Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

dontstop, mes irgi atšokom smile.gif
Buvo smagi 45min programa. Ir pas mus buvo verkiančių, ant rankų kabančių, pagrinde berniukai biggrin.gifNenorėjo nei šokt jie nei dainuot, tik dovanų. O Aurėja priešingai, norėjo tik šokt, neįdomu ką tas senelis kalba biggrin.gifpaskui jau vos sulaukė dovanų, jai vienai iš paskutinių davė, tai biški buvo pykčių "kur man"?
Dovanų gavo dėlionę, šviečiantį laikrodį, lipdukų, dar kažkokią smulkmę.
Namo sunkiai išėjom, dabar norės to senio kasdien.

Kaip nepavydžiu dėl tokio mamos tikrinimo, o ji pati gal labai pedantė?

uoga, kaip mamos savijauta?

maniškis irgi greičiausiai bus 'kabantis'..pernai vyro darbo žiburėlyje non stop praverkė, o nebuvo mažiausias. Visi kreivai žiūrėjo. Šiemet vyras net nenorėjo eiti. Sakau einam, reikia žinoti, kad yra baliai :D Tai va sekmadienį bus vėl darbinis baliukas vaikams, o antradienį darželyje. Nustebsiu jei neverks

Savijauta mamos aišku pagerėjo, jau nuvežus į klinikas atsigavo kalba, pamažu praėjo aptirpimas. Tarsi mikroinsultą nustatė. Aukštas kraujospūdis. Durniausia, kad gydymo nėra, palašins skysčių ir viskas. Kaip uždelsta bomba dabar abu tėvai..

Namuose ivyko?

Darbe. Iki krūtinės užtirpo viskas, nebegalėjo kalbėt. Iškvietė greitąją. Bet įtariu ją paleis šiandien, nes laikyt kaip ir nebėr prasmės. Tyrimai padaryti

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 12 15, 08:47)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71928279" data-time="1513279211">
<div>
<p>dontstop, mes irgi atšokom vartotojo įkelta nuotrauka

Buvo smagi 45min programa. Ir pas mus buvo verkiančių, ant rankų kabančių, pagrinde berniukai vartotojo įkelta nuotraukaNenorėjo nei šokt jie nei dainuot, tik dovanų. O Aurėja priešingai, norėjo tik šokt, neįdomu ką tas senelis kalba vartotojo įkelta nuotraukapaskui jau vos sulaukė dovanų, jai vienai iš paskutinių davė, tai biški buvo pykčių "kur man"?

Dovanų gavo dėlionę, šviečiantį laikrodį, lipdukų, dar kažkokią smulkmę.

Namo sunkiai išėjom, dabar norės to senio kasdien.
Kaip nepavydžiu dėl tokio mamos tikrinimo, o ji pati gal labai pedantė?

uoga, kaip mamos savijauta?</p>
</div>
</blockquote>
<p>maniškis irgi greičiausiai bus 'kabantis'..pernai vyro darbo žiburėlyje non stop praverkė, o nebuvo mažiausias. Visi kreivai žiūrėjo. Šiemet vyras net nenorėjo eiti. Sakau einam, reikia žinoti, kad yra baliai biggrin.gif Tai va sekmadienį bus vėl darbinis baliukas vaikams, o antradienį darželyje. Nustebsiu jei neverks</p>
<p>Savijauta mamos aišku pagerėjo, jau nuvežus į klinikas atsigavo kalba, pamažu praėjo aptirpimas. Tarsi mikroinsultą nustatė. Aukštas kraujospūdis. Durniausia, kad gydymo nėra, palašins skysčių ir viskas. Kaip uždelsta bomba dabar abu tėvai..</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="71928281" data-time="1513279238">
<div>
<p>Namuose ivyko?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Darbe. Iki krūtinės užtirpo viskas, nebegalėjo kalbėt. Iškvietė greitąją. Bet įtariu ją paleis šiandien, nes laikyt kaip ir nebėr prasmės. Tyrimai padaryti</p>

Mano mamai taip buvo pries du metus. Tai esme tame, kad jei simptomai praeina per para, tai vadinasi umus smegenu kraujotakos nepakankamumas, o jei per para neatsistato - tada jau vadina insultu. Taip, gydymi nera, kada pasikartos velgi neaisku. Siulyciau dar tavo mamai nuodugniai sirdi issitirti. Nes tokius pacius simptomus daznai sukelia sirdies voztuvu defektai.
Atsakyti

tai pasirodo nepaleis dar..šokinėja spaudimas, tai ieškos dar pirmadienį dėl ko čia taip. Siūlyt aš jai deja nieko negaliu..pasijuoks tik iš manęs ir viskas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 15 gruodžio 2017 - 12:06

Labas rytas  :4u:

Šiandien važiuojam eglės  :newyear:  Dar Kaune Arenoje vyks kalėdinė mugė  :nail:

Uoga_saujoj, kaip mama?

