Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Gal kuri esat susidūrusi su padidėjusiomis tonzilėmis?
Žiūriu į mažės gerklę ir ji man nepatinka. Panašu, kad tos tonzilės pasidarė ne tokios, kokios turėtų būti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 12 27, 22:03)
Mes pagaliau grįžom iš Vilniaus. Eglutė graži, bet šiaip kelionė baisiai išvargino ir išbalansavo.

Fainai smile.gif
Man vis tiek smagiau keliauti, kad ir su išvarginimu, nei namie tūnoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 27, 22:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71939243" data-time="1514404981"><div><p>Nežinau, ar tau priimtina, bet aš kelis sykius labai neblogai apsipirkau Humanoj vartotojo įkelta nuotraukaar kokioj kitoj panašioj pardėj (prie mano namų yra gana gera). Kai kurie atrodo net nedėvėti, būna firminiai ženklai ir t.t.

Mes pagaliau grįžom iš Vilniaus. Eglutė graži, bet šiaip kelionė baisiai išvargino ir išbalansavo.</p></div></blockquote><p>Oi ne ne, firmų ženklai man visai nerūpi, bet Humanos ne mano formatas (prieš pačius nešiotus rūbus nieko prieš neturiu, bet ieškot adatos šieno kupetoj tikrai neturiu laiko  sad.gif ).</p><p>Na va, o mes taip kas antrą savaitgalį važinėjamės  laugh.gif O kodėl išbalansavo, sunkus pats važiavimas automobiliu su vaiku?

Na tiesa, ten reikia mokėt kuistis, aš nemėgėja kuistis, bet va keletą kartų tiesiog labai pasisekė rast normalių rūbų, paltuką. O dar kai kaina jo 2 eur ar net 0,5ct tai kažkaip pagalvoji, kad visai galima ir pasikuist. ax.gif

Sunkus tiek važiavimas auto su ja. Miegot miegojo tik pusvalandį pirmyn, visą kitą kelią zyzė, noriu to, noriu ano. Pačiam Vilniuj kamščiai, o ji iš tų vaikų, kur kai tik mašina sustoja, rėkia, kodėl nevažiuojam?? Arba noriu lipti blink.gif pati eglutė jai neįdomu visai, tikėjosi, kad bus karuselės, kaip kad Kaune, o nebuvo. Vėl pyktis. Paskui traukinuką žadėjom, neištesėjom, nes nepataikėm ant laiko. Kavinėj maisto laukt reikėjo 30 min ar daugiau, su mano alkanąja tai irgi iššūkis. O kur dar visi noriu sysiu, noriu kaku netikėčiausiose vietose. Atgal kelyje zyzė ištisai, užmigo tik likus 10min iki Kauno. Aš pražilčiau jei taip reiktų dažnai važinėt. Galiausiai auskarą pamečiau kažkur, visai nuotaika dingo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 12 28, 08:48)

Sunkus tiek važiavimas auto su ja...
Galiausiai auskarą pamečiau kažkur, visai nuotaika dingo.  unsure.gif

Grynai musu keliones tokios, plius dar nemiega ne minutes.

Nesakyk, kad nauja auskara pametei?!
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 12 28, 09:48)
Na tiesa, ten reikia mokėt kuistis, aš nemėgėja kuistis, bet va keletą kartų tiesiog labai pasisekė rast normalių rūbų, paltuką. O dar kai kaina jo 2 eur ar net 0,5ct tai kažkaip pagalvoji, kad visai galima ir pasikuist.  ax.gif

Sunkus tiek važiavimas auto su ja. Miegot miegojo tik pusvalandį pirmyn, visą kitą kelią zyzė, noriu to, noriu ano. Pačiam Vilniuj kamščiai, o ji iš tų vaikų, kur kai tik mašina sustoja, rėkia, kodėl nevažiuojam?? Arba noriu lipti blink.gif pati eglutė jai neįdomu visai, tikėjosi, kad bus karuselės, kaip kad Kaune, o nebuvo. Vėl pyktis. Paskui traukinuką žadėjom, neištesėjom, nes nepataikėm ant laiko. Kavinėj maisto laukt reikėjo 30 min ar daugiau, su mano alkanąja tai irgi iššūkis. O kur dar visi noriu sysiu, noriu kaku netikėčiausiose vietose. Atgal kelyje zyzė ištisai, užmigo tik likus 10min iki Kauno. Aš pražilčiau jei taip reiktų dažnai važinėt. Galiausiai auskarą pamečiau kažkur, visai nuotaika dingo.  unsure.gif

Aš tokiais atvejais duodu telefoną. Visada padeda ilgam.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 12 28, 12:27)

O maniske kaip tycia, namie tik ir taikosi telefonus musu paimti, kai masinoj duodu, nenori. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 12 28, 12:09)
Grynai musu keliones tokios, plius dar nemiega ne minutes.

Nesakyk, kad nauja auskara pametei?!

Jo, naują..

QUOTE(Azazella @ 2017 12 28, 13:27)

Ne stebuklas jai tas telefonas, nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 12 28, 13:26)
Jo, naują..

Eina sau kaip nefainai. unsure.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu Motieju! cook.gif

Siandien gi 28 diena.
Kiek pamenu Astulkino sunus lyg pimasis is musu forumo svencia, paskui Motiejus.

Papildyta:
Paziurejau pirma psl. su sarasu, Aras jau seniai atbaliavojes.

O po Astulkino Relitos Osmundas jau svente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 28 gruodžio 2017 - 15:31
QUOTE(dzeuse @ 2017 12 28, 15:26)
Su gimtadieniu Motieju!  cook.gif

Siandien gi 28 diena.
Kiek pamenu Astulkino sunus lyg pimasis is musu forumo svencia, paskui Motiejus.

Papildyta:
Paziurejau pirma psl. su sarasu, Aras jau seniai atbaliavojes.

O po Astulkino Relitos Osmundas jau svente.

Aciu, Motiejus jau pusantros valandos kaip gimes smile.gif
As siuo metu gulejau viena palatoje, po morfijaus injekcijaos, kaifavau smile.gif
Ate miego nakteles smile.gif dviem su puse meteliams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 28 gruodžio 2017 - 16:06
Sveikinimai 3 trimečiams jubiliatams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Su gimtadieniu Motieju   :birthday2: 

O kaip dabar naktimis miega? Gerai?

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 12 28, 08:50)
Gal kuri esat susidūrusi su padidėjusiomis tonzilėmis?
Žiūriu į mažės gerklę ir ji man nepatinka. Panašu, kad tos tonzilės pasidarė ne tokios, kokios turėtų būti  unsure.gif
Papildyta:
Fainai  smile.gif
Man vis tiek smagiau keliauti, kad ir su išvarginimu, nei namie tūnoti  smile.gif

Žinok maniškio irgi buvo padidėjusios ir nei krust. Dabar tiesa senokai žiūrėjau. Mane tik nustebino, kodėl nei iš šio iškilo ten ir laikosi. unsure.gif
Atsakyti