Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Adelia labai patenkinta greitosios stotim, zaislas, kuris tarnaus ilgai. Daktaro rinkinys kol kas mazai naudojamas, prie stoties sedi pagrinde dabar.
Atsakyti

Su šventėm. Kajus kalną dovanų prikaupė, jau net pikta daros kur viską dėt reiks :D bet aišku kaip visad vaikinui labiausiai patiko pigiausia smulkmena, kurią ant juoko pirkau - tai modelino mažas rinkinukas :D non stop žaidžia. O visokie traukiniai mandri gali ir važiuot iš namų :D

aš išmanią apyrankę gavau ir visokių ten priemonių kaip visad, dar tarką :D

Atsakyti
Labas, pas mus siemet nebuvo dovanu kalno, vaikai abu norejo lego, juos ir gavo. Gavom kruva bilietu i kina, visai seimai, mb su dukra, mudu su vyru. Nezinau, ar mazius issedes kine... dar siandien turesim sveciu, dar turbut bus lego vaikams smile.gif jau pilnos dezes to lego, bet vaikai zaidzia, mazius turi 3 lektuvus, kuriuos pastoviai ardo-tveria.
Mes visas tris dienas sventem smile.gif ir naujus planuojam svesti namuose su buriu draugu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 12 27, 09:45)
Sveikos visos po svenciu smile.gif

Parodyk prasau koki kasos aparata turit, jauciu, Motiejui turetu patikti. Esu gimtadienio dovanos paieskose smile.gif

Kai būsiu namie, nufotkinsiu. Šiaip iš maximos jis man atrodo. Su priedais - pinigais, keliom "prekėm".

QUOTE(dzeuse @ 2017 12 27, 12:07)
O kas butent neprilipo?
As seniai norejau, tik vis neprisiruosiau nusipirkti, kol kas patinka.

Mano vyras irgi nusipirko kažkada, stovi nenaudojamas..
Atsakyti

Maniske irgi gavo kasos aparata kartu su prekystaliu, skaneriu, vezimeliu ir paciomis prekemis, tai vakar visa vakara parduotuve zaidem:) as deze jau ismeciau, bet manau kad is kokiu senuku ar maximos pirkta:)

dar gavo grozio lagamineli - visokie netikri nagu lakai, lupdaziai, fenai ir pan. - irgi labai patiko:) ir knygu kelias - kakes makes (labai fainos iliustracijos) bei kelias mokymuisi skaityti:)

Atsakyti

dar tarką :D

Tarka tai kietai nuskambėjo  :super:​ 

Atsakyti
Dontstop, gal kokiu papigiaj sukneliu, tuniku pirkai aliexpress?
Atsakyti

Dontstop, gal kokiu papigiaj sukneliu, tuniku pirkai aliexpress?

Sau nesu pirkus nieko iš rūbų iš ten. Man nepriimtina jų kokybė, sintetinės medžiagos, neaiškūs dydžiai  :unsure:  Niekada nežinai, ką gausi...

Beje, kalbant apie rūbus, esu kaip tik naujų taškų, kur verta būtų pirkti rūbus, paieškose  :D  Noriu iš pagrindų keisti darbinį garderobą. Kažkaip jaučiu, kad dabartinis turimas labai jau senamadiškas  :blush-anim-cl: Visgi jau 5 metai, kaip nebesu aktyvi pirkėja (3 metai dekreto, grubiai metai nėštumo ir dar metai prieš tai planavimo, kai irgi mažai ką pirkau, nes neapsimokėjo). Laukiau išpardavimų ir nusivyliau, liko jausmas, kad iki jų dagyveno tik labai abejotini modeliai... Su Vinted kažkaip nebedraugauju, pvz neseniai bandžiau nusipirkti marškinius, parašiau 20čiai pardavėjų, sulaukiau tik 2 atsakymų  :wacko: : 1. kad jau parduoti ir 2. kad atsiųs išmatavimus vėliau, ir aišku tas vėliau nebeatėjo  :oh: Kažkokia nesąmonė pasidarė iš Vinted, kainos užkilo, pardavėjos nebendrauja arba už siuntimą prašo nenormaliai arba dar kas nors... Lenkijoje pigu, bet Suvalkuose labai jau siauras pasirinkimas, neapsirengsi nuo galvos iki kojų...Akropolio naujos kolekcijos netinka kainomis, nes man reikia visko nuo viršutinių rūbų iki aksesuarų... Žodžiu, nebežinau, kur dabar verta pirkti rūbus. Su galimybe gyvai pasimatuot  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 27, 20:23)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="71939137" data-time="1514397127">
<div>
<p>Dontstop, gal kokiu papigiaj sukneliu, tuniku pirkai aliexpress?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Sau nesu pirkus nieko iš rūbų iš ten. Man nepriimtina jų kokybė, sintetinės medžiagos, neaiškūs dydžiai  unsure.gif  Niekada nežinai, ką gausi...</p>
<p>Beje, kalbant apie rūbus, esu kaip tik naujų taškų, kur verta būtų pirkti rūbus, paieškose  biggrin.gif  Noriu iš pagrindų keisti darbinį garderobą. Kažkaip jaučiu, kad dabartinis turimas labai jau senamadiškas  blush-anim-cl.gif Visgi jau 5 metai, kaip nebesu aktyvi pirkėja (3 metai dekreto, grubiai metai nėštumo ir dar metai prieš tai planavimo, kai irgi mažai ką pirkau, nes neapsimokėjo). Laukiau išpardavimų ir nusivyliau, liko jausmas, kad iki jų dagyveno tik labai abejotini modeliai... Su Vinted kažkaip nebedraugauju, pvz neseniai bandžiau nusipirkti marškinius, parašiau 20čiai pardavėjų, sulaukiau tik 2 atsakymų  wacko.gif : 1. kad jau parduoti ir 2. kad atsiųs išmatavimus vėliau, ir aišku tas vėliau nebeatėjo  doh.gif Kažkokia nesąmonė pasidarė iš Vinted, kainos užkilo, pardavėjos nebendrauja arba už siuntimą prašo nenormaliai arba dar kas nors... Lenkijoje pigu, bet Suvalkuose labai jau siauras pasirinkimas, neapsirengsi nuo galvos iki kojų...Akropolio naujos kolekcijos netinka kainomis, nes man reikia visko nuo viršutinių rūbų iki aksesuarų... Žodžiu, nebežinau, kur dabar verta pirkti rūbus. Su galimybe gyvai pasimatuot  smile.gif​ </p>

