Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 06, 15:42)
Pampių ir man gaila. Nes metu nė kart neįmyžtus. Tiesiog nakčiai dedu dėl visa ko, o per pora naktų jie susigumuluoja ir sukietėja, todėl turiu išmest smile.gif

O kodel nenaudoji atprastuku?Nereiktu pampersu ismetineti ir ciuzinys nenukentetu.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 06, 18:53)
Rutast, internetu pirkai ar gyvai?

Knygas pirkau internetu iš knyguklubas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 06 sausio 2017 - 18:58
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 06, 17:36)
Kaip pavydžiu bigsmile.gif aš trečią dieną užsimu tuom, bet kolkas jokių rezultatų. Nepataikau vis. Nors ir pvz po miego sodinu su tuščiu pampiu, ale vistiek nieko. Supranta, ko prašau, stengiasi, pasteni, bet nieko.

Aš apakus kaip vaikas biggrin.gif dabar vėl grynai pabandžiau, tai vos prisėdo, iškart susikaupė, ir padarė biggrin.gif aišku kai paklausiu ar nori sisiu, sako ne. Bet jam vos ne kaifas padaryti, kad paplotumėm biggrin.gif o ne kad norėtų
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 06, 19:23)
Aš apakus kaip vaikas biggrin.gif dabar vėl grynai pabandžiau, tai vos prisėdo, iškart susikaupė, ir padarė biggrin.gif aišku kai paklausiu ar nori sisiu, sako ne. Bet jam vos ne kaifas padaryti, kad paplotumėm biggrin.gif o ne kad norėtų

Man su pirmu vaiku taip buvo, jam labiausiai patiko ispilti i klozeta ir vandeni nuleidineti, tai pradzioj, kol nenusibodo, kas 10 minuciu sysiaus prasesi ir kas svarbiausia, - ir nuvarvidandavo po laseli kita vis.
Atsakyti
Tai va ir galvoju ar čia nebus trumpam, kol nepabos
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 06, 21:22)
Tai va ir galvoju ar čia nebus trumpam, kol nepabos

Maniškei vasarą buvo užėjęs toks momentas, kad irgi darydavo vos pasodinta, džiaugėmės visi. Deja paskui praėjo.
Atsakyti
Nu tai nors trumpam pasidžiaugsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 06, 21:36)
Nu tai nors trumpam pasidžiaugsiu biggrin.gif

Bet tai ant puodo mano vaikas nenustojo, po susidomejimo vandens nuleidinejimu pabaigos, vaikscioti.
Atsakyti
Dontstop, kai tu tiek daug pardavineji netikusiu rubu ar neini pastoviai i minusa, atgauni savo pinigus?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 07, 09:14)
Bet tai ant puodo mano vaikas nenustojo, po susidomejimo vandens nuleidinejimu pabaigos, vaikscioti.

Mano nustojo, užtai taip ir rašo ji smile.gif

Labas šaltas rytas 4u.gif
Sakėt pavasario laukiat, aš tai vasaros jau laukiu biggrin.gif Visas savaitgalis nusimato namie..
Atsakyti

Sveikos  :)

Trečia diena namie. Man tai gerai, nekenčiu eit į lauką  :D  Vyras išvarytas su siuntiniais į paštą  :D

Pana vakar gan gerai miegojo vežime kambary, gal net apie 2 val  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 07, 09:41)
<p>Trečia diena namie. Man tai gerai, nekenčiu eit į lauką  biggrin.gif  

Mano vyras nemegsta eiti i lauka, jis geriau kambarius sutvarko nei eina su Adelia vaiksciot.

Pirkau farsa, pasvere lygiai 500gr.- 3,49. Idomu pasidare, kiek Lietuvoj?
Atsakyti