Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2018 01 04, 13:42)

dontstop, 04 Sau 2018 - 13:42, parašė:

dontstop, 04 Sau 2018 - 13:42, parašė:

Tiesa, neapsimoka tada. Nebent kaip prisidurt prie algos laisvalaikiu.. Kaži kodėl čia tik 29 Eur prašo, čia ne rankom megztas?

Tai laisvalaikiu megzčiau kelis mėnesius ar pusmetį vieną suknią... Geriau jau savus vaikus apmegzti per tą laiką   

Čia mašina megzta ir siūlai siaubingos kokybės....

<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71947215" data-time="1515065697"><div><p>Tiesa, neapsimoka tada. Nebent kaip prisidurt prie algos laisvalaikiu..

Kaži kodėl čia tik 29 Eur prašo, čia ne rankom megztas?</p></div></blockquote><p>Tai laisvalaikiu megzčiau kelis mėnesius ar pusmetį vieną suknią... Geriau jau savus vaikus apmegzti per tą laiką  smile.gif </p><p>Čia mašina megzta ir siūlai siaubingos kokybės....</p>

Aš įsivaizdavau, kad tu labai greit ir daug mezgi, taip susidarė toks įspūdis smile.gif
Kodėl prasti? Iš ko matai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 01 04, 13:07)

dontstop, 04 Sau 2018 - 13:07, parašė:

dontstop, 04 Sau 2018 - 13:07, parašė:

70-80 eur už gatavą darbą, taip? Tada man kaip mezgėjai liktų 39-49 eur pelnas už mėnesio darbą (jei nedirbčiau savo darbe ir tik megzčiau nuo ryto iki vakaro). Ofise moka daugiau

Sima_1, vien siūlai antram modeliui (kokybiški, gryno pluošto) biudžetinis variantas atsieitų apie 40 eur ir mėnesio darbas... Megztukui siūlai atsieitų minimum 20 eur, numegzčiau per 2-3 sav, jei nedirbčiau ir vaikai būtų ugdymo įstaigose visą dieną...

<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ale-ruta" data-cid="71947099" data-time="1515060996"><div><p>Aš mokėčiau 70 - 80 EUR; jei vilna už tokį modelį; jei sintetiniai siūlai tai iki 50 EUR.</p></div></blockquote><p>70-80 eur už gatavą darbą, taip? Tada man kaip mezgėjai liktų 39-49 eur pelnas už mėnesio darbą (jei nedirbčiau savo darbe ir tik megzčiau nuo ryto iki vakaro). Ofise moka daugiau smile.gif
</p><p></p><p><strong>Sima_1</strong>, vien siūlai antram modeliui (kokybiški, gryno pluošto) biudžetinis variantas atsieitų apie 40 eur ir mėnesio darbas... Megztukui siūlai atsieitų minimum 20 eur, numegzčiau per 2-3 sav, jei nedirbčiau ir vaikai būtų ugdymo įstaigose visą dieną...
</p>

o kodel taip ilgai skaiciuoji mezgimo procesa? Klausiu, nes mano teta yra megeja mezgeja, visa gyvenima mezga sau ir savo seimai, tai tokia suknlele, kaip auksciau parodyta, ji numezga per 4 dienas. Ir tikrai nesedi po 16 valandu per para su virbalais.
Atsakyti

dontstop, 04 Sau 2018 - 11:07, parašė:

dontstop, 04 Sau 2018 - 11:07, parašė:

70-80 eur už gatavą darbą, taip? Tada man kaip mezgėjai liktų 39-49 eur pelnas už mėnesio darbą (jei nedirbčiau savo darbe ir tik megzčiau nuo ryto iki vakaro). Ofise moka daugiau :)

Taip už gatavą. Bet tokį numegzt neužtrunka mėnesio tikrai... Nebent mezgant po 1-2 val. per dieną.

Atsakyti

sima_1, 04 Sau 2018 - 11:45, parašė:

sima_1, 04 Sau 2018 - 11:45, parašė:

Aš įsivaizdavau, kad tu labai greit ir daug mezgi, taip susidarė toks įspūdis smile.gif
Kodėl prasti? Iš ko matai? unsure.gif

Iš sudėties, gi tik 30% vilnos, tas pats praktiškai, kaip gryna sintetika... Sau aš renkuosi tik natūralius pluoštus  :)​ 

Atsakyti

Azazella, 04 Sau 2018 - 11:51, parašė:

Azazella, 04 Sau 2018 - 11:51, parašė:

o kodel taip ilgai skaiciuoji mezgimo procesa? Klausiu, nes mano teta yra megeja mezgeja, visa gyvenima mezga sau ir savo seimai, tai tokia suknlele, kaip auksciau parodyta, ji numezga per 4 dienas. Ir tikrai nesedi po 16 valandu per para su virbalais.