Sima_1, pas mus dovanojo tokius rinkinius 2 knygutės ir dėlionė. Knygutės pusės delno dydžio, iš kelių storų lapų su keliais žodžiais per lapą (seniai "išaugom" iš tokių), dėlionė priešingai labai sudėtinga, iš smulkių 72 detalių... Pagal kokybė niekaip tas rinkinys neneša į 7 eur vertą... Na bet vis ne saldainiai  :)  Patiko, kad auklėtojos gerai pasiruošė, persirengė personažais, šoko, dainavo ir į tai pajungė visu tėvelius. Na o seniu persirengė vienas iš tėvelių  :santa: Ir dar buvo pasamdyta fotografė. Tai dar laukia papildomos išlaidos nuotraukom  :hihihi: Mano sūnus fotografavo, bet dauguma nuotraukų susiliejo :(

Na o mama mano tai iš tų nuostabių šeimininkių, pas kurias viskas blizga ir kvepia pyragais  :laugh:  O dar ji labai mėgsta pavadovauti ir įvesti savo tvarką  :wink:  Kol ji pas mus būna, tai ir produktus perka, kokie jai atrodo teisingi (ji pamišus dėl sveikos gyvensenos), iš jų gamina (nes gi vaikai pagal ją pas mus badauja  :laugh: ), tvarkosi, persidėlioja daiktus kitaip ir visus šokdina  :laugh:  Na aš jau seniai esu pripratus prie tokių jos keistenybių, pabūna ji pas mus kelias dienas per metus, paskui išvažiuoja ir aš toliau gyvenu, kaip man patinka  :irnesakyk:

Atsakyti

Labas,

Uoga saujoj - sveikatos tavo mamai :4u:  gal visgi nėra taip rimta kaip atrodo...

Vakar ir mes atšokom kalėdinę šventę darželyje. Bendradarbių dėka ir man pavyko ten sudalyvauti. Taigi, atšventėm visa šeima,  :P  pas mus Kalėdų seneliu pasamdė aktorių. Jis programėlę pravedė ir vaikams, ir tėvams, pats dainavo, šoko. Auklėtojos tik salės pakraštyje pastovėjo. Viskas praėjo leinksmai. Dovanų gavom modeliną. Pasirodo labai geras daiktas. Visą likusią dienos dalį dukros pražaidė su juo. Šiandien išsivežė pas senelius.  :)  O aš baigiu gerti kavą ir einu puoštis  :nail:  laukia kelionė į Rygą. Antradienį laukia vyresnėlės kalėdinė šventė... toliau jau net neskaičiuoju. Žodžiu, prasideda šventinis maratonas  :wacko: 

Atsakyti

Na o mama mano tai iš tų nuostabių šeimininkių, pas kurias viskas blizga ir kvepia pyragais  :laugh:  O dar ji labai mėgsta pavadovauti ir įvesti savo tvarką  :wink:  Kol ji pas mus būna, tai ir produktus perka, kokie jai atrodo teisingi (ji pamišus dėl sveikos gyvensenos), iš jų gamina (nes gi vaikai pagal ją pas mus badauja  :laugh: ), tvarkosi, persidėlioja daiktus kitaip ir visus šokdina  :laugh:  Na aš jau seniai esu pripratus prie tokių jos keistenybių, pabūna ji pas mus kelias dienas per metus, paskui išvažiuoja ir aš toliau gyvenu, kaip man patinka  :irnesakyk:

