Sveikos
Pirmiausia tai sveikinimai mūsų jubiliatams
O kas netinka?
Man su 172cm. problematiska buna, nes toks vaizdas, kad rubai siuvami iki 170cm. moterims, daznai truksta rankoviu, kelniu ilgio, grynai poros cm.
Inditexas siuva daugiausia stačiakampio tipo figūroms. Viršutinės kūno dalies rūbų iškarpose nėra įsiuvų krūtinei, apatinės kūno dalies rūbai labiausiai tinka plonesnėms kojoms, siauresniems klubams, taip pat viskas tinka platesniam liemeniui... Man būna arba per laisva per liemenį, arba netelpa leškos/krūtinė. Taip pat manau jie orientuojasi į aukštesnį ūgį, nžn kaip dėl 172, bet su mano 162 visi ilgiai per ilgi, jei numatytas liemuo, jis atsiduria ne savo vietoje, arba nugaroj tada burbulas nuo audinio pertekliaus. Viršutinių rūbų labai platūs pečiai...
Na tiesa, ten reikia mokėt kuistis, aš nemėgėja kuistis, bet va keletą kartų tiesiog labai pasisekė rast normalių rūbų, paltuką. O dar kai kaina jo 2 eur ar net 0,5ct tai kažkaip pagalvoji, kad visai galima ir pasikuist.
Sunkus tiek važiavimas auto su ja. Miegot miegojo tik pusvalandį pirmyn, visą kitą kelią zyzė, noriu to, noriu ano. Pačiam Vilniuj kamščiai, o ji iš tų vaikų, kur kai tik mašina sustoja, rėkia, kodėl nevažiuojam?? Arba noriu lipti pati eglutė jai neįdomu visai, tikėjosi, kad bus karuselės, kaip kad Kaune, o nebuvo. Vėl pyktis. Paskui traukinuką žadėjom, neištesėjom, nes nepataikėm ant laiko. Kavinėj maisto laukt reikėjo 30 min ar daugiau, su mano alkanąja tai irgi iššūkis. O kur dar visi noriu sysiu, noriu kaku netikėčiausiose vietose. Atgal kelyje zyzė ištisai, užmigo tik likus 10min iki Kauno. Aš pražilčiau jei taip reiktų dažnai važinėt. Galiausiai auskarą pamečiau kažkur, visai nuotaika dingo.
Man kaina jau nebe tokia kritiška, o va laiko išėjus į darbą absoliutus nulis pas mane...
O kaip kasdieniam gyvenime, irgi kaprizai kas žingsnį?
Maniškė miega dieną (jei miega), o kai važiuojam nei į priekį, nei atgal kely nemiega, bet niekad dėl to nebuvo problemų - pasiimam žaislų, knygų, aš pati tai prieky sėdžiu ir mezgu, brolis kažkiek padeda, bet nelabai ir reikia užimt Kamščiai jo, bet nei vienas nekreipiam dėmesio. Į traukinuką ir mes nepapuolėm ir buvo dūdų Į kavines pagal galimybę einam, kur yra užimtumas vaikams, pusę valandos ir maniškė prie stalo nelauktų, nezyztų, bet pabėgtų į salę, eitų prie žmonių Maisto visada turim ir su savim, kad alkanas vaikas nebliautų Na sysiu kaku kadangi mes vis dar su pampersais, tai nėra problemų, dičkiui pamenu vežiodavom puoduką bagažineje ir esant reikalui padarydavo šalikelėje, o žiemą ir salone ant grindų
Aš per pietų pertrauką apsiperku, šalia darbo Humana
Taip kasdieniam gyvenime irgi ištisinis dėmesio reikalavimas,
Aš per pietų pertrauką einu namo pietaut
Negaliu mokint nekreipt dėmesio Pas mus taip išeina natūraliai - vaikai du, mes su vyru nuolat užimti...pildyt kiekvieną užgaidą tiesiog nėra galimybės
Maniske irgi non stop kalba, bet nesakyciau kad zyzia ar vargina:) zyzimas man tai kai virkalioja del neaisku ko ar pan. Man kai pradejo kalbet ziauriai vaziavimas palengvejo - dabar plepam, dainuojam kartu ir tiek, aisku skaityt tikrai negaleciau, bendraut reik nuolat:)
Tai pildyt užgaidų ir nereikia. Bet tiesiog neatsakinėt į jos klausimus neišeina kodėl nevažiuoja? Kodėl stovi? Kas vairuoja? Aš užaugsiu irgi vairuosiu. Noriu išlipt. Noriu kaku. Noriu važiuot. Ir t.t.t. jinai tyli tik kai valgo ir tai nelabai
Na bet žinai, jei nieks neatsakinėtų, juk ir nustotų. Nebūna spektaklio, kai nėra žiūrovų... Na čia grynai hipotetiškai. Iš tikrųjų viskas čia normaliai ir viskas kaip priklauso pagal amžių
Nu man kažkaip nei šis nei tas neatsakinėt. Čia tas pats jei vyras kalbintų, klaustų, o tu neatsakytum. Juk žmogus domisi, bendrauja tik itin intensyviai.
Tai ir sakau, čia nėra patarimas iš mano pusės neatsakinėt Jei jus abi tai tenkina, kodėl ne Pas mus taip yra, kad aš savo pomėgiui turiu tik tas valandas, kol važiuojam, tai ar kalbintų, ar klaustų, ar verktų, aš nereaguoju, nes noriu tuo metu turėt laiko sau Aišku žiūrint koks reikalas, pagal poreikį ir sustojam, bet jei vaikams šiaip nuobodu važiuot, tikrai nereaguoju, jie bando atkreipt į save dėmesį, bet greit supranta, kad nieko nebus, neatsisuku, ir atstoja
Žinok maniškio irgi buvo padidėjusios ir nei krust. Dabar tiesa senokai žiūrėjau. Mane tik nustebino, kodėl nei iš šio iškilo ten ir laikosi.
Maniškės padidėjo po vienos stiprios slogos. Pradžioje nesupratau. Pirmas požymis, kad pradėjo naktimis knarkti. Jau ėmiau ieškoti info internete. Dabar lyg mažėja, tuo pačiu ir naktį ramiau miega. Nežinau kaip viskas bus toliau ir ką daryti tokiu atveju...
Dėl važiavimo su vaikais... Važinėjam daug. Kelionės max trunka 2 val, bet dažniausiai apie 1val. Užsiimti, žiūrėti knygutes ar padavinėti žaisliukus negaliu, nes vairuoju. Ką gali, tai iš namų pasiimti kokį žaisliuką ir turėti rankoje kelionės metu. Būna, kad pameta tą žaisliuką, paduoti negaliu, - rėkia. Kelis kartus esu sustojusi kai trūkdavo kantrybė ir padavusi, bet paprastai tai ne. WC reikalais vasarą stojam šalikelėje, žiemą, sakau, kad palauktų, privažiuosim degalinę ir sustosim. Ačiū D, kol kas tuo nepiktnaudžiauja. Dėl kalbėjimo ir klausinėjimo - daug kalba su sese, aiškinasi, todėl man ne visada reikia įsikišti. Deja, būna ir susipyksta.. Tada man vėl nervų išbandymas. Kita vertus, dažnai kelionės laiką ir pramiega.
Jei sunku būtų su važiavimu, nežinau ką reikėtų daryti, tektų keisti gyvenio būdą.