip kitos mamos, bet taisyklė visiškai nauja, kol kas buvo tik vienas gimtadienis, ir jubiliatas visai neatėjo. Taigi mes pirmi  :)

O iki tol tai visos nešdavo šakočius, saldainius, sausainius, limonadus ir tt, aš irgi dičkiui pilnus maišus tempdavau  :)

Privargau su tuo tortu, terlionės daug  :D

Ryt abudu su vyru mamadieniausim  :yahoo:​ 

UPD: na va, ir Dzeusei rodo   :)

Gerai pavyko, suvėriau ant dantų krapštukų vėrinukus po 4 vaisius, tada pusę meliono apsmaigsčiau jais  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 14 sausio 2018 - 19:19
Dontstop - su gimtadieniu jus birthday.gif

Kaip atšventėt?
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 01 15, 16:17)
Dontstop - su gimtadieniu jus  birthday.gif

Kaip atšventėt?

Prisidedu prie sveikinimų, Sveikinimai Jogailei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 15 sausio 2018 - 16:30
Dar vakar pries miega pagalvojau, kad reikes rytoj Jogaile pasveikinti, o siandien jau pamirsau. doh.gif
Zodziu.. Dontstop- SU GIMTADIENIU TAVO PANELE birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
Sveikinimai Jogailei! 🎈🎈🎈🎉🎉🎉
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Pirmiausia tai sveikinimai Aleksui :4u: :4u: :4u:

Ir ačiū už sveikinimus mano panai :4u:

Šiek tiek vėliau parašysiu daugiau, gal ir kokią foto parinksiu :)

Atsakyti
Nu bl* bl*, siandien tikejomes operacijos, o nakti pakilo 39,8 sako, kad ausys jai skauda is namu nesam niekur eje nuo 10 dienos.
Neaisku ar tikrai ausys, bet sako taip.. daugiau jokiu pozymiu nera, tik temperatura.
Susinervinom juodai..
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 01 16, 08:48)
Nu bl* bl*, siandien tikejomes operacijos, o nakti pakilo 39,8 sako, kad ausys jai skauda is namu nesam niekur eje nuo 10 dienos.
Neaisku ar tikrai ausys, bet sako taip.. daugiau jokiu pozymiu nera, tik temperatura.
Susinervinom juodai..

O nesloguoja?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 01 16, 08:31)
<p>Labas rytas 4u.gif
</p><p>Pirmiausia tai sveikinimai Aleksui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
</p><p>Ir ačiū už sveikinimus mano panai 4u.gif
</p><p>Šiek tiek vėliau parašysiu daugiau, gal ir kokią foto parinksiu smile.gif
</p>

Ačiū 🙂

QUOTE(dzeuse @ 2018 01 16, 08:48)
Susinervinom juodai..

Sveikatos!

Uoga_saujoj berniukui sveikinimai! 🙂
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 01 16, 10:48)
Susinervinom juodai..

eik tu sau, nu ne kas verysad.gif laikykitės. 4u.gif
Atsakyti
Semtama, nesloguoja.
Buvom pas gydytoja, nukele operacija 30d.
25d. dar pas vaiku gydytoja, krauja priduoti is naujo.

Gydymas tik zvakutes ir i nosi lasiukai. Ausyse nera uzdegimo rimto, bet ir nera tvarkoj jos.
Atsakyti
Uoga, su gimtadienu Kaju! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nors gimtadienis ne mano, bet vaziuosiu irgi ko skanaus nusipirkti. Vyras namie siandien, zaidzia jie su Adelia, lipdo is modelino, as kokiu ledu nusipirksiu, eisiu i vonia paguleti.
Esam be miego visi, tingiu kazka veikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 16 sausio 2018 - 14:40