Mano anyta lygiai tokia pat. Tik dienom nesisvečiuoja pas mus. Jei reikia prižiūrėti vaikus, prašo, kad nuvežtume jai. Aš bent būnu rami, kad vaikai bus užimti ir sveikai valgys  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 16, 07:52)
<p>Labas rytas  4u.gif</p>
<p>Šiandien važiuojam eglės  newyear.gif  Dar Kaune Arenoje vyks kalėdinė mugė  nail.gif</p>
<p> </p>
<p><strong>Uoga_saujoj</strong>, kaip mama?</p>
<p> </p>
<p><strong>Sima_1</strong>, pas mus dovanojo tokius rinkinius 2 knygutės ir dėlionė. Knygutės pusės delno dydžio, iš kelių storų lapų su keliais žodžiais per lapą (seniai "išaugom" iš tokių), dėlionė priešingai labai sudėtinga, iš smulkių 72 detalių... Pagal kokybė niekaip tas rinkinys neneša į 7 eur vertą... Na bet vis ne saldainiai  smile.gif  Patiko, kad auklėtojos gerai pasiruošė, persirengė personažais, šoko, dainavo ir į tai pajungė visu tėvelius. Na o seniu persirengė vienas iš tėvelių  000054.gif Ir dar buvo pasamdyta fotografė. Tai dar laukia papildomos išlaidos nuotraukom  hihihi.gif Mano sūnus fotografavo, bet dauguma nuotraukų susiliejo verysad.gif</p>
<p>Na o mama mano tai iš tų nuostabių šeimininkių, pas kurias viskas blizga ir kvepia pyragais  laugh.gif  O dar ji labai mėgsta pavadovauti ir įvesti savo tvarką  wink.gif  Kol ji pas mus būna, tai ir produktus perka, kokie jai atrodo teisingi (ji pamišus dėl sveikos gyvensenos), iš jų gamina (nes gi vaikai pagal ją pas mus badauja  laugh.gif ), tvarkosi, persidėlioja daiktus kitaip ir visus šokdina  laugh.gif  Na aš jau seniai esu pripratus prie tokių jos keistenybių, pabūna ji pas mus kelias dienas per metus, paskui išvažiuoja ir aš toliau gyvenu, kaip man patinka  irnesakyk.gif</p>

Pas mus dovanėlė vaikui atsiėjo apie 2-3eurus tik, neinvestavo daug.

Kalėdų senis samdytas, kainavo 60eurų, programa neilga, 45min, dainos šokiai, jis pravedė.

Auklėtojom dovanojoj čekius ir skanumynų bei medaus.

QUOTE(semtama @ 2017 12 16, 10:13)
<p>Labas,</p><p> </p><p><strong>Uoga saujoj</strong> - sveikatos tavo mamai 4u.gif  gal visgi nėra taip rimta kaip atrodo...</p><p></p><p>Vakar ir mes atšokom kalėdinę šventę darželyje. Bendradarbių dėka ir man pavyko ten sudalyvauti. Taigi, atšventėm visa šeima,  tongue.gif  pas mus Kalėdų seneliu pasamdė aktorių. Jis programėlę pravedė ir vaikams, ir tėvams, pats dainavo, šoko. Auklėtojos tik salės pakraštyje pastovėjo. Viskas praėjo leinksmai. Dovanų gavom modeliną. Pasirodo labai geras daiktas. Visą likusią dienos dalį dukros pražaidė su juo. Šiandien išsivežė pas senelius.  smile.gif  O aš baigiu gerti kavą ir einu puoštis  nail.gif  laukia kelionė į Rygą. Antradienį laukia vyresnėlės kalėdinė šventė... toliau jau net neskaičiuoju. Žodžiu, prasideda šventinis maratonas  wacko.gif </p>

Tai visgi pavyko sudalyvaut smile.gif
Smagios kelionės į Rygą 4u.gif

Aš saviškius išleidau į Megą, pati važiavau supirkt ko trůksta, indų, taurių, dovanų likusių. Dabar pietauju ir laukiu grįžtančių smile.gif
Atsakyti

Na štai, eglė nupirkta, mugė aplankyta. Tokios brangios mugės gyvenime nesu mačiusi, kainos nenormaliai užkeltos  :mega_shok: 

Vyras išsiųstas ieškoti Spragtuko kostiumo sau. Pirmadienį repeticija, trečiadienį jau premjera ant didžiosios scenos  :laugh: 

Semtamama, smagios kelionės  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 16, 13:55)
<p>Na štai, eglė nupirkta, mugė aplankyta. Tokios brangios mugės gyvenime nesu mačiusi, kainos nenormaliai užkeltos  mega_shok.gif </p><p>Vyras išsiųstas ieškoti Spragtuko kostiumo sau. Pirmadienį repeticija, trečiadienį jau premjera ant didžiosios scenos  laugh.gif </p><p></p><p><strong>Semtamama</strong>, smagios kelionės  4u.gif </p>

