Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(ale-ruta @ 2017 12 18, 14:09)
maniškiai sukramto.</p>

Mano irgi sukramto. Net nežinau koks skonis. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 12 18, 12:03)
>Kai faina smile.gif Kad mus kas išleistų su nakvyne biggrin.gif

Man taip sunku suprasti, kad niekas iš namiškių negali prižiūrėti vieno vaiko parą.... unsure.gif
Atsimenu gal savaitę pas tave svečiavosi sesės dukra. Negi tu saviškio negalėtum palikti vienai nakčiai ?... hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 12 18, 13:30)
O tai kaip tas suaugusių kapsules nuryja? unsure.gif
Aš domėjausi tokiais kaip guminukais, bet jų kaina tai didžiulė..

10 doleriu uz 190 guminuku man neatrodo brangu 4u.gif
Atsakyti

Mano irgi sukramto. Net nežinau koks skonis. rolleyes.gif
Papildyta:

Man taip sunku suprasti, kad niekas iš namiškių negali prižiūrėti vieno vaiko parą.... unsure.gif
Atsimenu gal savaitę pas tave svečiavosi sesės dukra. Negi tu saviškio negalėtum palikti vienai nakčiai ?... hmm.gif

na teoriškai viskas įmanoma, nors ir nelabai patogu būtų iki Kauno vežti..Tik vat jis nėra su niekuo miegojęs apart manęs ir vyro. Net nežinau kaip reaguotų. Turbūt gerai. Tiesiog vis nustumiam tą mintį, su viltim kad kadanors :D niekas labai nesisiūlo tai ir nelendam patys

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 12 18, 15:51)
10 doleriu uz 190 guminuku man neatrodo  brangu 4u.gif

Aš kalbu apie mūsų vaistines, čia už 45 guminukus 14 Eur blink.gif

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 12 18, 15:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71931536" data-time="1513600630"><div><p>Mano irgi sukramto. Net nežinau koks skonis. vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Man taip sunku suprasti, kad niekas iš namiškių negali prižiūrėti vieno vaiko parą.... vartotojo įkelta nuotrauka
Atsimenu gal savaitę pas tave svečiavosi sesės dukra. Negi tu saviškio negalėtum palikti vienai nakčiai ?... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>na teoriškai viskas įmanoma, nors ir nelabai patogu būtų iki Kauno vežti..Tik vat jis nėra su niekuo miegojęs apart manęs ir vyro. Net nežinau kaip reaguotų. Turbūt gerai. Tiesiog vis nustumiam tą mintį, su viltim kad kadanors biggrin.gif niekas labai nesisiūlo tai ir nelendam patys
</p>

Mes irgi niekam nesam palikę taip. kol nėra didelio reikalo. Aš labiausiai nepalieku dėl to, kad tai papildomas stresas vaikui, kai ji tokia mamyčiukė smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Nieko nespėju  :unsure:  Šį savaitė labai sunki darbe. Dar milijonas nebaigtų prieššventinių reikalų. Laukiu penktadienio vakaro  :notworthy: 

Sveikos 4u.gif
mano panelė kažko tai atsisako žuvų taukų, Iki šiol gėrė be problemų, dabar spjaudo. Kas ką duodat? Girdėjau lyg yra kažkokios kramtomos žuvų taukų kapsulės, gal kas parekomenduos ką nors mirksiukas.gif

Nei vienam vaikui nesu davus tų taukų  :) 

O mūsų kelionė buvo puiki. Ryga išsipuošusi, tik, deja, senamiestį apžiūrėjome dienos metu, dėl ko nepamatėme vakarinio grožio. O vakarėlis - liux. Atsiautėm, atšokom kaip nuo grandinės nutrūkę aštuoniolikmečiai. Į viešbutį grįžom 3 val nakties.  :D​ 

Super  :)  Aš vakar irgi pradėjau rinkt info, ką nuveikt Rygoj, kol būsim. Gaila, viskas uždaryta per šventes...

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
panašu, kad žuvų taukų krizė praėjo, vakar sugėrė normaliai biggrin.gif
Mano visos dovanos jau supirktos, supakuotos, guli, laukia smile.gif
Savaitgalį beliks apsipirkti maisto ir susiruošti viską
Atsakyti

