Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 12 20, 22:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71933951" data-time="1513792382"><div><p>
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.delfi.lt/article.php?id=76693503'>https://m.delfi.lt/article.php?id=76693503</a> - reiks pasvarstyt, gal verta Kostą rudenį į paruošiamąją išleist... Nes jam "trauma" miegot darželyje ir vien dėl to nenoriai eina, o paruošiamoji klasė pas mus mokykloj ir ~12h juos reikia pasiimt namo...</p></div></blockquote><p>Aš tai saviškę vėliau leisiu, t y nuo 6 į paruošiamąją  smile.gif  </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71934097" data-time="1513798894"><div><p>Kaip renginys? Kaip vyras pasirodė? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jei trumpai, tai viskas liuks pavyko  smile.gif  Suvaidino tėveliai beveik gerai, vaikams labai didelė staigmena buvo  smile.gif 2 tėčiai vaidino ir visos kitos mamos arba vyresnės sesės. Aš manau, jiems ir patiems buvo linksma ten, ant scenos  biggrin.gif Bent maniškis tikrai liko patenkintas. Tik sakė gal iš to strioko mūsų nė nematė (nors sėdėjom pačiam prieky centre  biggrin.gif) , ir vis pergyveno, kad dėl kažkokių priežasčių neatėjom  laugh.gif </p><p>Paskui buvo saldus stalas ir kalėdinio pašto išdalijimas. Vaikai vieni kitiems buvo parašę sveikinimus, maniškis gavo 3 laiškus nuo gerbėjų  laugh.gif </p>

Kiek supratau iš skelbiamų straipsnių paskutiniu metu, nuo 2020m visi į paruošiamąją eis 5m, o tie 2m tik pereinamasis laikotarpis, kai tėvai gali spręst... O ir nenorėčiau bent aš, kad vaikas iki beveik 20m mokykloj mokytųsi 😃 Aišku, dėl Kosto irgi daug dar svarstymų bus...
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 12 20, 19:53)

https://m.delfi.lt/a...php?id=76693503 - reiks pasvarstyt, gal verta Kostą rudenį į paruošiamąją išleist... Nes jam "trauma" miegot darželyje ir vien dėl to nenoriai eina, o paruošiamoji klasė pas mus mokykloj ir ~12h juos reikia pasiimt namo...

Aš vakar per radiją šitą naujieną išgirdau ir taip susinervinau. Nežinau kaip būtų geriau. Visą vakarą dėjau pliusus ir minusus. Kol kas linkstam prie to, kad vyresnėlę leisim nuo 6 metų (t.y senąją tvarka) į priešmokyklinę, o mažę 5 metų. Po to vėlai vakare man prasidėjo šlapimo pūslės uždegimas, tai visi svarstymai pranyko, dabar kankinuosi unsure.gif
Papildyta:
p></div></blockquote><p>Jei trumpai, tai viskas liuks pavyko  smile.gif  Suvaidino tėveliai beveik gerai, vaikams labai didelė staigmena buvo  smile.gif 2 tėčiai vaidino ir visos kitos mamos arba vyresnės sesės.

Šaunuolis tavo vyras. biggrin.gif Ne kiekvienas pasirašytų tokiam išbandymui ax.gif
Atsakyti

užėjau į darbą šiandien. Visi laukia su fejerverkais grįžtant :D dieve kaip nenoriu..išlepau aš namie būdama. Kaip gaila bus laiko..bet va sužinojau, kad pas mus oficialiai su prašymu galima pasitrumpinti gerokai laiką :D pasirodo kas su vaikais mažais, pasidarė laiką 9-16 val :D o penktadienį dar trumpiau :D viršūnė nu :D atseit bile darbas padarytas.

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 12 21, 14:08)
<p>užėjau į darbą šiandien. Visi laukia su fejerverkais grįžtant biggrin.gif dieve kaip nenoriu..išlepau aš namie būdama. Kaip gaila bus laiko..bet va sužinojau, kad pas mus oficialiai su prašymu galima pasitrumpinti gerokai laiką biggrin.gif pasirodo kas su vaikais mažais, pasidarė laiką 9-16 val biggrin.gif o penktadienį dar trumpiau biggrin.gif viršūnė nu biggrin.gif atseit bile darbas padarytas.
</p>