Vis pastebiu, kad pervadinai tu semtama semtamama biggrin.gif

Kaip vyras nusiteikęs premjerai? bigsmile.gif
Atsakyti

mes šiandien nupirkom virtuvėlę iš IKEA. Per kelias minutes kol stovėjom prie dėžių, paėmė jas tris :D ir kaip supratau vakar išvis nebuvo, šiandien tik užvežė. Paėmėm ir kelis priedus (daržoves ir indelius), tai aišku jau žaidžia..išleps mano karalaitis, nes dabar vos ne kasdien dovanos

Mama gerai. Nebuvo ten kažkas labai blogai, tik gal išgąsčio daugiausia. Spaudimas normalus irgi dabar. Guli ir tiek. Bet vis tiek sugeba gulėdama ligoninėje intrigas regzti. Pvz.pasiskundė savo brolienei, kad aš jai tik sms parašiau..nu žodžiu geriau bandysiu nesigilint

Atsakyti

Vis pastebiu, kad pervadinai tu semtama semtamama biggrin.gif

Kaip vyras nusiteikęs premjerai? bigsmile.gif

:geda:  :geda:  :geda:  :geda:  :geda:  :geda:  :geda: 

Na ką vyras, baigia susitaikyt su lemtim  :laugh: Žodžių dar neišmokęs  :unsure: Važiuoja dabar į Burtę, nėra pirkt tokių kostiumų, o konstruot patiems nematant vaikui neįmanoma  :unsure: 

Mokytoja minėjo, kad kelios mamos jau išsibraukė iš vaidinsiančių sąrašo, bandė ji ir mane įkalbėt vaidmeniui be žodžių, bet nepasirašiau net tam  :P  Nuo kai kurių šeimų vyresni broliai/seserys vaidins, ot prasisuko tėveliai  :) 

mes šiandien nupirkom virtuvėlę iš IKEA. Per kelias minutes kol stovėjom prie dėžių, paėmė jas tris :D ir kaip supratau vakar išvis nebuvo, šiandien tik užvežė. Paėmėm ir kelis priedus (daržoves ir indelius), tai aišku jau žaidžia..išleps mano karalaitis, nes dabar vos ne kasdien dovanos

Mama gerai. Nebuvo ten kažkas labai blogai, tik gal išgąsčio daugiausia. Spaudimas normalus irgi dabar. Guli ir tiek. Bet vis tiek sugeba gulėdama ligoninėje intrigas regzti. Pvz.pasiskundė savo brolienei, kad aš jai tik sms parašiau..nu žodžiu geriau bandysiu nesigilint

Ta ikejinė virtuvėlė  :super: tik kodėl iš anksto padovanojot? Tokia būtų superinė kalėdinė dovana  :dovana:​ 

Atsakyti

:geda:  :geda:  :geda:  :geda:  :geda:  :geda:  :geda:

Na ką vyras, baigia susitaikyt su lemtim  :laugh: Žodžių dar neišmokęs  :unsure: Važiuoja dabar į Burtę, nėra pirkt tokių kostiumų, o konstruot patiems nematant vaikui neįmanoma  :unsure:

Mokytoja minėjo, kad kelios mamos jau išsibraukė iš vaidinsiančių sąrašo, bandė ji ir mane įkalbėt vaidmeniui be žodžių, bet nepasirašiau net tam  :P  Nuo kai kurių šeimų vyresni broliai/seserys vaidins, ot prasisuko tėveliai  :)

Ta ikejinė virtuvėlė  :super: tik kodėl iš anksto padovanojot? Tokia būtų superinė kalėdinė dovana  :dovana:​ 

oi kad jis dabar pastoviai su dovanom :D vien jau tie priedai jam ką reiškia :D kalėdos dar ant nosies..du žiburėliai plius..bijau ir pagalvoti kur viską dėti. Jau tris maišus atrinkau visko ir padovanojau soc.remtinoms šeimoms. Nemėgstu apsikraut daiktais, tai labai atrinkinėju ko jam tikrai reikia, ko nelabai. Pakentės mėnesį :) Norim iškart padaryti staigmeną su visu įrengtu kambariu. Jei tik pavyks

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 16 gruodžio 2017 - 14:49