Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dzeuse @ 2017 01 07, 12:58)
Mano vyras nemegsta eiti i lauka, jis geriau kambarius sutvarko nei eina su Adelia vaiksciot.

Pirkau farsa, pasvere lygiai 500gr.- 3,49. Idomu pasidare, kiek Lietuvoj?

Ziurint kokios mesos farsas. As paprastai maluosi tik is sprandines, tai jei be akcijos - apie 4 eu kg. Gatavo farso niekad neperku.

O siaip, jei tau kada nors norisi kainas pasilyginti , atsidaryk barboros puslapi, viska pamatysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 07 sausio 2017 - 13:42
Man kaifas toks oras. Ryte buvo virš -20, tai visai nesušalau.
Atsakyti

Pirkau farsa, pasvere lygiai 500gr.- 3,49. Idomu pasidare, kiek Lietuvoj?

Kiek Lietuvoj nežinau, Lenkijoj ~2 eur kilas  :)

Pas jus mėsa man pasirodė bent dvigubai brangesnė, nei pas mus, taip pat kaip ir vaisiai, daržovės, o pieniški produktai labai panašiai kainuoja.  Lyginau jūsų Lidlą su mūsų Lidlu  :)

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 07, 16:39)
Man kaifas toks oras. Ryte buvo virš -20, tai visai nesušalau.

Man tai jokio kaifo. Man viskas kas zemiau nei +10 yra salta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 07, 12:41)
O siaip, jei tau kada nors norisi kainas pasilyginti , atsidaryk barboros puslapi, viska pamatysi smile.gif

Gut, zinosiu, nes kartais kyla noras palyginti, kai euras LT.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 01 07, 18:29)
<p>Kiek Lietuvoj nežinau, Lenkijoj ~2 eur kilas  smile.gif</p>
<p>Pas jus mėsa man pasirodė bent dvigubai brangesnė, nei pas mus, taip pat kaip ir vaisiai, daržovės, o pieniški produktai labai panašiai kainuoja.  Lyginau jūsų Lidlą su mūsų Lidlu  smile.gif</p>

Darzoves nepigiai, pvz.cukinija 4,99 kg. Pirkau siandien tris, virs 5 euru sumokejau, baiges sezonas, ziuriu kaip kaina pakilo, paprikos niekad centu nekainuoja, maza moliuga Adelijai paemiau 3 eurai.
Raudonieji burokeliai pigus, bet kad tuos zalcius reikia virti puse dienos, tai galutine kaina nezinia kokia..

Kai griztam su masina, sesuo visada praso parvezti saldumynu, visokiu duso priemoniu ir buitines chemijos, sako, pas mus pigiau.

Beje, tau klausima uzdaviau praeitam psl.apie 'bizni' nepastebejai. smile.gif
Atsakyti

Dontstop, kai tu tiek daug pardavineji netikusiu rubu ar neini pastoviai i minusa, atgauni savo pinigus?

Čia žiūrint kaip skaičiuoti  :) Aš nežinau net. Kai pradėjau pirkti Vintede (jau prieš kokius 6 metus ar daugiau), išlaidos rūbams ženkliai sumažėjo, o pačių rūbų spintoje gerokai padaugėjo. Viskas aišku dėl ko: jei pas mus parduotuvėse aš tik per galutinį išpardavimą galiu nusipirkti sijoną už 15 eur, tai Vintede kada tik nori už 2-3-5 eur ir jų ten nors vežimu vežk  :)  Kai taip pigu tai ir perku glėbiais. Kiek aš atgaunu, aš net neskaičiuoju. Būna parduodu pigiau, nei pirkau, būna brangiau, būna išmainau, būna niekur neiškišu, atiduodu dykai ar išmetu. Aš žiūriu tik kiek išleidžiu per mėn rūbam, ar ta suma man priimtina. Dabar va reikia pataupyt, pirksiu aišku mažiau...

