<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71945371" data-time="1514965781">
<div>
<p>Šaunuoliai dėl santaupų! Sveikinimai vyrui su nauju darbu!
Smalsu, ką planuojat šiems metams

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ačiū

</p>
<p>Šiais metais planuojam pirkti naują automobilį ir daryti virtuvės remontą. Vasarą greičiausiai nė nevažiuosim į ilgą kelionę, nes mašiniukas jau per senas tam

Planuojam vasarą keliauti Dundaga (LV) - Hiumaa sala (EST) su palapinėmis ir gal po mūsų lietuviškus RP su palapinėmis kaip pernai. Pavasarį norėtume nuskristi kur nors lėktuvu trumpam Europoje, Naujuosius atšvęst Prahoje

Su išlaidomis tiek. Kas liečia taupymą, planuojam mažinti vartotojiškumą

Vyras iš komandiruočių tempia kalnus nereikalingų rūbų, žaislų, kosmetikos priemonių. Pvz paskaičiavau, kad per 2017 metus sūnui buvo nupirkta 39 vnt rūbų (neskaitant apatinių), 10 porų batų ir 5 vnt aksesuarų

Na o mažajai puošeivai - 117 vnt rūbų, neskaitant apatinių, 14 porų batų ir 40 vnt aksesuarų

) Aišku, nė pusės tiek iš tikrųjų nereikia.... Aš pati prikaupiau milžinišką kiekį siūlų, jau susidariau planą, ką ir kokia seka iš jų megsiu, kol nenumegsiu 10 megztinių, tol nepirksiu naujų, o iki metų pabaigos man turi likti siūlų ne daugiau kaip 10čiai megztinių (šiuo metų yra prikaupta 95 rūšių

Bet padės ir mama juos sumegzti). Pradėjus dirbti vėl įnikau pirkti dekoratyvinę kosmetiką, o ir vyras priveža, tai dabar dieta ir šitai pirkinių rūšiai

Ant maisto taupysim kaip anksčiau važinėdami į Lenkiją. Vyras planuoja išbandyti naujus investavimo įrankius, bet apie tai jau aš nieko neraukiu, tai plačiau neparašysiu

</p>
<p> </p>
<p>Taip pat padariau sąrašą nesveikų produktų ir patiekalų, kuriuos šiais metais valgysim ne dažniau kaip kartą į du mėn. Sąrašas kabo ant šaldytuvo, suvalgius įrašom datą, kad visiems šeimos nariams matytųsi, kada galimas sekantis kartas

</p>
labas, buvom visa šeima kine - 3D Bulius Ferdinandas". Gavom dovanų kuponų į kino teatrą. vedėmės ir mažių, pažiūrėjo kažkur pusę filmuko, paskui užmigo
vis tik dar per mažas vestis į kiną.