QUOTE(dontstop @ 2017 12 27, 22:53)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71939243" data-time="1514404981"><div><p>Nežinau, ar tau priimtina, bet aš kelis sykius labai neblogai apsipirkau Humanoj
ar kokioj kitoj panašioj pardėj (prie mano namų yra gana gera). Kai kurie atrodo net nedėvėti, būna firminiai ženklai ir t.t.
Mes pagaliau grįžom iš Vilniaus. Eglutė graži, bet šiaip kelionė baisiai išvargino ir išbalansavo.</p></div></blockquote><p>Oi ne ne, firmų ženklai man visai nerūpi, bet Humanos ne mano formatas (prieš pačius nešiotus rūbus nieko prieš neturiu, bet ieškot adatos šieno kupetoj tikrai neturiu laiko
).</p><p>Na va, o mes taip kas antrą savaitgalį važinėjamės
O kodėl išbalansavo, sunkus pats važiavimas automobiliu su vaiku?
Na tiesa, ten reikia mokėt kuistis, aš nemėgėja kuistis, bet va keletą kartų tiesiog labai pasisekė rast normalių rūbų, paltuką. O dar kai kaina jo 2 eur ar net 0,5ct tai kažkaip pagalvoji, kad visai galima ir pasikuist.
Sunkus tiek važiavimas auto su ja. Miegot miegojo tik pusvalandį pirmyn, visą kitą kelią zyzė, noriu to, noriu ano. Pačiam Vilniuj kamščiai, o ji iš tų vaikų, kur kai tik mašina sustoja, rėkia, kodėl nevažiuojam?? Arba noriu lipti
pati eglutė jai neįdomu visai, tikėjosi, kad bus karuselės, kaip kad Kaune, o nebuvo. Vėl pyktis. Paskui traukinuką žadėjom, neištesėjom, nes nepataikėm ant laiko. Kavinėj maisto laukt reikėjo 30 min ar daugiau, su mano alkanąja tai irgi iššūkis. O kur dar visi noriu sysiu, noriu kaku netikėčiausiose vietose. Atgal kelyje zyzė ištisai, užmigo tik likus 10min iki Kauno. Aš pražilčiau jei taip reiktų dažnai važinėt. Galiausiai auskarą pamečiau kažkur, visai nuotaika dingo.