Dontstop, ka tau senis atnese? Uzsisakius kazka buvai ar netiketa dovana?
Su Kaledom.
Dontstop, ka tau senis atnese? Uzsisakius kazka buvai ar netiketa dovana?
Kalėdų senis komandiruotės metu buvo prasukęs pro Sephorą , prigriebė Huda beauty Desert dusk šešėlių paletę (https://www.cultbeau...sk-palette.html) ir Make up for ever šešėlių rinkinį (https://www.sephora.com/product/lustrous-brush-set-P423703). Dabar laukiam Dedo Morozo , nes mes apsikeičiam dovanom ir per Naujuosius irgi Užsisakius nebuvau, čia jis pats taip sugalvojo, bet visai nenuvylė Na o mama man padovanojo kaip tik užsakytą Catrice konsilerį ir savo nuožiūra pridėjo 20 eur vertės Akropolio čekį.
Mano vyrui mama padovanojo sušių gaminimo mašinėlę ir raktų pakabuką-išgyvenimo rinkinį, reakcija buvo kiek apatiška... Išmanioji apyrankė žiauriai jam patiko, aš irgi dabar tokios noriu
O tau, Dzeuse, ką?
Šiandien buvom Raudondvario dvaro Kalėdiniam miestelyje
Mano reakcija irgi butu nekokia gavus susiu gaminimo masinele.
Mes nezadejom dovanotis, nupirkau polo maike ir bliuzona siaip, nes jau reikejo papildyti. Bet gavau netiketai irgi, elektrini dantu sepeteli, ji buvau minejus, kai lankesi kazkada vyro sesuo, jai sakiau, pasirodo, isgirdo atsimine, kad noreciau.
Mano reakcija irgi butu nekokia gavus susiu gaminimo masinele.
Mes nezadejom dovanotis, nupirkau polo maike ir bliuzona siaip, nes jau reikejo papildyti. Bet gavau netiketai irgi, elektrini dantu sepeteli, ji buvau minejus, kai lankesi kazkada vyro sesuo, jai sakiau, pasirodo, isgirdo atsimine, kad noreciau.
Na va, tą mašinėlę aš jai patariau , nes jis mėgsta gamintis sušius
Aš turėjau elektroninį ir po kažkiek laiko visgi grįžau prie paprasto šepetėlio Kažko neprilipo....
dontstop, kosmetikos niekad nebus per daug
Pas mus dovanų lietaus nebuvo, Aurėja gavo žaislinį kasos aparatą su priedais, pypsi ir šneka per garsiakalbį dabar paskui autobusą nedidelį ir barbę-undinelę, kurią galima maudyt. Patenkinta viskuom. Po egle rado rafaelo saldainių porą tiesiog, pratinau prie minties, kad ten Kalėdų senis atneša, nebuvo itin susidomėjus tuo. Pas mus namie yra kita stebuklinga vieta, kur "atsiranda" šeštadieniais saldumynų - vonios kriauklė profilaktiškai ir taip patikrinama.
Aš netikėtai iš vyro gavau brangius papuošalus - auskarus
Svečiai jau isvažiavo, baliai baigti ryt poryt planuojam į Vilnių palėkt prie eglutės, Raudondvaryje buvom prieš Kalėdas.
Sveikos
Pas mus dovanų lietaus nebuvo, Aurėja gavo žaislinį kasos aparatą su priedais, pypsi ir šneka per garsiakalbį dabar paskui autobusą nedidelį ir barbę-undinelę, kurią galima maudyt. Patenkinta viskuom. Po egle rado rafaelo saldainių porą tiesiog, pratinau prie minties, kad ten Kalėdų senis atneša, nebuvo itin susidomėjus tuo. Pas mus namie yra kita stebuklinga vieta, kur "atsiranda" šeštadieniais saldumynų - vonios kriauklė profilaktiškai ir taip patikrinama.
Svečiai jau isvažiavo, baliai baigti ryt poryt planuojam į Vilnių palėkt prie eglutės, Raudondvaryje buvom prieš Kalėdas.
Žaislinis kasos aparatas yra daiktas, pas mus yra seniai, gal nuo pernai Kalėdų, tai vienas iš top žaislų Apskritai maniškė labai žaidžia vaidmenų žaidimus (o sūnus visai nežaisdavo) tai pirmoj vietoj jai būtų parduotuvė, antroj - grožio salonas, trečioj - maisto gaminimas. Per šias šventes atsirado nauja tema - veterinarijos klinika, tai kol kas , kol nauja, non stop kerpam, maudom, gydom šuniukus
O tai jei po egle buvo saldainiai, kaip pateikėt kitas dovanas?