Na reiškia aš lėtapėdė  :)  Per 4 d nenumegzčiau net vaikui, pačiais produktyviausiais savo mėnesiais prieš pat išeinant į darbą, kai megzdavau po 7 val per dieną (skaičiuodavau, nes dariau eksperimentą mezgimo grupei SM), per mėn išgaudavau vidutiniškai 5 gaminius, iš kurių dalis būdavo mažos apimties (kojinės, kepurė...).

Suknelę sau esu mezgus tik kartą, užtrūkau 8 mėnesius...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 01 04, 14:32)

dontstop, 04 Sau 2018 - 14:32, parašė:

dontstop, 04 Sau 2018 - 14:32, parašė:

Aš įsivaizdavau, kad tu labai greit ir daug mezgi, taip susidarė toks įspūdis Kodėl prasti? Iš ko matai?

Iš sudėties, gi tik 30% vilnos, tas pats praktiškai, kaip gryna sintetika... Sau aš renkuosi tik natūralius pluoštus  ​ 

<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71947236" data-time="1515066344"><div><p>Aš įsivaizdavau, kad tu labai greit ir daug mezgi, taip susidarė toks įspūdis vartotojo įkelta nuotrauka
Kodėl prasti? Iš ko matai? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Iš sudėties, gi tik 30% vilnos, tas pats praktiškai, kaip gryna sintetika... Sau aš renkuosi tik natūralius pluoštus  smile.gif​ </p>

Grynos vilnos nenešioju, graužtų smile.gif Man tinka ir nenatūralūs
Atsakyti

sima_1, 04 Sau 2018 - 12:40, parašė:

sima_1, 04 Sau 2018 - 12:40, parašė:

Grynos vilnos nenešioju, graužtų smile.gifMan tinka ir nenatūralūs

Nebūtina nešiot gryną vilną, jei nepatinka, yra begalė alternatyvų, geresnių už sintetiką: vilna+medvilnė, vilna+linas, vilna+ šilkas, vilna+bambukas, be to ir vilnų būna visokių, ne tik kandanti avies: alpaka, kašmyras, jakas tikrai nekanda  :)  Ir visai be vilnų yra variantų, tai medvilnės, lino, bambuko, šilko, kanapių, dilgėlių deriniai; šiuo metu aš mezgu iš pieno pluošto ir medvilnės derinio  :) 

Akrilo tai visiškai nebetoleruoju, fui  :) 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Kas per keista tyla temoje? Visos mezga?  :lol: 

Planuoju pirkti daugiafunkcinį puodą. Noriu jau rytoj  :ax:  Gal kas turi ir patartų, į ką atkreipti dėmesį?  :) 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 01 06, 08:56)

dontstop, 06 Sau 2018 - 08:56, parašė:

dontstop, 06 Sau 2018 - 08:56, parašė:

<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Kas per keista tyla temoje? Visos mezga?  lotuliukas.gif </p><p></p><p>Planuoju pirkti daugiafunkcinį puodą. Noriu jau rytoj  ax.gif  Gal kas turi ir patartų, į ką atkreipti dėmesį?  smile.gif </p>

<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Kas per keista tyla temoje? Visos mezga?  lotuliukas.gif </p><p></p><p>Planuoju pirkti daugiafunkcinį puodą. Noriu jau rytoj  ax.gif  Gal kas turi ir patartų, į ką atkreipti dėmesį?  smile.gif </p>

As neturiu, bet kazkada rimtai norejau ir domejausi, tai man susidare nuomone, kad geriausi yra Redmond.
Atsakyti

Turim Redmond; kadangi čia vyro užgaida, tai nelabai ką apie jį ir žinau... Tarpušventy turėjom pasiėmę į Druskininkus, tai gal ir geras daiktas, viską jame gaminom; vištienos blauzdelės iškelė per 20 min. kruopos irgi lengvai ir išvirė.. visinis puodas išsiima, tai plauti lengva; yra atskiri puodai garinimui.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Azazella, Ale-Rūta, ačiū už patarimus  :4u:  Galvoju ir aš apie Redmond. Šiandien buvom Lenkijoje apsipirkti, bet Suvalkuose teradom vieną tokį puodą, kuris neatitiko mano reikalavimų. Tai galbūt užsisakysiu iš kokios nors lenkiškos internetinės parduotuvės  :hmm: 