Nežinau, ar tau priimtina, bet aš kelis sykius labai neblogai apsipirkau Humanoj mirksiukas.gif ar kokioj kitoj panašioj pardėj (prie mano namų yra gana gera). Kai kurie atrodo net nedėvėti, būna firminiai ženklai ir t.t.

Mes pagaliau grįžom iš Vilniaus. Eglutė graži, bet šiaip kelionė baisiai išvargino ir išbalansavo.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 27, 19:23)
Sau nesu pirkus nieko iš rūbų iš ten.

As turejau omeny vaikiskus, Jogailei. smile.gif Anksciau buvai ikelus nuorodu, gal dar kokiu radai normaliu.

Sau perku Zaroj, Mango kartais H&M dar tokioj vienoj DE internetinej pardej. Gavus pasimatuoju, kas netinka grazinu.
Kainos vidutiniskos, kokybe kaip kada, kai i darba neinu retai nunesioju grynai drabuzi, greiciau atsibosta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 27 gruodžio 2017 - 22:20

Nežinau, ar tau priimtina, bet aš kelis sykius labai neblogai apsipirkau Humanoj mirksiukas.gifar kokioj kitoj panašioj pardėj (prie mano namų yra gana gera). Kai kurie atrodo net nedėvėti, būna firminiai ženklai ir t.t.

Mes pagaliau grįžom iš Vilniaus. Eglutė graži, bet šiaip kelionė baisiai išvargino ir išbalansavo.

Oi ne ne, firmų ženklai man visai nerūpi, bet Humanos ne mano formatas (prieš pačius nešiotus rūbus nieko prieš neturiu, bet ieškot adatos šieno kupetoj tikrai neturiu laiko  :sad: ).

Na va, o mes taip kas antrą savaitgalį važinėjamės  :laugh: O kodėl išbalansavo, sunkus pats važiavimas automobiliu su vaiku?  :unsure: 

As turejau omeny vaikiskus, Jogailei. smile.gifAnksciau buvai ikelus nuorodu, gal dar kokiu radai normaliu.

Sau perku Zaroj, Mango kartais H&M dar tokioj vienoj DE internetinej pardej. Gavus pasimatuoju, kas netinka grazinu.
Kainos vidutiniskos, kokybe kaip kada, kai i darba neinu retai nunesioju grynai drabuzi, greiciau atsibosta.

Nu pavariau  :lol:  Matai, kai mano visos mintys apie savo garderobą šiuo metu, tai apie vaikiškus nė neprisiminiau  :laugh:  Ne, nesu nieko pirkus nuo suknelių su paukščiais ir su lapėm laikų  :happy: 

Mango, Zara (ir viso Inditexo koncerno brand'ų) lekalai ne mano pigūrai  :(  

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 27, 21:53)
..ne mano pigūrai  verysad.gif  

O kas netinka?

Man su 172cm. problematiska buna, nes toks vaizdas, kad rubai siuvami iki 170cm. moterims, daznai truksta rankoviu, kelniu ilgio, grynai poros cm. smile.gif
Atsakyti