Ką kvietėt į svečius?
Man Vln eglutės labai patiko, nors ir Kaune patiko, vakare labai gražu
Mama jau išlydėta, dabar visos mintis sutelktos į artėjančią kelionę Gaila, kad mama atsisakė važiuot, turėsim 2 kambarių viešbučio numerį , bet švęst norėčiau vis tiek krantinėje, kur bus visas veiksmas, fejerverkai Galvoju tarp 22 ir 23 pajudėt iš viešbučio su vežimėliu, jei užmigtų (na niekaip neįsivaizduoju, kad mano pana galėtų atlaikyt iki vidurnakčio), tai būtų kur miegot Užsakiau ir staliuką restorane 19ai val, bet naktinių programų su vaikais restoranuose neįsivaizduoju, norim tik pavakarieniaut ir judėt toliau su minia
Svečiuose buvo mano tėvai ir brolis su vaikais
Naujiesiems kolkas planų neturim
Tadui pas vyro tėvus šiandien buvo šventė, nes balandėlių pagamino 😃
Vėl dovanos... Berniukams po tanko konstruktorių ir mašinos modeliuką, o Agnei lėlė ir meškiukas 🙂 Mudu - 50eu 😃 Bei visiems saldainių - pusę maximinio maišo pripyliau per abi dienas, o dar ryt laukia šventė bendruomenės namuose - bus pilnas maišas 🤣🤣🤣
Vakar dovanų daug... Tadui: Du kaladėlių konstruktoriai, saulės energijos konstruktorius, kristalų gaminimo rinkinys. Kostui: Du konstruktoriai, traktoriukas, šviečiantis kardas. Aleksui: Du konstruktoriai, gaisrinė, traktoriukas. Agnei: Vėžlys su minkštom kaladėlėm, šuniukas, traškantis-sukinėjamom dalim barškutis, šviečiantis-cypiantis kamuoliukas 🙂 Mudu: Du puodukai, arbatų rinkinys ir visi saldainių 🙂
Nerijus turi ką veikt - "padeda" vaikams konstruktorius sustatyt 😃😃😃
Priminei mano vaikystę. Man irgi būdavo šventė kai ant stalo garuodavo balandėlei
Į bendruomenės šventę aš irgi norėjau, bet nenuvykome. Vyras po nakvojimo pas mano tėvus vienoje lovoje su maže jautėsi pervargęs, o ir vyresnėlei kabinosi sloga, todėl nusprendėme nevažiuoti.
Bent jau šiandien su kitais seneliais ėjome į mišką kurti laužo. Vis šiokia tokia pramoga.
O dovanų tradiciškai pas mus kalnai. Ir kaip visada negalėčiau visų išvardinti. Atsimenu sukneles, apyrankes, flamasterius, nedidelę virtuvėlę, mašiną su lego... Didelę dalį palikome pas vienus ir kitus senelius. Dabar merginos vėl žaidžia su modelinu, kurį gavo iš kaimynų. Lygiai tokį patį kaip ir darželyje per mažosios švantę.
Kūčių rytą sunervino vyras nupirkęs man dovaną. Smulkmena... Oro gaiviklis į mašiną. Jaučiausi ne kaip. Aš jam kaip visad nieko nepadovanojau. Pagal jį - aš šaunuolė - kad atsilaikiau dovanų pirkimo manijai
Ryt kalėdinė šventė mano darbe. Džiaugiuosi, kad nesugalvojau eiti. Jaučiuosi pavargus nuo šventimo ir noriu ramybės. Dar po geros savaitės laukia mažosios gimtadienis. Vėl žmonių šurmulys namuose. Tikiuosi, kad bent naujus prabūsim ramiai namuose vieni.
Sveikos visos po svenciu
Parodyk prasau koki kasos aparata turit, jauciu, Motiejui turetu patikti. Esu gimtadienio dovanos paieskose
O kas butent neprilipo?
As seniai norejau, tik vis neprisiruosiau nusipirkti, kol kas patinka.
O kas butent neprilipo?
As seniai norejau, tik vis neprisiruosiau nusipirkti, kol kas patinka.
Man visgi likdavo jausmas, kad ne iki galo išvalo, paprastu geresnė kontrolė ir geresnis rezultatas