mes ką tik po darželio šventės..ir vis tiek daugumai vaikų juodas stresas tos alia šventės. Verkiančių nemažai buvo, paskui jau ok, visai smagu pasidarė :D maniškį sėkmingai pavyko palikti darže, tai mes atsisėdom ramiai su vyru. Pusė vaikų nepaleido tėvų, tai nešėsi į salę. Na ir lemtinga minutė :D muzika groja, išlenda vaikai su auklėtojom šokti :D nu ir pašoko kažką :D pasimetęs buvo, bet judėjo, nebijojo net senio (to tikro alia, lietuviško). Ir aišku buvo viskas gerai, kol nepamatė tėvo..nepaklausė manęs ir nepasislėpė ir va tada dūdos prasidėjo. Nebebuvo nei nuotraukos bendros, nieko ..nu bet užskaitau. Kai be tėvų, visai kitaip elgiasi

dovana niekam tikusi :D bent čia pasiguosiu :D dėlionė, skirta 3-6 metų vaikams. Per sudėtinga tikrai dabar. Teks turbūt paslėpti, nes išsimėtys dalys per laiką..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 19 gruodžio 2017 - 10:57
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 12 19, 10:55)
<p>mes ką tik po darželio šventės..ir vis tiek daugumai vaikų juodas stresas tos alia šventės. Verkiančių nemažai buvo, paskui jau ok, visai smagu pasidarė biggrin.gif maniškį sėkmingai pavyko palikti darže, tai mes atsisėdom ramiai su vyru. Pusė vaikų nepaleido tėvų, tai nešėsi į salę. Na ir lemtinga minutė biggrin.gif muzika groja, išlenda vaikai su auklėtojom šokti biggrin.gif nu ir pašoko kažką biggrin.gif pasimetęs buvo, bet judėjo, nebijojo net senio (to tikro alia, lietuviško). Ir aišku buvo viskas gerai, kol nepamatė tėvo..nepaklausė manęs ir nepasislėpė ir va tada dūdos prasidėjo. Nebebuvo nei nuotraukos bendros, nieko ..nu bet užskaitau. Kai be tėvų, visai kitaip elgiasi</p>
<p>dovana niekam tikusi biggrin.gif bent čia pasiguosiu biggrin.gif dėlionė, skirta 3-6 metų vaikams. Per sudėtinga tikrai dabar. Teks turbūt paslėpti, nes išsimėtys dalys per laiką..</p>

Man tai pirmiausia nesąmonė, kad šventė nuo ryto blink.gif kaip paskui tuos vaikus palikt to tokių "linksmybių"?
Atsakyti

Man tai pirmiausia nesąmonė, kad šventė nuo ryto blink.gifkaip paskui tuos vaikus palikt to tokių "linksmybių"?

pas mus dauguma nepaliko

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 12 19, 11:19)
Man tai pirmiausia nesąmonė, kad šventė nuo ryto blink.gif kaip paskui tuos vaikus palikt to tokių "linksmybių"?

Pas mus vienas vaikas buvo paliktas pietų miegui. Jau kaip man jo gaila... Atsimenu ir rugsėjo 1ąją vienas atbuvo. unsure.gif

O dėl dovanų... negi tėveliai nepasitariat ką pirkti Kalėdoms grupėje. Pas mus, kuris pasiūlymas gavo daugiausiai balsų, tai ir pirko. ax.gif
Atsakyti

Pas mus vienas vaikas buvo paliktas pietų miegui. Jau kaip man jo gaila... Atsimenu ir rugsėjo 1ąją vienas atbuvo. unsure.gif

O dėl dovanų... negi tėveliai nepasitariat ką pirkti Kalėdoms grupėje. Pas mus, kuris pasiūlymas gavo daugiausiai balsų, tai ir pirko. ax.gif

taip, alia tarėmės, bet aiškiai nebalsavom. Pradžioje lyg ir pritarė visi mano siūlymui, kad imtumėm duplo rinkinuką mažą. Paskui likus savaitei viena sugalvojo pasiūlyti savo variantus ir niekas labai neprieštaravo, nes dzn manau visiem :D aš nesikišau. Ai nu bala nematė gi. Bet taip ir nesupratau kodėl pakeitė

Atsakyti
Skaitau visokius straipsnius kaip lietuviai ruosiasi Kaledoms, kiek planuoja isleisti/skirti pinigu sventems.

„Swedbank“ Finansų instituto užsakymu atliktas tyrimas rodo, kad šventiniam stalui dažniausiai žmonės planuoja išleisti 51–100 eurų (28 proc.), penktadalis (20 proc.) nurodė 31–50 eurų ribą, 22 proc. apklaustųjų įvardijo 101–200 eurų sumą. Daugiau nei 200 eurų šventinėms vaišėms ketina skirti beveik kas dešimtas (9 proc.) gyventojas.

Ar jus esat nusistaciusios, kiek isleisti sventems?
Ar skaiciuojat kiek isleidziat?

Sima, kiek sveciu turesit? Viska pati gaminsi ar dali maisto atsives?

Atsakyti