Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikinimai visiems, sulaukusiems 3m!!! 🙂
Atsakyti

Mūsų Nojus mažesnis labai sunkiai kelionėse išbūdavo, bet jau koks pusmetis labai pasikeitęs, galim keliauti kur tik norim. Grįźom Kalėdoms į Lietuvą. Važiavom 17 val. Naktį tai miegojo, tai pabudęs dairėsi. Kelionė pavyko super. Namo bandysim dienos metu važiuot, vyrui lengviau vairuoti. 

Šiandien keliavom Vilniaus eglutės paźiūrėti, sugalvojom vaikam pramogą ir važiavom traukiniais, o išVilniaus namo autobusu. Nereali diena buvo 👍

Atsakyti

Tai su artėjančiais visas :bis pergalvojau kokie metai mums buvo. Tai nekažką..Algos negavau :D dažnokai sakyčiau su vyru pykdavomės dėl smulkmenų (turbūt dėl mano užsisėdėjimo namie). Paskui beveik visus tuos metus buvo dideli pykčiai tarp sesers ir mamos, dėl ko visi kentėjom. Tada buvo keli tikrai pavojingi atvejai, kai vos nesudaužiau mašinos. O dabar prieš savaitę vos neišlėkėm į orą, nes nakčiai trūko dujų žarna ir nežinia kaip būtų viskas pasibaigę. Kažkoks angelas sargas mane prižadino ir nuėjau į virtuvę.. O dar mamos insultas. Kita vertus pati visai dėl to neliūdžiu kažkodėl. Tai matyt geri tie metai visai :D Tikiuosi bus dar geresni. To visoms ir linkiu  :4u: 

Atsakyti

Mūsų Nojus mažesnis labai sunkiai kelionėse išbūdavo, bet jau koks pusmetis labai pasikeitęs, galim keliauti kur tik norim. Grįźom Kalėdoms į Lietuvą. Važiavom 17 val. Naktį tai miegojo, tai pabudęs dairėsi. Kelionė pavyko super. Namo bandysim dienos metu važiuot, vyrui lengviau vairuoti. 

Šiandien keliavom Vilniaus eglutės paźiūrėti, sugalvojom vaikam pramogą ir važiavom traukiniais, o išVilniaus namo autobusu. Nereali diena buvo 👍

Kaip gerai, kad šauniai atlaikėt tokią ilgą kelionę  :thumb_yello:  ne visi taip išdrįstų.  :) 

O man šių metų didžiausi įvykiai, kad pagaliau pradėjom keliauti (ne tik pas lenkus apsipirkinėti)  :)  ir išėjau į darbą. Daugiausiai išvargino vaikų slogos, gerklės, kosuliai, ausų skausmai. Labiausiai norėčiau, kad kitais metais visų šių blogumų būtų mažiau. To linkiu ir Jums  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Ir aš susimasčiau apie praėjusius metus ax.gif
Mintyse dėkoju už gerus, naujus dalykus. Blogi tepasilieka šiuose. Man horoskopas žada nuostabius ateinančius metus biggrin.gif (specialiai neskaičiau ir neseku, net netyčia užmačiau).
Visoms smagaus vakaro, kas švesit 4u.gif mes ramiai namuose. Pasidarysim šventinę vakarienę, šaltų ugnelių nupirkau. Užmigdysim vaiką ir ramiai pasėdėsim su vyru su taurėmis ko nors 4u.gif
Kad kitais metais būtų kuo mažiau ligų visiems ir visoms!
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Linkėjimai iš Rygos  :4u: 

Ką tik aplankėm A.Vasiljevo fondo Mados muziejų, pasaka  :wub:  Vienas geriausių lankytų muziejų ever  :wub: 

Paskui pažiūrėjom šventines muges, Jogailė pajodinėjo poniu. Aišku, tik apie tai dabar kalba  :D 

19 val mūsų laukia staliukas restorane.

Viešbutis mūsų pačiam senamiesty, mugės matosi pro langą, girdisi kaip groja muzika...

Mieste pilna lietuvių, ant kiekvieno kampo girdisi lietuvių kalba  :D 

Pernai rašiau 51 punktų norų sąrašą, ką tik perskaičiau ir paskaičiavau, kad išsipildė 29 iš jų  :D Didesnę metų dalį buvau labai laiminga, juodas periodas buvo (ir tebėra?) grįžimas į darbo pasaulį....