Niekad aš to puodo nenorėjau, o ir išvis esu abejinga technikos naujovėms. Bet išėjus į darbą visiškai niekam nebeturiu laiko, ir itin daug jo tenka skirti būtent maisto gamybai  :frusty:  Verkiant reikia poros rankų pagalbininkų ir tikiuosi, kad puodo dėka pavyks nors kokią laisvą minutę sau pavogti  :notworthy: Bent jau gal pavyks išspręsti rytinės košės dičkiui klausimą, nebereikės kas vakarą jos virti. Be to, savaitgaliais pas mus gaunasi tap, kad keliamės, pusryčiaujam, tada važiuojam su reikalais (parduotuvės, paštas, biblioteka ir tt), grįžtam jau ant pietų, o kol jie pasigamina, tai ir patys mirštam badu, ir mažąją jau reikia migdyt. O čia jau puodas lauktų su kokiu troškiniu  :laugh: O ir kai vasarą remontuosim virtuvę, spėju, mėnesiui liksim be viryklės, pravers puodas taip pat. Štai tokie mano lūkesčiai jo atžvilgiu šiai dienai  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 01 07, 22:43)

dontstop, 07 Sau 2018 - 22:43, parašė:

dontstop, 07 Sau 2018 - 22:43, parašė:

<p>Sveikos  4u.gif </p><p><strong>Azazella, Ale-Rūta</strong>, ačiū už patarimus  4u.gif  Galvoju ir aš apie Redmond. Šiandien buvom Lenkijoje apsipirkti, bet Suvalkuose teradom vieną tokį puodą, kuris neatitiko mano reikalavimų. Tai galbūt užsisakysiu iš kokios nors lenkiškos internetinės parduotuvės  hmm.gif </p><p></p><p>Niekad aš to puodo nenorėjau, o ir išvis esu abejinga technikos naujovėms. Bet išėjus į darbą visiškai niekam nebeturiu laiko, ir itin daug jo tenka skirti būtent maisto gamybai  frusty.gif  Verkiant reikia poros rankų pagalbininkų ir tikiuosi, kad puodo dėka pavyks nors kokią laisvą minutę sau pavogti  notworthy.gif Bent jau gal pavyks išspręsti rytinės košės dičkiui klausimą, nebereikės kas vakarą jos virti. Be to, savaitgaliais pas mus gaunasi tap, kad keliamės, pusryčiaujam, tada važiuojam su reikalais (parduotuvės, paštas, biblioteka ir tt), grįžtam jau ant pietų, o kol jie pasigamina, tai ir patys mirštam badu, ir mažąją jau reikia migdyt. O čia jau puodas lauktų su kokiu troškiniu  laugh.gif O ir kai vasarą remontuosim virtuvę, spėju, mėnesiui liksim be viryklės, pravers puodas taip pat. Štai tokie mano lūkesčiai jo atžvilgiu šiai dienai  smile.gif​ </p>

<p>Sveikos  4u.gif </p><p><strong>Azazella, Ale-Rūta</strong>, ačiū už patarimus  4u.gif  Galvoju ir aš apie Redmond. Šiandien buvom Lenkijoje apsipirkti, bet Suvalkuose teradom vieną tokį puodą, kuris neatitiko mano reikalavimų. Tai galbūt užsisakysiu iš kokios nors lenkiškos internetinės parduotuvės  hmm.gif </p><p></p><p>Niekad aš to puodo nenorėjau, o ir išvis esu abejinga technikos naujovėms. Bet išėjus į darbą visiškai niekam nebeturiu laiko, ir itin daug jo tenka skirti būtent maisto gamybai  frusty.gif  Verkiant reikia poros rankų pagalbininkų ir tikiuosi, kad puodo dėka pavyks nors kokią laisvą minutę sau pavogti  notworthy.gif Bent jau gal pavyks išspręsti rytinės košės dičkiui klausimą, nebereikės kas vakarą jos virti. Be to, savaitgaliais pas mus gaunasi tap, kad keliamės, pusryčiaujam, tada važiuojam su reikalais (parduotuvės, paštas, biblioteka ir tt), grįžtam jau ant pietų, o kol jie pasigamina, tai ir patys mirštam badu, ir mažąją jau reikia migdyt. O čia jau puodas lauktų su kokiu troškiniu  laugh.gif O ir kai vasarą remontuosim virtuvę, spėju, mėnesiui liksim be viryklės, pravers puodas taip pat. Štai tokie mano lūkesčiai jo atžvilgiu šiai dienai  smile.gif​ </p>

tiek tikrai jis sugebes atlikti. siaip tai ten jokiu stebuklu nera smile.gif
Atsakyti