Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2018 01 03, 20:39)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71946374" data-time="1515001516">
<div>
<p>O kur jūs dedat tiek megztinių? Spėjat visi sunešiot, nes vis mezgi ir mezgi naujus vartotojo įkelta nuotrauka
Cool kad planuojat mažint vartojimą vartotojo įkelta nuotrauka
Mes palyginus mažai rūbų turim, niekad neskaičiavau, bet mažai ką perku Aurėjai, daug gaunam atiduotų, kelis nuperku reikiamus, bet žiūriu, kad didžioji dalis guli spintoj. Savo rūbus irgi pramėtau laikas nuo laiko.
P.S. ar jūsų vaikai šneka per miegus? vartotojo įkelta nuotraukaManiškė deklamuoja eilėraščius miegodama vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Neturiu tikslo būtinai sunešioti rūbus, nei megztus, nei nemegztus  smile.gif  Nesunešiojam nieko, vaikai išauga ir lieka sekančiam mūsų vaikui, savo nebenešiojamus parduodu   smile.gif</p>
<p>Aš daug mezgu  smile.gif  Per 2017 numezgiau 64 darbus  showoff.gif Čia 5iems žmonėms (sau, vyrui, mamai, vaikams). Man patinka turėti daug megztų rūbų. Pvz šiai žiemai aš nusimzgiau 5 kepurės, kad prie kiekvieno viršutinio rūbo turėčiau tinkamą  flirt.gif</p>
<p> </p>
<p>Vaikas per miegus kalba irgi, ne eilėraščiais, bet kalba  smile.gif​ </p>

Turėjau omeny ne kad sunešiojat = sudėvit, bet kad ar spėjat visus panešiot rolleyes.gif
Neplanavai niekad iš mezginių verslo daryt? smile.gif

Man labai gražu megztos sunkelės, sijonai, norėčiau tokių rolleyes.gif

Maniškė pastoviai deklamuoja "apšerkšniję mūsų žiemos" biggrin.gif pradžioj akis išpūtus klausiau, dabar jau tik per miegus girdžiu, kad moliūgas išskrido į dausas biggrin.gif
Atsakyti

Turėjau omeny ne kad sunešiojat = sudėvit, bet kad ar spėjat visus panešiot rolleyes.gif
Neplanavai niekad iš mezginių verslo daryt? smile.gif

Man labai gražu megztos sunkelės, sijonai, norėčiau tokių rolleyes.gif

Maniškė pastoviai deklamuoja "apšerkšniję mūsų žiemos" biggrin.gifpradžioj akis išpūtus klausiau, dabar jau tik per miegus girdžiu, kad moliūgas išskrido į dausas biggrin.gif

Aaaa, nešiojam viską, joks rūbas neguli šiaip sau  :) 

Na koks jau ten iš mezgnių verslas  :D  Studentavimo ir pirmo dekreto metais prisidurdavau megzdama pagal užsakymus, bet seniai jų nebeimu, nes moka kapeikas. Daug kas neįsivaizduoja, kiek kainuoja pačios medžiagos ir kiek laiko užtrunka numegzti megztinį... be to kai mezgi svetimiems, neturi laiko numegzti savo šeimai  :)​ 

Tu sau norėtum ar Aurėjai?  :)  Aš saviškei tik iki metų mezgiau sukneles, sijonų visai ne. Nepraktiška...

Atsakyti

Gi nepasigyriau - gavau mamadienį  :yahoo:  Imsiu per panos gimtadienį  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 01 03, 18:02)
[/img]vartotojo įkelta nuotrauka[img]tam  happy.gif  Planuojam vasarą keliauti Dundaga (LV) - Hiumaa sala (EST) su palapinėmis ir gal po mūsų lietuviškus RP su palapinėmis kaip pernai. Pavasarį norėtume nuskristi kur nors lėktuvu trumpam Europoje, Naujuosius atšvęst Prahoje  smile.gif

Net pasiguglinai, kas ten yra smile.gif
Aš vasarai planuoju jūsų buvusiuose Nykštukų ir triušių miesteliuose Latvijoj pabuvot. O kokią didžiąją kelionę daryti, dar neapsisprendėm. Renkamės tarp Maltos, Tenerifės ir Maljorkos.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2018 01 03, 19:45)
.