Kitiems metams irgi rašysiu norų sąrašą  :)  Ko noriu: kažkaip atrast harmoniją, pusiausvyrą, turėti daugiau laiko sau. Daugiau keliaut, daugiau ilsėtis, atrast laiko reguliariai sportuoti. Daugiau laiko skirti šeimai, vaikams. Pasigerinti buitį (virtuvės remontas ir naujas automobilis). Susitvarkyti darbinį garderobą  :D 

Visom smagaus vakaro  :4u: 

Atsakyti
dontstop, dar daugiau keliauti? smile.gif atrodo kur jau ten daugiau beįmanoma, šitiek keliaujat thumbup.gif

Mes pradėjom švesti naujuosius nuo 17h. Pavalgėm vakarienę, tada ėjom į lauką, pašaudėm fejerverkų, ugnelių padegiojom smile.gif maniškė 24h nesulauks tikrai, guldysiu įprastai. Paskui grįžom namo, suvalgėm torto, naminių ledų. Mes lauksim vidurnakčio 4u.gif
Atsakyti
Laimingų Naujųjų metų! 🙂

P.S. Visi sulaukėm neužmigę pas mano tėvus 🙂 Aprengėm vaikus prieš 12h, iššovėm fejerverkus, tiesiai į mašiną ir namo 🙂 Dar kieme truputį pažiopsojom į gretimo kaimo fejerverkus ir jau senokai lovose 😎 Tik Nerijus pečių kuria, o vaikai tuoj nulūžo 😃
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Su Naujais  :4u: 

Vakar pavakarieniavom latviškų patiekalų restorane - skanu, patiko (vyras jau lankėsi ten komandiruočių metu, tai vietą ir patiekalus rinkomės patikrintus). Paskui prasinešėm dar per muges, grįžom trumpam į viešbutį. Paėmėm vežimėlį ir patraukėm link krantinės, kur turėjo būt pagrindinis veiksmas. Nustebino, kad įeit reikėjo pro turniketus, ir policija patikrino mūsų tašes bei kuprines, vaiko kuprinę irgi iškratė, rado ten šviečiančių lazdelių, ilgai apžiūrinėjo, bet praleido  :D Mažoji jau buvo užmigus vežimėlyje, tai policininkai peršvietė jo kišenę su žibintuvėliais  :huh2: Tokia griežta kontrolė, kažin ko ieškojo  :) 

Na o ten toliau koncertas, fejerverkai, ošianti minia, visi visus sveikina įvairiom kalbom  :newyear:  Po 12 merginos dalino saldainių pokus, nežinau gal ne visiems, gal tik vaikams, mes tai gavom tris  :) Po vidurnakčio prasukom dar per senamiestį ir apie pusę dviejų   grįžom miegot. Viešbutis prie pagrindinės aikštės irgi turi savo specifiką - diskoteka dundėjo iki 6 ryto  :D  Pana mūsų kaip užmigo apie 22 val, taip ir pramiegojo visus koncertus, fejerverkus, net nekrūstelėjo  :D  Užnešėm ją atgal į kambarį su visu vežimėliu, nuėmiau kepurę, prasegiau striukę ir taip ji išmiegojo iki paryčių  :) 

Atsakyti

Na o ryte radom dovanėlių  :)  Turbūt neminėjau, kad sūnui vėlavo mikroskopas iš kiniečių, ant Kalėdų nespėjom gaut, ant Naujų vos vos, pakavau vakar ryte prieš pat išvažiuojant tualete, kad vaikas nepamatytų  :bigsmile: 

Dukra gavo Sylvanian family prie turimo namuko papildomai dalių.

Aš - Escados kvepalus, auksinius auskarus (absoliučiai ne mano skonio) ir kompiuterio pelę  :) 

Šiandien ką, nieks nedirba, tai laukia tiesiog kelias namo  :) Krūva maisto liko, vežėmės visokių užkandžių, baltosios mušrainės ir net tortą Napoleoną  :lol: 

Atsakyti

dontstop, dar daugiau keliauti? smile.gifatrodo kur jau ten daugiau beįmanoma, šitiek keliaujat thumbup.gif

Mes pradėjom švesti naujuosius nuo 17h. Pavalgėm vakarienę, tada ėjom į lauką, pašaudėm fejerverkų, ugnelių padegiojom smile.gifmaniškė 24h nesulauks tikrai, guldysiu įprastai. Paskui grįžom namo, suvalgėm torto, naminių ledų. Mes lauksim vidurnakčio 4u.gif

Mes žymiai daugiau keliaudavom iki mano antro dekreto  :)​ 

Atsakyti
Pas mus buvo atėję vieni draugai su tais pablūdusiais vaikais. Šį kartą mažasis buvo išprotėjęs, bet kažkaip pratempėm.Maniškis po1 nulūžo, o mes dar tvin pyksą pažiūrėjom. Apie 02.30 nugulėm. Ryte valandą nt sportavau biggrin.gif pilna jėgų kaip niekad biggrin.gif jau antra naktis kaip darbą sapnuoju biggrin.gif dienom net nesusimąstau. Tai rupūžė naktį neduoda ramybės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 01 sausio 2018 - 12:34