Kaip pirkti, kad viskas 100 % tiktų, aš nežinau, nemoku taip, žinau tik, kad su internetinėm parduotuvėm man visai nesiseka, porą kartų pirkau, beveik nieks netiko, o kainos ten tokios, kad perparduoti už tiek pat tikrai neišeitų, grąžint parduotuvei reiškia siųsti savo lėšomis, vėlgi nepasimoka... Vintede bent jau pigu + yra galimybė išklausinėt visko smulkiai (aš esu ta priekabi pirkėja, kuri prašo išmatuot rankovės plotį ir kelnių užtrauktuko ilgį  :D ) + kartais yra galimybė susitikti gyvai  :)

Na o kas liečia offline parduotuves, tai ten aš irgi perku, sekasi panašiai kaip su Vinted, jei žiūrėt tik į sėkmingų pirkinių proc  :)

Beje, tau klausima uzdaviau praeitam psl.apie 'bizni' nepastebejai. smile.gif

Ups, praleidau  :4u:

O daržovės - na taip, ne sezonas tokiems dabar. Mes tai neperkam, skaitau, kad ir neskanios atvežtinės, ir naudingų medžiagų jose abejotinai... Dabar pagal sezoną pas mus ant bangos burokai, kopūstai, raugintus kopūstus valgom kiekvieną dieną  :essen:  + saldyti daržovių mišiniai paįvairinimui  :)​ 

Atsakyti
Aisku smile.gif

Ziuriu viena laida, 'Vokietija iesko super zvaigzdes' (tik dainuojantys eina), komisijoj Dieter Bohlen is Modern talking, Scooter (jei toki atsimenat), dar viena vokieciu daininke ir jauna mergina, YouTube turi daug sekeju, dainininke. Mama jos lietuve, tevas iranietis.
Neiprasta kazka 'lietuvisko' TV matyt, apart Dalios G.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 07, 23:33)
Aisku  smile.gif

Ziuriu viena laida, 'Vokietija iesko super zvaigzdes' (tik dainuojantys eina), komisijoj Dieter Bohlen is Modern talking, Scooter (jei toki atsimenat), dar viena vokieciu daininke ir jauna mergina, YouTube turi daug sekeju, dainininke. Mama jos lietuve, tevas iranietis.
Neiprasta kazka 'lietuvisko' TV matyt, apart Dalios G.

As truputi lietuviska atranka ziurejau. Greit isjungiau, visiska neviltis.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 08, 08:08)
As truputi lietuviska atranka ziurejau. Greit isjungiau, visiska neviltis.

Buna ir cia visokiu nesamoniu, bet kokiu talentingu irgi yra.. Kai atrinks i sekanti etapa, isvaziuos visi komisija ir dalyviai i Dubaju, ten toliau vyksta atrankos, kiekvienais metais vis kitoj saly, dainuoja gatvej, papludimy, komisija vertina/uz savo stalo sedi, kaip priklauso, kiti zmones siaip sustoje saligatviuose ziuri.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 07, 21:26)

Darzoves nepigiai, pvz.cukinija 4,99 kg. Pirkau siandien tris, virs 5 euru sumokejau, baiges sezonas, ziuriu kaip kaina pakilo, paprikos niekad centu nekainuoja, maza moliuga Adelijai paemiau 3 eurai.
Raudonieji burokeliai pigus, bet kad tuos zalcius reikia virti puse dienos, tai galutine kaina nezinia kokia..

Kai griztam su masina, sesuo visada praso parvezti saldumynu, visokiu duso priemoniu ir buitines chemijos, sako, pas mus pigiau.

Jau spėju įdarytą cukiniją gaminsi biggrin.gif
Burokėlių nereikia virti pusę dienos ;) pilnai apsemtus vandeniu verdu 1-1,5 val. Išjungiu, uždengiu ir palieku tam vandeny stovėt iki rytojaus.
Buitinė chemija manau ne tik dėl kainos, bet ir kokybė daug geresnė ;)

Atsakyti
QUOTE(risaulyte @ 2017 01 08, 09:28)
Jau spėju įdarytą cukiniją gaminsi biggrin.gif
Burokėlių nereikia virti pusę dienos ;)  pilnai apsemtus vandeniu verdu 1-1,5 val. Išjungiu, uždengiu ir palieku tam vandeny stovėt iki rytojaus.
Buitinė chemija manau ne tik dėl kainos, bet ir kokybė daug geresnė ;)

Taip, ir kokybe sako geresne.
As tai verdu nezinia kiek valandu burokus..
Kodel palieki tam vandeny?
Siandien cukinijas su farsu valgysim. Ta recepta jau ir toliau isplatinau, kai kam prilipo, kai kam ne.
Atsakyti
labas,
mano draugės mama burokėlius kepa orkaitėj, sakė labai skanu, aš nebandžiau.
Atsakyti