P.S. ar jūsų vaikai šneka per miegus?  biggrin.gif Maniškė deklamuoja eilėraščius miegodama biggrin.gif

Kartais pasako kokią frazę, eilėraščių tai ne. smile.gif

Pas mus vėl didžiajai ausų uždegimas. Nebežinom jau nei ką daryt. Vakar net su vyru susipykom. Nebežinau, svarstom ir galimybę neleisti į darželį. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2018 01 03, 19:45)
Mes palyginus mažai rūbų turim, niekad neskaičiavau, bet mažai ką perku Aurėjai, daug gaunam atiduotų, kelis nuperku reikiamus, bet žiūriu, kad didžioji dalis guli spintoj. Savo rūbus irgi pramėtau laikas nuo laiko.

Aš iki 2,5 metų vaikams nesu pirkusi rūbų (na gal porą suknelių). Visus atiduotus dėvėjo. Vėliau jau pradėjau pirkti, nes kuo vaikai didesni, tuo labiau atiduoti rūbai būna "nudrengti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 04 sausio 2018 - 08:29
QUOTE(dontstop @ 2018 01 03, 22:14)
Na koks jau ten iš mezgnių verslas  biggrin.gif  Studentavimo ir pirmo dekreto metais prisidurdavau megzdama pagal užsakymus, bet seniai jų nebeimu, nes moka kapeikas. Daug kas neįsivaizduoja, kiek kainuoja pačios medžiagos ir kiek laiko užtrunka numegzti megztinį... be to kai mezgi svetimiems, neturi laiko numegzti savo šeimai  smile.gif​ Tu sau norėtum ar Aurėjai?  smile.gif  Aš saviškei tik iki metų mezgiau sukneles, sijonų visai ne. Nepraktiška...

Aš nežinau kiek galima iš to uždirbti, bet FB matau vis kuriasi naujos mezgėjos, kurios prekiauja savo mezginiais. Kainos atitinkamos. Ir manau, kad yra kas perka. Nes gi visokių grožybių galima numegzti smile.gif
Apie save kalbėjau, kad man gražu megztos suknelės, sijonai. Nežinau tik ar tiktų, nes dažniausiai mezginiai gražiai atrodo ant lieknučių, o aš ne tokia ax.gif
Parodyk kada savo naujausius mezginius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2018 01 04, 08:34)
Renkamės tarp Maltos, Tenerifės ir Maljorkos.

Pas mus vėl didžiajai ausų uždegimas. Nebežinom jau nei ką daryt. Vakar net su vyru susipykom. Nebežinau, svarstom ir galimybę neleisti į darželį.  unsure.gif

Maljorkoj tik esu buvus, man patiko, bet nežinau, ar važiuočiau su vaiku, ten labiau jaunimui tūsams vieta biggrin.gif Aišku, gal yra kokių ir ramesnių kampelių.

Užuojauta dėl ausų, nežinau, ką daryčiau tokiu atveju.. unsure.gif

Atsakyti

Aš nežinau kiek galima iš to uždirbti, bet FB matau vis kuriasi naujos mezgėjos, kurios prekiauja savo mezginiais. Kainos atitinkamos. Ir manau, kad yra kas perka. Nes gi visokių grožybių galima numegzti smile.gif
Apie save kalbėjau, kad man gražu megztos suknelės, sijonai. Nežinau tik ar tiktų, nes dažniausiai mezginiai gražiai atrodo ant lieknučių, o aš ne tokia ax.gif
Parodyk kada savo naujausius mezginius mirksiukas.gif

Pažaidžiam, kiek mokėtum už tokią ar plius minus analogišką suknelę (būtent šis modelis baisiai populiarus tarp mezgančių pagal užsakymus, aš metus laiko pratupėjau jų temoj SM :) )

