Mūsų Nojus mažesnis labai sunkiai kelionėse išbūdavo, bet jau koks pusmetis labai pasikeitęs, galim keliauti kur tik norim. Grįźom Kalėdoms į Lietuvą. Važiavom 17 val. Naktį tai miegojo, tai pabudęs dairėsi. Kelionė pavyko super. Namo bandysim dienos metu važiuot, vyrui lengviau vairuoti.
Šiandien keliavom Vilniaus eglutės paźiūrėti, sugalvojom vaikam pramogą ir važiavom traukiniais, o išVilniaus namo autobusu. Nereali diena buvo 👍
Tai su artėjančiais visas pergalvojau kokie metai mums buvo. Tai nekažką..Algos negavau dažnokai sakyčiau su vyru pykdavomės dėl smulkmenų (turbūt dėl mano užsisėdėjimo namie). Paskui beveik visus tuos metus buvo dideli pykčiai tarp sesers ir mamos, dėl ko visi kentėjom. Tada buvo keli tikrai pavojingi atvejai, kai vos nesudaužiau mašinos. O dabar prieš savaitę vos neišlėkėm į orą, nes nakčiai trūko dujų žarna ir nežinia kaip būtų viskas pasibaigę. Kažkoks angelas sargas mane prižadino ir nuėjau į virtuvę.. O dar mamos insultas. Kita vertus pati visai dėl to neliūdžiu kažkodėl. Tai matyt geri tie metai visai Tikiuosi bus dar geresni. To visoms ir linkiu
Mūsų Nojus mažesnis labai sunkiai kelionėse išbūdavo, bet jau koks pusmetis labai pasikeitęs, galim keliauti kur tik norim. Grįźom Kalėdoms į Lietuvą. Važiavom 17 val. Naktį tai miegojo, tai pabudęs dairėsi. Kelionė pavyko super. Namo bandysim dienos metu važiuot, vyrui lengviau vairuoti.
Šiandien keliavom Vilniaus eglutės paźiūrėti, sugalvojom vaikam pramogą ir važiavom traukiniais, o išVilniaus namo autobusu. Nereali diena buvo 👍
Kaip gerai, kad šauniai atlaikėt tokią ilgą kelionę ne visi taip išdrįstų.
O man šių metų didžiausi įvykiai, kad pagaliau pradėjom keliauti (ne tik pas lenkus apsipirkinėti) ir išėjau į darbą. Daugiausiai išvargino vaikų slogos, gerklės, kosuliai, ausų skausmai. Labiausiai norėčiau, kad kitais metais visų šių blogumų būtų mažiau. To linkiu ir Jums
Mintyse dėkoju už gerus, naujus dalykus. Blogi tepasilieka šiuose. Man horoskopas žada nuostabius ateinančius metus (specialiai neskaičiau ir neseku, net netyčia užmačiau).
Visoms smagaus vakaro, kas švesit mes ramiai namuose. Pasidarysim šventinę vakarienę, šaltų ugnelių nupirkau. Užmigdysim vaiką ir ramiai pasėdėsim su vyru su taurėmis ko nors
Kad kitais metais būtų kuo mažiau ligų visiems ir visoms!
Sveikos
Linkėjimai iš Rygos
Ką tik aplankėm A.Vasiljevo fondo Mados muziejų, pasaka Vienas geriausių lankytų muziejų ever
Paskui pažiūrėjom šventines muges, Jogailė pajodinėjo poniu. Aišku, tik apie tai dabar kalba
19 val mūsų laukia staliukas restorane.
Viešbutis mūsų pačiam senamiesty, mugės matosi pro langą, girdisi kaip groja muzika...
Mieste pilna lietuvių, ant kiekvieno kampo girdisi lietuvių kalba
Pernai rašiau 51 punktų norų sąrašą, ką tik perskaičiau ir paskaičiavau, kad išsipildė 29 iš jų Didesnę metų dalį buvau labai laiminga, juodas periodas buvo (ir tebėra?) grįžimas į darbo pasaulį....