Tai ar ne Azazella buvo taip pasidarius, bet aš manau, kad nesamonė, nes darbus tai turi padaryt visus per trumpesnį laiką ir gauni mažiau algos. unsure.gif
Tai jei taip nenori negryžk ax.gif ar teks?
Papildyta:
Tik sakė gal iš to strioko mūsų nė nematė (nors sėdėjom pačiam prieky centre  biggrin.gif) , ir vis pergyveno, kad dėl kažkokių priežasčių neatėjom  laugh.gif </p><p>Paskui buvo saldus stalas ir kalėdinio pašto išdalijimas. Vaikai vieni kitiems buvo parašę sveikinimus, maniškis gavo 3 laiškus nuo gerbėjų  laugh.gif 

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vargšas vyras, išsigandęs buvo biggrin.gif
Atsakyti
Alga tikrai nemažės dėl to. Grįžti nenoriu, vien dėl laisvės biggrin.gif bet dabar tikrai mažiau galvosiu apie darbą, kažkaip prioritetai pasikeitė. Nesidrąskysiu ten tikrai
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Nenorėčiau, kad maniškė eitų nuo 6 m į mokyklą, nes kaip tokia maža bus po pusdienį viena namie, o per atostogas - ir po visą dieną. Ypač per ilgasias vasaros atostogas...  :(  Kai 20mečiai vis dar trina mokyklos suolą, irgi negerai, bet mano akim mažesnė blogybė, nei šita  :ax: 

Uoga_saujoj, puikiai suprantu  :sutinku:  Džiaukis laisve, kol gali  :) Na tik tiek, kad jei nenori būtent į tą darbovietę, kodėl napaieškai kitos vietos?  :unsure: 

Ryt atvažiuoja mano mama. Vyras paėmęs mamadienį. Vakare planuojam kažkur išeit be vaikų  :nail: Poryt Vln. Užporyt jau Kūčios  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 21, 18:28)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Nenorėčiau, kad maniškė eitų nuo 6 m į mokyklą, nes kaip tokia maža bus po pusdienį viena namie, o per atostogas - ir po visą dieną. Ypač per ilgasias vasaros atostogas...  verysad.gif  Kai 20mečiai vis dar trina mokyklos suolą, irgi negerai, bet mano akim mažesnė blogybė, nei šita  ax.gif </p><p><strong>Uoga_saujoj</strong>, puikiai suprantu  drinks_cheers.gif  Džiaukis laisve, kol gali  smile.gif Na tik tiek, kad jei nenori būtent į tą darbovietę, kodėl napaieškai kitos vietos?  unsure.gif </p><p></p><p></p><p>Ryt atvažiuoja mano mama. Vyras paėmęs mamadienį. Vakare planuojam kažkur išeit be vaikų  nail.gif Poryt Vln. Užporyt jau Kūčios  bigsmile.gif​ </p>

Man neįmanoma susirasti panašaus darbo. Praktiškai nulinė tikimybė Vilniuje
Atsakyti

Man neįmanoma susirasti panašaus darbo. Praktiškai nulinė tikimybė Vilniuje

Tai kodėl panašaus. Panašus taip pat nepatiks, kaip ir esamas. Kaip tik manau kitokio reikia, jei dabartinis nepatinka  :)

Atsakyti

Tai kodėl panašaus. Panašus taip pat nepatiks, kaip ir esamas. Kaip tik manau kitokio reikia, jei dabartinis nepatinka  :)

tai kad man darbas patinka :) alga tik ir perspektyvos nepatinka. Kadangi darbo patikimas ima viršų, tai ir tupiu ausis suglaudus. Bandysiu kažką galvoti papildomai nebent

Atsakyti
Semtama, kai dukra turejo polipus ar daug kosejo naktimis?
Adelia kuri laika knarkia, o paskui likusia nakti koseja be galo krasto, atrodo, kad jai ten viskas gliciom kokiom gleivem apkibe ir sulipe, taip uzsikoseja, kad gaunam sodinti, duoti kazka gerti. Anksciau taip nebuvo kas nakti, dabar gruodi pablogejo reikalai stipriai. Diena nekosti, kaip naktis ir knarkimas, taip prasideda. .
Atsakyti

Adelia kuri laika knarkia, o paskui likusia nakti koseja be galo krasto, atrodo, kad jai ten viskas gliciom kokiom gleivem apkibe ir sulipe, taip uzsikoseja, kad gaunam sodinti, duoti kazka gerti. Anksciau taip nebuvo kas nakti, dabar gruodi pablogejo reikalai stipriai. Diena nekosti, kaip naktis ir knarkimas, taip prasideda. .

Ne, nekosėdavo. Šnopuodavo, miegodavo išsižiojusi, neprakviepuodavo ir prabusdavo, bet nekosėdavo. 

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 12 22, 14:25)

Toks kosulys gali būti nuo refliukso.
Atsakyti