2012-09-23-8382_medium2.jpg

turint omeny, kad vien medžiagos S dydžiui atsieitų 31 eur (biudžetinis variantas) :)

Mano visi darbai yra ravelry.com, aš ten taip pat esu dontstop :)  Bandžiau kelt į temą tiesioginę nuorodą, bet neleidžia, bet jei kam labai labai įdomu, tai įmanoma susirasti per google :happy:

Atsakyti

Pažaidžiam, kiek mokėtum už tokią ar plius minus analogišką suknelę (būtent šis modelis baisiai populiarus tarp mezgančių pagal užsakymus, aš metus laiko pratupėjau jų temoj SM :) )

2012-09-23-8382_medium2.jpg

turint omeny, kad vien medžiagos S dydžiui atsieitų 31 eur (biudžetinis variantas) :)

Mano visi darbai yra ravelry.com, aš ten taip pat esu dontstop :)  Bandžiau kelt į temą tiesioginę nuorodą, bet neleidžia, bet jei kam labai labai įdomu, tai įmanoma susirasti per google :happy:

Aš mokėčiau 70 - 80 EUR; jei vilna už tokį modelį; jei sintetiniai siūlai tai iki 50 EUR.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 01 04, 11:51)
Pažaidžiam, kiek mokėtum už tokią ar plius minus analogišką suknelę (būtent šis modelis baisiai populiarus tarp mezgančių pagal užsakymus, aš metus laiko pratupėjau jų temoj SM smile.gif )
</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p></p><p>turint omeny, kad vien medžiagos S dydžiui atsieitų 31 eur (biudžetinis variantas) smile.gif
</p><p></p><p>Mano visi darbai yra ravelry.com, aš ten taip pat esu dontstop smile.gif  Bandžiau kelt į temą tiesioginę nuorodą, bet neleidžia, bet jei kam labai labai įdomu, tai įmanoma susirasti per google happy.gif
</p>

Pirmiausia tai aš tokios nenorėčiau, mano figūrai ji netiktų. Jei patiktų ir norėčiau, mokėčiau iki 40-50 eurų. Bet mano biudžetas ribotas, yra kas perka ir nesuka galvos dėl eurų rolleyes.gif

Man va tokie gražūs modeliai
šitas ir šitas kainos sakyčiau neblogos.

donstop, ar tau atidaro nuorodas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 04 sausio 2018 - 12:54

Aš mokėčiau 70 - 80 EUR; jei vilna už tokį modelį; jei sintetiniai siūlai tai iki 50 EUR.

70-80 eur už gatavą darbą, taip? Tada man kaip mezgėjai liktų 39-49 eur pelnas už mėnesio darbą (jei nedirbčiau savo darbe ir tik megzčiau nuo ryto iki vakaro). Ofise moka daugiau :)

Sima_1, vien siūlai antram modeliui (kokybiški, gryno pluošto) biudžetinis variantas atsieitų apie 40 eur ir mėnesio darbas... Megztukui siūlai atsieitų minimum 20 eur, numegzčiau per 2-3 sav, jei nedirbčiau ir vaikai būtų ugdymo įstaigose visą dieną...

Atsakyti

yra kas perka ir nesuka galvos dėl eurų rolleyes.gif

Bet nieks nemokėtų 1500 eur, o aš už mažiau na tiesiog nematau prasmės ir pradėt :D

Atsakyti
Tiesa, neapsimoka tada. Nebent kaip prisidurt prie algos laisvalaikiu..

Kaži kodėl čia tik 29 Eur prašo, čia ne rankom megztas?
Atsakyti

Tiesa, neapsimoka tada. Nebent kaip prisidurt prie algos laisvalaikiu..

Kaži kodėl čia tik 29 Eur prašo, čia ne rankom megztas?

Tai laisvalaikiu megzčiau kelis mėnesius ar pusmetį vieną suknią... Geriau jau savus vaikus apmegzti per tą laiką  :) 

Čia mašina megzta ir siūlai siaubingos kokybės....

Atsakyti