Kitiems metams irgi rašysiu norų sąrašą Ko noriu: kažkaip atrast harmoniją, pusiausvyrą, turėti daugiau laiko sau. Daugiau keliaut, daugiau ilsėtis, atrast laiko reguliariai sportuoti. Daugiau laiko skirti šeimai, vaikams. Pasigerinti buitį (virtuvės remontas ir naujas automobilis). Susitvarkyti darbinį garderobą
Visom smagaus vakaro
Mes pradėjom švesti naujuosius nuo 17h. Pavalgėm vakarienę, tada ėjom į lauką, pašaudėm fejerverkų, ugnelių padegiojom maniškė 24h nesulauks tikrai, guldysiu įprastai. Paskui grįžom namo, suvalgėm torto, naminių ledų. Mes lauksim vidurnakčio
P.S. Visi sulaukėm neužmigę pas mano tėvus 🙂 Aprengėm vaikus prieš 12h, iššovėm fejerverkus, tiesiai į mašiną ir namo 🙂 Dar kieme truputį pažiopsojom į gretimo kaimo fejerverkus ir jau senokai lovose 😎 Tik Nerijus pečių kuria, o vaikai tuoj nulūžo 😃
Labas rytas
Su Naujais
Vakar pavakarieniavom latviškų patiekalų restorane - skanu, patiko (vyras jau lankėsi ten komandiruočių metu, tai vietą ir patiekalus rinkomės patikrintus). Paskui prasinešėm dar per muges, grįžom trumpam į viešbutį. Paėmėm vežimėlį ir patraukėm link krantinės, kur turėjo būt pagrindinis veiksmas. Nustebino, kad įeit reikėjo pro turniketus, ir policija patikrino mūsų tašes bei kuprines, vaiko kuprinę irgi iškratė, rado ten šviečiančių lazdelių, ilgai apžiūrinėjo, bet praleido Mažoji jau buvo užmigus vežimėlyje, tai policininkai peršvietė jo kišenę su žibintuvėliais Tokia griežta kontrolė, kažin ko ieškojo
Na o ten toliau koncertas, fejerverkai, ošianti minia, visi visus sveikina įvairiom kalbom Po 12 merginos dalino saldainių pokus, nežinau gal ne visiems, gal tik vaikams, mes tai gavom tris Po vidurnakčio prasukom dar per senamiestį ir apie pusę dviejų grįžom miegot. Viešbutis prie pagrindinės aikštės irgi turi savo specifiką - diskoteka dundėjo iki 6 ryto Pana mūsų kaip užmigo apie 22 val, taip ir pramiegojo visus koncertus, fejerverkus, net nekrūstelėjo Užnešėm ją atgal į kambarį su visu vežimėliu, nuėmiau kepurę, prasegiau striukę ir taip ji išmiegojo iki paryčių
Na o ryte radom dovanėlių Turbūt neminėjau, kad sūnui vėlavo mikroskopas iš kiniečių, ant Kalėdų nespėjom gaut, ant Naujų vos vos, pakavau vakar ryte prieš pat išvažiuojant tualete, kad vaikas nepamatytų
Dukra gavo Sylvanian family prie turimo namuko papildomai dalių.
Aš - Escados kvepalus, auksinius auskarus (absoliučiai ne mano skonio) ir kompiuterio pelę
Šiandien ką, nieks nedirba, tai laukia tiesiog kelias namo Krūva maisto liko, vežėmės visokių užkandžių, baltosios mušrainės ir net tortą Napoleoną
dontstop, dar daugiau keliauti? atrodo kur jau ten daugiau beįmanoma, šitiek keliaujat
Mes pradėjom švesti naujuosius nuo 17h. Pavalgėm vakarienę, tada ėjom į lauką, pašaudėm fejerverkų, ugnelių padegiojom maniškė 24h nesulauks tikrai, guldysiu įprastai. Paskui grįžom namo, suvalgėm torto, naminių ledų. Mes lauksim vidurnakčio
Mes žymiai daugiau keliaudavom iki mano antro dekreto