Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos 4u.gif
mano panelė kažko tai atsisako žuvų taukų, Iki šiol gėrė be problemų, dabar spjaudo. Kas ką duodat? Girdėjau lyg yra kažkokios kramtomos žuvų taukų kapsulės, gal kas parekomenduos ką nors mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
mano panelė kažko tai atsisako žuvų taukų, Iki šiol gėrė be problemų, dabar spjaudo. Kas ką duodat? Girdėjau lyg yra kažkokios kramtomos žuvų taukų kapsulės, gal kas parekomenduos ką nors mirksiukas.gif

Maniškė skystų jau seniai negeria. Duodu kapsulėmis, tokius kaip suaugusiems. Tokie patinka, vieną kartą man nematant gal kokius 10 suvalgė.  :huh2:​ 

Atsakyti

mes šiandien nupirkom virtuvėlę iš IKEA. Per kelias minutes kol stovėjom prie dėžių, paėmė jas tris :D ir kaip supratau vakar išvis nebuvo, šiandien tik užvežė. Paėmėm ir kelis priedus (daržoves ir indelius), tai aišku jau žaidžia..išleps mano karalaitis, nes dabar vos ne kasdien dovanos

Fausta išprotėtų nuo tokios dovanos. Baisiai patinka. Tik vyras nepasirašo. Pagal jį jau ir taip per daug vaikiškų rakandų pas mus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 18 gruodžio 2017 - 09:14

O mūsų kelionė buvo puiki. Ryga išsipuošusi, tik, deja, senamiestį apžiūrėjome dienos metu, dėl ko nepamatėme vakarinio grožio. O vakarėlis - liux. Atsiautėm, atšokom kaip nuo grandinės nutrūkę aštuoniolikmečiai. Į viešbutį grįžom 3 val nakties.  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 12 18, 09:13)
<p>O mūsų kelionė buvo puiki. Ryga išsipuošusi, tik, deja, senamiestį apžiūrėjome dienos metu, dėl ko nepamatėme vakarinio grožio. O vakarėlis - liux. Atsiautėm, atšokom kaip nuo grandinės nutrūkę aštuoniolikmečiai. Į viešbutį grįžom 3 val nakties.  biggrin.gif​ </p>

Super 🙂
Atsakyti

Fausta išprotėtų nuo tokios dovanos. Baisiai patinka. Tik vyras nepasirašo. Pagal jį jau ir taip per daug vaikiškų rakandų pas mus. 

Aš labai dvejojau dėl tos virtuvės..nes realiai jaučiu pažais maksimum pusmetį. Na jei ką parduosiu. Kiek mačiau nemažai prašo net už dėvėtas.

O mūsų kelionė buvo puiki. Ryga išsipuošusi, tik, deja, senamiestį apžiūrėjome dienos metu, dėl ko nepamatėme vakarinio grožio. O vakarėlis - liux. Atsiautėm, atšokom kaip nuo grandinės nutrūkę aštuoniolikmečiai. Į viešbutį grįžom 3 val nakties.  :D​ 

Kai faina :) Kad mus kas išleistų su nakvyne :D

Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Aš saviškiams irgi daviau suaugusiems skirtus žuvų taukus, jie tokie su mėtiniu poskoniu buvo, tai noriai valgė. Dabar užsakiau vitaminų iš Forewer, bandysiu duot juos.

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 12 18, 07:01)
Sveikos 4u.gif
mano panelė kažko tai atsisako žuvų taukų, Iki šiol gėrė be problemų, dabar spjaudo. Kas ką duodat? Girdėjau lyg yra kažkokios kramtomos žuvų taukų kapsulės, gal kas parekomenduos ką nors  mirksiukas.gif

Adelia geria kramtomus kaip guminukus, per Kate25 pirkau. Imesiu tau FB kaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 12 18, 12:52)
Adelia geria kramtomus kaip guminukus, per Kate25 pirkau. Imesiu tau FB kaip atrodo.

Turbut tokius pat kaip ir mes geriam smile.gif

My Webpage
Atsakyti
O tai kaip tas suaugusių kapsules nuryja? unsure.gif
Aš domėjausi tokiais kaip guminukais, bet jų kaina tai didžiulė..
Atsakyti

O tai kaip tas suaugusių kapsules nuryja? unsure.gif
Aš domėjausi tokiais kaip guminukais, bet jų kaina tai didžiulė..

maniškiai sukramto.

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 12 18, 12:29)
Turbut tokius pat kaip ir mes geriam smile.gif

My Webpage

Aha, sitie. smile.gif
Atsakyti